![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzycielnia
Cytat:
No baa, wszystko sobie wyliczylam, co, komu i za ile. Mialam zajęcie ![]() I tyle mi własnie wyszlo. Moze kiedys sie uda ![]() Teraz jak widze, ze jest wygrana np milion złotych to nawet nie gram, bo za mało ![]() a z takich dzisiejszych marzen to chce, aby mnie głowa przestała bolec i zeby TŻ własnie skonczył sluchac The Prodigy. Na bolącą głowę to zła muzyka :/ Edytowane przez ellish Czas edycji: 2012-03-29 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje, ze problemow nie bedziesz miec, ze nie pojdziesz na seminarium? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
jestę wieszczę
|
Od dwóch lat leczę z lepszymi i gorszymi skutkami zapalenie stawu biodrowego, więc marzę o tym, by być zdrowa
![]() Marzę, by mieszkać trochę dalej od mojej siostry. Marzę o kursie latania na paralotni i skoku na bungee. Gdybym wygrała milion, to pewnie skłóciłoby mnie z całą rodziną. Oni by chcieli coś z tego mieć, a ja pewnie założyłabym fundację i kłótnia gotowa ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo ja to chyba dom, fajne autko, reszta podróóóóóże i coś na konto na procen ![]() ![]() Mieszkasz z TŻtem? ![]() Cytat:
![]() a jaką fundację chciałabyś poprowadzić? ![]() Lady jadę trochę na przeczuciu, że za tydzień nie ma seminarium bo są rektorskie, a potem święta... do następnego spotkania dużo wody upłynie, a przyszły tydzień mam cały wolny, wiec zamierzam napisać tyyyyyyle, żeby piał z zachwytu ![]() A TŻ wziął rozmowę z kurierem na klatę! Boski mój! ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-03-29 o 11:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dzięki za wsparcie. jesteście wielkie
![]() co do rysunków, a chcecie się przestraszyć? :P ja nie wiem, co wy macie z tymi kurierami. moi kurierzy są grzeczni. no za wyjątkiem tych z gls'u. ale panowie z dhl'a to są bardzo mili i o 18 przyjeżdżają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sie lubie bać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja wiem co jeszcze bym chciala ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama chciałaś. x lat nie rysowałam i nie mam wprawy. na razie, więcej skanów nie mam. no i nie mam cierpliwości do dokończenia Simby (zwłaszcza, że mi się gdzieś proporcje popsuły). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kiedys chcialam rysowac, nawet wene mialam, obraz w glowie utworzony a jak przyszlo co do czego to 3 proste kreski i koniec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |||
Zakorzenienie
|
Powracam! Wczoraj wieczorem dyskutowałam i chcę się zapisać na język (oczywiście zaczynam kasę na ten cel odkładać), ale... nie wiem jaki. Marzy mi się włoski/hiszpański ze wskazaniem na drugi, ponieważ bardziej przydatny. Wiele lat uczyłam się angielskiego, ale nie zakończyłam żadnym certyfikatem no i mam rozgrzebany niemiecki, z tym, że dla mnie jest on katorgą (uczyłam się chyba 6 lat). Co zrobić? Iść za zainteresowaniem plus w domu rypać ang? Czy nie...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
jestę wieszczę
|
Myślałam albo o fundacji na rzecz zwierząt, albo o takiej, która pomagałaby wybić się wybitnie zdolnym twórcom, sponsorowałaby zajęcia zdolnym, ale biednym dzieciakom.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
MBZ♥
|
A Wy tu?"
![]() ![]() Pozdrawiam moje Marzycielki ![]() marzę by moje marzenia się spełniły by zdrowie dopisało by prawda wyszła na jaw by ludzie potrafili mówić i pisać wprost, co sądzą i nie bali się grupy przy wyrażaniu sprzeciwu wobec haniebnych zachowań by chamstwo , impertynencja zostały stłamszone i spacyfikowane i marzę o czasoprzyśpieszaczu ![]() to tak na dziś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ale fajny wątek
![]() Marzy mi się, żeby być dobrą żoną dla mojego Narzeta, żebyśmy mieli spokojne życie. Z bliższych mi rzeczy to marzy mi się skończyć studia i uzyskać w przyszłym roku tytułu magistra. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i wiesz co? na gruponach np czasem są zniżki na kursy jezykowe, przynajmniej w Krakowie widziałam i fajnie to cenowo wychodzi, poszukaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a od kiedy zareczona, kiedy ślubik? ![]() i powiem od razu, że ZAZDROSZCZE ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Zuzik ja kawolholiczką jestem - kawa z rana jak śmietana musi być. Dzień bez kawy to dzień stracony.
