Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-22, 14:19   #31
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

A ja miałam iść na pocztę i po synka do przedszkola ale nie wyrobiłam się.... a tak szczerze to po prostu mi sie nie chce wychodzić! Po wczorajszym dniu mam ochotę posiedzieć w domu. Teściu odbierze synka z przedszkola a na pocztę jutro pójdę bo mąż ma dziś jeszcze pojechać tam na pocztę w Niemczech i zapytać czy nic nie przyszło. A tak mnie brzuch boli, że masakra!!!! Normalnie jakbym okres miała no a nie mam
Wypiłam kawkę i posprzatałam mieszkanie tak z grubsza tylko :P
Dziś o 17stej przyjdą do mnie koleżanki, w sumie to takie przyjaciółki bo znamy sie od dziecka. Z jedną nawet do klasy w ogólniaku chodziłam a druga jest rok młodsza. Często do mnie przychodzą choć ostatnio przez pracę czasu nie miały ale dziś mają przyjśc na pewno Powiedziałam im że się wyprowadzam do Niemiec i że mają nie dużo czasu aby się mną nacieszyć
Dziewczyny jeszcze tylko tydzień i zaczynam dietę !!!!!!! Nie wiem czemu ale boję się jak cholera!!!!!!!! Przyzwyczaiłam się że sobie wszystko jem a teraz trzeba będzie się ograniczyć :/ No ale muszę! Do wakacji coraz bliżej.... te 3 miesiące zlecą błyskawicznie więc nie mogę czekać. Ojjj będzie cieżko

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Melduje się że i ja dotarłam na nową cześć wątku
Cieszymy się i witamy w nowej części

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Część dziewczynki Również zgłaszam gotowość do dalszej walki z kg mam nadzieję, że zdążę się pochwalić na tym wątku 5 z przodu zanim przejdziemy do 6 części
Ja jestem przekonana że 5 ujrzysz w połowie już tego wątku
Mi się marzy 5 z tyłu póki co

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście pospałaś ja wstałam po 8 a i tak miałam budzik nastawiony na 7 wstałam, poszłam wyłączyłam komórkę i dalej w kimę
ooo to ładnie! Ale ważne że na siłownie zdążyłaś więc jak widać następnym razem możesz wstać śmiało po 8

Cytat:
teraz Ty będziesz się męczyć z @ ahh, my kobiety to mamy prze.s.rane
ojj mamy fajnie było jak w ciąży byłam tyle czasu okresu nie miałam

Cytat:
u mnie też chlapa ale w miarę ciepło, tylko wieje
ale u Ciebie widzę, jakieś wichury zapowiadają siedź w domu
To u Ciebie też wieje? U mnie też dziś w miarę ciepło bo okno miałam uchylone przez chwilę (wietrzyłam mieszkanie) i nie zmarzłam jakoś. A czy teraz wieje to nie wiem zbytnio bo przez okno to ciężko stwierdzić :P
Będę siedziała w domu - tak jak mówisz

Cytat:
nie dostał?!!! skandal! idź i się dowiedz co oni sobie wyobrażają
Dziś jeszcze sprawdzi na poczcie a jak nie będzie to jutro pójdę na nasza pocztę i zrobię zadymę! 15 zł zapłaciłam za wysyłkę tego listu!!!!!!!

Cytat:
Ja zamówiłam sobie wczoraj żelazko w sklepie internetowym sklep sprawdzony, ale ciekawe ile potrwa ta dostawa wpłata już zaksięgowana, więc zobaczymy mam odbiór w paczkomacie obok mnie
Oooo żelazko no ciekawe ile będzie paczka Ci szła. Ja to juz chyba nic nigdy nie zamówię przez internet!!!!!!!!!!! Jedynie może żarcie dla kota bo tu w sklepach nigdzie nie ma tego co mój kot lubi :/ Ale zamówię tym razem w innym sklepie internetowym!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 14:32   #32
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze tylko tydzień i zaczynam dietę !!!!!!! Nie wiem czemu ale boję się jak cholera!!!!!!!! Przyzwyczaiłam się że sobie wszystko jem a teraz trzeba będzie się ograniczyć :/ No ale muszę! Do wakacji coraz bliżej.... te 3 miesiące zlecą błyskawicznie więc nie mogę czekać. Ojjj będzie cieżko
Nie masz się co bać tyle już przeszłaś, że wiesz co z czym się je i szybko się zapewne przyzwyczaisz jakby co, masz tutaj wsparcie no i mój tasak zawsze czyha by zagonić Cię do ćwiczeń sasasa a lato faktycznie niedługo

Cytat:
ooo to ładnie! Ale ważne że na siłownie zdążyłaś więc jak widać następnym razem możesz wstać śmiało po 8
taaa, tylko miałam wstać o 7, bo chciałam iść do Urzędu Pracy no ale, nie dałam rady

Cytat:
ojj mamy fajnie było jak w ciąży byłam tyle czasu okresu nie miałam
nawet to mnie nie przekonuje do ciąży w tej chwili

Cytat:
To u Ciebie też wieje? U mnie też dziś w miarę ciepło bo okno miałam uchylone przez chwilę (wietrzyłam mieszkanie) i nie zmarzłam jakoś. A czy teraz wieje to nie wiem zbytnio bo przez okno to ciężko stwierdzić :P
Będę siedziała w domu - tak jak mówisz
no wieje dzisiaj szłam bez czapki, bo temperatura plusowa, a tak mi uszy zmarzły, że masakra!!! I myślałam, że łeb stracę
Dzisiaj już nigdzie nie wychodzę nareszcie mi ciepło w domu!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 14:32   #33
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś jeszcze sprawdzi na poczcie a jak nie będzie to jutro pójdę na nasza pocztę i zrobię zadymę! 15 zł zapłaciłam za wysyłkę tego listu!!!!!!!
No jak nie będzie to idź i to wyjaśnij nie ma co darować dziadom!!!

Cytat:
Oooo żelazko no ciekawe ile będzie paczka Ci szła. Ja to juz chyba nic nigdy nie zamówię przez internet!!!!!!!!!!! Jedynie może żarcie dla kota bo tu w sklepach nigdzie nie ma tego co mój kot lubi :/ Ale zamówię tym razem w innym sklepie internetowym!
No musiałam w końcu zamówić żelazko, bo mam takie stare, które w przewodzie nie ma bolca a wszystkie gniazdka w mieszaniu mam na bolec no i nie pasuje nigdzie znaczy pasowało w jednym pokoju, ale tam w niewyjaśnionych okolicznościach wysiadł prąd nawet nie mam siły teraz tego wyjaśniać
więc zainwestowałam w nowe mam nadzieję, że będzie fajne i choć trochę polubię prasowanie bo nie cierpię noo i mam nadzieję, że w ogóle dojdzie

Korzystaj ze sprawdzonych sklepów, z zaufanymi opiniami bo to różne firmy są, co tylko żerują na ludziach
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-22, 14:45   #34
Eldo_rado
amor vincit omnia

moja rodzicielka w ramach mojej akcji nie jem słodkiego upiekła wielką blachę ciasta czekoladowego
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 14:46   #35
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
moja rodzicielka w ramach mojej akcji nie jem słodkiego upiekła wielką blachę ciasta czekoladowego
ale dzisiaj post
Stary 2012-02-22, 14:48   #36
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
ale dzisiaj post
to akurat dla mnie nieistotne, bo 'nie obchodzę'' postu moja rodzina też. domownicy w więksozści również niewierzący.
Stary 2012-02-22, 14:48   #37
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
to akurat dla mnie nieistotne, bo 'nie obchodzę'' postu moja rodzina też. domownicy w więksozści również niewierzący.
Aha chciałam Cię tylko trochę usprawiedliwić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 15:41   #38
murka04
Zadomowienie

melduję się w nowym wątku

kamilon uu to gratulacje, jak 2 dni z rzędu taka waga to raczej nie wahanie
monia uwielbiam czytać Twoje posty o Bruchsal bo wtedy czuję że już coraz bliżej do wyjazdu A jeszcze jak piszesz takie świetne informacje! Gorące i długie lata, w końcu nie będzie u mnie najzimniej Najchętniej już bym pojechała A jeszcze te baseny.. marzenie Jak mąż zrobi jakieś zdjęcia to koniecznie wstawiaj
a no i u mnie też chlapa, ale najgorsze że na chodnikach lód i trzeba iść tak ostrożnie bo nie ma zmiłuj, dziś widziałam jak kilku ludzi się wywaliło i tylko się modliłam żeby mi się udało dojść do szkoły
Monia masz rację te 3 m-ce tak szybko zlecą że nawet nie zauważymy. A pamiętam jak mówiłaś że od marca już NA PEWNO dietkujesz Chociaż nie masz po co, no ale uparta jesteś jak osioł
heroine w tej samej chwili jak czytałam że Ci prąd wywaliło to u mnie też korki strzeliły no w tej samej sekundzie!

Post dzisiaj? A ja zjadłam sobie na śniadanie wędlinę i na obiad jajecznicę z boczkiem Jakoś nie ruszają mnie te obrządki religijne. Po obiedzie tak mi się chciało coś słodkiego, że wzięłam na górę herbatniki ale postanowiłam zjeść je za 15min. I teraz stwierdziłam że w ogóle mi się odechciało Pewnie się zdrzemnę niedługo i wezmę za naukę. Tylko gdzie ja się zdrzemnę jak moja Kicia zajęła łóżko?

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 15:46   #39
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Aha chciałam Cię tylko trochę usprawiedliwić
STOP słodyczom to STOP a nie a może zjem, ale mniejszy kawałek wiem, że jak się złamię to pójdzie to lawiną, a dopiero co wygrzebałam się z jedzenia co popadnie także powolutku
Stary 2012-02-22, 16:51   #40
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Grrr ale zla jestem!!!

Chce sprawdzic stan mojego konta [ile minut mi zostalo na karcie] na stronie internetowej orange a oni wyskakuja mi ze musze jakis kod abonencki wpisac zeby to sprawdzic. Wczesniej nic nie musialam wpisywac. No to znalazlam papiery, bo napisali ze 6 ostatni cyfr puku to kod abonencki [jesli nie byl ustalany wczesniej]. No to wpisuuje wpisuje i ja piernicze!!!!!! I teraz nie wiem ile kasy na karcie mi zostalo, bo jak chce zadzwonic na konto moje to tez nie moge

I szukam po calym domu plytek z Turbo Jamem i nie moge odnalesc. Ale jak mama wroci to zapytam.

Heroine- cwiczysz tyle ze niedlugo nam tu znikniesz ale
i tez wcinam sam farsz z pierogow mniam mniam . A najgorsze jest to ze surowe ciasto jak pieke cos tez lubie sobie zjesc, typu zanurzyc palec w tym ciescie mniam mniam. Ale teraz mam na to za slaby zoladek wiec powstrzymuje sie.
I mam ochote na farsz do pierogow aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
i powiedz mi ILE WAZYSZ teraz? bo nie masz w podpisie a bardzo mnie to ciekawi

Monia- ja tez dzisiaj lenia mam, TZ sie w miare ogarnal i pojechal do domciu juz.., nawet nie chce mi sie opuszczac loozkaaaa
Nie boj sie tej diety , masz nas ! Wiesz, ze pomozemy na ile to mozliwe i masz w nas wsparcie

Eldo- za silna wole! mam nadzieje ze sie uda. Moja mama i babcia tez mnei tak katuja wiec doskonale wiem co czujesz

Murka- slicznotko, ja widze, ze Ty niezlym kujonem jestes! non toper sie uczysz i w ogole... super)

A co do mojej 5 z przodu- tak, Monia, bardzo przyjemne uczucie... tylko martwi mnie ze to wahanie albo cos... no bo przez ostatni 2 tyg jadlam swinstwa, nie przytylam... ale wazylam sie w sobote i wazylam 61,3 ... a teraz niby nagle po 4 dniach 59,8? A nie bylam na silce od poczatku lutego[ brak kasy] .Dziwne... nie czuje az takiej radosci i euforii, bo boje sie ze zaraz wroci... albo ze nie chudne tylko miesnie staja sie lzejsze czy cos....

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 16:56   #41
heroine86
Zakorzenienie

TV włączony, Rysiu z 'Klanu' umiera

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 16:56   #42
Gosia2011
Rozeznanie

Hej kobietki moje witam w nowym wątku : roza:

A ja o poście dzisiaj zapomniałam no tragedia ;/ w pracy kupiłam niestety 2 kabanosy zjadłam bony... mam grzech!

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 17:08   #43
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość

A ja o poście dzisiaj zapomniałam no tragedia ;/ w pracy kupiłam niestety 2 kabanosy zjadłam bony... mam grzech!
Kabanosy to nie az taki straszeczny grzech wiec spokojnie

mż-wr
Stary 2012-02-22, 17:32   #44
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Witamy chlebem i solą! no... to zdrówko

Cytat:
heroine w tej samej chwili jak czytałam że Ci prąd wywaliło to u mnie też korki strzeliły no w tej samej sekundzie!
żartujesz? jaki zonk!

Cytat:
STOP słodyczom to STOP a nie a może zjem, ale mniejszy kawałek wiem, że jak się złamię to pójdzie to lawiną, a dopiero co wygrzebałam się z jedzenia co popadnie także powolutku
to super trzymajmy się razem!

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Grrr ale zla jestem!!!

Chce sprawdzic stan mojego konta [ile minut mi zostalo na karcie] na stronie internetowej orange a oni wyskakuja mi ze musze jakis kod abonencki wpisac zeby to sprawdzic. Wczesniej nic nie musialam wpisywac. No to znalazlam papiery, bo napisali ze 6 ostatni cyfr puku to kod abonencki [jesli nie byl ustalany wczesniej]. No to wpisuuje wpisuje i ja piernicze!!!!!! I teraz nie wiem ile kasy na karcie mi zostalo, bo jak chce zadzwonic na konto moje to tez nie moge
a to w telefonie nie można sprawdzić kodem? nie wiem jak jest w orange, ale u mnie w play tak jest i plusie też tak było
dziwne, że nie możesz na stronie może zadzwoń do biura obsługi klienta z telefonu mamy? lub innego?
Stary 2012-02-22, 17:32   #45
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine- cwiczysz tyle ze niedlugo nam tu znikniesz ale
i tez wcinam sam farsz z pierogow mniam mniam . A najgorsze jest to ze surowe ciasto jak pieke cos tez lubie sobie zjesc, typu zanurzyc palec w tym ciescie mniam mniam. Ale teraz mam na to za slaby zoladek wiec powstrzymuje sie.
I mam ochote na farsz do pierogow aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
i powiedz mi ILE WAZYSZ teraz? bo nie masz w podpisie a bardzo mnie to ciekawi
Co Ty, nie grozi mi zniknięcie dziękuję
ja surowego ciasta nie ruszę a jakie masz problemy z żołądkiem?

wiesz co, nie wiem ile ważę, bo nie mam baterii to wagi jak na razie nie przemogłam się żeby kupić i sprawdzić cyferki na pewno jest ponad 52 buuuu...

Cytat:
Hej kobietki moje witam w nowym wątku

Witamy!

a tam, grzech w nieświadomości to nie grzech wybaczone masz

Obejrzałam "Klan"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 17:36   #46
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Melduje sie w kolejnej czesci

Ciesze sie ze jestem tutaj z Wami wszystkimi

monika01011986 a jaki tauaz Twoj Mąż chce?? i gdzie?? ja w poniedziałek byłam swój poprawic w koncu jak cos foto w galerii na profilu

heroine86 jestes moim guru od cwiczen chyle czoła za taka ilosc codziennie

No ja juz po pracy wyszłam wczesniej wczesniej odwiedziłam rossmana ale uwaga nic niepotrzebnego nie kupiłam tylko puder , lakier do paznokci i farbe do włosów
Z dietka tez dobrze, ale wogole nie moge jesc bo mnie katar strasznie meczy i nie czuje wogóle smaków, tylko pije herbate z cytryna i miodem
Najchetniej bym sobie zrobiła kilka dni wolnego ale nie moge

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 17:43   #47
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Co Ty, nie grozi mi zniknięcie dziękuję
ja surowego ciasta nie ruszę a jakie masz problemy z żołądkiem?

wiesz co, nie wiem ile ważę, bo nie mam baterii to wagi jak na razie nie przemogłam się żeby kupić i sprawdzić cyferki na pewno jest ponad 52 buuuu...
Nie mam zadnych problemow, tylko bylam w Egicpei we wrzesniu i tam jadlam surowe warzywa i owoce a tego nie powinno sie robic i wrocilam z "zemsta faraona" ktora trwala kilka TYGODNI a jakies 2 tyg temu robilam muffiny i troche ciasta tego surowego podjadlam i znow sobie zaszkodzilam... Kiedys moglam jesc gwozdzie a teraz musze uwazac po prostu :P

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:

a to w telefonie nie można sprawdzić kodem? nie wiem jak jest w orange, ale u mnie w play tak jest i plusie też tak było
dziwne, że nie możesz na stronie może zadzwoń do biura obsługi klienta z telefonu mamy? lub innego?
No wlasnie zawsze sprawdzalam kodem ale teraz go wystukuje i wyswietla mi sie "Dziekuje." weszlam na str internetowa i pisalam co mi tam wyskoczylo, pozniej zadzwonilam pod *500 gdzie tez moglam sprawdzac ale nie moge juz. Kij im w oko. W czerwcu mi sie konczy umowa wiec mozliwe ze ich zmienie

mż-wr
Stary 2012-02-22, 17:47   #48
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość

witamy!

też się bardzo cieszymy

Cytat:
ja w poniedziałek byłam swój poprawic w koncu jak cos foto w galerii na profilu
jakie cudo!!! ja bym się nie odważyła

Cytat:
heroine86 jestes moim guru od cwiczen chyle czoła za taka ilosc codziennie
dziękuję ale bez przesady, nie ćwiczę tak codziennie co drugi dzień chodzę na siłownię nie dałabym rady tak dzień w dzień

Cytat:
No ja juz po pracy wyszłam wczesniej wczesniej odwiedziłam rossmana ale uwaga nic niepotrzebnego nie kupiłam tylko puder , lakier do paznokci i farbe do włosów
Z dietka tez dobrze, ale wogole nie moge jesc bo mnie katar strasznie meczy i nie czuje wogóle smaków, tylko pije herbate z cytryna i miodem
a jaką farbę? i jaki puder?

zawsze to jakiś pozytyw choroby a tak na poważnie, to kuruj się

Cytat:
Nie mam zadnych problemow, tylko bylam w Egicpei we wrzesniu i tam jadlam surowe warzywa i owoce a tego nie powinno sie robic i wrocilam z "zemsta faraona" ktora trwala kilka TYGODNI a jakies 2 tyg temu robilam muffiny i troche ciasta tego surowego podjadlam i znow sobie zaszkodzilam... Kiedys moglam jesc gwozdzie a teraz musze uwazac po prostu :P
O kurde... to niefajnie masz

Cytat:
No wlasnie zawsze sprawdzalam kodem ale teraz go wystukuje i wyswietla mi sie "Dziekuje." weszlam na str internetowa i pisalam co mi tam wyskoczylo, pozniej zadzwonilam pod *500 gdzie tez moglam sprawdzac ale nie moge juz. Kij im w oko. W czerwcu mi sie konczy umowa wiec mozliwe ze ich zmienie
to nie wiem o co kamon
chodź do play fajne warunki ma

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-02-22 o 17:49
Stary 2012-02-22, 17:51   #49
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:

to nie wiem o co kamon :conf used:
chodź do play fajne warunki ma
hihihi no wlasnie wiem ze maja fajne, tylko boje sei ze oni chca wykonczyc pozostale sieci a pozniej narzuca takie warunki ze padniemy. Moja mama przechodzi do play, a mnie to przekonuje bo maja tam tanio telefon za ktorym choruje [ Samsung Galaxy S II ] . I kolejny aspekt ktory mnie powstrzymuje jest to ze TZ ma orange dla firm i moze do mnie dzwonic ile wlezie, non stop, bo ma tyle minut do orange plusa ery i heyah ze i tak nie wykorzystuje tego, natomiast do playa ma strasznie drogo. Z reszta wszyscy maja do playa drogo... I teraz nie wiem Jakby ten SAmsung byl na 2 karty sim to super- kupilabym sobie starter orange i by na orange dzwonil a ja playa bym uzywala normalnie... NIE WIEM NO ;(

mż-wr
Stary 2012-02-22, 17:57   #50
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Kabanosy to nie az taki straszeczny grzech wiec spokojnie

Dzięki za pocieszenie ale kurcze jak mogłam zapomnieć
no już trudno zdrowaśki odmówię

Mama moja w szpitalu jutro ma operację i tak jakoś hm. smutno w domu... a dopiero dzisiaj ją tato zawiózł

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-22, 17:59   #51
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hihihi no wlasnie wiem ze maja fajne, tylko boje sei ze oni chca wykonczyc pozostale sieci a pozniej narzuca takie warunki ze padniemy. Moja mama przechodzi do play, a mnie to przekonuje bo maja tam tanio telefon za ktorym choruje [ Samsung Galaxy S II ] . I kolejny aspekt ktory mnie powstrzymuje jest to ze TZ ma orange dla firm i moze do mnie dzwonic ile wlezie, non stop, bo ma tyle minut do orange plusa ery i heyah ze i tak nie wykorzystuje tego, natomiast do playa ma strasznie drogo. Z reszta wszyscy maja do playa drogo... I teraz nie wiem Jakby ten SAmsung byl na 2 karty sim to super- kupilabym sobie starter orange i by na orange dzwonil a ja playa bym uzywala normalnie... NIE WIEM NO ;(
No właśnie... jest ten minus, że do Play z innych sieci jest drogo najlepiej jak wszyscy najbliżsi znajomi mają w Play
no i pewnie najwięcej rozmawiasz z TŻ-tem, nie? to rzeczywiście kiepsko ;/

Cytat:
Mama moja w szpitalu jutro ma operację i tak jakoś hm. smutno w domu... a dopiero dzisiaj ją tato zawiózł
o kurcze coś poważnego?
Stary 2012-02-22, 18:01   #52
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:

Ojejku... biedactwo... a co sie stalo? jesli pisalas o tym wczesniej a ja cos przeoczylam to przepraszam...

mż-wr
Stary 2012-02-22, 18:02   #53
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
witamy!

też się bardzo cieszymy

jakie cudo!!! ja bym się nie odważyła

dziękuję ale bez przesady, nie ćwiczę tak codziennie co drugi dzień chodzę na siłownię nie dałabym rady tak dzień w dzień

a jaką farbę? i jaki puder?

zawsze to jakiś pozytyw choroby a tak na poważnie, to kuruj się

dziekuje
ojj powiem Ci szczerze ze nie wiem czy sama bym sie drugi raz odwazyła ale dzielna byłam

farbe kupiłam czarna jak zawsze w piance Palette Musse Color a puder z wibo w kamieniu jak dla mnie jest bardzo dobry

Kuruje sie wlasnie gripexy zjadłam lapka do łozka i sie wygrzewam
Cytat:

3mam kciuki zeby z Mama było wszystko dobrze

Think happy - be happy

M

Stary 2012-02-22, 18:07   #54
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
farbe kupiłam czarna jak zawsze w piance Palette Musse Color a puder z wibo w kamieniu jak dla mnie jest bardzo dobry

Kuruje sie wlasnie gripexy zjadłam lapka do łozka i sie wygrzewam
będziesz się farbować?

