Stały Partner. Sex-częstotliwość? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-12, 20:08   #31
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Stały Partner. Sex-częstotliwość?

a odżywek bierze białko, choć chyba teraz się skończyło, spalacz tłuszczu, na brzuch(choć ja efektów nei widzę ) i zestaw witamin, ale to faktycznie witaminy
Stary 2012-10-12, 20:35   #32
chochol
Raczkowanie

Witaminy syntetyczne mogą obniżać libido. Poza tym niezbyt się wchłaniają, więc suplementacja najczęściej powoduje jedynie, że ma się drogi mocz ;D. Białko w nadmiarze powoduje zakwaszenie organizmu (szczególnie jeśli mało się pije), co także obniża libido. Suple mają też wpływ na gospodarkę hormonalną (właśnie dlatego oprócz odżywek w tych samych sklepach sprzedawane są viagropohodne).
To, że coś jest legalne nie znaczy, że nie ma na nas wpływu, bo ma i to ogromny. Poczytaj o tym.

Inna sprawa, że jeśli facet jest częstym bywalcem siłowni to może mieć także konkretne oczekiwania co do kobiecego ciała. Dlaczego nie zaczniesz ćwiczyć razem z nim? Nawet sobie nie wyobrażasz, jak mężczyźni uczący czegoś dziewczynę rosną w oczach tylko nie marudź! sama regularnie trenuję i widzę, jak na mnie patrzą i jak chętnie pomagają opanować nowe ćwiczenia (a wcale nie wyglądam jakoś powalająco, ot zwyczajnie).

jednak my sobie możemy tu gdybać, dopóki nie będziecie szczerze ze sobą rozmawiać zostaniesz w sferze rozważań ;p
chochol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-12, 20:48   #33
passion80
Zakorzenienie

dzięki za informacje o tych róznych specyfikiach, cóz, człowiek uczy się całe życie

siłownia raz dwa razy w tygodniu, wszystko co ćwiczy co trenuje to rekraacyjnie. W pracy mają pokój udostępniony własnie n a siłownię, nie mogę tam wchodzić

zostaje basen

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

spalacz tłusczu Dyma-Burn Xtreme
Wartość odżywcza w 1 porcji (2 kapsułki):
- Witamina B5 - 40 mg
- Polinikotynian chromu - 40 mcg
- Ekstrakt szałwi muszkatałowej - 200 mg
- Ekstrakt guarany - 910 mg
- Ekstrakt yerba mate - 130 mg
- Citrimax (HCA) - 100 mg
- L-Karnityna - 100 mg
- L-Tyrozyna - 100 mg
- Ekstrakt z kory wierzby białej - 75 mg
- Korzeń imbiru - 75 mg
- Morszczyn pęcherzykowaty - 50 mg
- Pieprz cayenne
- Żeńszeń syberyjski - 50 mg
- Ekstrakt yohimbiny (3 % ) - 50 mg
- Zytrix (enzymy) - 20 mg
- bioperyna - 5 mg

drugie tu http://www.sfd.pl/sklep/Aminostar_BC...-opis3595.html choć to opakowanie nie jest jeszcze otwarte

białko
http://www.sfd.pl/sklep/Olimp_Pure_W...opis26138.html

witaminy
Składniki aktywne: Ilość w porcji (2 kap.) % Dziennego zapotrzebowania Witamina A (jako olej rybi) 6000 mcg 240% Witamina C 300 mg 376% Witamina D (jako olej rybi) 12 mcg 240% Witamina E (jako d-Alpha Tocopherol Acetate) 322 mg 2680% Tiamina (jako chlorowodorek Tiaminy) 60 mg 5456% Ryboflawina 60 mg 4286% Niacyna (jako Niacynamida) 60 mg 376% Witamina B6 (jako chlorowodorek Pirydoksyny) 30 mg 2144% Kwas Foliowy 480 mcg 240% Witamina B12 (jako koncentrat Kobalaminy) 240 mcg 9600% Kwas Pantotenowy (jako Pantotenat wapnia) 60 mg 600% Wapń (jako węglan Wapnia) 180 mg 18% Żelazo (jako fumarat Zelaza) 22 mg 120% Jod (z Kelpu) 270 mcg 180% Magnez (jako glukonat Magnezu) 120 mg 32% Cynk (jako glukonat Cynku) 12 mg 120% Miedź (jako glukonat Miedzi) 2 mg 280% Mangan (jako glukonat Manganu) 6 mg 300% Potas 12 mg Czynniki lipotropowe: Cholina (Bitrat Choliny) 60 mg Inozytol 12 mg Składniki nie lecznicze: Chlorowodorek Betainy 36 mg Para amino kwas benzoesowy 50 mg Rutyna (Eukaliptus) 30 mg Bioflawonoidy Cytrusowe 12 mg Hesperydyna 12 mg
Stary 2012-10-12, 21:42   #34
chochol
Raczkowanie