![]() ![]() Zaręczyliśmy się 17.12. w moje urodziny, ślub prawdopodobnie w 2015. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ile macie lat?, jak zareczyny, TŻ sie spisał? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rocznikowo mamy po 23 ![]() Spisał się na medal ![]() ![]() Widzę na suwaczku, że jesteście ponad 2 lata razem. My w dniu zaręczyn byliśmy 2 lata i 9 miesięcy razem. Doczekasz się spokojnie, na każdą przyjdzie pora. ![]() Poza tym pierścień mocy możesz dopisać tutaj do listy marzeń. ![]() Dobranoc Marzycielki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluje w takim razie wielkiego kroku naprzód ![]() a pierdzionek zdecydowanie w pierwszej trójce na liście marzeń do spełnienia ![]() ![]() zimno, ponuro, leje, a mieliśmy iść jutro na rowery... ![]() nic to wyciągam kalosze z szafy i lece do pracy. Dzisiaj zaczynam mój 10 dniowy weekend ![]() Miłego dnia wszystkim! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Mam nadzieję, że jutro też będzie taka pogoda, bo wtedy mniejszy ruch będę mieć w pracy. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Mogę się dołączyć? Również muszę sobie trochę poafirmować...
Żeby móc coś zrobić mimo upływu wielu lat iiiii żeby COŚ się wydarzyło - cokolwiek... |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Mogę Was prosić o klik w link konkursowy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Zuuuu świetny pomysł z tymi prześcieradłami ![]() ![]() ![]() Szarri hej ![]() Bajaderka hiszpański ![]() Bananalama jako kocia i psia mama poszłabym w stronę pomocy zwierzętom ![]() Kawatylkozmlekiem świetny nick ![]() ![]() ![]() Szprotko świetne rysunki ![]() Lady pamiętasz jak narysowałaś nam pierścień? ![]() ![]() Zuuuu nie tylko o to ![]() ![]() ten czasoprzyśpieszać potrzebny mi żeby spełnić marzenie przyjaciółki, której Mąż wyjeżdża na 6 miesięcy tam gdzie nie jest bezpiecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
cześć!
BYou wielkie dzień dobry do Ciebie Kochana! ![]() dziś myję okna, mam @ i nie wiem jak to zrobię... więc chcę by poszło mi to dziś jak najszybciej.. Bananalama jestem za fundacją dla zwierząt ![]() Bajaderko popieram naukę hiszpańskiego ![]() ![]() ![]() szprotka, też kiedyś sobie rysowałam ![]() ![]()
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-03-30 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
BY nie dobijaj mnie haha
![]() u mnie właśnie śnieg zaczął padać... ale umyłam póki co tylko balkonowe, one są w takim wgłębieniu, loggia to podobno się nazywa ![]() ![]()
#56 |
Zakorzenienie
|
U mnie też śnieg sypał. A dwa dni temu umyłyśmy z Mamą okna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kliknęłam na Luksję Twoją ![]() ![]()
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-03-30 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję bardzo za kliki. ![]() Można głosować co 5 minut, do 18.04. Więc jak komuś się nudzi i chce mi pomóc to będę wdzięczna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
łooooo to co 5 min, sądziłam, że zrobią by było raz dziennie
![]() ![]()
#60 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba bym padła jakby to mnie dotyczyło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja w wieku młodzieńczym chodziłam z koleżanką na warsztaty gdzie uczyłyśmy się rysować. Niestety nie ciągnęłam tego dalej, a może szkoda. Teraz gdy studiuje pedagogike nie umiem ani rysować ani śpiewać ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja marzę o tym aby skończyć studia, nauczyć się angielskiego (kiedyś trzeba ![]() Aaaa, i co najważniejsze, żeby skończył się weekend ![]() ![]() ![]() ![]() Niedawno marzyłam o pracy, a teraz zaczynam mieć jej dosyć ![]() I proszę nie straszyć mnie śniegiem itp. Za tydzień mam lot do Warszawy. Fakt, że tylko 45 min ale zaczynam się stresować wiatrem i śniegiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.