![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkowątek wiosna/lato - zapraszam :)
Ok, zrobmy wieksza wymianke bo ja i tak bede musiala wrzucic to do kartona i wyslac paczka.
Te rzeczy ktore wybralas tez do tanich nie naleza. Na ksiazeczce jest jeszcze cena - 69 zl, za spiworek zaplacilam cos kolo 100 zl. On jest taki zimowy, cieplutki i puchaty - rewelacyjny. No wkladki sa tansze bo cos kolo 20 zl. A kombinezony to rozne, zalezy ktory wybierzesz. Ja mam corke ale staram sie kupowac rzeczy unisex. Musze podjechac do tesciow i wyciagnac to z kartona. Mam jeszcze ksiazke poradnik bez kantow - pierwszy rok zycia dziecka, bardzo fajna i napisana z humorem. Masz jeszcze taki lezaczek do kapieli noworodka - na takich plastikowych nogach naciagniety jest bawelniany material i na tym kladziesz we wanience dziecko. Uzywalam jakos okolo 2 tygodni. Bylam po cesarce i ciezko jest trzymac maluszka jak boli brzuch. Mam pelno butelek, smoczkow, mam zabawki ktore zawiesza sie na lozeczku. Mam super karuzele ale chyba sasiadka ode mnie odkupi. Kocykow nie wydaje bo jak bedzie starsza to sie jeszcze przydadza. Aha mam jeszcze brazowy pokrowiec frotte na przewijak. Taki nakladany na lozeczko. A napisz mi czemu oddajesz buty? Sa na ciebie za male? Ja nosze raczej takie typowe 38 ale chyba z wkladka 24,5 moga byc na mnie za male? ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Dzisiaj wieczorem wstawie ci fotki. Najbardziej mi zalezy na tej niebieskiej, balerinkach i dee zee, potem czarna i na koncu ta bordowa. Szkoda ze ta rozowa ktora teraz dodalas to rozmiar s. A masz jakies sukienki na krotki rekaw? Albo stroj kapielowy jednoczesciowy rozmiar m, malutkie l? Jeszcze szukam bluzek typowo na fitness i addidasow na fitness. Gdybys takie cos miala to moze bym ci karuzele oddala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Tak jak napisałam w wątku nie wymieniam kosmetyków na ubrania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Tak, ta jest super i bedzie pasowala na komunie
![]() to niebieska, ta i buciki. To myslisz ze te deezee beda za male? Dobra, porobie fotki i wtedy pogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za
Woda perfumowana Hally by Hally Berry, i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1396883243
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
oto kombinezony:
1: Zielony rozmiar z metki 68 ale to takie raczej 62/68 - bardzo ciepły, na polarku, na rękawkach podwijane rękawiczki 2: Grubszy bawełniany z Coccodrillo z rybkami - kolor taki niebieski ze seledynkiem i żółtym - rozmiar 56/62 - będzie się nadawał na wyjście ze szpitala bo jest milutki i wygodniej go będzie założyć na takiego maluszka 3: Kombinezon pingwin z Next - rozmiar 62/68 - bardzo ciepły - był megaa drogi - chciałam go zostawić 4: książka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
jaka dł wkłądki maja szpilki graceland? podoba mi sie równiez sukienka warehouse ale bedzie za duza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
kurcze to szkoda, bo liczylam ze to takie moze male 38 ;p niestety beda za duze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się ta sukienka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1396882879, ale za sweter pewnie nie opłaca Ci się oddac
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1396882879 podasz wymiary, jesli widzisz cos u mnie?
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Hej, niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.