Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-15, 19:04   #31
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
ale.. może warto poczekać chociaż te kilka miesięcy?
Ja bym pewnie tyle nie wytrzymała

O matko, po prostu brak słówwwww... napisał do mnie jakiś nr, okazało się, że to jeden z tych rusków, co ich poznałam wczoraj. Myślałam, że to kolega tego, co przyszedł z dziewczyną. Po czym podał mi swoje imię... i się okazało, że to ten co przyszedł z dziewczyną Moja koleżanka dała mu mój nr, bo on powiedział, że to dla kogoś tam... a on sobie wziął dla siebie i zaczął do mnie pisać. I czy może chciałabym się z nim spotkać. Ja pytam, czy jego dziewczyna wie, że do mnie pisze, a on, że nie i co myślę o tym. No to ja że wolałby nie wiedzieć co myślę. Dupek

O i właśnie mi napisał, że nie jest typem za jakiego go uważam i że szukają dziewczyny do trójkąta, dlatego do mnie pisze Łoszzz

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2012-04-15 o 19:16
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 19:21   #32
Remedios_Buendia
Raczkowanie

Melduję się i ja.
Ileż to już czasu

Wróciłam ze stolicy, nie poszło mi w kolejnym etapie konkursu.
Dziś byłam na demonstracji antyfaszystowskiej i w zasadzie tyle.

Zablokowałam numer eksa, ale i tak dostaję powiadomienia, że próbuje się dodzwonić. Czy u operatora mi coś z tym zrobią.
Zaczął też dzwonić z innych numerów.
Nie mogę zakończyć tej historii, czuję się zaszczuta.
Remedios_Buendia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 19:34   #33
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Pamiętamy, pamiętamy, żałujemy że jak jest dobrze, to nie zaglądasz się chwalić
Pamiętaj, nie wszystko jest takim, jakim się wydaje.

Od świąt jadę z Tobą na jednym wózku. Mojego mężczyznę tak jakby hmm... zakoszarowano ponad 300 km ode mnie. Przez 3 miechy będzie wracał tylko na weekendy i to czasem tylko na 1 noc.

A z tych dobrych rzeczy... W święta rozmawialiśmy sobie o weselach, na które idziemy w tym roku i po chwili pytanie: a my kiedy się chajtniemy (jakie h się pisze???)?? Zrobiłam oczy większe od głowy i odpowiedziałam, że najpierw musi mi dać pierścionek. A tak na serio to ciary przeszły mi całe ciało i całą noc rozmyślałam, ile to ja rzeczy jeszcze nie zdążyłam zrobić w życiu i ślub jest chyba na samym końcu. chyba mam jakiś wyprany mózg po eksie.

A swoją drogą eks pisał do mnie dzień przed urodzinami, pytał, czy faceta mam(po raz kolejny) i stwierdził, że myślał, że poprzednimi razami kłamałam. Próbowałam go zniechęcić do kontynuacji jakiejkolwiek rozmowy a ten wypalił, że potrzebuje wsparcia bo rozstał się z dziewczyną. No i ja po raz kolejny się pytam, gdzie takie okazy samców chodują??? Masakra jakaś, miesiąc wcześniej wyskakiwał z jakimiś niemoralnymi propozycjami a teraz nieszczęśliwy wielce bo rozstał się z dziewczyną której rzekomo nie kochał. Coś tu mi się nie zgadza ale nie mam ochoty drążyć.

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość

O i właśnie mi napisał, że nie jest typem za jakiego go uważam i że szukają dziewczyny do trójkąta, dlatego do mnie pisze Łoszzz
O ja cierpiedolę... Za kogo on Ciebie uważa... Ciekawa przygoda, nie powiem.
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-15, 19:49   #34
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remedios_Buendia Pokaż wiadomość
Zablokowałam numer eksa, ale i tak dostaję powiadomienia, że próbuje się dodzwonić. Czy u operatora mi coś z tym zrobią.
Zaczął też dzwonić z innych numerów.
Cóż ten koleś od ciebie chce...

