|
|
#31 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Kwiecień - Musc Maori, Comme des Garcons, Belle de Minuit i inne + kosmetyki
Odpisałam.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - Musc Maori, Comme des Garcons, Belle de Minuit i inne + kosmetyki
Nie widzę nigdzie próby, tylko grawery inicjałów JP.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień
pomyłka
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Słuchaj, mam 4 nowe butle Halle Berry więc moge oddać jeden flakon, ale jak mówiłam, to sa testery, zakupione na e-glamour. Cienie zakupione w Douglasie, poszukam pacynki,jeśli ci na niej zależy.
Za Belle de Minuit Nina Ricci - 10ml w atomku szklanym 3) Belle de Minuit Nina Ricci - 9ml w atomku szklanym 4) Spicy Cocoa Comme des Garcons - flakon, zostało 35% z 50ml - będę wybredna dałoby radę?? |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
2) Lancome Hydra Zen Yeux Neurocalm, żel-krem pod oczy, 3ml, nowy 3) Clarins, Daily Energizer Cream, 5ml, raz użyty 4) Lancaster, Sun Age Control, SPF 30, do dojrzałej skóry, 3ml, nowy ? |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o błyszczyk to jest firmy Li Parie (chyba limitowana edycja) TU ZDJĘCIE! Jak dla mnie jest wspaniały. Mam chyba 4 na zapas, ale mogę Ci jeden odstąpić
Mogłabym jeszcze Ci dorzucić błyszczyk do komórki Bourjois, bo i tak leży i nie używam go. TU ZDJĘCIE! To jest chyba ten drugi od lewej kolor. Wszystko jest nowe, ale z małego błyszczyka zmyły się napisy... jeszcze tylko lekko widać firmę. Nic nie jest używane! |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
a czego szukasz za te flakony? mogłabym poszukać poza wątkiem. Byłabyś zainteresowana podkładem Guerlain Parure Rejuvenating Gold?
Mam też poza wątkiem pół korektora pod oczy SkinFood Salmon Concealer, korektor Bobbi Brown z pudrem gruntującym, puste palety magnetyczne inglot, odpowiednik beauty blendera nowy i ogólnie sporo rzeczy, tylko nie wiem w co celować z zapachów to mam słynnego smoka le baiser du dragon od cartier
|
|
#38 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Odpisałam.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Paletka uzywana,ale niewiele, Halle mam 47/50ml tester bez korka.
W sumie teraz zainteresowalo mnie: Spicy Cocoa Comme des Garcons - flakon, zostało 35% z 50ml plus bronzer Nouba. |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem cie,MM jest wyjątkowe
Gdybyś miała coś fajnego z flaszeczek pod ladą -napisz
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję za odpowiedź
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
8) Felicity Oriflame 50ml, użyte kilkanaście razy, zużycie ok. 5%
9) Extraordinary Avon - odlewka 5-10ml cos u mnie? |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Dziękuję za odpowiedź. Wybacz, ale jednak nie potrzebuję tych kremików, przepraszam za zamieszanie, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
flakon First Love + 9ml Belle de Minuit za Halle i cienie mi pasuje. Przepraszam, nie orientowałam się w jakiej cenie są podane przez Ciebie perfumy, nie wiedziałam ,że taka cena. Coś jeszcze z mojego wątku?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606825 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
to jest ten concealer kit z środka http://www.bobbibrown.pl/podstawy_bobbi/makijaz.html
ogólnie świetna rzecz, nie oddawałabym go w życiu, gdyby nie to, że nie wiem czemu, ale gromadzę hurtowo róże (których prawie w ogóle nie używam) i korektory (no te już trochę częściej ;p) jest bardzo trwały i świetnie tuszuje cienie i niedoskonałości. kolor to sand, ma taki żółto-łososiowy kolor, który świetnie właśnie tuszuje cienie. ja jestem macowy odcien nc15, nc 20 i jest ok. ogólnie to faktycznie głównie mi te dwa zapachy wpadły w oko, w firmie Comme des Garcons się kocham podkład jest w kolorze 01, ale z nim dam Ci jeszcze znać ![]() a ogólnie tak na swoją "obronę" co do zachęcenia do wymiany, to weekendami jestem we Wrocławiu, stąd odpadałaby wizja kosztownej i zabezpieczonej przesyłki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
To ja narazie podziekuje,bo samego bronzera nie oplaca Ci sie wysylac,a nic wiecej dla siebie nie widze, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#47 |
|
Czekam na Ragnarok
|
up
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
no korektor kusi nie bez przyczyny, bo jest naprawdę fajny ;p mogę jeszcze pokusić posietint i benetint z benefita (po 4ml oba), ale wciąż będę czegoś szukać, bo totalnie chociaż CdG bym przygarnęła
a tak, że naszło mnie na czekoladę, to może chociaż za atomek Montale Chocolate Greedy bys znalazła?
|
|
#49 |
|
Czekam na Ragnarok
|
up
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Dokładka: L.T.Piver, Un Parfum d'Aventure Demeter Caramel Euphoria edt Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-04-24 o 21:40 |
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie za meteorki?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Czekam na Ragnarok
|
up
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic u Ciebie nie znalazłam
Podoba mi sie jedynie odsypka meteorytów, ale to trochę nieopłacalne robić wymiankę na jedną rzecz ![]() Nie masz przypadkiem nic poza wątkiem jeszcze?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz przejrzałam i spodobała mi się czarna kredka Lancome i brązer Nouba, ale nie wiem za czy chciałabyś za coś ode mnie oddać.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
odsypka meteorytów+lakier yves rocher malwa lub błękit nieba (jeśli dobrze zapamiętałam) za gurelain parure użyty kilka razy?
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- A może być bez biodermy? |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Oriflame Ultra Shape-Up, Anti-Cellulite Gel, żel antycellulitowy 200ml, nowy, ex 0711, ale ok
coś u mnie? ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- a co znaczy to bo nie rozumiem.. ?ex 0711, ale ok
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
czyli już po terminie?:/ ale chyba nic sie z nim nie dzieje jakos.:/
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- a za co chce sie Pani zamienić? Za paletke?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
To mi znów wpadł w oko tylko żel..:/ No nie wiem. Paletka kosztuje około 18 złotych
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Euphoria edt Calvin Klein, tester 100ml (bez korka), zostało 55%?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

Mogłabym jeszcze Ci dorzucić błyszczyk do komórki Bourjois, bo i tak leży i nie używam go.
z zapachów to mam słynnego smoka le baiser du dragon od cartier

Podoba mi sie jedynie odsypka meteorytów, ale to trochę nieopłacalne robić wymiankę na jedną rzecz