![]() |
#31 |
O RLY?
|
Dot.: TŻta związek z kuzynką- oceńcie
A tak z ciekawości - reszta rodziny wie?
Czy się konspirują? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
patologia dobry pan. będziesz musiała? głupia jesteś... dla Ciebie to incydent??? ![]() jesteś nienormalna. j.w. Moje zdanie: patologia... to że on ją kocha - niech sobie kocha... to co robią - ich sprawa, ale że jest z Tobą, z nią się spotyka, będzie się z nią spotykał, zrobią sobie tatuaż, myśli o seksie z nią, chodzą przy sobie nago, mówi Ci o tym wszsytkim otwarcie plus Twoje 'zdanie' na ten temat, pytania co masz zrobić ![]() ![]() Niech mi ktoś powie, że to prowokacja - błagam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
... choć nie Westwood
|
OMG, facet ma chetkę na swoją kuzynkę, mówi Ci wprost, że ją kocha i pożąda, nie zmaierza zrywac z nią kontaktu, ba, wręcz przeciwnie, jeszcze sobie zrobią wspólny tatuaż, a Ty jeszcze z nim jesteś? I zastanawiasz się jak uprawiać z nim seks, kiedy będzie mial taki tatuaż? lol.
Cała sytuacja jest obrzydliwa, na Twoim miejscu to bym wiała jak najdalej, a nie gniła przy nim jako przykrywka i zawsze ta druga. Bo nie łudź się, zawsze będziesz na drugim miejscu.
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
przecież związki między kuzynostwem są legalne, przynajmniej w świetle prawa, nie wiem jak tam kościół na to patrzy [pewnie krzywo, jak na większość rzeczy
![]() przecież to widać od razu, że tak ich do siebie ciągnie, że żadne inne związki im nie wyjdą, powinni być razem i nie krzywdzić takich osób jak ty, autorko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Do serca pewnie też- nie zapominajcie, że poza pociągiem fizycznym jest między nimi wielka przyjaźń od zawsze. Co do miłości- nasz związek wymaga od nas obojga sporo realnego wysiłku, szczególnie od niego, bo to głównie on jeździ do mnie 400km w jedną stroną co dwa tygodnie. Poza tym jest wspaniałym chłopakiem, naprawdę- przed tym incydentem twierdziłam, że spotkałam ideał. Wrażliwy, mądry, pracowity, przystojny, czułam się dobrze w jego towarzystwie. To pokazuje, że ideały nie istnieją, a ja będę znowu sponiewierana... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Naczelna Nastolatka
|
Pomijając fakt, że to jego kuzynka, czy chcesz być w związku z facetem, który pożąda innej kobiety?? Ja bym nie chciała i nie była z kimś, kto otwarcie mówi, że jest emocjonalnie i erotycznie zaangażowany w kogoś innego z taką mocą.
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
ojej nie chciałabym, a raczej nie mogłabym być w takim związku.. Myśl, że mój facet cały czas myśli o innej lasce, że nie jestem dla niego najważniejsza itp plus tatuaż na cześć więzi z nią. Nie potrafię sobie tego wyobrazić. Widzę, że nie jesteście ze sobą jeszcze aż tak długo, więc ja bym się rozstała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
OMG, nie spodziewałam się, że istnieją na świecie ludzie, którzy własnej dziewczynie, prosto w twarz są w stanie powiedzieć, że chcą przelecieć inną dziewczynę i zrobiliby to, gdyby nie etyka. Myślę, że to jest chore - a dokładnie to, co się dzieje pomiędzy nim i jego kuzynką, nawet planowany tatuaż, symbolizujący ich wzajemną fascynację sobą i cierpienie, które odczuwają powstrzymując się od konsumpcji.
Nie wiedziałam też, że istnieją dziewczyny tak zdesperowane jak Ty, które pozwalają facetowi na zdradę i bycie "zapchajdziurą". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kochający inną kobietę... Będziesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ideał ![]() gdzie ta mądrość? sama się sponiewierasz... Czekam na post: to była prowokacja - serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Obrzydliwe jest zachowanie takiego faceta, nie wiem, jak w ogóle możesz na niego patrzeć, o rozmowie czy dotyku nie wspomnę. Chyba bym się zerzygała, to co on robi, jest paskudne i wcale nie dlatego, że chodzi o kuzynkę. W tym układzie dla mnie jest coś zboczonego, znacznie bardziej niż prosty układ ,,para + kochanka". Jesteś dla niego zasłoną dymną, a nie wierzę w to, że prędzej czy później się z nią nie prześpi, tak silna chemia jest nie do opanowania, a nie jest to też kazirodztwo.
Wiej, dziewczyno, chyba że kręci Cię oglądanie takich tatuaży i świadomość, że Twój facet Cię zdradza emocjonalnie i wcale nie ma z tego powodu dylematów moralnych. To, co robi, to pikuś w porównaniu z tym, gdyby faktycznie uprawiał seks z tą dziewczyną. Poryte to. Chyba tylko wątek tej dziewczyny, którą narzeczony zdradzał z jej własną matką wzbudził we mnie większe obrzydzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
.
|
Cytat:
nie możesz być pewna, czy w końcu ich nie poniesie i nie prześpią się ze sobą. tym bardziej, że jest pożądanie. no ja bym nie chciała być numerem dwa.
![]() |
![]() |
#45 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tekst o nocy wytłumaczył tak, że oni ciągle rzucają sobie takie żarty, po prostu lubią na ten temat żartować i nie mają tematów tabu. O poprzednim chłopaku wiedziałam od początku, że ma tendencje do kłamstwa i nie wierzyłam w jego słowa. Jemu wierzyłam i dalej wierzę w tym sensie, że sądzę, że teraz nic nie ukrywa- jeśli mówi że nie było seksu to nie było. Rozróżnienie- wierzę, ale nie ufam... To skomplikowane... On naprawdę nie jest typem zwyrola, napaleńca (wiem, znam go krótko, nie mogę być pewna). Do reszty swojej rodziny jest także bardzo przywiązany. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
"zapisał ją jako A, bo jest to dla niego najważniejszy kontakt i chce mieć go na początku"
jest dla niego najważniejsza... czego Ty jeszcze od niego chcesz? różne rzeczy można wybaczyć, naprawdę różne, ale jak ten ktoś żałuje i chce naprawić to co zrobił złego, kiedy się stara, a tu gość będzie sobie chodził na schadzki z kuzynką, będą razem spać, chodzić sobie nago, zrobią sobie tatuaż i... myślę że będą ze sobą sypiać - o ile już tego nie robią... Nie wiem, nie wierzę w to wszsytko i nie wiem czemu ale ciśnienie mi podniosła ta historia konkretnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Boże, normalnie nie chce się wierzyć, że ktoś jest w takim związku i jeszcze się zastanawia czy przesadza :/ to co Ci powiedział, jako swojej dziewczynie, jest obrzydliwe i jak sobie wyobrażę, że słyszę coś takiego od mojego chłopaka, to sama nie wiem czy bardzej rzygać mi się chce, czy zemdleć.
Ktoś to dobrze nazwał patologia. I jesteś niepoważna jeśli myślisz, że oni ze sobą nie sypiają. Nie chcą być w oficjalnym związku, bo i przyjaciele i rodziną mieliby problem z akceptacją, ale te smsy są jednoznaczne. To, że ona jest jego kuzynka tego nie zmienia. Jak odbierasz fakt, że to ona jest pod literką A jako jego najważniejszy kontakt? Jak nisko trzeba się cenić, żeby świadomie godzić się na takie traktowanie? Wysłane z mojej el dziewiątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spotkalas idealnego faceta, a ze on przy okazji ma chrapkę na inną to taki maly incydent ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Ciekawe co będzie jak zapłodni obie jednocześnie
![]() Im więcej czytam tych bredni tym bardziej jestem przekonana co do prowokacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Naczelna Nastolatka
|
Autorko, zakochanie nie oznacza, że straciłaś nagle możliwość podejmowania decyzji oraz prawo do szacunku.
![]() To jest bardzo niedobry układ, w zasadzie wg mnie to chory układ. A ty się jawisz jak taka bezwolna istota, która zadowoli się ochłapami. Popracuj nad samooceną, skoro masz tendencję do wchodzenia w związki toksyczne to proponuję pomyśleć o psychoterapii.
![]() |
#52 |
❤ bee happy ❤
|
Przecież to jest chore
![]() Można powiedzieć, że Twój facet ma jawną kochankę, tyle tylko, że nie uprawia z nią seksu. Z resztą Ty też jeszcze z nim tego nie robiłaś. I co z tego, że to kuzynka? To chore zachowanie i on ewidentnie leci na inną pannę, obojętne czy to siostra, kuzynka czy obca dziewczyna. Kopnęłabym takiego delikwenta w tyłek i to mocno!
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sytuacja trwa już kupę czasu - mam na myśli ich romans. Oczadziałaś, jeśli poważnie rozważasz ten trójkąt.
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
może mnie ktoś opieprzy ale sama nie wiem kto jest głupszy w tym 'związku', u kogo większa patologia: u niego bo robi co robi czy u autorki bo po tym wszystkim chce z nim być i pyta czy przesadza
![]() bądź z nim bądź... tej "rady" i tak nie potrzebujesz bo i tak z nim będziesz skoro po tym wszystkim jesteś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
.
|
nie wierzę w miłość po 3 miesiącach.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Żałuję, że to przeczytałam. Wymiotować mi się zachciało. Tragedia. Wiej, dziewczyno i to prędko, bo to nie jest normalne.
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym na Twoim miejscu zakończyła ten związek, bo nawet jeśli ona jest rzeczywiście jego kuzynką, a on z nią żyje w białym związku, to zawsze będziesz się czuć jak ta druga, chyba, że lubisz trójkąty ![]() Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2014-01-09 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
mimo to myślę że tu większa patologia... w życiu nie słyszałam gorszej historii, mimo że sama byłam w nieciekawej...
zwyczajnie zdradzający facet przy tym ideale autorki to aniołek :P dalej czekam na post, że to prowo... no nie wierzę, słowo daję.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.