![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
SIERPIEŃ wielka wymiana - CLARINS, RBR, MAC, Phenome, Organique,NAKED,YANKEE
nieaktualny
__________________ EDIT: Jestem ostatnio w ciągłych rozjazdach i mam mnóstwo pracy, więc wybaczcie mi opóźnienia w odpisywaniu, przypominajki mile widziane, z góry przepraszam wszystkie Panie, które pominęłam! _________________________ Witam w moim nowym wątku Na wstępie proszę o wyrozumiałość, to moje pierwsze kroki na forum, choć zdążyłam się już wymienić kilkukrotnie ![]() NIE WYMIENIAM SIĘ NA UBRANIA. tutaj moja wish WYMIENIAM:
- - OSCAR DE LA RENTA esprit EDP 50ml - Clarins, Eau Dynamisante perfumy
- IWOSTIN Iwostin Sensitia żel do mycia hypoalergiczny 200 ml - ORGANIQUE balsam do ciała z masłem Shea colonial - ORGANIQUE peeling w piance ICE TEA różne zapachy - Organique - olejek kokosowy w opakowaniu Organique po peelingu - odkladam ze swojego większego opakowania - Phenome krem do rąk anti aging - Phenome emulsja do stóp - Phenome emulsja do ciała - Phenome - bath&shower Green Tea - żel do kąpieli 1/3 z 250 ml - Phenome - odżywcza mgiełka do włosów NOURISHING MIST - 200 ml - - Phenome - odżywcza emulsja do ciała 100 ml - i to też, pięknie pachnie - Phenome - rozgrzewające masło do ciała - 50 lub 200 ml - Phenome - leave-on krem oczyszczający - polecam! - Victoria's Secret - mgiełka do Ciała Love Spell - użyta kilka razy - Victoria's Secret - Frosted Magnolia krem do ciała 200 ml - będę wybredna ![]() - AUSSIE - mgiełki, szampony i odżywki, różne serie - proszę pytać - Kerastase - kultowy Elixir Ultime - ok 2/5 opakowania - wystarczy na kilka miesięcy, ja moje opakowanie mam od ponad 2 lat i nie mogę go skończyć ![]() ![]() - Uriage - mleczko do suchej, szorstkiej i zniszczonej skóry. bezzapachowy. - VICHY - woda termalna 50 ml x2 - Floslek - krem matujący - nowy - Floslek - regenerujący krem ochronny do skóry suchej/zniszczonej nowy - Floslek - antybakteryjna pianka do mycia do skóry tłustej i mieszanej - - Lirene - peeling z olejem brzoskwiniowym - Lirene - regenerujący balsam z witaminami do skóry szorstkiej - Oriflame - maseczka pure nature do skóry normalnej i tlustej nowa - Under Twenty - kremowy żel do mycia twarzy - Avon - Natural Herbal żel do mycia twarzy - Biosilk - Silk Therapy Conditioner - 50 ml zużycie 1/5 - Arboria - odżywka do włosów 40 ml - Peter Thomas Roth - Body Lotion 27 ml - Anatomicals - woda termalna - Aratego- odżywka do włosów 25 ml x 2 - Yasumi - ekspresowa maska shakerowa z drobinkami złota - Siquens- krem rozjaśniający - Charming Rose - nawilżająca emulsja do stóp 50 ml - Lierac - Huile Sensorielle olejek do skóry i włosów 15 ml - Toni&Guy - Spray Gel For Curls - spray do loków - Toni&Guy - lakier do włosów 250 ml - - Toni&Guy - modelujący klej do włosów - Toni&Guy - intensywnie regenerująca maska do włosów - będę wybredna, najlepiej za wish - Toni&Guy - modelujący żel do włosów w sprayu - Toni&Guy - odżywka do suchych włosów 50 ml - polecam, moja ulubiona - Tołpa - białe kwiaty, aksamitne mleczko do demakijażu
