![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
ja pitole, co Wy tu robicie- przeca tam sie dopiero skonczyło
![]() ![]() bede później, musze naginać do apteki ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
A co to za falstart!?
![]() Hej laseczki! mlody pospal dzis do 7 łałałał!! ![]() ja sie zdazylam ogarnac, umylam hery, zalozylam papilotejszyn bo dzis do lekarza lecimy... trza jakos wygladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja się w nowym wątku.
Dalej nie jestem w stanie nadrobić bo my ciągle w szpitalu ![]() więcej napisałam w klubie. |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
To i ja się witam !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Ok, idę się ogarnąć i lecę...wiadomo gdzie
![]()
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Gratki dla Blanki !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Zostawiłam Zuzie na 5 minut w łóżeczku, wracam a ona leży na brzuchu , nogi między szczebelkami wystają, a ona zadowolona
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
![]() Tak przy okazji - moja mama planuje otworzyć lumpeks, wyobrażasz to sobie? ![]() ![]() Cała a co się dzieje że do apteki? ![]() Fewcia bardzo się cieszę że jest poprawa i że będzie ok! Wytrzymacie jeszcze te parę tygodni, najważniejsze że Blanka będzie miała zdrowe bioderka ![]() neti co do nosidła które wstawiłaś to nie i jeszcze raz nie... Szaja już pisała wiele razy, Manduca, Bondolino albo Tula, a ceny tych babybjorn to już w ogóle z kosmosu... A dziecko wisi w nich jak śledź, nie wiem co za lekarz twierdzi że jest ok? ![]() Nie wiem czy obejrzałyście filmik z tym nosidłem babybjorn, ale ja jestem załamana skoro lekarz poleca takie coś... A gość tam wkłada noworodka, oj jak pięknie mu nóżki wiszą... I wygodnie mu pewnie... :/ Mały śpi, a ja czekam na kuriera ![]() ![]() ![]() Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-06-07 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taaa. Zostawić je na kilka h i koniec, przepadł w butach ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nina ![]() ![]() ![]() Sprawa z rocznicą rozwiązała się sama-wczoraj w ogóle nie widziałam się z TŻtem a dziś tylko buziak rano i znów o 1 wróci z pracy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Kurde, ciezka sprawa z tymi wisiadlami.
Ktos sie kompletnie nie zna, wywala dobre 500zl (bo przeciez podaja w opisie przedmiotu, ze pozycja odpowiednia dla kregoslupa) i okazuje sie, ze szkodzi wlasnemu dziecku??? |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Dzien dobry,witam w nowym watku
![]() Dolaczam do grona,ktore cytowalo jeszcze w tamtym watku,wiec cytaty zezarlo ![]() Fewciu,sa postepy,wytrzymajcie jeszcze troszke,wiem ze ciezko... Ale silne babki jestescie ![]() Meduzza, :dupa: z ta rocznica ![]() ![]() ![]() ![]() Szaja, te buciki co kupilas to po prostu cudne,naprawde ![]() ![]() TZ do mnie dzwoni" kochanie,nie beda juz mi skarpety tak smierdzialy,szef dal nam letnie robocze buty" ![]() Kuuurde,zebiska raczej o pozniejszych godzinach daja nam w dupe,a dzis od ranca jeczydlo zapuscil. Biedny,nie wierze juz ze te zeby wyjda kiedys ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
wczoraj próbowałąm was cały dzień nadrobić ALE SIĘ NIE DA!!! ![]() dlatego dziś postanowiłam się wbić tutaj i być na bieżąco ![]() co mi się rzuciło w oczy - FEWCIU - super, że jest poprawa, o to przecież chodziło! jeszcze tylko troszkę i już będzie po wszystkim ![]() gratulacje za wszystkie piękne wagi i szczepienia! co do cywilnego - nas wyszło coś około 2000zł na 12 osób + 2 dzieci (11 i 4 lata). Suknia - dostałam od siostry jej ślubną, teściowa krawcowa mi ją przeszyła na taką jak chciałam i była ![]() garnitur - D. miał całkiem nie zły, a że za rok bierzemy już kościelny z wielką pompą ![]() urząd - 80 zł obiad w restauracji - coś koło 600 zł (ale tylko obiad i soki do tego) potem przyjechaliśmy do domu TŻ, była piękna pogoda, bo to sierpień i imprezkę mieliśmy na świeżym powitrzu, pod wiatą, o czymś takim http://balneo.wordpress.com/2009/08/...hod-revelatio/ tort kupowliśmy w cukierni - jakieś 50zł (bo nie ślubny, tylko po prostu tort śmietanowy kupiliśmy ![]() ![]() no wiadomk - produkty kupowliśy my + alkohol + napoje, kupiliśy też białe balony i mieliśmy tą wiatę przystrojoną ![]() obrączki - daliśmy zwrotne 300 zł ![]() ![]() bukiet - powiedziałam w kwiaciarni, że idę na ślub i panna młoda lubi filet, więc chcę ładny fioletowy bukiet. Powiedziałąm jak ma wyglądać mniej więcej i dałam za niego 40zł ![]() ![]() fryzjer - znów powiedziałąm, że idę na wesele, nie mówiłam, że to mój ślub ![]() kosmetyczka - znajoma ![]() generalnie OSTRZEGAM -jak się powie, że coś jest "ślubne" to cena rośnie od razu. U nas nawet w restauracji nei wiedzieli, że to "ślubny" obiad, tylko rodzinny ![]() no więc wszystko wyszło nas ok 2000zł i było super! wszyscy się zachwycali kiecką, że w ogóle ciąży nie widać ![]() ![]() ![]() polecam! ![]() ------- Tż się na mnie obraził za tą akcję (k.) ![]() ![]() dziś na 15 30 jadę z Anusią na USG jamy brzusznej, prosimy o kciuki ![]()
![]() Anulka 2.02.2013 ![]() Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2013-06-07 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
witam się i ja w nowej części
![]() w tamtej pocytowałam jak głupia to teraz mi zjadło wszystko ![]() więc z tego co pamiętam: Black ten bukiet biało-czarny z piórkami będzie piękny i będzie idealnie do Ciebie pasował, dasz radę go sama zrobić ![]() ![]() ![]() fewcia super, że jest poprawa ![]() ![]() nawijko rozumiem Twój ból, u nas na studiach raz tylko zdarzyło się takie coś przed świętami mieliśmy kolosa chyba z analizy instrumentalnej (masajkeros przedmiot), wszyscy obkuci (jak inaczej na medycznej) i koleś wchodzi i mówi, czy jesteśmy przygotowani mówimy, że tak to on mówi że spoko, wszystkim daje 4 chyba że ktoś chce odpowiadać, nikt się nie zgłosił ![]() co do fachowca to ![]() ![]() szaja buciki piękne ![]() któraś pisała, że widzi kondora ja przeczytałam kondoma ![]() ![]() chciałam jeszcze z pierdyliard rzeczy napisać ale już nie wiem co. Powiem Wam tylko, że dzięki temu że mój tż przejął się moim snem proroczym (mówiłam Wam, że miewam sny prorocze?)to jeszcze żyje... |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A drugi problem to z wózkami spacerowymi. W niedziele byliśmy z TŻ na spacerze w parku i się naoglądałam ludzkiej głupoty. A najbardziej się zszokowałam jak kobitka wiozła w takiej zwykłej najzwyklejszej spacerówce z tej firmy baby design takie na oko miesięczne dziecko. Biedne dziecko ![]() A i jeszcze z czego ostatnio się śmiałam to że jeszcze producenci produkują chodziki jak widać jest na to popyt .... o la boga ile tego na all widziałam i to takie wymyślne. A potem krzywe kręgosłupy krzywe nogi itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to 100% prawda wszystko co ślubne jest tysiąc razy droższe niż normalne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
aż się pochwalę, bo naprawdę piękny był ten bukiet
![]() edit. kurde, nie chce się załadować ![]() ![]()
![]() Anulka 2.02.2013 ![]() Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2013-06-07 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
A no Nawijko,moje to chyba wisiadlo,dlatego w nim nie chodze. Tylko jak musze wyskoczyc do sklepiku pod blokiem na uno momento,sporadycznie... Zrobie zdjecie potem. Chcialabym te Wasze super tule czy co tam,ale za duzo kasy
![]() ![]() Aha, Black,pewnie ze dasz rade sama zrobic bukiet,wazne zebys te kalie swieze kupila ![]() ![]() Onaella ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Lurker ;)
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41197195]Hope, podłe wisiadło niestety.
Ja teraz to oglądam: http://allegro.pl/womar-nosidlo-nosi...275628031.html wygląda prawidłowo i taniej niż Tula, wiem, że pewnie nie umywa się do niej, ale nie mam kasy na Tulę ![]() A wiesz, ze wczoraj pod moim linkiem z tym nosidlem napisalas ze wisiadlo? ![]() ![]() Cytat:
haha u nas maja sandaly robocze, bo musza byc ESD. I zapach ten sam xD Ale to chyba zalezy od obuwia codziennego i tego czy komus mocno sie poca czy nie. W zoo ciemno! Amerykance noc maja pewnie ![]() Aaa i dziekowac za opinie o kiecuszce, tak sie na nia nagrzalam. Skad by tu wytrzasnac 5 tysi na slub hmmmm
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-06-07 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
O ja naiwna
![]() Zagląda, na stary wątek, witam sie odswiezam co chwile i sie zastanawiam skąd ta cisza, zapomniałem ze to czas na nowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kobieto! zluzuj, bo sie krikiem w mieszkaniu nie ruszysz za rok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() EWULKA- to impreze mieliscie jak tarlalala ![]() która kciukow potrzebuje? prosze bardzo ![]() Bartulo kimie, ja zamiast sprzątac bo znajomi mają wpasc po poudniu to wizazuje ![]() ![]() pogoncie mnie ![]() Misia, najpierw było jako tako, teraz coraz lepiej, nie ma to jak megaporządna awantura, połączona ze spakowanymi torbami i grozba codwutygodniowych widzen z małym. Oj, działo sie, ale to musze sie zebrac, żeby w k. opisac ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
A co sie tyczy tych producentow co to zachwalaja te wisiadla... To wlasnie jesli ktos nie ma Szai encyklopedii wraz z calym wizazowym wsparciem, to przeczyta ze nosidlo ma super hiper atesty,za☠☠☠iaszcze dla kregoslupa,sraty taty i nieswiadomie krzywdzi dzieciatko przez to
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do chodzików już się nie wypowiadam ![]() ![]() W ogóle to wczoraj już dzwoniła, czy przyjedziemy, bo byśmy ją wzięli z pracy bo ona maszyne do szycia ma do wzięcia czy coś tam. Dzień dobry, Dawid spał do 08:00 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a dla szaji ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | ||
Wtajemniczenie
|
bo tżta męczy sra..czka! ![]() UWAGA, UWAGA! w zeszłym tygodniu Illusion kupiła strój na rozpoczęcie roku szkolnego, a dzisiaj poluje na gajer ślubny dla syna! zgodnie z naszym tematem ![]() ![]() Ja nie wiem, gdzie Ty to wszystko mieścisz Kobieto. ![]() ![]() Cytat:
mnie też nie... ![]() Ostatnio jak jechalismy samochodem to babka szła z dzieckiem w tym wisiadle. o matko, aż mi sie przykro zrobiło jak zobaczyłam to biedne dziecko. tak strasznie wisiało, że aż miałam wrażenie w kroku go musi boleć... ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() swoją drogą może Ty opatentuj ten smród jako odstraszacz komarów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Yellow moja siostra jest na etapie rozkręcania, zobaczymy jak pójdzie.
![]() |
#58 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale zielono u żubrów, jeszcze w dzień do nich nie zaglądałam; młody obudził mnie przed 6, teraz kima, ja się wyszykowałam i jadę w miasto ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Witam się!
Za komplementy dziękujemy ![]() Też mam zagwozdkę z nosidłem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.