|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię (LUTY)- kosmetyki z różnej półki
Witam
![]() Spodobało mi się u Ciebie kilka rzeczy: - Pretty Swan, Oriflame- użyta 1 raz. 50ml - Plyn do kąpieli Avon (który dokładnie?) - Żel pod prysznic Amazonia- Oriflame. Nowy 200ml Może znajdziesz coś u mnie? Zapraszam |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
podklad Ingrid wlasnie wymienilam. Ja bym chciala jednak wode toaletowa Flamboyant. co bys za to chciala? Zainteresowal mnie tez flakon Versace, jakie on ma nuty zapachowe bo nie moge znalezc?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię (LUTY)- kosmetyki do pielęgnacji, zapachy większość NOWE
Coś za pierwsze dwa kremy Oriflame i ewentualnie żel do biustu?
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
up
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za:
1. Krem do ciała o zapachu malinowy, 200ml NOWY / Oriflame 2. Krem do ciała o świeżym, orzeźwiającym zapachu, 200ml NOWY /Oriflame 5. Krem do stóp, nawilżający 75ml,NOWY / AVON 6.Plyn do kąpieli Avon 12. Żel pod prysznic Amazonia- Oriflame. Nowy 200ml
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, w tym momencie nic dla siebie nie znalazłam
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
1. Krem do ciała o zapachu malinowy, 200ml NOWY / Oriflame
2. Krem do ciała o świeżym, orzeźwiającym zapachu, 200ml NOWY /Oriflame 3. Krem-żel do ciała, ujędrniająco wyszczuplający, 150ml NOWY/ Oriflame 12. Żel pod prysznic Amazonia- Oriflame. Nowy 200ml coś u mnie? |
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja daję Viperę puder+ korektor ,a ja mogę enigmę+ krem malinowy do ciała
?
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
coś za 1. Krem do ciała o zapachu malinowy, 200ml NOWY / Oriflame
2. Krem do ciała o świeżym, orzeźwiającym zapachu, 200ml NOWY /Oriflame i żel Amazonia? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=39251680 może następnym razem
Edytowane przez christiee06 Czas edycji: 2013-02-16 o 21:51 |
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
korektor jest zielony
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Oj, niestety nic.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przepraszam, że się nie odzywałam, ale całkowicie zapomniałam.
Jesteś dalej chętna na wymianę bazy za enigmę? |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, moze cos u mnie za
Miniaturka wody toaletowej Mirage , Oriflame 4ml Woda toaletowa Pretty Swan, Oriflame- użyta 1 raz. 50ml ? |
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładka
|
|
|
#50 |
|
Kuźnia inspiracji
|
podobają mi się:
- Woda toaletowa Enigma poj. 30ml, niewielki ubytek. /Oriflame - Woda toaletowa Pretty Swan, Oriflame- użyta 1 raz. 50ml mogłabys mi powiedzieć jakie to są zapachy mniej więcej? Nie za bardzo znam się na nutach zapachowych :/ ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- nie mogę się zdecydować na któryś z tych dwóch :/ ale odpowiadałaby Ci taka wymiana? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Revlon wymieniam tylko za inny podkład, więc raczej pozostanie ta opcja, która była muszę się tylko zastanowić dobrze nad zapachem.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Chyba jednak nie dam się przekonać, miałam już dwa podkłady Oriflame i raczej do nich nie powrócę
![]() czy zostaje to co chciałaś za Pretty Swan? Uprzedzam tylko, że siostra zajęła się kremem do mycia twarzy i zostało go mniej niż podałam w wątku, aktualnie to jakieś 35%-30% i jeżeli znalazłabyś coś jeszcze u mnie to może bym wzięła tę miniaturkę Mirage ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- na razie nie planuję dokładek, ale bazę oddam ![]() czyli tak: baza, podkład, preparat matujący i krem do mycia ode mnie za Pretty swan i Mirage od Ciebie? ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- zapraszam na PW w takim razie
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
nic
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
w zamian za puder Rimmel Stay Matte i paletę cieni Avon chętnie przygarnęłabym:
1. Krem do ciała o zapachu malinowy, 200ml NOWY / Oriflame 13. Szampon koloryzujący Paltte 321, średni blond - krem Tender Care uniwersalny co Ty na to? ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- No to ja proponuję: -Matujący puder prasowany Astor Perfect Stay Powder -Paleta cieni Avon -Potrójne cienie LOOK BY BIPA w zamian za: -krem malinowy -szampon koloryzujący -tender care'a czekoladowy Co Ty na to? Chyba będzie sprawiedliwie?
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
moge oddac wode za Krem bioclinic na dzień/noc Oriflame
lift me up juz niealtulany mozesz ew. cos sobie dobrac
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
11. Antyperspirant dla mężczyzn Blue- Avon. Nowy 12. Żel pod prysznic Amazonia- Oriflame. Nowy 200ml - zel pod prysznic, dla mężczyzn NOWY/ AVON MÓJ WĄTEK: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679586 |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Za:
Antyperspirant dla mężczyzn Blue- Avon. Nowy Żel pod prysznic Amazonia- Oriflame. Nowy 200ml żel pod prysznic, dla mężczyzn NOWY/ AVON Mogę oddać: Preparat do demakijażu oczu z odżywką Avon , Manhattan Eyeliner czarny Niestety nic więcej u Ciebie nie widzę. Co Ty na to? Ewentualnie mogę jeszcze coś do tedo dorzucić . A nie masz nic więcej poza wątkiem? MÓJ WĄTEK: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679586 ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Nie szukam nic konkretnego ale to co wpadnie w oko ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- z tego nic jeśli Ci pasuje taka wymiana to tak jak wyżej pisałam ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- To zapraszam na PW |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

?