![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC makijaż&perfumy&biochemia &ubrania&bielizna&buty
Przykro mi, ale na razie nic nie wypatrzyłam.
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
hej,
interesują mnie u Ciebie następujące rzeczy: MAKIJAŻ Suki Color Suki Tinted Active Moisturiser podkład organiczny polecany przez Lisę Eldridge nowy, tylko wypróbowany, dla mnie za ciemny [kolor natural 40ml] możesz mniej więcej porównać ten odcień do jakiegoś innego podkładu (może do kolorów w MACu?) Jane Iredale Liquid Minerals płynne minerały-podkład odcień: warm silk zostało ok. 1/2 opakowania tak samo tutaj - jaki to odcień czy obydwa odcienie wpadają w żółć. róż, są beżowe? itp. MAC 3 puste opakowania po cieniach + 1 po szmince [można wymienić w salonach Mac na nową pomadkę za 6 szt.] Jane Iredale Eye Gloss Jane Iredale to amerykańska marka kosmetyków mineralnych, oferują kosmetyki do "makijażu leczniczego" te produkty są genialne 3 śliczne kolory: peach silk,mauve silk, champagne silk cienie są trwałe i mają nawilżającą formułę [użyte kilka razy, wartość 1 cienia to 70 zł] mam więcej odcieni, te oddaje bo chyba nigdy ich nie zużyje interesuje mnie jeszcze cień Jane Iredale Eye Gloss - ostatni - kolor złoty/champagne silk lub pierwszy jeśli jest bardziej brzoskwiniowy niż na focie (na focie jest różowawy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za szczegółowe odpowiedzi
![]() przejrzałam sobie w necie co mogłam i jednak się rozmyśliłam - boję się "w ciemno" brać podkładów może innym razem się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Zainteresowały Cię u mnie zapachy, po które wcześniej zgłosila się inna osoba, ale przestała się odzywać, więc chyba zrezygnowała...
U Ciebie na razie nic mnie nie pociąga. Jakich próbek perfum niszowych rozważasz wymiankę? ;> ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- A ile zostało w tych próbkach?
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
korzystałam z nich tylko 1 raz, więc tyle co dało Qualtity minus ilość na jedno psiknięcie lub zrobienie kropki na papierku
objętość różni się w różnych fiolkach, niektóre zapachy firma Quality rozlewa sama i w zależności pewnie od ceny perfum dają mniejszą lub większą objętość, etykiety zasłaniają poziom perfum załączam zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za szyką odpowiedź!
Malutko w tych próbkach, ale właśnie wiem, jak to jest, bo też miałam probki z perfumerii niszowych... Dlatego zapytałam. Kurkdijana wolałabym wymienić na coś większego, zwłaszcza, że był dośc drogi jak na EDC. ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- "Fleur d oranger" - mam. Co do pozostalych, to mogłabym zrobić ci odlewki - np. 1 ml, bo tamte chyba tyle mają z moich flakonów np. Molinard Vanile Patchuli, A. Goutal - Pepitte Cherie i Ninfeo Mio, czy z "mniej niszowych" A. A. Herba Fresca.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Ja mam podobnie z Twoimi próbkami - albo miałam/znam, albo mam, albo niezbyt mnie kuszą. Właściwie najbardziej ciekawił mnie songes, bo nie znam go.
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Mogę wymienić za coś z mojej listy lub za kosmetyki do skóry 50/60+, dobre zestawy do pielęgnacji włosów, w tym serie słoneczne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za paletee MAC?
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
masz może swatcha pomadki loreal?
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
witam
![]() coś ode mnie (https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=624400) za: -Jane Iredale Eye Gloss Jane Iredale to amerykańska marka kosmetyków mineralnych, oferują kosmetyki do "makijażu leczniczego" te produkty są genialne 3 śliczne kolory: peach silk,mauve silk, champagne silk cienie są trwałe i mają nawilżającą formułę [użyte kilka razy, wartość 1 cienia to 70 zł] mam więcej odcieni, te oddaje bo chyba nigdy ich nie zużyje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Florę wolałabym raczej na inne perfumy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- -Mam jeszcze miniaturkę Byzance Rochas ( została połowa z 3ml) - 2 próbki Lutensów i jeszcze trochę rzeczy mam, ale niestety nic z Twojej wishlisty ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Niestety nie jestem w stanie zobaczyć, bo te atomizerki są ciemne :/ ten Douce Amere psiknęłam może ze 3 razy, więcej próbowałam Arabii, ją też mogę dorzucić ) ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- nie ma problemu ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- dodane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.