![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuchyM,buty38,chłopięce ciuchy i firmowe butki,książki,styczniowy mish-mash:-)
hej narazie podziękuję, bo już kupiłam buty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuchyM,buty38,chłopięce ciuchy i firmowe butki,książki,styczniowy mish-mash:-)
BIODERMA SEBIUM-żel do mycia twarzy, genialny! nie musze oddawac to moj zapas, nowy, plomba
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
dziekuje, nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie interesuje mnie zestaw Eveline i micel oraz żel Bioderma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo podoba mi się
BIODERMA SEBIUM płyn micelarny, ubytek -nad napisem bioderma BIODERMA SEBIUM-żel do mycia twarzy, genialny! nie musze oddawac to moj zapas, nowy, plomba ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
39 cm
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Kozaki kupiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Krem z kwasami by mi pasował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Krem z kwasami, tusz, zestaw Eveline i Biodermy mnie interesują
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Dostępna jest para 2 i 3, czyli marmurki Zara i boyfriendy Stradivarius ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
hej
to interesuje mnie: BIODERMA SEBIUM płyn micelarny, ubytek -nad napisem bioderma BIODERMA SEBIUM-żel do mycia twarzy, genialny! nie musze oddawac to moj zapas, nowy, plomba antybakteryjny preparat na wypryski CLARENA anti acne serum , ubytek kilka %, higieniczny dozownik, ubytek mniej wiecej do tego kwiatuszka u gory Clarena ten krem z kwasami takze mnie interesuje tylko nie wiem jak wziąć się za "obliczanie" co ode mnie za to. Może sama wyceń jakoś te produkty wg tego co podoba Ci się u mnie, a ja się ustosunkuję do tego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz na foto ponizsze rzeczy? ja bym bardzo chciala serum slimakowe Hera aquabolic balancing emulsion 5ml x3szt W BUTELECZKACH Herra aquabolic balancing water 5ml x2szt W BUTELECZKACH TinyMoly Floria whitening capsule essence 3szt BB cream Skin79 super+ BB cream triple functions (różowy) 3szt Maseczki: Innisfree jeju volcanic pore clay mask 4ml 5szt i odlewki tych masek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1383777125 do czego odlewasz?i jaka ilosc na oko? to sa rzeczy na ktorych mi zalezy teraz ty sie zstanow jak bys to widziala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Niestety
![]()
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co chyba ze zrobimy tak, bo inna wizazanka tez jest zainteresowana tymi rzeczami a ma fajne spodnie ![]() Herra aquabolic balancing water 5ml x2szt W BUTELECZKACH po 1 sztuce z kazdego albo serum i krem clareny za to samo, prosze daj mi znc do jutra bo jeszcze musze z tamta dziewczyna jakos to obgadac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
kurcze wolalabym jedna a wieksza wymianke niz sie rozdrabiac
![]() wiec jak chcesz. fotki moge jutro zrobic. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- oki mi sie nie spieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Cos za zeo biodermy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ja podziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
a dla pewnosci ile ml ma zel biodermy?
slimaka trzymam dla Ciebie ![]() moze faltycznie jakies ciuszki dla synka by mnie zainteresowaly. rozmiar 98. jakies koszulki, moze wiosenna kurteczka by sie znalazla? za buciki podziekuje, kazde musi przymierzyc osobiscie ![]() na pewno wezme zel biodermy ten zaplombowany, serum clarena. za krem z kwasami podziekuje bo zamowilam sobie podobny z Bandi dzis rano ![]() fotek nie zrobilam jeszcze, jutro postaram sie. mam malo czasu bo pisze mgr i sesje mam za 2tyg wiec siedze w ksiazkach. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Mam marynarke po moim synku,ale nie ma ona wszywki z rozmiarem,Pamietam,ze kupilam ją gdy byl w II klasie podst.Ma bardzo fajny fason,stan bdb.Zupelnie nie pamietam juz w jakim wieku ma sie rozmiar 128 cm
![]() Marynarka jest czarna.Tak myslę,ze pewnie 128cm to mlodsze dzieci mają.. ![]() Mam tez w wątku kurtke jeansowa Benettona-moze takiej szukasz? I ksiazki z pedagogiki ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-01-17 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Hej jak widzisz naszą wymianę? (pomadka EL)
Mam ograniczony dostęp do internetu... Książkowa wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post35898012 A teraz, także kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44105837 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
niesttey nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
mam olejek Nivea
![]() jeśli jesteś zainteresowana zerknij na moją wish bo ja w Twoim wątku nic nie znajdę
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
ok mozr byc za slimaka krem i serum clareny i z glowy
![]() dorzuce Ci tez jakas azjatkowa probke z tych co wczesniej chcialas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli moglabys to prosilabym o te probeczki Innisfree jeju volcanic pore clay mask 4ml Hera aquabolic balancing emulsion 5ml x3szt W BUTELECZKACH Herra aquabolic balancing water 5ml x2szt W BUTELECZKACH a tak dla pewnosci to serum to mialo poczatkowa pojemnosc 30 ml bo chyba nie zapytalam wczesniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
a moze oddssz mi jeszcze ten zel biodermy do mycia, a j Tobie probki? obie strony bylyby zadowolone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
wachałam- nie czuć
do 2012 mam za duzo szminek pootwieranych i tych nie otwierałam ale w sumie nie zdarze nawet tych pootwieranych złużyć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.