|
|
#31 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Stycznień : Chanel, Dior, Estee Lauder, UD, Bobbi Brown itp
No i to ze odpisałam co widze u Ciebie , nie znaczy ze pojdę na taka wymiankę
tym bardziej, ze nie pisałas na początku co bys chciała
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Hej, mam na wydanie Perles 60-70ml/100 i Aliena edt tester 55/60ml, daj znać czy byłabys zainteresowana, bo nie mam swojego wątku.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w S. Oczywiście korektor... ciemny
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
aliena sprzedałam na allegro przez swieta sieć juz niemam ;/
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko Estee Lauder krem Advenced Time Zone 50ml mi się podoba
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę dołożyć odlewkę ale Kors na razie w negocjacjach jest
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,z rzeczy jakie masz trudno wybrac mi cos potrzebnego,w zasadzie szukam tylko rzeczy ze swojej listy. Ewentualnie skusilabym sie na zapach Ardenbeauty,ale musialabym go sobie jutro powachac w rossmanie
Jesli bylabys go sklonna oddac.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za laptopa?
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795493
|
|
#42 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
NIestety nic mi nie wpadło w oczko. pozdrawiam
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Cos zapewne u Ciebie znajdę
Odpiszę na spokojnie wiczorkiem---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- podkład Guerlain, Terracotta Joli Teint kolor Natural - 80% - korektor Double Wear Estee Lauder 01 Light 95% i ktorys z tych kremików - Estee Lauder krem Advenced Time Zone 50ml (nowy, nie otwierany) - YR Anti - Age Global na dzień, w folii Wkleiłam wszystko,co mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Najtrudniej bedzie mi sie rozstac z Givenchy Eaudemoiselle Bois de OUD i Chanel.-wolalabym jakies flaszki za nie. Pozostale własciwie bez problemu A na których Tobie najbardziej zalezy? Ten krem YR to dla starszych pan bedzie dobry? 45+ ??
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-01-06 o 20:14 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.amazon.co.uk/YSL-Women-De...ef=pd_sxp_f_pt
To jest link do Y YSL,nie moge teraz cyknąc fotki.Trwalosc ma jak normalna edt. Mogę oddac te trzy zapachy YSL,Nina Ricci i Prada za Guerlain, Terracotta Joli Teint kolor Natural - 80% Krem EL Korektor EL,chociaz tu sie boje troche bo nie znam koloru |
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Hej, chyba na razie nic nie wypatrzyłam. Dziękuję
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Pomysle jeszcze chwile,bo chyba zrezygnuje z tego korektora.Tak naprawde to chyba w ogole go nie potrzebuję
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko Droga,po namysle stwierdzam,ze tak naprawdę to potrzebuje teraz podkladu i kremu.
Czyli przygarnelabym Guerlain, Terracotta Joli Teint kolor Natural - 80% kremik YR Zaciekawila mne tez ta mgielka do ciala VS-poczytam sobie o tym zapachu. |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
nic mi się nie udało znaleźć, ale gdybyś miała poza wątkiem jakies perfumy lub biżuterię to zapraszam
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
a laptop mi się podobał
a tu rezerwacja :P
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
A moze masz poza watkiem jakis uzywany róz,pedzel do rózu,zapachy jeszcze jakies?
Bo moglabym oddac YSL Ninę R. Pradę i nawet DG ale tak na 100% to wzielabym podklad Guerlaina i krem Cos jeszcze bym do tego capneła szczerze mowiąc ![]() Kochana,edytuję bo podejrzewam,ze masz mnie juz dosyc. Tzn. mojego niezdecydowania![]() Pomyslałam,ze moze pora jednak miec jakis korektor.Wybacz ![]() JUz ostatecznie chcialabym: - Podkład Guerlain -Korektor EL -Krem,ale ten EL i za to oddam -YSL - Nina Ricci -Prada -D&G Feminine CZyli tak,jakby powrót do pierwotnego pomyslu. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-01-08 o 18:53 |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Pytałaś u mnie w wątku o bordowy kuferek. Kuferek kosztował 229 zł.
U ciebie zainteresowały mnie: - podkład Cartice all matt plus 010 - ponad połowa - Cienie Sephora Soft Brown 09 - Yves Rocher - pomadka Grand Rouge - testowana na ręku - który to dokładnie kolor ? - maseczka Douglas - odżywka KHADI z Shikakai i Miodem - raz użyta - Rękawica do demakijażu Glov (nowa, nie otwierana) - Mgiełka Victoria's Secret Night (3/4)75 ml - Elizabeth Arden - Ardenbeauty ETP 100 ml - brak jednego psika
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
To nic, to może być bez pomadki:
Czy te rzeczy, które wymieniłam odddałabyś za torebkę: - podkład Cartice all matt plus 010 - ponad połowa - Cienie Sephora Soft Brown 09 - maseczka Douglas - odżywka KHADI z Shikakai i Miodem - raz użyta - Rękawica do demakijażu Glov (nowa, nie otwierana) - Mgiełka Victoria's Secret Night (3/4)75 ml - Elizabeth Arden - Ardenbeauty ETP 100 ml - brak jednego psika ?
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Masz moze jeszcze rozswietlacz dior? Z watku chetnie przygarnelabym podklad guerlain
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
zauważyłam ze szukasz Aliena - ja mam co prawda malutko bo 2 oryginalne próbki z atomizerami edp i edt wyjściowo po 1,5 ml po testach czyi tak 2/3 zawartości w edt i 1/2 w edp z kartonikami i chętnie oddam za jakiś drobiazg lub jeśli coś u mnie wybierzesz mogę je dołożyć do wymiany
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze Kochana, nie ma sprawy, przepraszam nie policzyłam dokładnie wartości, także ty sobie coś dobierz, albo ja rezygnuję z mgiełki.
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Nie Kochana, nic nie mam poza wątkiem do dodania, także zostajemy przy opcji bez mgiełki VS za kuferek, także zapraszam na PW i też się tam udaję.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

tym bardziej, ze nie pisałas na początku co bys chciała

a tu rezerwacja :P