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
A swoją drogą eks pisał do mnie dzień przed urodzinami, pytał, czy faceta mam(po raz kolejny) i stwierdził, że myślał, że poprzednimi razami kłamałam. Próbowałam go zniechęcić do kontynuacji jakiejkolwiek rozmowy a ten wypalił, że potrzebuje wsparcia bo rozstał się z dziewczyną. No i ja po raz kolejny się pytam, gdzie takie okazy samców chodują??? Masakra jakaś, miesiąc wcześniej wyskakiwał z jakimiś niemoralnymi propozycjami a teraz nieszczęśliwy wielce bo rozstał się z dziewczyną której rzekomo nie kochał. Coś tu mi się nie zgadza ale nie mam ochoty drążyć.

Może po prostu mu nie odpisuj jak jeszcze się odezwie?

Cytat:
O ja cierpiedolę... Za kogo on Ciebie uważa... Ciekawa przygoda, nie powiem.
Ja nie wiem, ale to ogólnie jest takie towarzystwo dość nieciekawe, więc nie chcę nawet mieć z nimi za dużo wspólnego
Nosz ja i trójkąt...
Stary 2012-04-15, 19:56   #35
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:

Może po prostu mu nie odpisuj jak jeszcze się odezwie?
tylko, że ja nie odpisuję, to zaraz kilka smsów pod rząd, zawsze on pisze ostatniego smsa bo już widzi, że musi się poddać i na szczęście raz na miesiąc, może rzadziej przypomina sobie o mnie wiec nie jest tak źle. Bardziej drażni mnie fakt, że poszukuje we mnie jakiejś przyjaciółki od serca a ja naprawdę nie widzę żadnego powodu, żeby utrzymywać z nim kontakt a tym bardziej przyjacielskie stosunki.
Stary 2012-04-15, 20:11   #36
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Moja koleżanka dała mu mój nr, bo on powiedział, że to dla kogoś tam...
Zatłukłabym koleżankę za rozdawanie mojego numeru na prawo i lewo.

Cytat:
I jest taki pewien, że obskoczyłby dwie kobiety o wysokich wymaganiach?

Cytat:
A może by się przejść na policję i popytać co Ci potrzebne do oskarżenia o stalking? Albo pogooglować o tym chociaż...

Cytat:
Pamiętaj, nie wszystko jest takim, jakim się wydaje.
Wiem Co nie zmienia faktu, że się nie meldujesz

Cytat:
Od świąt jadę z Tobą na jednym wózku. Mojego mężczyznę tak jakby hmm... zakoszarowano ponad 300 km ode mnie. Przez 3 miechy będzie wracał tylko na weekendy i to czasem tylko na 1 noc.
3 miechy są do przeżycia, spotkania co weekend albo dwa da się jakoś ogarnąć

Cytat:
A z tych dobrych rzeczy... W święta rozmawialiśmy sobie o weselach, na które idziemy w tym roku i po chwili pytanie: a my kiedy się chajtniemy (jakie h się pisze???)?? Zrobiłam oczy większe od głowy i odpowiedziałam, że najpierw musi mi dać pierścionek. A tak na serio to ciary przeszły mi całe ciało i całą noc rozmyślałam, ile to ja rzeczy jeszcze nie zdążyłam zrobić w życiu i ślub jest chyba na samym końcu. chyba mam jakiś wyprany mózg po eksie.
Nie wyprany mózg, tylko krótko jeszcze ze sobą jesteście
Uważaj uważaj, bo wyskoczy z pierdzionkiem i dopiero będzie wesoło

Cytat:
(...)pytał, czy faceta mam(po raz kolejny) i stwierdził, że myślał, że poprzednimi razami kłamałam.

