![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń- wymiana u Kasi
Hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: :-) Styczeń- wymiana u Kasi
Za depilator niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic dla siebie nie widzę
![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
niestety nic, dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Niestety w tej chwili nic dla siebie nie widzę, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Dot.: :-) Styczeń- wymiana u Kasi
Hmm...
powiem Ci więc tak: mogę o0ddać: -Krem do rąk ANIDA NOWY -maska do stóp AVON lawendowa, zostało około 60% -balsam AVON skin so soft nawilazający, zostało 95% -AVON balsam truskawka i biała czekolada zostało 95% -krem YVES ROCHER matujący, pozostało około 95% -tonik z kwasami, ALPHA CLEAR, pozostało około 70% za -lliner loreal - żel yr ten nowy 200 ml - L'Oreal, Color Riche, Extraordinaire, eliksir do ust, 102, Rose finale, użyty 3 razy -Vanille Noire YR, 5ml, wypróbowane tylko raz, znikome zużycie. ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- coś pokręciłam!! Ty pytałas u mnie o: Krem do rąk ANIDA NOWY, mgiełki AVON fiołek, zużycia na zdjęciu, -żelowa odżywka AVON, zużycie na zdjęciu i ewentualnie eyeliner czarny? ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- co wiec oddałabyś z rzeczy, które wymieniłam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, w wątku widzę dla siebie tylko YR żel pod prysznic Ylang Ylang nowy, no ale to za mało na wymiankę za depilator, może masz jakieś rzeczy z mojej wish? Zależy mi zwłaszcza na nowych żelach i zapachach z YR i B&BW, woskach YC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.