dużo białek. masz tu fragment wywiadu:
"Zbyt duże ilości protein także powodują negatywne skutki. Białka nie są obojętne. Jeżeli ktoś ma wrażliwą wątrobę, może ją zwyczajnie przeciążyć. Miałem w swojej praktyce i takie przypadki. Zdrowy tryb życia w połączeniu z nadmiernym używaniem suplementów, i to wcale nie hormonalnych, spowodował kłopoty seksualne, które pojawiły się na skutek przeciążenia pracy wątroby. Wątroba, można powiedzieć, zamieniała tak zwane hormony płciowe męskie w żeńskie."
stąd:
http://facet.interia.pl/aktywnosc/ko...bor,nId,449624

ale to może być tylko składowa kłopotu ;p
Stary 2012-10-12, 22:50   #35
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
kto nie zdąrzył obejrzeć
i tak się zastanawiam, czy to, że figurę mam przeciętną to był zarzut czy stiewerdzenie

OMG! umarłabym za takie nogi

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-12, 23:07   #36
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marzenkafiorka Pokaż wiadomość
toć temperament

chłopcy którzy chodzą na siłkę i " wspomagają się" dla pięknego ciała( co dla mnie jest porażką- co naturalne jest pi ękne, a nie ....) niestety zaczynają miec problem z tym kolegą na dole temperament się zmienia, libido opada i takie są efekty.
Nie sztuka się domyśleć, wystarczy poczytać w necie - ktoś kto sprzedaje "suplementy" dla "sportowców" dla zwiększenia wysiłku fizycznego to. sprzedaje również "viagrę ", a dlaczego?

Nie dołuj dziewczyny , nikt całe życie nie jest "laską" czy "ciachem"

Od kiedy ciało wytrenowane na siłce nie jest naturalne.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-12, 23:11   #37
leuwen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość

Bober, a Ty już wyleczyłeś się z kompleksu małego siusiaka?
Pytam bo mnie tutaj dawno nie było
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-13, 07:31   #38
Covey
Przyczajenie

Cytat:
dzięki za informacje o tych róznych specyfikiach, cóz, człowiek uczy się całe życie
Jestem z tego samego worka, bo mój TŻ też się suplementuje, aczkolwiek ja u niego jakiegoś spadku nie zauważyłam. Może inne specyfiki, a może po prostu wina nie leży w przyjmowanych witaminkach.

Pewne jest to, że facet się już trochę do Ciebie przyzwyczaił, więc zachowuje się trochę inaczej. Ale widzisz - pomarudziłaś, a tu taka niespodzianka z tym prysznicem. Nie wszystko stracone ; )

(jeszcze jedna zapalona fanatyczka więcej!)
Covey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-13, 09:40   #39
ewa102
Zadomowienie

Cytat:
no i odezwałam się, że mi przykro itd itp, tak wiem, przepraszam....
eh....
Czyli wygarnełaś mu,ze za malo seksu jest miedzy wami? Jak sie zachowal?

Co do odźywek to już temat był poruszany i dziewczyny pisaly,ale napisz na jakims męskich forum gdzie piszą o odżywkach co oni myślą na temat tych produktów i których sie wystrzegac bo mogą obnizac libido.