Cytat:
(...)naprawdę nie widzę żadnego powodu, żeby utrzymywać z nim kontakt a tym bardziej przyjacielskie stosunki.
Powiedziałaś mu to?
Stary 2012-04-15, 20:36   #37
Malla
Nie depcze krokusów

Czwarta część, czwarta, na dowód macie linki do poprzednich
Cytat:
No właśnie. Nie zapisałam się na te kursy, nie udało mi się to, cały czas tak jakby zostałam na tej stronie do wypełniania danych. Czyli moje dane do nich nie doszły, a kasy nie ma
Skąd wiesz, że Cię nie zapisało w ich systemach? Skontaktuj się z nimi w poniedziałek i wyjaśnij, co i jak zamiast nie spać z nerwów.
Cytat:
Napisane przez Dizzy1906 Pokaż wiadomość
Można się przyłączyć? Moją "miłość do końca życia" straciłam właśnie w 2010r... w październiku... I ogólnie to mi "przeszło"... Próbowałam sobie jeszcze ułożyć z kimś innym.. i prawie wyszło.. w grudniu (tego roku ) miał być ślub, no ale :P
Hej, hej Nie ten, to inny dostąpi tego zaszczytu
Cytat:
Nie wolno generalizować ale.. coś w tym chyba jest ze zbyt wczesny seks może odbić się na dalszej relacji (biorąc pod uwagę że drugą osobę bierze się na poważnie).
Ja bym na Twoim miejscu poczekała, znając Twoją skłonność do rozkminiania.
Cytat:
A tak na serio to ciary przeszły mi całe ciało i całą noc rozmyślałam, ile to ja rzeczy jeszcze nie zdążyłam zrobić w życiu i ślub jest chyba na samym końcu. chyba mam jakiś wyprany mózg po eksie.
Nigdy nie rozumiałam w czym ślub może przeszkadzać, dla mnie było to tak naturalne, że aż nie chciałam się na to decydować, bo nie odczułabym żadnej różnicy.

A jak piesek?
Cytat:
Masakra jakaś, miesiąc wcześniej wyskakiwał z jakimiś niemoralnymi propozycjami a teraz nieszczęśliwy wielce bo rozstał się z dziewczyną której rzekomo nie kochał. Coś tu mi się nie zgadza ale nie mam ochoty drążyć.
Lepiej nie drążyć jego pokręconej psychiki.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-15, 20:36   #38
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
1. Nie wyprany mózg, tylko krótko jeszcze ze sobą jesteście
Uważaj uważaj, bo wyskoczy z pierdzionkiem i dopiero będzie wesoło
2. Powiedziałaś mu to?
1. On mi najpierw da jeden z tych słynnych bukietów z białą różą, więc będę miała czas do namysłu

2. Tak, powiedziałam, niejednokrotnie. Ale wiesz... FACECI...
Stary 2012-04-15, 20:43   #39
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
1. On mi najpierw da jeden z tych słynnych bukietów z białą różą, więc będę miała czas do namysłu

2. Tak, powiedziałam, niejednokrotnie. Ale wiesz... FACECI...
1. eee...?

2. to chyba zostaje metoda zdartej płyty. On swoje, a Ty "naprawdę nie widzę powodu żeby utrzymywać z tobą kontakt, a tym bardziej przyjacielskie stosunki. do widzenia". I tak non stop. Może mu się odechce...
Stary 2012-04-15, 21:43   #40
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Zatłukłabym koleżankę za rozdawanie mojego numeru na prawo i lewo.
No właśnie muszę z nią pogadać jutro

Cytat:
I jest taki pewien, że obskoczyłby dwie kobiety o wysokich wymaganiach?
No przecież to jest ruski mafijozooo to co by nie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Skąd wiesz, że Cię nie zapisało w ich systemach? Skontaktuj się z nimi w poniedziałek i wyjaśnij, co i jak zamiast nie spać z nerwów.
Nie, wiem, nie wiem... no właśnie tak mam zamiar zrobić, dlatego nie przejmuję się na zapas bo wierzę, że się wyjaśni

Cytat:
Ale że o co chodzi?
Stary 2012-04-15, 22:19   #41
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Mam pytanie! znaczy się pogoda taka a nie inna a ja dumam nad tym jak bardzo zbyt wczesny seks może "popsuć" związek.. wiadomo jak to jest z gonieniem króliczka.. a jak dostanie się coś od razu to różnie potem bywa z zaangażowaniem faceta. W książce "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" autorka pisze, żeby nie wskakiwać facetowi wcześniej do łóżka jak po miesiącu znajomości. Ile w tym prawdy? Nie wolno generalizować ale.. coś w tym chyba jest ze zbyt wczesny seks może odbić się na dalszej relacji (biorąc pod uwagę że drugą osobę bierze się na poważnie).
Myślę, że nie ma reguły U mnie pierwszy seks z eks był gdzieś po 3 tygodniach. A sądzę, że byłby jeszcze wcześniej, tylko dostałam okres i musiałam tydzień odczekać A byliśmy razem rok i związek nie rozpadł się dlatego, że wcześnie poszliśmy do łożka
Tylko, że mi nie zależało na początku na związku, a jedynie na dobrej zabawie. Związek był skutkiem ubocznym
Także, jeżeli chcesz, żeby może coś z tego było, to lepiej troszkę poczekać i mieć, że tak powiem "czyste sumienie"

Cytat:
A tu niespodziewanka już piętnaście tysięcy postów na offtopach natrzaskałyśmy
I to nie tylko dla mnie, jak widać

Cytat:
Napisane przez Dizzy1906 Pokaż wiadomość
Bardzo podoba mi się Twój podpis
Dzięki To z piosenki "Trzy miłości" Bułata Okudżawy Polecam w wykonaniu Sławy Przybylskiej

Cytat:
No przecież to jest ruski mafijozooo to co by nie
Haha
Kurde z rosyjską mafią nie ma żartów, lepiej bądź ostrożna

W ogóle ja to czasami, po prostu nie mogę uwierzyć, na jakich ludzi Ty trafiasz Każdy kolejny facet jest jeszcze lepszy

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Edytowane przez Ofelia 20
Czas edycji: 2012-04-15 o 22:20
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-15, 22:47   #42
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Haha
Kurde z rosyjską mafią nie ma żartów, lepiej bądź ostrożna
Ja z tymi ludźmi nie chcę mieć nic wspólnego
Moich dwóch znajomych litwinów, którzy też tam byli (i też dopiero wtedy tamtych poznali) mówili później, że tamci to takie typy, które tutaj grają cwaniaków i opowiadają co to oni nie są, mafia i te sprawy, ale pojechali by do rosji, to mafia by im dopiero pokazała co i jak, bo tak naprawdę to tam są nikim
No ale i tak nie jest to ciekawe towarzystwo, nie wiem jak oni ale ta angielka (dziewczyna jednego z nich) to od dragów nie stroni (i to nie tylko od imprezy do imprezy).

Cytat:
W ogóle ja to czasami, po prostu nie mogę uwierzyć, na jakich ludzi Ty trafiasz Każdy kolejny facet jest jeszcze lepszy
No nie? A tak szczerze mówiąc, to chyba już się przestałam przejmować, za to coraz bardziej mnie to śmieszy
Stary 2012-04-16, 08:01   #43
Malla
Nie depcze krokusów

Może Ty też zaczniesz wykorzystywać na plus narodowe stereotypy w UK? Tylko co w Polakach jest takiego mile odbieranego przez Angoli?
Stary 2012-04-16, 08:13   #44
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Moich dwóch znajomych litwinów, którzy też tam byli (i też dopiero wtedy tamtych poznali) mówili później, że tamci to takie typy, które tutaj grają cwaniaków i opowiadają co to oni nie są, mafia i te sprawy, ale pojechali by do rosji, to mafia by im dopiero pokazała co i jak, bo tak naprawdę to tam są nikim
Bo taka prawda. Prawdziwa sołncewa nie musi się chwalić kim jest. To się wie bez trąbienia o tym

