![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: lipcowy powiew lata :)
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1372670553 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1372669333 ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- pomyslałam że może koturny Cię zainteresuja, chyba pytałas o nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
no właśnie Wizażanka się nie odzywa... więc torebka jest aktualna
możesz zmierzyć mi wkładkę w tych butach? bo boję się czy nie będą za małe... jak możesz to zobacz dł wkładki też w nike jeśli chciałabyś je też wymienić, te reeboki mają jakieś pęknięcia/ odbarwienia/ przetarcia?
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Kurtka ma podszewkę poprutą z tego co pamiętam, a bokserka (Przynajmniej dla mnie
![]() ![]() Bluzka zielona miała jakiś duży rozmiar, ale mama specjalnie kupiła mi taką, bo lubię szerokie rzeczy, a jest krawcową więc przerobiła ją tak, że pasuje na S/M ![]() Aha i jeszcze zapomniałabym, kurtki na razie nie mam jak zmierzyć, bo od rana jestem w trakcie przeprowadzki a całymi dnia pracuje więc przez następne kilka dni będę "siedzieć" na walizkach.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
proszę portfelik, nie jest nowy, był przez krótko używany, z tyłu można dojrzeć lekkie obdarcia, ale jeszcze posłuży. przede wszystkim jest funkcjonalny - ma dużo przegródek i zamek na monety (trzeba tylko dokupić ten "dyndzel", żeby się łatwiej zapinało.)
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
napisz jeszcze jakie konkretnie rzeczy do mieszkania Cie interesują
![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
oki w takim razie czekam jutro na wiadomość
![]() ![]() i zmieniam rezerwację ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Pull&Bear, nowy z kompletem metek, XS, tylko za inny nowy sweterek
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o sweteterek to jedyną wadą jest chyba z tego co pamiętam sprana metka
![]() Mogę jedynie powiedzieć na razie, że jeśli chodzi o płaszczyk to ja noszę S/M ze skłonnością na M, i też mam szczupłe ramiona (żakiety czasem kupuję XS) no i na mnie jest ok, może zróbmy tak że zarezerwujemy sobie te rzeczy i jak już powymieniamy się wymiarami to albo sie wymienimy albo "odrezerwujemy" ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
mam dwie filiżanki do kawy - białe z brązowym napisem "coffe" razem z porcelanowymi łyżeczkami do tego.
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1372669808
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
szkoda że Reeboki troszkę na mnie za małe, ale chętnie bym się wymieniła na nike
![]() reszta na priv ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
oto zdjęcie kubeczków
![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
- Sloggi kostium, góra 36A, dół 36, raz założony, był potwornie drogi
- nowy kostium H&M 34, oddam tylko za coś co mnie zauroczy coś u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
u ciebie to mi sie podoba
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1372669942 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1372670442 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
biodra 43cm
pas 31cm (bez naciagania) dł. 93cm nie maja zadnych wad ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- szer. uda na wys. kroku 23m szer. na dole 13cm dł. całkowita to jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam bardzo, zupełnie mi wyleciało z głowy że miałam zmierzyć płaszczyk w ramionach ma ok 34 cm
Edytowane przez d0minika_1992 Czas edycji: 2013-07-09 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
hej właśnie wróciłam do domu, sory że to się tak przeciągnęło, ale miałam kumulację problemów...
obejrzałam torebkę jeszcze raz i nie ma absolutnie żadnych wad ![]() podawać Ci dane do wysyłki?
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
A powiesz mi ile cm mają te buty ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Będą duże
![]() Jeśli nie masz nic poza wątkiem czego szukam to za co się wymieniamy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1372669942
Ewentualnie: Mag J. Deaver; Córka Alchemika K.McMahon i Grey. ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Hmm to tylko propozycja więc też możesz powiedzieć jak ty byś chciała, zależy mi na jak największej wymiance, żeby szybko się wszystkiego pozbyć to mogłabym wymienić wszystkie rzeczy jakie Ci się u mnie podobają za sukienkę, maga, córkę alchemika, 2 i 3 część Grey'a. Chętnię coś jeszcze ci dorzuce jak coś znajdziesz ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Prosiłabym o jak najszybszą decyzję, bo jutro popołudniu wyjeżdzam i jak coś to jeszcze jutro mogę wysłać, bo gdzieś około tydzień mnie nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Ja jestem z białegostoku ew. Ostrów mazowiecka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.