|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: JESIENNA KURTKA next, JEANSY house, PLECAK jansport
Moje propozycje wymianki za spodnie.
Z kosmetyków: balsam z zapachowej lini Yves Saint Laurent"Paris" zostalało 3/4 róż lumene, kolorek to taki ciemniejszy brudny róż paletka cienie sephora 3 rozne odcienie rozuperłowe i bialy z drobinkami cien w plynie beyond colour avon, kolorek to brudny roz podklad luminelle Yves Rochas kolorek beige rose maskara revlon dwu fazowa kolorek brązowy-nie potrafie okreslic ile jej zostalo, nadaje sie do wyprobowania To narazie tyle |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłabyś coś u mnie za kurteczkę??
Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6&page=1&pp=30 PS; Jeśli by była taka możliwość to bardzo prosiłabym o odpowiedź w moim wątku, ponieważ już się gubię i o niektórych wątkach zapominam, bo mam dużo nauki i jestem padnięta
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Znalazłabyś coś u mnie za spodnie?
Chwilowo nie ma mnie na Wizażu - problemy z siecią, jakby co proszę o kontakt mailem. Pozdrawiam DOKŁADKA ciuszków 10.02.2006: Ciuszki -->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=87987 Kosmetyki --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1060912 |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
septymka
z Twoich wątków spodobała mi sie torebka adidasa, jeśli jest wolna- mogłybysmy pomyśleć nady wymianą Poprosiłabym o jej wymiary i dodatkowe fotki (również jej wnętrza)Lol(a) zainteresował mnie pierścionek z cyrkoniami- jaki jest jego rozmiar? ![]() agu.s a może masz jakieś perfumiki których nie używasz? ![]() joanna26 niestety nic z twojego wątku nie przypadło mi do gustuPozdrawiam Was cieplutko |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
średnica tego pierścionka wynosi 2 cm. Nie zainteresowało cię nic więcej, no bo ja się interesuję kurtką no a taka wymiana to na pewno nie wychodzi w gre
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
nutellko
![]() Lol(a) niestety nic innego nie wpadło mi w oko A może masz coś z kosmetyków do pielęgnacji? Potrzebuję kremu silnie nawilżającego do twarzy, odżywki do włosów, kremu do rąk i balsamu do ciała. Poza tym zawsze chętnie jakieś ciekawe perfumiki albo kolorówka. ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo się cieszę
![]() Wymarki podam wieczorkiem. Co do ew, wymiany, poszukaj coś jeszcze u mnie, bo to trochę niesprawiedliwie dla ciebie, tylko bluzka za plecak
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
spodobał mi się jeszcze ten pasek :
13. Błękitny pasek z klamrą koloru srebrnego. Nieużywany. rezerwacja NasteCzka, prowokacja17 jak stoi jego rezerwacja? podaj proszę jego wymiary nie znajdziesz nic z pielęgnacyjnych kosmetyków u siebie na wymianę?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Biedronko mam takie kosmetyki, które mi nie sa potrzebne
![]() 1.Odświeżający krem do stóp 3/4 opakowania 2. mgiełka do ciała zostało około 7/8 3. Samoopalacz została chyba 1/2. |
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
ooooooo
![]() krem do stópek mnie zainteresował niezmiernie a jaką ma datę ważności?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
no to super!!
data ważności 17.09.2007r. czyli: ty mi dasz plecaczek a ja ci bluzkę białą i krem?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
jeśli tylko jej wymiary będą ok- to myślę że tak
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
miałam na myśli tą:
4. Biała damska koszula na guziki. Rozmiar M. Używana. Założona dwa razy.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
nutellko
obie bluzeczki powinny być na mnie dobre, dlatego jestem jak najbardziej chętna na wymianęUpewnij się proszę tylko czy bluzeczki nie mają żadnych plamek, dziurek, przetarc itp. Zależy mi na tym, żeby były na prawdę białe a nie pożółkłe.. muszę mieć 'prezencję' w pracy ![]() zajrzyj koniecznie na mój wątek z kosmetykami i biżuterią- może coś jeszcze Cię zainteresuje |
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
bluzeczki są w idealnym stanie, posiadają zapasowe guziczki (do każdej bluzki 1) nie ma dziurek ani itp.
A u ciebie bardzo podobają mi się te bransoletki
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
![]() Ciesze sie niezmiernie w takim razie dokonamy wymiany, prawda?ja poproszę o obie bluzeczki i kremik do stópek a dla Ciebie proponuję plecak, bransoletki i może coś jeszcze Ci dorzucę? |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
![]() jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona P.S. to kiedy wysyłamy paczuszki? P.S.2 widziałam,że przesyłka plecaka wynosi 6 zł czyli rozumiem, ze ja mam za nia zapłacić, czy tak? |
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
nutellko
![]() proponuję wysyłkę we wtorek, ponieważ jutro będę do późna w pracy i nie zdążę na pocztę a co do kosztów wysyłki: ponieważ Ty wysyłasz mi paczuszkę a ja Tobie, a koszt wysyłki paczki priorytetowej do 1kg to 6zł (albo 5zł, dokładnie nie pamiętam) dlatego uważam, że każda z nas powinna sama pokryć koszty wysyłki, bo i tak się one idealnie zrównoważą ![]() Ależ się cieszę Wyślę Ci zaraz na PW mój adres korespondencyjny |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
nuttellko
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Martynko niestety nie mam zadnego zapszku na zbyciu, jedyne co moge Ci zaproponować, to podkladzik clinique superbalans, jasny kolorek, niewielkie zuzycie.
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
ooooooooooo agu.s
podkładzik brzmi zachęcająco ![]() napisz koniecznie jaki odcień, jaki ma numerek, do kiedy jest ważny i w jakim stanie pojemniczek jest (porysowania, pekniecia itp) Buzka |
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Kolorek to 03 Ivory,do jasnej karnacji, daty nie znalazlam ale kupilam go we wrzesniu, uzywany sporadycznie, mam do niego kartonik, buteleczka nie jest porysowana wogole ale ma malenki odprysk 1 mm na kancie. od daty otwarcia mozna go uzywac 24 miesiace(taka jest informacja na buteleczce, zuzycie niewielkie kilka milimetrow, nie wiecej niz 1 cm, ale to jest troszke trudne do okreslenia dokladnie, bo pomimo, ze stoi nieruszany, to nie widac na sciankach, conajwyzej jak zagladam do srodeczka.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Martynko napisalas ze sp[odenki moga byc do 170, ja wlasnie tyle mam tylko, ze moje mają wiecej niz 73 cm od pachwiny wiec obawiam sie, ze te beda na mne za krotkie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

Poprosiłabym o jej wymiary i dodatkowe fotki (również jej wnętrza)