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Tylko co w Polakach jest takiego mile odbieranego przez Angoli?
Dobre pytanie.
Stary 2012-04-16, 08:53   #45
plu
Rozeznanie

melduje się
właśnie postanowiłam nie pójść na zajęcia

ale w ramach zabicia wyrzutów sumienia, zabieram się za pisanie magisterki
plu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 10:23   #46
Remedios_Buendia
Raczkowanie

Cytat:
Cóż ten koleś od ciebie chce...
Trzymać blisko, bym niczego nie osiągnęła, z nikim innym się nie związała. A przy okazji radziła mu jak żyć i zapychała dziurę, gdy znajomych nie ma.
Cytat:
A może by się przejść na policję i popytać co Ci potrzebne do oskarżenia o stalking? Albo pogooglować o tym chociaż...
Wiem, co to stalking i niestety dzwonienie 2,3 razy w tygodniu to za mało. A że go wszędzie spotykam? Małe miasto.
Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
właśnie postanowiłam nie pójść na zajęcia

ale w ramach zabicia wyrzutów sumienia, zabieram się za pisanie magisterki
Ja mam już bardzo mało zajęć i zostało mi w zasadzie tylko napisanie magisterki. Utknęłam w 2 rozdziale i nie mogę nic sklecić
Remedios_Buendia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:33   #47
plu
Rozeznanie

A na którym jesteś roku ? ja jednej magisterki mam na razie 5 stron ( z czego 1 str prze chwilą napisałam )
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 10:53   #48
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Melduje się w nowym wątku, tytuł i tagi jak zwykle... mocne

Podaje rekę walczącym z magisterka - ja na razie z praca licencjacka

Remedios zaczynam doceniać mojego eksa, który przestał się kompletnie do mnie odzywac...
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 12:40   #49
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Wiem, co to stalking i niestety dzwonienie 2,3 razy w tygodniu to za mało.
Trzeba by było zapytać kogoś siedzącego w temacie, ale mnie to podchodzi pod stalking - facet uporczywie, regularnie Cię nęka, wprowadza dyskomfort psychiczny, sama napisałaś, że czujesz się osaczona.
Stary 2012-04-16, 12:53   #50
Connff
Zadomowienie

Remedios, a kto Ci takich bzdur naopowiadał, że za mało? Stalking jest niepoliczalny, że tak powiem .

Art. 190a.
§ 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto, podszywając się pod inną osobę, wykorzystuje jej wizerunek lub inne jej dane osobowe w celu wyrządzenia jej szkody majątkowej lub osobistej.
§ 3. Jeżeli następstwem czynu określonego w § 1 lub 2 jest targnięcie się pokrzywdzonego na własne życie, sprawca podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Ogólnie takie zachowanie jakie opisałaś bez problemu możnaby zakwalifikować jako stalking. Inna rzeczy, czy:
a) na pewno chcesz na robić swojemu eksowi takiego dymu,
b) jeśli zostanie uznany za winnego, NA PEWNO nie dostanie nic innego niż zawiasy. Co nie oznacza, że nie skomplikuje mu to życia.

Jak chcesz, mogę rzucić okiem na orzecznictwo, ale to dopiero wieczorem.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 15:54   #51
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:

Ale że o co chodzi?
Czerwone róże z jedną białą różą – dziewczyna obdarzona takim bukietem może spodziewać się oświadczyn.

