|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesienne porządki - listopad
Może znajdziesz coś w moich wątkach za
-Khadi olej na porost włosów - odlewka do ustalenia (za coś super) -Bringraj olej - odlewka do ustalenia lub całość (za coś super) -Batiste suchy szampon - blush, użyty 2razy - azjatyckie maski w saszetkach (wszystkie 3)?
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Na dziś, wolne mam
- YC 1/2 wosku Wedding Day - wosk YC Wedding Day - cały - wosk YC Cherries on Snow - cały - wosk YC Honey & Spice - cały - Yves Rocher żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu 200 ml (nowy) - Yves Rocher żel pod prysznic Bawełna z Indii 200 ml (nowy) "Pod ladą" mam jeszcze YR żel kalifornijskie migdały, który też mogę oddac. Pozostałe kosmetyki i woski są w negocjacjach, najpóźniej do wtorku wyjaśni się ich sytuacja , ale nie sadzę, żeby się zwolniły.Jakiej wielkości byłyby odlewki? ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- A może chciałabyś dla Malucha HotWheelsy lub książki, dla wyrównania rachunków ? Ewentualne fotki, niestety dopiero we wtorek.
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
INNISFREE Eco Natural Green Tea BB Cream SPF29 jest tylko 1 x stestowany
Polecam odcien jasno/ średni, ale nie baaaardzo jasny Taki neutralny, dopasowywuje sie do karnacji polecam, całkiem dobrze kryje, jest lekki, nie zatyka porów i nie świeci sie tak na twarzy jak większość bb.Mam jeszcze z kilka książeczek dla Twojego chłopaka, na pewno dołożę gratis i jeszcze cos znajde na pewno, jakieś puzzle, inne zabawki, ale nie mam jak zrobić fotki ![]() Mam dwie córy 3 i 7 lat ![]() Z chęcią zamienię na Secret Key, te 2 maseczki w saszetkach i pedzel do różu Co Ty na to?
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2013-11-08 o 19:56 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Czy znalazłabyś coś u mnie za: - Everyday Minerals Angled Blush Brush - olej Khadi - rosyjska maska drożdżowa ?
* Kosmetyki * Książki Edytowane przez xsunny Czas edycji: 2013-11-08 o 21:02 |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Oj, szkoda że nic sobie nie wybrałaś
Może chociaż znalazłabyś coś za sam pędzel? Poza wątkiem mam jeszcze np. woski YC (Wedding Day-cały, Sun&Sand-pół, Bahama Breeze-ponad pół). Pozdrawiam
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
hej, odżywka jest aktualnie zarezerwowana, a druga już wymieniona, jeśli interesuje Cie coś innego to daj znać
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
W takim razie właśnie Innishfree powienien byc dla Ciebie dobry, bo on na skórze jest jaśniutki, dla mnie własnie za jasny i tylko dlatego wymieniam.ja też ogladałam swatche w necie i nie do końca oddają real.Może bez pedzla do rózu dla mnie, co Ty na to?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie gapa ze mnie
![]() Ja mam nr 1 Innisfree BB cream, także może się okazać ,że niespodziewanie Ci spasuje Nr 2 mógłby być nieco za ciemny. Z chęcią zamienię mój BB za Secret Key żel+ 2 maseczki w saszetkach albo jedną. Na pewno dołożę ksiażeczki w stanie bdb, także polecam i zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Ale jaki tonik ? Ja nie chcę toniku Nie patrzyłam na ceny na ebay, bo ja tam nie kupowałam To może sam BB za żel Secret Key? ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- napisałam pw
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2013-11-10 o 17:46 |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Padł aparat, więc zdjęcia robione telefonem. Autka są metalowe. Chłopcy zeznają, że "widać, że były używane, ale są bez większych uszkodzeń". Książek z tekturowymi kartkami nie mam. Mam dziecięce, ale cienkostronicowe
np. Skarb Rudej Kitki.
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
A to proszę bardzo, możesz się częstowac już
Wymieniłam tylko częśc wosków ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Wszystko ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Co masz jeszcze z azjatyckich kosmetyków? Maski zostały Ci dwie? Gold jakiś taki wyblakły
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie widzę
możesz kusić zapaszkami jak coś
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj mózg odmówił mi już posłuszeństwa, dlatego odpowiadam dopiero dzisiaj
Jestem chętna na: - Khadi olej na porost włosów - 50 ml w zupełności mi wystarczy (chcę przetestować) - Bringraj olej - 60% z 200 ml (miałam i lubię) - Batiste suchy szampon - blush, użyty 2razy - azjatyckie maski w saszetkach (róża i perła) - The history of whoo massage mask (maseczka bąblująca) 3szt - Skinfood acient rice cream 1szt - Missha super aqua ultra waterfull cream 1szt - TonyMoly intense care dual effect sleeping pack 1szt - ślimakowy tonik ![]() - maska drożdżowa (niekoniecznie )Ale zaszalałam ![]() Co możesz oddać za kosmetyki i woski, które spodobały Ci się u mnie? Mam jeszcze nowe, zafoliowane masło do ciała Balea Shea i argan 500 ml, ewentualnie dodatkowe woski ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Różne, ale większości nie chcę już oddawać Nie przyznam się do wszystkich, bo się wstydzę A ile byś ich chciała, żeby zagrała nam wymianka?---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Mam go pod ladą, mam...tak sobie trzymam dla siebie, na zapas ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Zależy co zaproponujesz ? Wstępnie możesz uwzględnić.
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() 1. Bringraj za: - Balea Magiczna Zima żel pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200 ml (nowy zestaw, w kartoniku) - Balea Harmonia Zmysłów kremowy olejek pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200ml + siatkowa myjka w kolorze białym (nowy zestaw o zapachu miodu i białej czekolady, w kartoniku) YC 1/2 wosku Wedding Day 2. ![]() Khadi 50ml za - wosk YC Wedding Day - 1/2 - wosk YC Strawberry Buttercream - cały - wosk YC White Christmas - cały? 3. Ok, odpowiada mi Batiste za: Balea kremowy olejek pod prysznic z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i mlecznymi proteinami 250 ml (nowy) - Balea kremowy balsam do ciała z olejem z owoców afrykańskiego drzewa marula i olejem migdałowym 200 ml (nowy) 4. azjatyckie próbki 6szt + 2maseczki w saszetkach za: -Balea maslo do ciala shea+argan -Yves Rocher żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu 200 ml (nowy) 5. maseczka drożdżowa za: -Yves Rocher żel pod prysznic Bawełna z Indii 200 ml (nowy) -żel spod lady lub wosk (może być 3/4 kostki jakiejś) 6. tonik ślimakowy mogę oddać za woski, jego wartość to aż ok 40zł, zamawiałam go na ebay. ale nie wiem czy bedziesz chciala sie z nimi pozegnac powiedzmy, ze za 6 woskow bym go puscila. Też go kupuję na ebay 6 wosków nie oddam Te rzeczy kosztują ok. 40 zł : - Balea Magiczna Zima żel pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200 ml (nowy zestaw, w kartoniku) - Balea Harmonia Zmysłów kremowy olejek pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200ml + siatkowa myjka w kolorze białym (nowy zestaw o zapachu miodu i białej czekolady, w kartoniku) - YC Wedding Day - cały Jeśli się zgodzisz oddam za ślimakowy tonik, a zrezygnuję z oleju Bringraj. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Wcale nie posądzałam Cię o złe intencje Woski mamy chyba wszystkie z wątku Przeoczyłam coś?"Idę" poczytać jakie masz próbki ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Przetestowałabym BB Skinfooda, ale dwójki , ponieważ jedynki są zdecydowanie za jasne.Interesują mnie wyłącznie te próbki: - The history of whoo massage mask (maseczka bąblująca) 3szt - Skinfood acient rice cream 1szt - Missha super aqua ultra waterfull cream 1szt - TonyMoly intense care dual effect sleeping pack 1szt. ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Ślicznie Ci dziękuję, tych mam 11 szt. ![]() Zostajemy przy dotychczasowych ustaleniach?
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
napewno mi sie podobają z 2 pędzelki EDM ( do oczu) a ten long flat top jakiej jest firmy i czy nadal aktualny?
może cos jeszcze wyszukam dla twojego synka poza wątkiem ![]() kusi mnie cos azjatyckiego, jakies próbeczki, choc sie na tym nie znam zupełnie
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się glinka, ale nie zdążyłabym jej zużyć bo mam jeszcze dużo swojej. chętnie wymienię te produkty, jak będziesz miała dokładkę to daj znać.
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- savon noir - co dokładnie? dasz link do tych dwóch pierwszych kosmetyków? jakiś link do opisu i zdjęcia w necie abym sobie poczytała.
|
|
#59 |
|
Asystent Administratora
|
Interesowałoby Cię coś u mnie za Organique glinka ghassoul tp 01/2014 - zostało ok 60% ze 190g oraz Maestro 180 r.22?
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Pełnowartościowe pojemności 50 ml. |
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie może to Cię zainteresuje?
Za tonik ślimakowy - Olay, za Bringhraj Balea Magiczna Zima żel pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200 ml (nowy zestaw, w kartoniku) - YC Wedding Day - cały, za maskę drożdżową - Balea Harmonia Zmysłów kremowy olejek pod prysznic 200 ml + balsam do ciała 200ml + siatkowa myjka w kolorze białym (nowy zestaw o zapachu miodu i białej czekolady, w kartoniku)? Reszta bez zmian
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

06.09.2014
, ale nie sadzę, żeby się zwolniły.
dziękuję