![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: jaka fryzura ??
A ja poprosze o zdjecie!
![]()
#32 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 63
|
jaka grzywka, jaka fryzura?
Bardzo prosze o pomoc. Koniecznie chc zmieni fryzur. Mam obecnie jasne w這sy (pasemka) si璕aj帷e ramion, boki ciemniowane, w這sy s podatne, cienkie, delikatne, ale do嗆 g瘰te. Po u這瞠niu bardzo usztywniaj帷a piank s w miare proste, nie wywijaj si nadmiernie.
Chc zmieni fryzur. Mam wyraziste oczy i chcia豉bym je podkre郵i grzywk.Twarz okr庵豉. Marzy mi si grzywka zaczynaj帷a si od czubka g這wy, kr鏒ka do嗆 i p馧okr庵豉. Mo瞠 by te grzywka na skos (cho martwi si o u這瞠nie potem).Dobrze, ale co z reszt w這s闚? Jak je skr鏂ic i gdzie wycieniowa? Dorad嬈ie mi prosz! Czy to dobry pomys te rodzaje grzywek? Je郵i tak, jak skr鏂i reszt w這s闚 (mo瞠 by skr鏂enie tak pod ucho)? A co my郵icie o fryzurze jak D. Stenka? Bardzo dzi瘯uje za pomoc i czekam z niecierpliwosci. Luloo |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Re: jaka grzywka, jaka fryzura?
a masz jak捷 fotk? prosze przeslij!
#34 |
Raczkowanie
|
nr 1 fot.
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
fot nr 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 213
|
Re: fot nr 2
Luloo! Szcz窷ciaro, jeste piekielnie podobna do Jennifer Aniston z "Friends". Obejrzyj jakie odcinki tego serialu - w ka盥ej fryzurze Rachel bedziesz wygl康a豉 bosko! Osobi軼ie polecam zapu軼i w這sy do takiej, jak na fotce:
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
sharoon hahah, zwariowalas, na tym zdj璚iu tak wyszlam, a mam okr庵陰 buzi!!!!!!!!!!!!naturaln ie..... Hahahah, ale mnie ubawila komplementuj帷 niezas逝瞠nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 446
|
Te widz podobie雟two. Nie wypieraj si moja droga, zreszt nie ma czego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 115
|
NAPRAWD jeste do niej podobna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powariowa造 chyba!!! No co wy? Kompletnie nie! Dorad嬈ie co zrobic na tej glowie
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
P.Grazyno!! jaka fryzura bylaby odpowiednia???
witam! chcialabym cos zmienic w mojej fryzurze, pozostajac przy dlugich wlosach. Myslalam o grzywce, mam pociagla twarz, wlosy takie jak na tym zdjeciu, tylko bardziej wycieniowane z przodu. Czy dluga grzywka bylaby dla mnie odpowiednia, czy moze raczej cos na bok??
Bardzo prosze o rade i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
Re: P.Grazyno!! jaka fryzura bylaby odpowiednia???
jezeli macie jakies propozycje lub sugestie to tez piszcie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Re: P.Grazyno!! jaka fryzura bylaby odpowiednia???
hi!
zdjecie bardzo nie wyrazne, ale co do grzywki, to mysle ze na bok wycieniowana, i wloski przy twarzy tez!
#44 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 19
|
Jaka fryzura najlepsza?
Witam!!!
Jak fryzurka najbardziej pasowa豉 by mi??? Chc zapuszcza w這sy! Teraz si璕aj mi za ramiona!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
NIKT MI NIE POMO浩????????????
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#46 |
Go嗆
Wiadomo軼i: n/a
|
Re: NIKT MI NIE POMO浩????????????
Cierpliwo軼i
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Re: Jaka fryzura najlepsza?
![]() masz szczup豉 buzie, dlugie rozpuszczone wloski raczej ja jeszcze wyciagn, wiec jezeli koniecznie je chcesz zapuczszcac, to powinny byc wycieniowane , ale mysle ze w po責逝gich by這by Ci ciekawie ![]()
#48 |
Przyczajenie
|
Odpowied: Jaka fryzura najlepsza?
Bardzo dzi瘯uje za cenne rady!!! Napewno jako z nich skorzystam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Re: Odpowied: Jaka fryzura najlepsza?
Polecam sie na przysz這嗆
![]() ![]()
#50 |
Przyczajenie
|
A co z grzywk?????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 023
|
Re: Jaka fryzura najlepsza?
mi si podoba to co masz na g這wie. Twoja buzia jest poci庵豉 i szczup豉 i tym ba豉ganikiem 豉dnie j rozszerzasz na g鏎ze i skracasz. a tu inne grzywki - jakby zechcia豉 odmiany
![]()
#52 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
jaka fryzura??
Zamierzam wybra si w najbli窺zej przysz這軼i do fryzjera i kompletnie nie mam poj璚ia co zrobi z w這sami. Pomo瞠 kto?? Z g鏎y dzi瘯uj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Re: jaka fryzura??
![]() moglaby zrobic ma豉 grzywke, bardziej wystrzepic , nawet lekko skrocic ![]()
![]() |
#54 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
jaka fryzura?
kochane panie wiza瘸nki, prosze dorad嬈ie mi jakas 豉dna fryzurke do moich bardzo cienkich (p馧d逝gich, troche d逝窺zych ni na 2 zdjeciu) w這sk闚.
![]() z g鏎y dzi瘯uje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Re: jaka fryzura?
Aisha, nie blu幡ij, ja Ci prosz!!!!!!! Jak TY masz bardzo cienkie w這sy, to ja jestem zakonnica!!!!!!!
![]() Chcia豉bym mie takie w這ski jak Ty... chcia豉bym mie cokolwiek, oby nie to, co ja mam na g這wie... (sorry 瞠 nie na temat i bez porady, ale za bardzo si nie znam) ![]()
#56 |
Raczkowanie
|
bardzo mi sie podoba fryzurka ktora za陰czam ona juz sie pa喚ta po forum ale mysle ze jest ciekawa z charakterem nie wiem jak z pielegnowaniem takiej fryzury i w og鏊e ale moze ci sie spodoba albo bedzie do czegos inspirujaca
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Karola napisa(a):
> Aisha, nie blu幡ij, ja Ci prosz!!!!!!! Jak TY masz bardzo cienkie w這sy, to ja jestem zakonnica!!!!!!! ![]() > Chcia豉bym mie takie w這ski jak Ty... chcia豉bym mie cokolwiek, oby nie to, co ja mam na g這wie... > > (sorry 瞠 nie na temat i bez porady, ale za bardzo si nie znam) ![]() dziekuje Karola ![]() ![]() pozdrawiam cieplutko i dziekuje za odpowied ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
SYLWIA napisa(a):
> bardzo mi sie podoba fryzurka ktora za陰czam ona juz sie pa喚ta po forum ale mysle ze jest ciekawa z charakterem nie wiem jak z pielegnowaniem takiej fryzury i w og鏊e ale moze ci sie spodoba albo bedzie do czegos inspirujaca dzi瘯uje Sylwusiu za fryzurke, jest super, taka z charakterem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
masz szczup陰 buzie wiec nie mozesz nosic fryzek ulizanych lecz nieco poczochrane, mozesz naet pokusic sie na fryzurk barzdo wystrz瘼iona ,kr鏒k, im takie w這ski sa bardziej (ake fachowo) wysrtzepione tym bardziej wygl康aja na pudzyste i g瘰te
![]()
#60 |
Przyczajenie
|
Gra篡na napisa(a):
> masz szczup陰 buzie wiec nie mozesz nosic fryzek ulizanych lecz nieco poczochrane, mozesz naet pokusic sie na fryzurk barzdo wystrz瘼iona ,kr鏒k, im takie w這ski sa bardziej (ake fachowo) wysrtzepione tym bardziej wygl康aja na pudzyste i g瘰te ![]() dzi瘯uj za rad i za陰czone fryzurki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.