Kiedyś tam dał mi do zrozumienia, że dostanę taki bukiet.
Stary 2012-04-16, 15:58   #52
Malla
Nie depcze krokusów

Pierwsze słyszę... A zawsze myślałam, że to z patriotyzmu
Stary 2012-04-16, 17:02   #53
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Też pierwsze słyszę...straszny zwyczaj, od bukietu do oświadczyn tyyyyle nieprzespanych ze stresu nocy
Stary 2012-04-16, 18:54   #54
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko co w Polakach jest takiego mile odbieranego przez Angoli?
Z tego co ja wiem, to większość Angoli lubi Polaków za pracowitość ale jest też część co narzeka, że nas tu za dużo i zabieramy im pracę - tylko większość Polaków tutaj chwyta się pracy, do której Angol by sam nie poszedł.
A z innych takich stereotypów to moja siostra usłyszała od znajomego, że mówi się tutaj, że Polki są sztywne w łóżku ha
No a tak przy okazji to faceci Angole lubią Polki za to że są sympatyczniejsze od Angielek, ale dziewczyny Angielki nie lubią polskich facetów i ogólnie uważają to za obciach jak się któraś zwiąże z Polakiem. Chociaż znam taką jedną parę, ale ona długo się kryła z tym, że są razem
Pamiętam jak siostry znajomi (Polacy) jej opowiadali jak raz poszli na imprezę, podeszły do nich jakieś laski i zaczęli gadać, no i pytają skąd są, a oni, że z Polski - no to dziewczyny skrzywione odeszły. Więc chłopacy stwierdzili, że następnym razem powiedzą, że są skądś inąd. Następnym razem podobna sytuacja, ale na pytanie skąd są odpowiedzieli "Mexicanoooooo" - no i dziewczyny się bawiły z nimi całą noc

Cytat:
Bo taka prawda. Prawdziwa sołncewa nie musi się chwalić kim jest. To się wie bez trąbienia o tym
No to fakt

Cytat:
Czerwone róże z jedną białą różą – dziewczyna obdarzona takim bukietem może spodziewać się oświadczyn.
Achh to taaaak ja tam bym mimo wszystko wolała od razu pierścionek - bo lubię niespodziewanki, a tak to już bym się spodziewała, że wkrótce dostanę
Stary 2012-04-16, 18:57   #55
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Nigdy nie słyszałam powiedzonka o bukiecie z białych i czerwonych róż. Dobre

Kurde, załamałam się. W czwartek Zazdrośnik ma urodziny a ja wymyśliłam tylko tort... o ni eee...

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2012-04-16 o 18:59
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 19:39   #56
annonim
Rozeznanie

Cytat:
No a tak przy okazji to faceci Angole lubią Polki za to że są sympatyczniejsze od Angielek, ale dziewczyny Angielki nie lubią polskich facetów i ogólnie uważają to za obciach jak się któraś zwiąże z Polakiem. Chociaż znam taką jedną parę, ale ona długo się kryła z tym, że są razem
ale nie mówisz o moim kuzynie, prawda?
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-16, 20:00   #57
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
ale nie mówisz o moim kuzynie, prawda?
A w jakiej części Anglii mieszka?
Stary 2012-04-17, 06:03   #58
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Czy któraś z Was ma tatuaż? Wie ile może kosztować wytatuowanie sobie na czole modnego ostatnio powiedzonka "jeśli chcesz mieć księcia zachowuj się jak księżniczka" ?

Jestem stara i gupia. Nie myślcie najgorszego ale.. czuję się Endżoj po sobotnich podbojach.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 06:59   #59
Connff
Zadomowienie

Bejbe, co się stało? Ja to nawet nie piszę co u mnie. Masakra .

Swoją drogą głupie jak but to stwierdzenie. Księżniczki zwykle nie kończą z księciem, tylko z czarnym charakterem, który regularnie sprawia im limo pod okiem .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 07:20   #60
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któraś z Was ma tatuaż? Wie ile może kosztować wytatuowanie sobie na czole modnego ostatnio powiedzonka "jeśli chcesz mieć księcia zachowuj się jak księżniczka" ?

Dużo nie zapłacisz

Cytat:
Jestem stara i gupia. Nie myślcie najgorszego ale.. czuję się Endżoj po sobotnich podbojach.
Ale, że cooooo

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Bejbe, co się stało? Ja to nawet nie piszę co u mnie. Masakra .
Opowiadaj

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości