![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności w lutym - kosmetyki, lakiery, suplementy
z twojej wish listy w wątku mam (może nie doczytalas, muszę uporządkować ten bałagan wątkowy...):
róż mineralny z L'oreala, sampla różu mineralnego peachy (drugi post - piąte zdjęcie), lakier z Inglota, ewentualnie mogę zrobic jakąś małą odleweczkę odżywki z Joanny bez silikonów, mam też maski z bingo spa ale nie wiem czy mają silikony, np, z glinką ghassoul
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
hej coś u mnie za
Olej sezamowy/lniany/z pestek dyni tłoczone na zimno Szampon Eco Cosmetics pielęgnacyjny z liściem oliwnym i malwą 200 ml Pędzel do różu ecotools? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
tez tak sądzę, chociaż myślałam o wymiance osobistej bo w Krakowie mieszkam
![]() pozdrawiam i do następnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos za tusz l'oreal? mam max factor raz uzyty 1 warstwe, nie spodobal mi sie dlatego oddaje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Żel aloesowy Mill Creek - chętnie odlewka, bo sama nie zużyję całości
- Bourjois, woda micelarna do demakijażu twarzy i oczu 250 ml – troszkę mniej niż ½ - Ava Cosmetics krem do stóp, ulga dla popękanych pięt – nowy Szampon Eco Cosmetics pielęgnacyjny z liściem oliwnym i malwą 200 ml – nowy Urtekram, Ekologiczny szampon z glinką 250 ml - 1/4 opakowania Aphogee, Keratin 2 Minutes Reconstructor 237 ml – 1/2 buteleczki, produkt nie posiada daty ważności – info od producenta coś u mnie? ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
podsyłam fotki rolek
![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Mam chyba jeszcze pędzel do różu, używany, stan włosia bdb.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Almay clear complexion, kolor neutral 400, 30ml - około 80%
- L'oreal true match powder n1 soft ivory coś u mnie?
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Przypominam się
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
odpisane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Super, to czekam
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
to jak bedzie?
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
A co byś za to oddała?
Najbardziej zależy mi na: IBUPROFEN, Equate, tabletki 200 mg, 250 sztuk, oryginalnie zamknięte, 2 opakowania – 07/2014 i którymś syropie ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Podoba mi się jeszcze: Aspiryna 325 mg, 140 tabletek - NOWA, dobra na ból, a jeszcze lepsza do maseczki aspirynowej (bo ciekawa jestem tej maseczki ![]() i wypróbowałabym chętnie amerykańskie mydła, może jakieś inne są niż polskie ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Też doczytałam właśnie, że wpisałam dwa opakowania tabletek ![]() Chętnie przygarnę dwa opakowania, jeśli nie byłby to problem, ale jedno też w zupełności wystarczy. To jeszcze raz: - Ibuprofen (jedno albo dwa opakowania) - odlewka syropu - aspiryna 140 tabletek - mydła amerykańskie ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- A może byłabyś zainteresowana biżuterią hand-made? ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
- Johnson's krem do rąk 100 ml – zostało 75 ml pędzle Ecotools
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
no to już nie wiem co mam wymyslić, wymieniłam bardzo dużo rzeczy z Twojej wishlisty
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- dołożyłam waciki, zmywacz, wkładki higien. mam odzywke garnier avocado masło karite, moge zrobić odlewke
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Galaretkę LUSH'a mam z wymiany, przez Wizażankę była użyta raz, a przeze mnie wcale.
Love Pulse - drobinki są delikatne, posmarowałam nim raz dłonie i nie błyszczałam się jak Edward ze Zmierzchu, więc zdecydowanie są to delikatne drobinki. W próbkach na 100% jest ten krem, o który pytasz, ale ile go mam to mogę powiedzieć dopiero po 22:00. ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- A data ważności w AVON'ie to trzy lata od daty produkcji, a data produkcji jest chyba październik 2013, ale to też potwierdzę. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Czy tak by Ci pasowało: IBUPROFEN, Equate, tabletki 200 mg, 250 sztuk, oryginalnie zamknięte, 2 opakowania – 07/2014 Aspiryna 325 mg, 140 tabletek - NOWA, dobra na ból, a jeszcze lepsza do maseczki aspirynowej Syrop odlewka - kokos i cukier trzcinowy Kamis - przyprawa do kaw i deserów Amerykańskie mydła w kostce (ile będziesz chciała oddać) I z gratisów jeszcze preparat na odciski bym przygarnęła ![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam datę Love Pulse - 23.11.2016 r. (data produkcji 23.11.2013 r.).
Kremu tonującego mam 2 próbki ważne do listopada 2015 roku. ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Podobają mi się jeszcze Lip Smacker'y i te stempelki + wzorki do paznokci (zastanawia mnie jak to to działa ![]() Jeśli jesteś w stanie dorzucić coś zamiast syropu to super, ale jeśli nie, to może być po prostu bez tego jednego syropu. ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
To jeśli to nie problem to chciałabym LP Watermelon
![]() Syropu chcę tyle, ile możesz oddać - Ty zadecyduj. Jeśli ten cukier trzcinowy nie zmienił smaku to też możesz mi dorzucić, jeśli to nie będzie problem np. z przesyłką. Nie wiem czy masz coś takiego, ale chyba najbezpieczniej byłoby przesłać odlewkę/i w jakiejś plastikowej buteleczce owiniętej później w folię bąbelkową. Zrób proszę jak Ci będzie wygodnie, tylko prosiłabym, żeby nie było to w szkle ![]() Czyli podsumowując: Od Ciebie: IBUPROFEN, Equate, tabletki 200 mg, 250 sztuk, oryginalnie zamknięte, 2 opakowania – 07/2014 Aspiryna 325 mg, 140 tabletek - NOWA, dobra na ból, a jeszcze lepsza do maseczki aspirynowej Syrop odlewka - kokos (i ewentualnie cukier trzcinowy) Kamis - przyprawa do kaw i deserów Amerykańskie mydła w kostce (ile będziesz chciała oddać) LP Watermelon Preparat na odciski (po terminie) Ode mnie: woda termalna LRP krem do stóp i łokci Avon galaretka LUSH balsam Love Pulse próbeczki Ziaja Czy możemy przejść na PW? ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej, Znajdziesz coś u mnie za oleje, masło shea oraz może glicerynę?
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Poza wątkiem mam jeszcze olej z pestek grapefruita (ok.9 ml), skwalan z oliwy z oliwek jeszcze nie wypróbowany (oddam tylko, jeśli nie po wypróbowaniu nie przypadnie mi do gustu) oraz olej żurawinowy (jak wyżej). Wszystkie produkty z Zielonego Klubu. Jeśli Cię coś z tego zainteresuje, to w ciągu tygodnia mogę zrobić testy tych dwóch ostatnich produktów i wtedy zadecyduję, czy chcę oddać ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez Michał84 Czas edycji: 2014-05-15 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
W tym momencie piszę z Krakowa :P Tak na 15 chce być w Tarnowie :P To nie wiem jak robimy? :P
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Numery dopiszę jutro w wątku, ale nie mam brzoskwini z GR Może chodziło Ci o pomarańcz? Na nowej fotce lepiej to widać.
W takim razie co widzisz u mnie? Szkoda wysyłać tylko 2 lakiery i małą wode |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dokładki + odpisane wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ok. Dzięki za wiadomość
![]()
![]() |
#56 |
koci świat
|
hej
![]() - sweterek w kratę dla malutkiego psa lub innego zwierza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Potrzebuję troszkę czasu, żeby dokładnie przejrzeć Twój wątek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.