I ponawiam pytanie - nie sugerował Ci ze sie robisz "slodki kluseczek'' lub co kolwiek innego?
Jak dla mnie dziewczyna [po zdjeciu] faktycznie nogi ma ładne ale tłuszcz najbardziej odklada sie na brzuchu,wiec te 5kg może faktycznie zrobić róźnice. [mowie swoje wnioski,nic wiecej]

Nikt mi nie powie,ze w związku nie ważny jest wyglad tylko uczucie... - partner ma być dla mnie atrakcyjny i sama mówilam mojemu by zaczął ćwiczyc. Zgadzam sie z chochol.

Akcja "pokaż kolana!"

czas: do maja

cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć !

15km
ewa102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-13, 09:58   #40
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewa102 Pokaż wiadomość
Nikt mi nie powie,ze w związku nie ważny jest wyglad tylko uczucie... - partner ma być dla mnie atrakcyjny i sama mówilam mojemu by zaczął ćwiczyc. Zgadzam sie z chochol.
A jeśli dodatkowe kilogramy wynikają z jakiś zaburzeń i mimo że się stara i nawet do lekarza z tym chodzi nadal tyje to jest do odstrzału?
Stary 2012-10-13, 10:16   #41
ewa102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
A jeśli dodatkowe kilogramy wynikają z jakiś zaburzeń i mimo że się stara i nawet do lekarza z tym chodzi nadal tyje to jest do odstrzału?
Ja mowie odnośnie zdrowych ludzi,ktorzy są leniwi zeby o siebie zadbać,zaczynają tyć a pozniej sie dziwią czemu partner nie pożada ich tak jak kiedyś...

Dla jasności nie odnoszę sie w tym momencie do autorki zwiazku - nie wiadomo co u niej to spowodowalo i nie bedzie wiadomo dopóki jej facet tego nie wyjaśni.

Akcja "pokaż kolana!"

15km

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-13, 10:27   #42
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mowie odnośnie zdrowych ludzi,ktorzy są leniwi zeby o siebie zadbać,zaczynają tyć a pozniej sie dziwią czemu partner nie pożada ich tak jak kiedyś....
No ale zdrowych czy nie chodzi o to że się roztyli i przestają kręcić, a jeśli tyją przez chorobę to nadal podniecają??
EOT
Stary 2012-10-13, 12:03   #43
ewa102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
No ale zdrowych czy nie chodzi o to że się roztyli i przestają kręcić, a jeśli tyją przez chorobę to nadal podniecają??
EOT
Nie rozumiem co próbujesz mi udowodnić.
Postęp jaki jest w medycynie pozwala osobom chorym z tym walczyć.
Poza tym są osoby,które wolą bardziej puszyste ciała i takie ich podniecają Większość preferuje zdrowy wygląd i taki ich najbardziej podnieca

Poza tym nie wiem co Twoje wypowiedzi mają wspólnego z wątkiem.

Akcja "pokaż kolana!"

15km
Stary 2012-10-13, 13:40   #44
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem co próbujesz mi udowodnić.
Postęp jaki jest w medycynie pozwala osobom chorym z tym walczyć.
Poza tym są osoby,które wolą bardziej puszyste ciała i takie ich podniecają Większość preferuje zdrowy wygląd i taki ich najbardziej podnieca

Poza tym nie wiem co Twoje wypowiedzi mają wspólnego z wątkiem.
Nie, no aż taki postęp w medycynie nie nastąpił aby wyeliminować tego typu skutki uboczne działania niektórych leków.

A że są i tacy, co preferują puszyste to się zgodzę. Tylko gdy sytuacja jest taka, że bierzesz za żonę osobę szczupłą (t takie masz preferencje) a ona się z jakiegoś powodu roztyje to może nastąpić pewien zonk w sprawach łóżkowych.
Jednak autorki to akurat wcale nie dotyczy.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-13, 14:17   #45
ewa102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Nie, no aż taki postęp w medycynie nie nastąpił aby wyeliminować tego typu skutki uboczne działania niektórych leków.

A że są i tacy, co preferują puszyste to się zgodzę. Tylko gdy sytuacja jest taka, że bierzesz za żonę osobę szczupłą (t takie masz preferencje) a ona się z jakiegoś powodu roztyje to może nastąpić pewien zonk w sprawach łóżkowych.
Jednak autorki to akurat wcale nie dotyczy.
Nie no zgadzam się właśnie z tym,że jak ktoś sie roztyje to nie powinien się bardzo dziwic ze w łóżku jest gorzej,wiec nie wiem do czego Visez próbowała dobić.
Mówiąc o postepach w medycynie nie mam na myśli,że wszystko załatwi,ale chodzi mi o to,ze jest teraz wiecej możliwości by sobie z tym radzić
Mam koleżanka chorą na tarczyce w związku z czym dowiedziala się dlaczego ma kilka dodatkowych kilogramów,natomiast oprócz płaczu ze chodzi po lekarzach i nie może schudnąc to pije prawie codziennie piwska i obżera się nie zależnie od pory dnia i nocy,ćwiczyc się tez jej nie chce - kiedyś biegała [jak nie wiedziala ze jest chora] i inaczej sie zywila to wyglądała naprawde ładnie.Od czasu informacji o chorobie dodatkowo przytyla bo uważa,ze to walka z wiatrakami.

Akcja "pokaż kolana!"

15km

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-13, 14:55   #46
passion80
Zakorzenienie

powiedziałam, ż mi przykro, że źle się z tym czuje itp itd powiedział, że wie i przeprasza. Jakiś czas temu powiedział, że po prostu z czasem chce się rzadziej
niestety, nawet jak byłam szczuplejsza to brzuch i tak zawsze jest nie chcę tou wszystkiego zwalać na PCOS ale to możlwie. Choć ja zapalonym sportowcem nie jestem
a i czasem sugerował brzuch pół żartem pół serio, żeby mnie nei wkurzyć za bardzo brzuch to mój największy kompleks choć nic z tym nie robie

no i prolemy z moją płodnością, teraz leków stymulujących nie biorę, ale jak brałam to z czasem też się kiepsko zrobiło seks na zawołanie.... jakjuż stwierdziłam, że naprawdę fatalnie jest między nami do tego moja prawie depresja to przestałam brać. Ok 4 miesiące temu

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

aaaaa i dziękuję za komplementy, bardzo to miłe
Stary 2012-10-13, 15:37   #47
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
powiedziałam, ż mi przykro, że źle się z tym czuje itp itd powiedział, że wie i przeprasza. Jakiś czas temu powiedział, że po prostu z czasem chce się rzadziej
niestety, nawet jak byłam szczuplejsza to brzuch i tak zawsze jest nie chcę tou wszystkiego zwalać na PCOS ale to możlwie. Choć ja zapalonym sportowcem nie jestem
a i czasem sugerował brzuch pół żartem pół serio, żeby mnie nei wkurzyć za bardzo brzuch to mój największy kompleks choć nic z tym nie robie

no i prolemy z moją płodnością, teraz leków stymulujących nie biorę, ale jak brałam to z czasem też się kiepsko zrobiło seks na zawołanie.... jakjuż stwierdziłam, że naprawdę fatalnie jest między nami do tego moja prawie depresja to przestałam brać. Ok 4 miesiące temu

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Wiesz, akurat w Twoim przypadku figura z pewnością nie decyduje o jego zmniejszonych chęciach. Większość kobiet ma problem albo z tą albo z inną częścią ciała i mimo tego, że pracuje nad tym nie widzi wymarzonego efektu. A zauważ, że jednak mają partnerów. Nie takie głupoty jak nieco wystający brzuch sprawiają, że facet nie ma ochoty.
Poszperaj w dziale fitness, tam są nawet osobne wątki poświęcone wymodelowaniu każdej części ciała, jeśli chcesz oczywiście i jeśli to sprawi, że poczujesz się pewniej

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Nie no zgadzam się właśnie z tym,że jak ktoś sie roztyje to nie powinien się bardzo dziwic ze w łóżku jest gorzej,wiec nie wiem do czego Visez próbowała dobić.
Mówiąc o postepach w medycynie nie mam na myśli,że wszystko załatwi,ale chodzi mi o to,ze jest teraz wiecej możliwości by sobie z tym radzić
Mam koleżanka chorą na tarczyce w związku z czym dowiedziala się dlaczego ma kilka dodatkowych kilogramów,natomiast oprócz płaczu ze chodzi po lekarzach i nie może schudnąc to pije prawie codziennie piwska i obżera się nie zależnie od pory dnia i nocy,ćwiczyc się tez jej nie chce - kiedyś biegała [jak nie wiedziala ze jest chora] i inaczej sie zywila to wyglądała naprawde ładnie.Od czasu informacji o chorobie dodatkowo przytyla bo uważa,ze to walka z wiatrakami.
Widzisz, wydaje mi się, że wiele osób na wieść o chorobie (tarczyca właśnie np) odpuszcza sobie bo koduje w głowie, że cokolwiek by nie zrobiła, jakkolwiek by nie starała się, to to i tak niewiele pomoże..i tak się negatywnie nakręcają, później dochodzi jeszcze zajadanie stresu, i negatywny efekt murowany.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-13, 17:19   #48
ewa102
Zadomowienie

Mój Tż zbija się z kolan [coś co Ty masz a ja nie :P ] -w mlodosci nie mogłam ćwiczyć z powodów zdrowotnych,a jak już moglam to nie dbalam jakoś o to,no a Tż lubi wysportowane nogi u dziewczyn a u mnie mięśni to mało co widać[-jesli ćwiczylam to na brzuch wlasnie],a że ja tyje wszędzie po równo to mimo,ze szczupla jestem mam tam tluszczyk... ja się zbijam z Tż ze jego brzuch mnie rozczula bo wygląda jak brzuszek niemowlaka - zadnych miesni,idealne gladki jak u niemowlaka a mi się podobają umięsnione
I teraz realizujemy plan by na wiosne mieć to co drugiej osobie się podoba Raz że zadbamy o kondycje i zdrowie,a dwa będziemy lepiej wyglądać

Jak dla mnie spróbuj zadbać o brzuch nawet dla siebie -wiadomo ze nie bedzie jak u modelki ,ale bedzie ładniejszy i jędrny i zawsze możesz poprosić by Tż pokazal Ci ćwiczenia i czuwał nad treningami - też was zbliży

A jaki masz plan na wspólne spędzanie czasu? planujecie już na coś chodzic?

Akcja "pokaż kolana!"

15km
Stary 2012-10-13, 17:58   #49
marzenkafiorka
BAN stały

Cytat:
kto nie zdąrzył obejrzeć
i tak się zastanawiam, czy to, że figurę mam przeciętną to był zarzut czy stiewerdzenie

będzie brzmiało niewiarygodnie
wczoraj, jak pisałam sprawił mi niespodziankę, później sam oferował wspólny prysznic wypiliśmy wino, dostałam ostanio w gratisie oliwkę do masażu, wymasowałam Mu plecki i przód i drugi raz! z ogniem!
chłopa mi zaczarowałyście?
no i odezwałam się, że mi przykro itd itp, tak wiem, przepraszam....
eh....
ale zdecydowanie mi lepiej jak się wygadałam i przyjmę jeszcze opinie i rady na klatę
Piękną masz figurę- nie jedna by pozazdrościła

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
od wtedy gdy nienaturalnie sie doprowadzją do "rozbudowy " ciała!

pisząc o tabl. i siłowni to miałam na myśli jak nie doczytałaś!
marzenkafiorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-14, 00:29   #50
bober111
Rozeznanie

Cytat:

od wtedy gdy nienaturalnie sie doprowadzją do "rozbudowy " ciała!

pisząc o tabl. i siłowni to miałam na myśli jak nie doczytałaś!
dla mnie to bez roznicy miesnie to miesniea niektorzy biorac tabsy wlanie doprowadzaja hormony i witaminy do naturalnych pozimow jak u innych ludzi
Stary 2012-10-14, 06:25   #51
marzenkafiorka
BAN stały

Cytat:
dla mnie to bez roznicy miesnie to miesniea niektorzy biorac tabsy wlanie doprowadzaja hormony i witaminy do naturalnych pozimow jak u innych ludzi
a dla mnie jest różnica. Jeśli ćwiczy , rozbudowuje swoją sylwetkę używając sprzętu na siłowni a nie wspomagaczy- to jest super, wtedy ciało wygląda bardzo ładnie i nie przesadnie. Ale jeśli dochodzą do tego tabsy na rozudowe, to już dla mnie przesada, owszem delikatny wspomagacz na początek , żeby spalić tkankę tłuszczową - ok, zgodzę się , ale na tym koniec. Dalej niech wysiłek , biologia i ciężka praca da swoje efekty. I takie ciało jest super, a nie takie
- sorki ale to moje zdanie, mnie takie ciało obrzydza a nie pociąga, a większość właśnie w tym kierunku "pakuje"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images (1).jpg (9,6 KB, 31 załadowań)
Stary 2012-10-14, 06:27   #52
marzenkafiorka
BAN stały

to jeszcze jest delikatne zdjęcie , ale i tak mnie nie przekonuje
Stary 2012-10-14, 21:50   #53
chochol
Raczkowanie

każda potwora znajdzie swojego amatora ale mnie też tak nadmiernie umięśnieniu mężczyźni brzydzą (wiem, że to brzydkie słowo, ale niestety tak się czuję w ich towarzystwie). Na szczęście znalazłam siłownię, gdzie mężczyzn z taką posturą jest bardzo niewiele, szczęśliwa ja! ;D
Stary 2012-10-14, 22:16   #54
malina330
Raczkowanie

Cytat:

Może zapytaj go o siłownię, czy by Ci czegoś nie doradził? Jakieś wspólne zainteresowanie (zawsze może Ci się spodobać) + Ty mogłabyś troszkę zająć się sobą skoro mówisz, że to Twój kompleks. Ja miałam trądzik i to był mój największy kompleks na początku nic z tym nie robiłam, a później bez antybiotyków i leczenia u dermatologa się nie obyło. Teraz stwierdziłam, że też działam na brzuch bo ostatnio przytyłam 7kg! Może tego nie widać ale ja się źle czuję więc rozpoczynam A6W.

Co do tego o seksie na zawołanie -to też mogło go trochę zniechęcić. Faceci chyba potrzebują od tego trochę odpoczynku, może jak przestaniecie się bardzo starać to się uda Może wywierałaś z tym presję na nim?A on biedny nie chcąc Ciebie martwić, bo pewnie sam też się tym przejmował tak się przestraszył. Chyba lepiej jakoś spontanicznie. A seks chyba zawsze po jakimś czasie bycia razem jest rzadziej tylko trzeba rozmawiać o swoich potrzebach. Spróbuj się ze sobą uporać to też może poprawić sytuację.

Życzę Ci powodzenia

"Never let the fear of striking out, keep you from playing the game"
malina330 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 23:22   #55
bober111
Rozeznanie

Cytat:
a dla mnie jest różnica. Jeśli ćwiczy , rozbudowuje swoją sylwetkę używając sprzętu na siłowni a nie wspomagaczy- to jest super, wtedy ciało wygląda bardzo ładnie i nie przesadnie. Ale jeśli dochodzą do tego tabsy na rozudowe, to już dla mnie przesada, owszem delikatny wspomagacz na początek , żeby spalić tkankę tłuszczową - ok, zgodzę się , ale na tym koniec. Dalej niech wysiłek , biologia i ciężka praca da swoje efekty. I takie ciało jest super, a nie takie
- sorki ale to moje zdanie, mnie takie ciało obrzydza a nie pociąga, a większość właśnie w tym kierunku "pakuje"
obrzydza już to widzę atabsy to normalna rzecz tylko że większość ludzi podchodzi do tego jak stare babcie do narkotyków
Stary 2012-10-15, 01:12   #56
ewa102
Zadomowienie

Bober nie ma co robic tylko chyba prowokować :P

ale faceci tak mają - ogladaliśmy ostatnio z koleżanką i znajomym program i bylo 3 facetow z nagimi torsami.I kogo my wybrałyśmy? - umięśnionego faceta,a kolega najbardziej rozbudowanego z takimi paskudnymi udami... pytanie było - który jest najbardziej atrakcyjny dla płci przeciwnej...

Akcja "pokaż kolana!"

15km
Stary 2012-10-15, 08:00   #57
passion80
Zakorzenienie

na basen mamy zacząć zamiar chodzić
chodzi na siłownię, ale niespecjalnie często no i nie jest bardzo rozbudowany, dla mnie idealny aaaa i jak już któraś z Was pisała, brzuch ma jak niemowlak swoją drogą, super określenie
presja z mojej strony była niestety, ale doskonale zdaję sobie z tego sprawę
AW6 prbówałam, myślałąm, że zejde
Stary 2012-10-15, 08:34   #58
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
ja pracuję od poniedziałku do piątku, stałe godziny, On na zmiany, w tygodniu, noce, weekendy, święta. On ma swoje treningi, basen, siłownia itp, typ sportowca, spoytka się z kolegą kolegami na piwo, nieregularnie. Ja 2-3 razy w miesiącu mam basbskie spotkania, czasem częsciej, zależy ja mam swoje mecze jezdzę czasem sama do rodziców..... nie jesteśmy para, która tylko razem
tym bardziej jest to dziwne - podczas ćwiczeń/współzawodnictwa rośnie poziom testosteronu. Powinno mu się chcieć częściej a nie rzadziej. Jeśli mu ufasz i nie masz podstaw do myślenia o tym, że Cię zdradza- specjalnie bym się nie doszukiwała zdrady. Ale może właśnie w inny sposób uwalnia swój popęd seksualny? porno, masturbacja?

Z doświadczenia z moim facetem wiem, że jak chodził na siłownię i treningi to seks był częściej. Pomimo, że wracał styrany z treningu to i tak miał wielką ochotę. Teraz jak wraca zmęczony po zajęciach to jest senny i nie ma mowy o seksie. Ale wyganiam go na tą siłownię znowu :P

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-15, 11:45   #59
ewa102
Zadomowienie

Cytat:
na basen mamy zacząć zamiar chodzić
chodzi na siłownię, ale niespecjalnie często no i nie jest bardzo rozbudowany, dla mnie idealny aaaa i jak już któraś z Was pisała, brzuch ma jak niemowlak swoją drogą, super określenie
presja z mojej strony była niestety, ale doskonale zdaję sobie z tego sprawę
AW6 prbówałam, myślałąm, że zejde

Spróbuj z 8 minutowymi ćwiczeniami [sa na chomiku] - na poczatku bedzie trudno ale z czasem coraz lepiej,a to tylko 8 minut dzienne

Jak nie chodzi za często to nie ma takiego kopa by częsciej był sex - gdyby regularnie uprawial to faktycznie powinien miec wiekszą ochote,ale jak chodzi raz-dwa w tygodniu to raczej bardziej się tam męczy niż ćwiczy,inaczej by częsciej chodzil,bo by mu to przyjemnosc sprawialo.

Akcja "pokaż kolana!"

15km

Edytowane przez ewa102
Czas edycji: 2012-10-23 o 18:02
Stary 2012-10-15, 11:53   #60
marzenkafiorka
BAN stały

Cytat:
obrzydza już to widzę atabsy to normalna rzecz tylko że większość ludzi podchodzi do tego jak stare babcie do narkotyków
"każda potwora ma swojego amatora " i odwrotnie też

no niestety , mnie taki chłop nie pociąga a wręcz obrzydza , może ewenementem jestem , ale - nie dziękuję !

Ajak ciebie rajcują tak naładowani tabsami czy prochami czy narkotykami czy jak to inaczej po swojemu nazywasz - prosze bardzo , każdy ma to co lubi
tabsy normalna rzecz , ale nie sterydy anabole- sztucznie pedzony chłop, feee

ja nie musze lubić tego co Ty - i na odwrót

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Bober nie ma co robic tylko chyba prowokować :P
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości