|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię, Czerwiec Miss Dior, Guerlain, YR, So Elixir, Rose Absolue, CK IN2YOU
mogę oddać mleczko Vichy za Guess
jeśli jesteś zdecydowana na wymianę, to zapraszam na priv
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię, Czerwiec Miss Dior, Guerlain, YR, So Elixir, Rose Absolue, CK IN2YOU
cos za night obsession?
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wymienię, Czerwiec Miss Dior, Guerlain, YR, So Elixir, Rose Absolue, CK IN2YOU !
Może coś u mnie za olejek vatika i scholl?
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Wymienię, Czerwiec Miss Dior, Guerlain, YR, So Elixir, Rose Absolue, CK IN
Niestety to już wszyściutko co mam aktualnie na wymianę. Wiem, że to co mam w wątku to nic specjalnego jak za unikatowe perfumy. Zmartwiłaś mnie, że to nie jest świeży i słodki zapach. Po opisach z wątku YR spodziewałam się, że to mega słodka marmolada pączkowa. Ale może dogadałybyśmy się z tą werbeną? Może wypisz wszystko co Ci się u mnie podoba i ewentualnie co byś za nią chciała?
|
#35 |
|
Czekam na Ragnarok
|
2. Rose Absolue Zużycie widoczne na foto, zapach piękny ale nie mój. Tylko za coś super ;] (jakie zużycie i pojemność wyjściowa?) 5. SCHOLL przywieziony z berlina dezodorant do butów zabijający ponad 99.90% bakterii i grzybów. Pojemność 200ml. Nowy! |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
2. Dabur Vatika Olej do włosów kokosowy, nowy, nigdy nie zmienił stanu cały czas był zbity.
3. Dabur AMLA zużycie na foto. shalimar cos u mnie? |
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
To już jednak zwątpiłam w to Rose Absolue.
Boję się, że mi nie podpasuje, bo jednak oprócz słodkości liczyłam na odrobinę świeżości. Szukam raczej czegoś na lato, a nie na zimę. A wracając do tematu werbeny. Chętnie bym za nią oddała wszystko to co wymieniłaś, ale gdybyś zamieniła jeden żel 400 na coś innego. Musiałabym to pewnie wysłać paczką, więc koszty przesyłki też będą konkretne.
|
#39 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Szkoda, bo najbardziej zależało mi na Rose Absolue. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię, Czerwiec Miss Dior, Guerlain, YR, So Elixir, Rose Absolue, CK IN2YOU !!!
Tak jak pisałam wcześniej, podoba mi sie Rose Absolue, tylko jaka to pojemność i jakie jest zużycie, bo niestety nie widzę zdjęcia..
|
|
|
|
#41 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Wyczytałam w wątku Rocherowym, że masz miniaturkę ambry YR. Nie chciałabyś jej wymienić za Roberto?
|
|
|
|
#42 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Super, idę na PW
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Podoba mi się Miss Dior i Bricka bym za nią oddała
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
W którymś z wątków widziałam, że masz La petite robe noire edp- nie chciałabyś się pozbyć ?
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
A jaką masz pojemność
?
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Twojego jest trochę mniej niż mojej MDCH...
Chyba, że zaproponuję Ci flakon edp 50 ml z ubytkiem na zdjęciu, jak dla mnie to z 20 ml i mogę do tego Ci jakąś np próbkę dołożyć ?
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
Czasami piszę zbyt chaotycznie
![]() Już tłumaczę ![]() Mianowicie Twojego La petite robe noire jest 23/30 ml, a mojej Miss Dior Cherie z wątku jest prawie 50/100 ml. Dlatego proponuję Ci taką samą wersję Miss Dior Cherie, ale ok. 20/50 ml ( mam dwa zabunkrowane flakony)- ubytek oznaczyłam Ci na zdjęciu- zerknij. Gdybyś się zdecydowała na tą mniejszą MDCH mogłabym Ci dorzucić jakąś próbkę na przykład ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Tak, proponuję Ci 20/50 ml MDCH, a nie 50/100 ml, ponieważ byłoby to dla mnie nieopłacalne ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Kurczę, właśnie nic nie widzę żeby dobrać, a ponadto tą większą mam już w negocjacjach... I kartonik mam tylko do tej większej niestety ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Wiem, ale właśnie z zapachów nic mi nie wpadło w oko, a pozostałe kategorie mnie raczej nie interesują, bo mam wszystkich produktów pod dostatkiem ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Angela edt
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Tak samo ja bricka nie oddam za masło TBS i Effaclar DUo. No chyba że znajdziesz coś innego-tańszego to wtedy pogadamy
![]() Może sobie coś dobierzesz do bricka? Jego koszt w Douglasie to 210zł.
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie odpisałaś mi, jaka to pojemność i za co konkretnie się wymieniamy?
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Hmm trochę sporo biorąc pod uwagę zużycie, które też jest niemałe.. Jaka jest wyjściowa pojemność perfum? |
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj,
czy jesteś zainteresowana Boss Women, lub srebrną lepszejszą biżu? Podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy. Zapraszam do siebie na oglądanie.
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie znasz Bossa Women? Możesz powąchać w lepszych drogeriach.
![]() Będę robić dokładki YSL błyszczyk i szminki Clarinsa za kilka dni to wtedy się odezwe.
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Hej, bylaś u mnie zainteresowana :
zel YR pieczone jabłko, krem pod oczy i miniatury pomarańczowe. Miniaturki Effeclaru nie mam. Jeśli jesteś nadal zainteresowana, to mogłabym wymienić krem pod oczy i miniatury na CK IN2YOU. Krem jest nowy w pudełku, a koszt nowego to 69zł.
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie tylko miss dior
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
zerknij do mnie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=697854 ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Mam różne perfumy - droższe i tańsze. Jeśli coś Ci się konkretnie spodoba to może uda mi się cos dobrać u Ciebie... np balsamy lub szminkę, albo perfumy ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- covet bardzo lubię, ale już mi się lekko przejadł. Dla mnie to jedn z bardziej udanych celebryckich zapachów. Słodki, trochę jakby akacjowy, "zamszowy" Bvlgari to taka lżejsza i szlachetna róża - próbuję się do tego zapachu przekonać, bo mój Mąż bardzo go lubi jednak mnie nie zachwyca. Jeśłi szukasz cięższego słodkiego i ogoniastego zapachu to idealna będzie Kim i Daliflor, Carven to słodko zielony zapach na lato, mocny i trwały, Marina podobna jest charakterem do chanellowskich zapachów, Salvador to jaśmin i trwałość killera...---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- to może sama zaproponuj co mogłabyś oddać za bvlgari, bo co prawda wiszę na wizażu - ale nie za bardzo mogę sprawdzać ceny i nie chciałabym palnąć coś bez sensu. Miss Dior pewnie nie chcesz oddać??;D ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- So elixir i balsam do ciała z tej samej linii. Miss Dior... nie znam się na zapachach YR. So elixir mam odlewkę i jest całkiem całkiem. Lubię CK obsession night i bardzo chętnie wezmę. Szczerze to liczę na większą wymianę, bo wysyłani jednego flakonu średnio mi pasuje... ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- wiesz co... może dogadujmy się na PW - a jeśli uda nam się ustalić to i owo - to zapiszemy wszystko w wątkach... bo ta nasza korespondencja mega długaśna się robi
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

Boję się, że mi nie podpasuje, bo jednak oprócz słodkości liczyłam na odrobinę świeżości. Szukam raczej czegoś na lato, a nie na zimę. 

50 ml?