![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC NIE ZNAM REGULAMINU Wymianka KOSMETYKI i inne takie
Podobają mi się:
- NOWA HEAN AYE SHADOW KCW !!!!! - Czarny NOWY HEAN fashion advence kolor 10t - Złoty hean PRZECUDNY nie chetnie oddam Hean colour obsession 612 Zerknij proszę do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Dot.: ♥Kwiecień Wymianka KOSMETYKI i inne takie♥
up
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Puder Hean Mega Colour Mat finish power MATUJĄCY nr 2-
Maskara BOOM Lashes NOWA Elastyczna kremowa formuła tuszu 3 w 1: wydłuża, pogrubia i pielęgnuje rzęsy. Szczoteczka LARGE VOLUMIZING spektakularnie unosi rzęsy i zwiększa objętość rzęs od nasady aż po same końce. kolor-czarny NOWA HEAN AYE SHADOW KCW !!!!! wspaniale napigmentowana paletka do smokey eye A.cien bazowy rozjasniajacy B.cien dzienny C. cień wieczorowy D. cień tonujący efect smokey eyes ta woda paris i jakies lakiery
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ale domyslam się, że za jedną pomadkę nie oddasz przecież tych 3 rzeczy o które pytałam?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
.
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ciemny popiel, ale jego to ja tak łatwo nie oddam
![]() Zwłaszcza za lakiery Hean. ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Czyli co? Nic innego Cię nie zainteresowało? A co do lakierów Hean, to zgadzam się. Mam ich kilkanaście sztuk (wygrałam u nich ostatnio konkurs na lakier do wiosennej kolekcji) i w sumie miałam złoty dostać, ale im się skończył akurat wtedy.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie spodobał mi się podkład maxfactor, ale rozumiem ,że raczej go nie oddasz za mus
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600147 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Na wszystkich 3 rzeczach.. Wolę wieksze wymianki
![]() A inne próbki perfum? Powinnam coś mieć poza wątkim.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Raczej czy w ogóle interesują Cię perfumy
![]() Znalazlam jeszcze takie próbki: - Naomi - nie ma - średnia fiolka - Avon - Dream Life (1/2) - nie ma - mała - Lancome - Treson (ponad pół) - 1,5 ml - Chloe (3/4) - 1,2 ml - Armani - Code (ponad pół) - 1,5 ml - Valentino Valentina (3/4) - 1,5 ml - Amor Amor Cacharel (ciut mniej niż pół) - 1,5 ml - Burberry Weekend (ponad 3/4) - 2 ml - CK One (ponad 3/4) - 1,2 ml - jakiś Boss ale napisy sa starte nie widzę jaki (3/4) - nie widzę - duża - Idole Armani (mniej niż pół) - 1,5 ml - Avon (Incandessence? ) - zapakowana nie widzę czy to aby na pewno nazwa ![]() -Racine - Hollywood (3/4) - nie ma napisu (ta duża fiolka) - kolejna starta (widzę Wibes Woman) (1/2) - starte - duża - Open Road - Avon (1/2) Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2012-03-26 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Ale za ktore probki perfum? Czy tusz jest zafoliowany? Koloru czarnego?
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie próbki perfum jakie widziałam sa w takich wielkościach
![]() No ale nic. Trudno w takim razie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MARZEC NIE ZNAM REGULAMINU Wymianka KOSMETYKI i inne takie♥
Jednak podziekuje, przeczytalam recenzje na KWC i nie tego szukam
![]() Pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem.
A czego w sumie szukasz, bo może poza wątkiem akurat mam ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Mam nową, różową kosmetyczkę Hean. Leci też do mnie paczka z odżywkami do paznokci Avon (użyta kilka razy) i Miss Sporty (nowa) ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Zrobię później fotkę i wrzuce.. Ona jest taka specyficzna trochę ![]() A odżywka to i Avon i Miss Sporty jakby co.. W takim razie czekam na kontakt później. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
woda jest na wylocie, pedzelki sa
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się maskara i cienie hean, a u mnie która maskara, bo mam 3,a nie dopisałaś
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Ok, tą XXL ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- rozumiem, że samym tuszem nie jesteś zainteresowana? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
a ja bałam się wąchać żeby mi się kolejna odmiana jadore nie spodobała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Tak, pytam co byś chciała u mnie za depilator i te rzeczy z hean
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- rozumiem ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
I jak z naszą wymianką?
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Hej. A za lakier na pewno nic nie wypatrzysz? ![]() Może jakiś inny lakier by Cię skusił? Mam tego trochę.. ![]() Ps. Które próbki byś chciała? ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Nudziaki na pewno będę miała jakieś z Inglota, jeden z Hean i Sephory też.. Wypisałabym Ci potem dokładnie co mam.. jakoś pod wieczór ok? ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Zdjęcie tej kosmetyczki, tylko złożonej (spłaszczonej ![]() Taka różowa ![]() Ta tuba plastikowa sie rozkłada a całość owija sie wokół niej i zamyka.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Niestety, chciałabym za nią jakiś inny zapach o podobnej pojemności
![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Oto lista nudziaków i róży:
- Hean fashion Advance 127 uzyty 2 razy - otwarty w połowie marca - Sephora nr chyba M15 - jasny różyk - użyty 2 razy, otwarty kilka dni temu - Inglot 158 - użyty kilka razy - Veryme nail art base pink - użyty raz, dopiero otwarty - Inglot 82 - użyty kilka razy - Color Club - Hot Like Lava ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Jedyny tego typu to Inglot (numerek się starł). Mam go już jakiś czas, i ma zużycie. Teraz nawet nie umiem określić ile bo jest kryjący i nie widać w buteleczce ile zostało. Obstawiam, że coś koło 3/4. Zraz wrzucę Ci fotkę koloru na kartce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
mam azzaro...
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Fotka w świetle dziennym, ale nie w słońcu (bo go nie ma aktualnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
rzesy wymienilam ,wiec chyba narazie podziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
up
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Gosh (szary) numer 594 trudno mi okreslic ile zostało ale uzyłam go z 3 razy
Gosh (miętowy) numer 591 zostało mniej niż połowa https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1332662687 i ew.depilator coś u mnie ? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.