![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: SIERPIEŃ wielka wymiana - CLARINS, RBR, MAC, Phenome, Organique,NAKED,YANKEE
świece mnie interesują tylko w zapachach i klimatach drzewno orientalnych, ale nie oddam 19 za świecę
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ wielka wymiana - CLARINS, RBR, MAC, Phenome, Organique,NAKED,YANKEE
Nadal nic u mnie nie widzisz kochana?
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Koturny to typowe 36, szukam za nie perfum lub innych butów w stanie idealnym.
Ewentualnie mogłabym je wymienić za: - Phenome emulsja do stóp - Phenome krem do rąk anti aging - Phenome - odżywcza mgiełka do włosów NOURISHING MIST - 200 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Najbardziej podobają mi się:
-świeczka sweet strawberry (chyba to jest tak co kosztuje stówkę, może dobrałabyś coś u mnie?) -Phenome - rozgrzewające masło do ciała 200ml (tylko tu byś już musiała sporo dobrać bo to masło widziałam chodzi po połtorej stówki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
mi podoba się:
- róż MAC --> zdjęcie, ten ostatni - Kerastase - kultowy Elixir Ultime - ok 2/5 opakowania - wystarczy na kilka miesięcy, ja moje opakowanie mam od ponad 2 lat i nie mogę go skończyć - Toni&Guy - odżywka do suchych włosów - CLARINS Instant Definition Mascara
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
to ja na razie spasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Taka wymiana mi się nie opłaca.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Nie opłaca mi się wymieniać po prostu za jeden kosmetyk. Albo kilka albo konkret.
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- tak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej interesują mnie wody, mgiełka VS, kosmetyki Aussie, olejek Kerastase (jeśli go jeszcze masz), peeling Organique
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ok, to sprawdź. Przeglądając wątek zaciekawiło mnie także:
ORGANIQUE peeling w piance ICE TEA Phenome emulsja do stóp Phenome - rewitalizujący balsam do ciała white tea - 200 ml - cudny, polecam! VICHY - woda termalna 50 ml A ile pojemności mają te kosmetyki Tony? Jak sprawdza się peeling w piance? Fajny? No i Phenome, krótko mi opisz ![]() Coś wybiorę z powyższych rzeczy, tylko sama nie wiem co ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
To fajnie, że nie masz nabłyszczacza, przynajmniej nie muszę się nad nim zastanawiać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
70 zł to one może kosztowały na przecenie, dałam za nie ponad 100, ale to było jak były jeszcze z nowej kolekcji. Nie zależy mi aż tak bardzo na ich wymianie, dlatego nie chcę ich oddawać za jeden kosmetyk.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Kerastase - kultowy Elixir Ultime
USSIE - mgiełki, szampony i odżywki coś u mnie?
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej szampon i któraś z odżywek do włosów farbowanych lub suchych/zniszczonych, chciałabym wypróbować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Zaciekawił mnie Embers, ale niestety pojemności nam się nie zgadzają ![]() Do następnego razu ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej
I jak? ![]() Mnie interesuje na pewno peeling w piance, i do włosów żel w sprayu lub spray do loków. Jeżeli cenowo będzie sie zgadzac, to chętnie oba. Daj znac, co o tym myślisz ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Chyba pisałyśmy w tym samym czasie. Daisy oddałam za zapach, ale jeżeli aż tak bardzo Ci zależy na niej, to mogę odpsikać Ci kilka ml ze swojej flaszki ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuje mnie depilator -jaki to model? W moim wątku nie wszystko jest aktualne,w razie co opiszę dokładniej, poza wątkiem mam zafoliowaną Come une evidence edp 50ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, trudno mi wycenić...
A peeling w piance ile jest wart? Taniej wychodzi niż Toni? Możesz mi podesłac jakiś link, gdzie go można zobaczyć? I jak to działa i ile go jest? ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Ewent jak lubisz Lanvina, to mogę też odpsikac Ci Jeanny edp ![]()
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Podobają mi się te rzeczy:
- Phenome - rozgrzewające masło do ciała - 50ml - Biosilk - Silk Therapy Conditioner - 50 ml zużycie 1/5 - Arboria - odżywka do włosów 40 ml - Aratego- odżywka do włosów 25 ml x 2 - Lierac - Huile Sensorielle olejek do skóry i włosów 15 ml - Toni&Guy - odżywka do suchych włosów 50 ml - polecam, moja ulubiona - inne świece YC, z tych najmniejszych, proszę pytać Coś u mnie za cokolwiek z nich? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy...znajdziesz cos u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Victoria's Secret - mgiełka do Ciała Love Spell - użyta kilka razy AUSSIE - mgiełki, szampony i odżywki, różne serie - proszę pytać VICHY - woda termalna Toni&Guy - odżywka do suchych włosów 50 ml - polecam, moja ulubiona - Vichy - Dermablend - podkład w kompakcie - SAND - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy znajdziesz u mnie coś za: - IWOSTIN Iwostin Sensitia żel do mycia hypoalergiczny 200 ml - ORGANIQUE balsam do ciała z masłem Shea colonial - Phenome - odżywcza mgiełka do włosów NOURISHING MIST - 200 ml - którąś z mgiełek Aussie - Uriage - mleczko do suchej, szorstkiej i zniszczonej skóry. bezzapachowy. - VICHY - woda termalna 50 ml x2 - CLARINS - błyszczyk Colour Quench Lip Balm i ewentualnie paletkę cieni? ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Niestety High Beam już na wylocie
![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
niestety allure i alien juz wymienione...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.