ten wibo jest bardzo dobry moja siostra go ma użyłam se parę razy no i tani dosyć :P

teraz wszyscy jakieś choróbska łapią mój TŻ dzisiaj do pracy nie poszedł, bo go rozłożyło ma zwolnienie do piątku no to mam chorego faceta w domu kamilon, pjjjjjjjjjjjona tylko mój jeszcze nie majaczy
Stary 2012-02-22, 18:17   #55
monika01011986
Zakorzenienie

A to dziś POST jest? Mięsa nie wolno jeść???? ja to zawsze jestem na bieżąco ze wszystkim

Były u mnie koleżanki posiedziały 2 godziny, pogadałyśmy sobie, pośmiałyśmy się powiedziały że za rok przyjadą do mnie w odwiedziny na wakacje do Niemiec zbierają juz kase od dzisiaj hehehe
Idę zaraz dzieci kąpać i zrobić im jakąś kolację. A tak mi się nie chce że masakra! Ja nie wiem co mi dzisiaj jest dziwnie się czuję jakoś.

Heroine i jak tam Rysiu w Klanie? Is DEAD? ja to się boję takich horrorów oglądać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-22, 18:29   #56
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A to dziś POST jest? Mięsa nie wolno jeść???? ja to zawsze jestem na bieżąco ze wszystkim
No heloł a co jadłaś mięso?

Cytat:
Były u mnie koleżanki posiedziały 2 godziny, pogadałyśmy sobie, pośmiałyśmy się powiedziały że za rok przyjadą do mnie w odwiedziny na wakacje do Niemiec zbierają juz kase od dzisiaj hehehe
Idę zaraz dzieci kąpać i zrobić im jakąś kolację. A tak mi się nie chce że masakra! Ja nie wiem co mi dzisiaj jest dziwnie się czuję jakoś.
Haha może się wcześnie zobaczycie
ja też dzisiaj jestem niewyraźna łeb mnie boli od samego rana może to ta pogoda taka z

Cytat:
Heroine i jak tam Rysiu w Klanie? Is DEAD? ja to się boję takich horrorów oglądać
is dead co to była za dramatyczna śmierć no ale lepsza niż Hanki w MjM
Stary 2012-02-22, 18:35   #57
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

monia uwielbiam czytać Twoje posty o Bruchsal bo wtedy czuję że już coraz bliżej do wyjazdu A jeszcze jak piszesz takie świetne informacje! Gorące i długie lata, w końcu nie będzie u mnie najzimniej Najchętniej już bym pojechała A jeszcze te baseny.. marzenie Jak mąż zrobi jakieś zdjęcia to koniecznie wstawiaj
a no i u mnie też chlapa, ale najgorsze że na chodnikach lód i trzeba iść tak ostrożnie bo nie ma zmiłuj, dziś widziałam jak kilku ludzi się wywaliło i tylko się modliłam żeby mi się udało dojść do szkoły
Monia masz rację te 3 m-ce tak szybko zlecą że nawet nie zauważymy. A pamiętam jak mówiłaś że od marca już NA PEWNO dietkujesz Chociaż nie masz po co, no ale uparta jesteś jak osioł
Noooo będziemy tyłki smażyć ojjj będziemy
JA jestem ciekawa jakie to uczucie być w miejscu które wczesniej tylko się na zdjęciach widziało ciekawe jak to będzie gdy stanę już przed tym basenem nie mogę się doczekać tej chwili na bank Wam zdjęcie tu prześlę
Ja męża będę męczyć cały czas aby zdjęcia robił teraz mieszka w Bruchsal już w tym naszym mieszkaniu więc ma tam świetny zasięg internetu, wcześniej mieszkał w takim pensjonacie na takiej większej wiosce Ubstadt-Weiher (ok. 10 km od Bruchsal) i tam mu ledwo net chodził bo zasięg był słaby. Mąż mówi że u nich już wiosna... ciepło i sucho, aż się w domu nie chce siedzieć Nie to co u nas :/
Ja uparta jestem i musze te 5 kg zgubić i koniec! Tak mało niby więc wstyd jakbym się poddała :P zresztą teraz czuję się już za grubo, jak wazyłam 57 to było super...

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:

Nooo w koncu jesteś!
ojjjj odmówisz zdrowaśkę i będzie ok hehe

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Nie wiem czy dobrze kojarzę ale kiedyś juz pisałaś coś o mamie, prawda? Sprawy kobiece o ile dobrze pamiętam? Albo coś mi się pomyliło.
Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze, zdrówka życzę dla Twojej mamy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-22, 18:38   #58
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Hihihi Heroine - PJONA ! MILEJ ZABAWY DZISIAJ Z TZ'em.
No dobra, juz koniec zarcikow.
Biedactwo i Ty i on

I tak, najczesciej gadam/pisze z TZ'em wlasnie, jak sie nie widzimy to gadamy z 45minut , nawet jak sie widzimy to tyle gadamy wiec oplaca sie miec do siebie darmowe minuty... ale play ma tak dobre te oferty... np moja mama dostanie 750minut gratis czy cos kolo tego. Jakbym tyle dostala to bym tez mogla dzwonic tyle do TZ'a. Ale on niebardzo do mnie. I nie wiem musze do czerwca to powaznie przemyslec.

I w ogole tez chce wazyc 52 kg jak Ty ;(((((((((

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Hahahahha Monia, dooobry ogar dzisiaj masz

Ja tez o tym zapomnialam i caly dzien wcinam miecho

mż-wr
Stary 2012-02-22, 18:39   #59
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

monika01011986 a jaki tauaz Twoj Mąż chce?? i gdzie?? ja w poniedziałek byłam swój poprawic w koncu jak cos foto w galerii na profilu

My też się cieszymy, że jesteś z nami
Co do męża to on chce jakiś na ramieniu - jakiegoś Tribala czarnego, aby zaczynał się na szyi a kończył na łokciu..... albo ewentualnie na plecach coś. Ja jestem pewna że on i tak sobie nie zrobi i tylko tak gada Ja muszę swój poprawić koniecznie!!
A Twój tatuaż super!!! Świetne kolory ma!!! Fajnie się prezentuje na Tobie

Zdrówka życzę katar jest paskudny.... żyć się odechciewa!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-02-22 o 18:40
Stary 2012-02-22, 18:49   #60
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
będziesz się farbować?

ten wibo jest bardzo dobry moja siostra go ma użyłam se parę razy no i tani dosyć :P

teraz wszyscy jakieś choróbska łapią mój TŻ dzisiaj do pracy nie poszedł, bo go rozłożyło ma zwolnienie do piątku no to mam chorego faceta w domu kamilon, pjjjjjjjjjjjona tylko mój jeszcze nie majaczy
Noo odrosty musze zrobić w sobote bo juz patrzec nie moge

Cytat:
My też się cieszymy, że jesteś z nami
Co do męża to on chce jakiś na ramieniu - jakiegoś Tribala czarnego, aby zaczynał się na szyi a kończył na łokciu..... albo ewentualnie na plecach coś. Ja jestem pewna że on i tak sobie nie zrobi i tylko tak gada Ja muszę swój poprawić koniecznie!!
A Twój tatuaż super!!! Świetne kolory ma!!! Fajnie się prezentuje na Tobie

Zdrówka życzę katar jest paskudny.... żyć się odechciewa!
Dziekuje
a co chcesz ze swoim zrobic?
Katar to najgorsze co moze byc strasznie ciezko mi sie oddycha w dodatku od wycierania nosa na dworze mam czerwony jakbym tydzien chlała
Cytat:
Hihihi Heroine - PJONA ! MILEJ ZABAWY DZISIAJ Z TZ'em.
No dobra, juz koniec zarcikow.
Biedactwo i Ty i on

I w ogole tez chce wazyc 52 kg jak Ty ;(((((((((

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Hahahahha Monia, dooobry ogar dzisiaj masz

Ja tez o tym zapomnialam i caly dzien wcinam miecho
hahaha ja tez zapomniałam i jadłam dzisiaj mieso

tez chce 52 wazyc

Think happy - be happy

M

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości