![]() |
#31 | |
Biała Dama
|
Dot.: Mam 32 lata i nigdy nie miałem kobiety.
Cytat:
Ale jak Was czytam to rozumiem niepowodzenia i desperację - z takim podejściem...
Weź głęboki wdech Życie wokół ciebie słodkie jest jak bananowy dżem Webook ![]() Filmweb ![]() Last.fm ![]() Edytowane przez _Matilde_ Czas edycji: 2012-04-05 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Szczerze mówiąc to dla mnie to nie jest w ogóle jakieś nadzwyczajne, że w wieku 32 lat autor nie miał partnerki. Naprawdę czasem bardzo ciężko spotkać kogoś w kim byśmy się zakochali ze wzajemnością. Zwłaszcza w mniejszych miastach kiedy nie ma też takich możliwości poznawania nowych ludzi jak w dużych.. mnie dziwi wręcz jak niektórzy łatwo kogoś dla siebie poznają :p
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ło kurde
![]() Za nic nie chciałabym trafic na kogoś takiego jak Ty. Po prostu żałosne to jest. Idź za radą jednej z dziewczyn i burdel odwiedź, upokorzysz się do końca. Jak widzę takie pdojście to aż żygać mi się chce... A potem dziwią się biedactwa, że żadna ich nie chce ![]() A co do autora postu, to jak chcesz kogoś poznać, skoro większość czasu spędzasz w pracy i mało masz znajomych? Żadna nie przyjdzie do Ciebie i nie zapuka do Twych drzwi jak ułani co przybyli pod okienko. Wybacz to głupie porównanie ale mam dopiero 23 lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Jeśli to nie prowo przykrywające jakieś badania socjologiczne to ..zgadzam się z jedną z osób powyżej, że chyba najlepiej "wydobyć" kogoś z otoczenia - bliższego lub dalszego.
Mało znajomych - zastanawiałeś się dlaczego? Może zbytni krytycyzm wobec siebie, który paraliżuje dzaiałania? Słuchaj, zrób w wolnym czasie burzę mózgu i wypisz na kartce cechy, które w sobie LUBISZ. Oczywiście, w miarę obiektywnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jestem takim typem, ktoryby pochwalał wyrywanie, przelecenie, zapomnienie, szsukanie kolejnej "ofiary" Nie kreci mnie seks wylacznie za pieniadze. Takie jakies ni jakie to jest ;p Nie dziwie się, że zadna mnie nie chce. Znam swoje wady i wiem, ze nie nadaje sie do zycia z inna osoba ani do seksu bo tego niestety w ogole nie czuje, nawet nie potrafie sobie siebie wyobrazic w takiej sytuacji. ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Specjalnie się zarejestrowałaś zeby odpowiedziec na moj komentarz?
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do pogrubionego, to nie czaję. Nie czujesz popędu? Nigdy sobie nie wyobrażałeś takiej sytuacji? Ja dziewictwo straciłam w wieku 21 lat, ale wcześniej już czułam i wiedziałam "czym to się je", znałam reakcje swojego ciała i ogólnie "byłam gotowa". Więc wnioskuję, że u Ciebie po prostu libido leży i kwiczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Skoro w ogóle "tego" nie czujesz, to dlaczego tak przeżywasz, że jeszcze nigdy z kobietą nie byłeś?
Nie ma słów które opisałyby jak brzydzę się takim podejściem - byle kogo, byle kiedy i gdzie - byle zaliczyć. I to się tyczy jednej i drugiej płci. Masz 23 lata a mówisz jakbyś był 80letnim dziadkiem którego nic już nie czeka, na wszystko jest za późno. Nie, nie zarejestrowałam się tylko po to, żeby Tobie odpowiedzieć na komentarz.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
przeprasza, pomyliłam wątki
Edytowane przez fobia04 Czas edycji: 2012-04-05 o 15:25 Powód: pomyliłam wątki aaa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
kiedyś mi kolega (też taki spokojny, wrażliwy, wstydliwy domator) opowiadał, że jakby nie poznał swojej obecnej dziewczyny to poszedłby do burdelu przeżyć swój pierwszy raz, sam twierdził, że byłoby to dla niego uwłaczające, ale nie wytrzymałby zwyczajnie i psychicznie i fizycznie, więc mam pewną dozę empatii do starawych prawiczków...
chociaż koliduje to z moim bardzo negatywnym poglądem na sprawy kur**twa (czy to dawcy czy biorcy)...
![]() |
![]() |
#46 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wyprowadziłem się z domu juz dawno (przed 18), jeszcze szybciej zaczalem wloczyc sie po nocach i duzo pić (problemu z alkoholem nie mam) jak mialem 14lat to juz poszedlem do pracy (nie do roznoszenia ulotek, tylko do normalnej) Oczywiscie nie na stale ![]() Jak widzisz wszystko szybko sie u mnie zaczelo tylko nie... Po prostu mi jest wstyd przed samym soba, ze jeszcze nie mam tego za soba. Dzisiaj 18 są juz doswiadczone a co dopiero 20+ A strasznie bym sie czul gdybym wyszedl (a bym wyszedl) na niedojde a duma nie pozwala zeby sie przyznac, ze jestem... Matilde Jak komus w miejscu publicznym sie wymsknie bąk to tez od razu zakladasz, ze to cham, menel itp.? Aqu W zwiazek i seks nie wierze jak 80letni schorowany dziad ![]() Niewidze po prostu rzadnych czynnikow dla ktorych ktorakolwiek by chciala ze mna być. (normalna dziewczyna, nie jakas pijaczka, czy nadeta prostaczka)
"Marzenia motywuja, marzenia daja sile, Marzenia sa wyjatkowe - jesli w miare mozliwe, Realizowac kazde - wlasnie tego pragne" ALE "Lepiej za dużo nie marzyć - marzenia mogą sparzyć Gdy nigdy się nie zdarzy to co sobie wyobrazisz" |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o dumę, to radzę ją w tej kwestii schować do kieszeni i po problemie.
![]() |
![]() |
#49 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie słyszałeś o czymś takim jak "rozmnażanie"? I o tym, że KAŻDY żyjący organizm się rozmnaża? A więc KAŻDY żyjący organizm ma niejako "seks we krwi"? Zbyt ludzko, a mało "zwierzęco" podchodzisz do tematu. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Biała Dama
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie potrafie. Cytat:
![]() Co na to poradze, ze mam taką ułomność? Dla Ciebie moze to być smieszne - dla mnie nie jest. Ale rozumiem Ciebie w 100%, ciezko jest ogarnac klimat osoby, dla ktorej zupelnie ludzka rzecz jest obca.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skąd wiesz, że nie potrafisz? Napisałeś, że zawsze odczuwasz zniechęcenie... wiesz, jak mnie próbowali całować/całowali faceci, którymi nie byłam zainteresowana, to też zapewne odczuwali zniechęcenie. A jak komuś się spodobasz, to zapewniam, że ostatnie co odczujesz, to zniechęcenie Twoją osobą. Przecież każdy przerabiał (w różnym wieku) etap braku doświadczenia. Każdy kiedyś nie umiał całować, nie umiał pieścić drugiej osoby, nie wiedział o co chodzi w seksie... ale to nie są rzeczy na miarę doktoratu z fizyki kwantowej - nawet najgorsze tłumoki radzą sobie z seksem, o czym świadczy ilość palantów chodzących po świecie ![]() Wyluzuj chłopie, naprawdę. Z takim podejściem, to nigdy nie "zaliczysz" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jestem zbyt charakterny zeby korzystać z litosci drugiej osoby ![]() Wolalbym zdechnac zachlany z ch... w dloni na fotelu niz byc w takiej sytuacji jak opisywany w tym watku chlopak <link>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Dopefiend-> Nie rozumiem skąd w Tobie takie przekonanie o tym że nikomu sie spodobasz, ze wyjdziesz na idiotę czy niedorajdę. Jeżeli chodzi o wygląd... nie wiem jak bardzo szpetny musiałbyś byc żeby nie trafić w niczyje gusta... a charakter... z tego co piszesz myślę że to Ci głownie przeszkadza,ale co ci szkodzi pracowac nad sobą...?
Faceci siedzący na tyłku i płaczący na babskim forum że nikt ich nie chce jakoś nie powodują u mnie nagłego przypływu pożądania... racja:P
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Mówcie i pocieszajcie go jak chcecie gdybym poznała faceta który jest 32 letnim prawiczkiem raczej nieprędko zagościłby w mojej sypialni. Jakoś tak średnio mi się widzi związek z osobą która ma problemy z budowaniem relacji (na boga to jest widać czarno na białym że to nie kwestia tego że nikogo w życiu nie spotkał tylko kwestia jego podejścia w 100% ) poza tym i tak już powinien iść do seksuologa z powodu swojej bariery, nie chciałoby mi się jej osobiście pokonywać WIĘC z punktu widzenia potencjalnej samicy rozpłodowej moja rada jest taka: idź do terapeuty uporządkuj swoje życie a potem się bierz za kobiety bo na tym etapie omijałabym cię szerokim łukiem, bo jest po prostu źle - patrzysz na wszystko strasznie krytycznie, smęcisz, masz chyba barierę związaną z seksem...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Jestem podobnym facetem jak autor tematu. Mam 32 lata i nie mialem dziewczyny. Z jedna sie tylko spotykalem, ale nie mialem z nia blizszych relacji. Mialem takze kilka randek z internetu. Ale to bylo dawno temu. Nie wytrzymuje z samotnosci, caly czas o tym mysle. Zalozylem jakis czas temu kilka podobnych tematow na Wizazu, dostalem sporo rad, ale z nich nie skorzystalem. Tez mam wyzsze wyksztalcenie, ale nie jestem lekarzem. W gry nie gram, ale sporo siedze przed netem. Staram sie urozmaicic zycie - silownia, kursy tanca. Wkrotce mam impreze z kursu i starsznie przed nia sie stresuje. Nie jestem przystojny, ale tez nie jestem starszny. Nawet kiedys sie zdarzylo ze dziewczyny mnie podrywaly, ale ja sam ich unikalem ( to bylo na ostatnich latach studiow - laski szukaly faceta na meza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Naprawdę nie wiem kogo chcesz oszukać. Ideałów nie ma. To nie kwestia tego że wszystkie kobiety są podłymi ... które szukają samców alfa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich, nie sądziłem że aż tyle osób odpowie, czy to oznacza że wbudzam aż takie emocje?
Nie uważam się za desperata, napisałem na "babskim forum" bo chcę poznać opinie kobiet - to chyba oczywiste. Na typowo męskich forach odpowiedzi byłyby wulgarne, albo ludzie mogliby zrozumieć jak można być w moim wieku i być prawiczkiem. Nie żalę się, tylko stwierdzam fakty, żaliłem się w '98 na wycieczce szkolnej jak wszyscy koledzy z mojego pokoju poszli grać w "butelkę" z dziewczynami a ja zostałem sam w nocy. Wtedy było mi serio źle. Nie chce mi się cytować poszczególnych osób, odpowiem tylko na pytanie które rzuciło mi sie w oczy - nie, nigdy sie nie całowałem. Nie mam bariery przed seksem, po prostu czuje się nieatrakcyjny dla kobiet i mam niską samoocene. Zresztą na studiach jedna z dziewczyn powiedziała mi wprost że jestem nudny. Niby to było dawno, jednak zapamiętałem to sobie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.