![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: La Praire,EL,Clinique,Lancom e i inne w STYCZNIU
Z 10ml mogłabym odpsikać
![]() ![]() I byłoby Diamonds ok. 20-22/50ml + 10ml Narciso edt za Tresora 25 + po samplu Dune i DV? ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Większą wymiankę bardzo chętnie ![]() Tylko Manifesto odpada, bo dziś wymieniłam i jutro leci, więc już nic nie odpsikam, ale Paris Premieres Roses mogłabym tak do 10ml odpsikać ![]() Mam sample, to podeślę Ci jeszcze link do f., może coś jeszcze Cię zainteresuje, za te, które Ty byś mogła odpsikać, ja mogłabym większość ![]() ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/5011/ ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- A mogłyby być 5tki w atomkach plastikowych z atomizerem? ![]() YSL Premieres Roses, Masaki Fluo, Be Delicious NIght, Lalique Le Parfum, Joop Femme, Verbena Citrus L`occitane, Jil Sunder Sun, Marcel unikat, RAsasi Safina, Rasasi Khasa róża z szafranem, Aigner Explosive, ale tego ost to bym mogła za ok. 1,5 tyg, Clinique Aromatics Elixir ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- To może zrobiłabym Ci jeszcze 7ml tego limitowanego PAris, mam taki atomek za 5ml Addicta? I reszta bez zmian, samplerek na Dune doślę ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Okey ![]() ![]() Z klasykow mogę zrobić po 2ml Poisona i Midnight Poison, a interesowałaby mnie za którąś z tych próbka Addicta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Okey ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
głównie za dw.
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Loo kochana czego ja bym Ci nie dala za AoG Le secret....
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Niestety odlewki mnie nie interesują. Ale Dziekuje I pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#35 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ddiano, no niestety tylko czyms z wish,a anjlepiej szamponami/odzywkami Alterny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- ![]() ![]() ysl dawno już przestałam lubiec ![]()
![]() |
#36 |
Wieczne Kutango
|
Hej
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
:)
|
coś za Miracle?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Wieczne Kutango
|
Szkoda
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
Givenchy Ange ou Demon EDP-nieco ponad połowa z 50ki Estee Lauder Double Wear odcień SAND,nowy w kartoniku ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Powiedz czego jeszcze szukasz poza tym co masz wypisane na wishliście, może coś ciekawego u siebie znajdę ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- To przeglądnę co mam i dam znać jutro wieczorem, bo dzisiaj nie wracam na noc do domu. Trzymaj mi proszę te rzeczy w rezerwacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Przeglądnęłam moje zbiory, ale już nic więcej pandorkowego na zbyciu nie mam. Dołożyłam kilka kosmetyków, zerknij czy nic Ci się jeszcze nie rzuciło w oczy, bo strasznie mi na wymiance z Tobą zależy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz u mnie coś za Lolitę - sprawdź proszę oba wątki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Niestety Pandory nie robię, ale moja biżuteria modułowa jest łudząco podobna i też z dobrego materiału: kryształ, howlit, agat, ceramika. Jeden koralik Pandory kosztuje tyle, co cała moja bransoletka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Szukałam, szukałam, ale już nic więcej ciekawego nie znalazłam...
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Ja jestem chętna na DW, ale on kosztuje 140 zł, a skórka 219 zł. Co mogłabyś mi dołożyć? ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- NC15, czyli jaśniutki, dla mnie nawet trochę za bardzo ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Wydawało mi się, że płaciłam 219, ale może się walnęłam rzeczywiście. Tak, MAC jest jaśniejszy ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Dołożyłam, zobacz czy nic Cię więcej nie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
Wrzucam Ci ulotkę peelingu, bo jest naprawdę świetny. Miałam w sumie 3 opakowania, jeden sama używam, drugi dałam mamie, bo jej się tak spodobał i trzecim się podzielę, bo w kolejce czekają następne kosmetyki, a ja lubię testować nowości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Haha coś nam nie idzie
![]() Ja znowu nie mam nic do kręconych włosów, bo sama ma cienkie dość proste druty... Podpowiedz mi czego jeszcze szukasz. ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Dobra, to rezerwuję Ci bransoletkę i będziemy się jakoś dogadywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Mnie tak pasuje
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Pasuje! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę nic poza kosmetykami, a kosmetyków niestety nie szukam
![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz cos za:
*Lancome Virtuose,nowy tusz do rzęs w kolorze czarnym z kartonikiem,świeży kupiony w piątek(to mój zapas,więc nie muszę wymieniać,tylko za coś fajnego) *Estee Lauder, Sumptuous Mascara - tusz do rzęs, kolor: czarny, poj. 2,8 g (miniatura)NOWA,mam 2 sztuki do oddania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
*Lancome Teint Miracle-Podkład rozświetlającyodcień 01 -została połowa,jest kartonik
*Oilmedica Olej Kokosowy + 8 Składników Odżywczych - maska i odżywka do włosów KWC 2 razy użyta przeze mnie i 2 razy przez poprzednią właścicielkę,z wymiany *Jedwab CHI Silk Infusion-ubytek 5-10%,użyty ze 3 razy po kropelce coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
hmmm proszę napisz dokładnie który to smashbox i w sumie chodzi za mną też też "flash"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Niestety chyba nic nie mam z Twych poszukiwanych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
tylko krem nuxe Ci się podoba? został mi 1
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- *Jimmy Choo Flash EDP ok 40/60 *Lancome Teint Miracle-Podkład rozświetlającyodcień 01 -została 1/3 jest kartonik *Oilmedica Olej Kokosowy + 8 Składników Odżywczych - maska i odżywka do włosów KWC 3 razy użyta *Jedwab CHI Silk Infusion-ubytek 5-10%,użyty ze 3 razy po kropelce *Smashbox najjaśniejszy odcień 1.1 1/3 buteleczki ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-3-fleurs.html to ten olejek ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- nie wiem na czym najbardziej Ci zależy ode mnie? jest to już "ustawione" według Twojej hierarchii? ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- NUXE Nirvanesque krem zapobiegający pierwszym zmarszczkom 50ml (bez kartonika) NOWY! BIODERMA Matriciane serum intensywnie regenerujące przeciwdziałające starzeniu się skóry 30ml (w kartoniku) NOWE! VICHY Płyn micelarny 200ml NOWE! LA ROCHE-POSAY Effaclar żel do mycia NOWY! zafoliowany 125ml EUCERIN Hyaluron-filler krem wypełniający zmarszczki na dzień dla skóry suchej 20ml NOWY! Vichy Dercos szampon wzmacniający przeciw wypadaniu 70ml(10x7) Vichy Dercos neogenic szampon przywracający gęstość włosów 70ml(10x7) to za te rzeczy które mi się podobają? ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- tak, to tak jak w nawiasie- 10 próbek po 7ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Hej, coś u mnie za Lolitę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
saszetki.
a to jakiś problem? ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- mogę dorzucić odżywkę do włosów phyto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.