|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń - Zara, Mohito, Reserved, H&M, Stradi, Asos, Orsay, Pull&Bear
podoba mi się zółta i błękitna skienka z baskinką oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1420475833 (będą dobre na osobę 175 cm i noszącą r. 38?)
ps. użyłaś mojego zdjęcia maxi spódnicy bez mojej zgody
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1420475833 |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Ja bym w miarę chętnie oddała,bo nie korzystam a miejsce w pokoju w pudle zajmuje
![]() znajdziesz cos z mojej wish? z watku podoba mi sie tylko w sumie L'Oreal, Color Infallible, La Couleur, cień do powiek w odcieniu 004 Forever Pink - zużycie niewielkie, za drobiazg
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-01-19 o 21:55 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
real foto pelerynki.
Niestety nie mam czasu mierzyć wszystkich rzeczy. Będą pasowały na osobę noszącą standardowe 38 (m). Ja mam 175 cm. Powiedz co z moich rzeczy konkretnie byś chciała za swoje, to pojedyńcze sztuki mogę pomierzyć |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
no to tak:
- złoty pasek ma wadę, nie jest idealnie okr,ągły, ale taki mi przyszedł, można go spróbować nagiąć, no nie wiem.. - czarna torba jest negocjowana, więc na razie nie umiem się określić - wymairy sukienk RI podam jutro, ale jest to mega elastyczny niemal bandażowy materiał dopasujący się do ciała, więc wymiary będą zakłamane, bo sukienka rozciąga się o dobre kilkanaście centymetrów ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- kolia jest ok i jest dostępna, materiał nie jest przezroczysty - na zdjęciu jak mam ubraną to wprawdzie przebija się czerowony stanik, ale to przez ostre światło w garderobie. wymiary i skład podam jutro
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
wymiary sukienki RI:
długość 103 cm szer. od pachy do pachy bez rozciągania 40 cm, rozciąga się nawet do 60 szer. w talii 32 cm, rozciąga się do 50 cm a te Twoje sukienki mohito jakie mają wymiary? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
odp
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Podaję wymiary legginsów:
Długość: 87 cm Szer (mierzona na gumce) 35,5 cm Stan 22 cm |
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za zdjęcia i wymiary. czekam jeszcze na odpowiedź jednej dziewczyny. jak by co, to się zdecyduję
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
no to co proponujesz?
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- torba jest już wymieniona. peleryna kosztowała ponad 200 zł, pomyliłam się to nie orsay a camaieu sukienka 150 zł i założyłam ją tylko raz. kolia zary jest negocjowana i raczej ją wymienię pasek jest dostępny ale ma wadę o której pisałam ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- proponuję twoje dwie sukienki i spodnie za płaszcz i moją sukienkę RI plus pasek czy te sukienki po założeniu nadają się do biura? nie są krótkie, bo mi wyszła długość prawie do kolana co mnie bardzo cieszy, ale zazwyczaj mohito robi krótsze rzeczy no i prosiłabym wymiary spodni |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
napisałam do tej wizażanki, która chciała kolię, dam znać co i jak, w razie czego mogę zrezygnować ze spodni i wtedy problem nam odpada
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się
3. Rozkloszowana karmelowa spódniczka marki Orsay, rozmiar 36, w pasie wszyta jest guma, spódniczka ślicznie wygląda umiejscowiona w talii, zdjęcie zapożyczone i nie oddaje uroku, ani kolorów spódniczki, jest ona na podszewce, nie błyszczy, wykonana z materiału a'la miękka, zamszowa skórka. 15. Spódnica maxi marki Reserved w kolorze pudrowego różu, zapinana na zameczek, z tegorocznej kolekcji wakacyjnej, rozmiar 36, stan idealny, byłam w niej tylko dwa razy. Zdjęcie zapożyczone od Neny1984.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
kolia niestety wymieniona
![]() nie bardzo wiem jak rozwiązać naszą wymiankę, bo nie opłaca mi się wymieniać płaszcza za jedną sukienkę. Coś jeszcze możeCi sie u mnie podoba, to byś sobie dobrała. Nie wiem czy to Ty, ale pytałaś chyba o czarną torbę, jednak nie doszło do jej wymiany |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Nie znalazłam nic dla siebie
pozdrawiam |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
tylko nie wiem czy doczytałas, ale torba się nie zasuwa na zamek a posiada dwie komory zapinane na zatrzaski, plus jakieś kieszonki w środku na suwak
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
okej, czyli ode mnie płaszcz-peleryna, sukienka RI, torba czarna
od Ciebie dwie sukienki mohito (żółta i błękitna) oraz jeansy na gumce? jeśli nic nie poplątałam, to zapraszam na PW |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
To mi się podoba
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1420477311
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
5. Elegancka sukienka Zara, wyszczuplająca "panel dress" w kolorze kobaltowo-czarnym, rozmiar 38 (M)
coś u mnie? |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie moje rozmiary, dlatego nic po za kolią nie wybrałam. Mogłabym się wymienić bluzeczką za kolię, jeśli oczywiście Ci odpowiada? Pozdrawiam!
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie ?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=800032 |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za spodenki Troll, spódnice w kokardy i sznur sztucznych pereł?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)