![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień Wymienię kosmetyki z każdej półki
witaj
![]() nic niestety nie widzę.... zajrzyj na moją wish. Chętnie się wymienię jeśli cos masz. ![]()
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Hej. podoba mi się:
2. Poczwórne cienie do powiek Avon (Mocha Latte) - z wymianki 3 cienie tylko maźnięte a 1 jest w połowie pokruszony, ponieważ przesyłka była źle zabezpieczona 3. Duża biała kosmetyczka CLARINS - nowa 7. Paletka cieni Ruby Rose 48 kolorów - zużycie minimalne Poprosiłabym o zdjęcia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Torba jest czarna ze złotym. Nie jest nowa, nie ma metek ale miałam ją maxymalnie 3 razy w użytku. Później zapakowałam w woreczek i poleżała w szafie (dlatego jest trochę pomięta na zdjęciu)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Niczego takiego nie widzę a obejrzałam teraz dokładnie
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
1. Passion Dance Avon - 50 ml - 2 zużycie do połowy (brak kartonika) 8. Lirene Płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu z witamina C - 125 ml - nowy 9. Yves Rocher - Aksamitne mleczko do demakijażu z wyciągiem z 3 herbat - 50 ml - nowe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
witaj, czy znajdziesz u mnie coś za:
7. Yves Rocher Serum Vegetal - Reduktor głębokich zmarszczek na dzień i na noc 30 ml - nowe w folii 10. Yves Rocher - Hydra Vegetal - Żel-krem intensywnie nawilżający 24h - 3 tubki po 15 ml (czyli bez 5 ml prawie jak pełno wymiarowy krem) - nowe 5. Paletka Inglot na 3 wkłady 8. Yves Rocher Tusz pogrubiający do rzęs Sexy Pulp czarny - nowy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
Niestety nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() znajdziesz coś u mnie za Yves Rocher - Puder Sypki Transparentny Beż - nowy Lavish -Vanilla Coconut Milk Bath - Mleko do kapieli - 354 g - nowe Passion Dance Avon - 50 ml - nowy ?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za któreś
2. Slip into Avon - 50 ml - bez kilku psików (brak kartonika) 3. Avon In Bloom by Reese Witherspoon Body Mist - Zapachowa mgiełka do ciała - 100 ml - psikane kilka razy (brak kartonika)??
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Yves Rocher - Pure system Tonik głęboko oczyszczający
Yves Rocher - Pure System Korektor na niedoskonałości – Yves Rocher - Puder Sypki Transparentny Beż Yves Rocher - TDH Oliwka pod prysznic z olejkiem arganowym znajdziesz coś w moich wątkach?
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Coś za
Yves Rocher Serum Vegetal - Reduktor głębokich zmarszczek na dzień i na noc 30 ml - nowe w folii Yves Rocher - Hydra Vegetal - Żel-krem intensywnie nawilżający 24h - 4 tubki po 15 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,moze cos za:Yves Rocher Serum Vegetal - Reduktor głębokich zmarszczek na dzień i na noc 30 ml ,puder sypki YR,
tusz YR i meteorki jeszcze ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2013-11-17 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.