- CLARINS Krem BB Skin Perfecting Cream 02 medium. - CLARINS Instant Definition Mascara miniatura - CLARINS - błyszczyk Colour Quench Lip Balm - CLARINS - kredka do oczy miniatura - CLARINS - Lisse Minute baza pod podkład miniatura - róż MAC --> zdjęcie, ten ostatni - L'oreal podkład roll on True Match Golden Beige zużycie max 10% zdjęcie z sieci - - Vichy - Dermablend - podkład do ciała - TAN - nowy - Vichy - Dermablend - podkład w kompakcie - SAND - nowy - Bourjois - fioletowy cień w ślicznym opakowaniu - Bourjois - pomadka Shine Edition (zdjęcie) - URBAN DECAY - paletka NAKED2 - mam z wymiany, nie jest pewna czy jest oryginalna, odsyłam do zdjęć - Revlon - Super Lustrous - pomadka kolor 720 nowa - Revlon - lakier do paznokci 571 zielony 14,7 ml - Rimmel - Lasting Finish Lipstic kolor 002 nowa - Rimmel - Scandaleyes tusz do rzęs nowy - Rimmel - Color Shock The Colossal Volum - granatowy tusz do rzęs nowy - Rimmel - tusz do kresek w żelu - Rimmel - krem BB - ESSIE - lakier do paznokci 257 zielony 13,5 ml - kredki do oczu Rimmel/Maybelline
- inne świece YC, z tych najmniejszych, proszę pytać - depilator Philips - PROSTOWNICA BABYLISS !!! - zegarek (zdjęcie z fleszem ma bardziej realne kolory) - kolczyki Reserved - kolczyki Claire's - okulary x 2 - bransoletka w kształcie klucza - tshirt - sukienka czarna - sukienka wzory - ZEGAREK PARFOIS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
gromadzisz te przypadkowe pocałunki, uczysz się na pamięć kształtu jego głowy, żeby - kiedy odejdzie - umieć uformować poduszkę. Edytowane przez _Julia Czas edycji: 2015-01-06 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ wielka wymiana - CLARINS, RBR, MAC, Phenome, Organique,NAKED,YANKEE
Ja znów po peelingi organique, może coś wypatrzysz?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ wielka wymiana - CLARINS, RBR, MAC, Phenome, Organique,NAKED,YANKEE
Hej
![]() Anatomicals - woda termalna Organique - olejek kokosowy (zasadniczo najbardziej zależy mi na tym olejku, trochę na spróbowanie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bazę thebalm mogę oddać, ale pewnie Ciebie interesują tylko cienie...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() VICHY - woda termalna 50 ml Floslek - krem matujący – nowy Floslek - antybakteryjna pianka do mycia do skóry tłustej i mieszanej Toni&Guy - odżywka do suchych włosów 50 ml - polecam, moja ulubiona
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Balsam z masłem shea - jakie ma zapach, do czego mogłabyś go porównać?
Znajdziesz coś u mnie za niego i małą wode Vichy? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie kilka rzeczy, moze znajdziesz cos u mnie
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za kerastase i olejek kokosowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja się staram czytać 2 razy co piszę, bo potem bywa różnie
![]() Teraz to mam dylemat, bo jeszcze jedna osóbka jest zainteresowana wymianą za nie. A nic innego byś nie chciała? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Coś u m nie za:
Phenome krem do rąk anti aging Phenome - rewitalizujący balsam do ciała white tea
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
Phenome - rewitalizujący balsam do ciała white tea - 200 ml lub Phenome - leave-on krem oczyszczający ?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za Rouge Bunny Rouge EMBERS
Kerastase - kultowy Elixir Ultime ?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
I jeszcze chciałam dopytać... Dobrze widzę, że ta mgiełka ma 250ml?
Jutro Ci dam znać co z próbkami, a jeśli bym jednak je wymieniła to znalazłabyś jakąś alternatywę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
perfumove love
|
Ja tam chętnie dobiorę, tylko Ty nie oddasz tego, co mnie interesuje
![]() Podoba mi się róż MAC i balsam white tea Phenome. Także ten... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
perfumove love
|
Niestety. Seria rozgrzewająca Phenome totalnie mnie rozczarowała, a ten oczyszczający krem jest mega zapychaczem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za- ORGANIQUE balsam do ciała z masłem Shea colonial
- ORGANIQUE peeling w piance ICE TEA różne zapachy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
perfumove love
|
Nie ma problemu, nie musisz szukać balsamu. Do różu MAC dorzuciłabym lakier YSL bez żadnego problemu
![]() ![]() Z mojej strony byłoby wtedy: nowe Chloe See eau Fraiche 50 ml, prawie 20 ml Miss Dior Couture i lakier YSL z ubytkiem, mogę dorzucić też ten lakier China Glaze. edit. Czy ten róż to nie jest przypadkiem limitowanka z 2011 r.? Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-08-15 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- Phenome krem do rąk anti aging - Phenome emulsja do ciała - Phenome - rewitalizujący balsam do ciała white tea - 200 ml - cudny, polecam! - Phenome - odżywcza emulsja do ciała 100 ml - i to też, pięknie pachnie - Phenome - rozgrzewające masło do ciała - 50 lub 200 ml - Phenome - leave-on krem oczyszczający - polecam! - AUSSIE - mgiełki, szampony i odżywki - proszę pytać - Uriage - mleczko do suchej, szorstkiej i zniszczonej skóry. bezzapachowy. - VICHY - woda termalna 50 ml x2 - Lirene - peeling z olejem brzoskwiniowym - Lirene - regenerujący balsam z witaminami do skóry szorstkiej - Anatomicals - woda termalna - Aratego- odżywka do włosów 25 ml x 2 - Siquens- krem rozjaśniający - Lierac - Huile Sensorielle olejek do skóry i włosów 15 ml - Toni&Guy - lakier do włosów 250 ml - Toni&Guy - intensywnie regenerująca maska do włosów - będę wybredna, najlepiej za wish ayu - Toni&Guy - odżywka do suchych włosów 50 ml - polecam, moja ulubiona - świeca Yankee Candle duża sweet strawberry - inne świece YC, z tych najmniejszych, proszę pytać
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
perfumove love
|
Kochana, to może jeśli jednak udałoby Ci się znaleźć ten balsam Phenome white tea... Wolałabym nowy kosmetyk, sama rozumiesz. A lakier YSL i tak oddam
![]() Napisałam wczoraj PW, wszystko aktualne (tylko zamiana różu na balsam). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
perfumove love
|
Hej! Przepraszam, że dopiero teraz, ale miałam problemy z netem od rana.
Za Aussie nie przepadam. Możesz napisać coś więcej o tej masce T&G (Toni&Guy - intensywnie regenerująca maska do włosów)? Podrzuć może jakiś link, poczytam sobie. Ewentualnie czy masz coś jeszcze poza wątkiem? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Co zostało Ci z Aussie? Podobają mi się też mini wody termalne, mgiełka VS, olejek Kerastase i może peeling Organique
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, podoba mi się u CIebie dużo rzeczy:
- ORGANIQUE balsam do ciała z masłem Shea colonial - ORGANIQUE peeling w piance ICE TEA różne zapachy - Phenome emulsja do ciała - Phenome - odżywcza mgiełka do włosów NOURISHING MIST - 200 ml - Phenome - rewitalizujący balsam do ciała white tea - 200 ml - cudny, polecam! - Phenome - leave-on krem oczyszczający - polecam! i peeling Lirene znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Hej, mam swoją listę w pierwszym poście, ale jestem otwarta na różne propozycje.
W jakim rozmiarze jest czarna sukienka i bluzka w kwiaty? Embers mi się podoba, ale jest go dużo ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- ja niestety jestem L-ka ![]()
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 Edytowane przez Wiedma Czas edycji: 2014-08-18 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Hmm... Co mogłabyś oddać mi za odlewkę Lanvin i którąś ze szminek Chanel?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.