|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty. Urban Decay, The Balm, Lancome, Marc Jacobs, Estee Lauder i wiele innych
coś za świece (lola też fajna) zajrzyj do obu wątków.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Luty. Urban Decay, The Balm, Lancome, Marc Jacobs, Estee Lauder i wiele innych
może znajdziesz coś u mnie za
Estee Lauder DOUBLE WEAR, odcień SAND (użyty 4 razy, z Sephory)
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
A nie chciałabyś może Escady Taj Sunset?
Mam chrapkę u Ciebie na Marry Me a chętnie oddam Escadę (35-40ml).Wątek muszę dopiero uaktualnić
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
Lancome, Teint Idole Ultra, kolor 010, ciepła tonacja, zostało ok. 75-85%, kupione w Douglasie Pat&Rub: masło do ciała rewitalizujace, 22.07.2016, 250 ml, NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=799355
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
a w drugim wątku?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
hey podoba mi się estee sand, puder artdeco i maslo i krem z pat&rub
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
hej w wish napisalas ze szukasz tuszy nic moich Ci nie pasuje? W dokladkach jest swieze Lancome Hypnose, mam też chyba nie uzywana miniature They're real!
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- mam tez kredki do brwi z MAC ale nie wiem czy potrzebne Ci jasne czy ciemne
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
trochę mi ciężko oddać benefita za puder i masło.
---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- sprawdziła i kwotowo nie do końca jest ok niestety ;(
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze cos u mnie za 3. Oh lola! M. Jacobsa, jest pudełko, psiknięte max.10 raz, wyjściowo 50 ml, wersja sheer, kod B3 7509517986 (Super Pharm
L'oreal, cień fioletowy Infallible, raz użyty
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo zainteresowała mnie oh lola, ew palety meet matte
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
który róż by Cię interesował?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm nic z tego więc nie będzie bo mam lepszą propozycję za sugarbomb a paletka jest sporo tańsza.
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, podoba mi się masło Pat&Rub i maska na oczy
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Żele pod prysznic Yves Rocher, 2 nowe
Pat&Rub: masło do ciała rewitalizujace, 22.07.2016, 250 ml, NOWE Oh lola! M. Jacobsa, jest pudełko, psiknięte max.10 raz, wyjściowo 50 ml, wersja sheer, kod B3 7509517986 coś u mnie? |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Tak
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Tzn Ty chciałabyś cały złoty peeling? Przepraszam, pogubiłam się z Eternal Gold oferuję odlewkę bo to mój ulubiony peeling, w oryginalnym opakowaniu mam grecki (odlewałam go sobie trochę plastikową jednorazową łyżeczką). A 1 wosk kosztuje 7 zł ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Ja też się zakrecilam bo myślałam, że Cię interesował bardziej grecki cos nam nie wychodzi juz któryś raz, do następnego w takim razie
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic, dzięki
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wypiszę wszystko, co mi się u Ciebie spodobało i może coś zaproponujesz, dobrze?
![]() Oh lola! M. Jacobsa, jest pudełko, psiknięte max.10 raz, wyjściowo 50 ml, wersja sheer, kod B3 7509517986 (Super Pharm) 4. Lanvin, Marry me!, wyjściowo 30 ml, ubytek widoczny na zdjęciu, kod 408110 (Douglas) 32. Pędzel do nakładania cieni, naturalne włosie, z Glossyboxa (edycja-listopad) 15. Urban Decay, próbki czterech baz pod cienie, baaaardzo wydajne (sama mam taka czwórkę, końca nie widać) 6.Pat&Rub: masło do ciała rewitalizujace, 22.07.2016, 250 ml, NOWE 17. Pat&Rub: balsam do stóp, trawa cytrynowa, 25.06.2016, 100 ml, NOWY 18. Love me green, balsam do ciała, nowy, mini wersja Poza wątkiem mam prostownicę Remington S1510, ceramic slim, nagrzewa się do 220stopni w 30 sek. Bardzo mało używana, posiada antystatyczne ceramiczne płytki dając idealnie proste, błyszczące i nieelektryzujące się włosy. |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Heej, przeszukałam cały strych, ale nie umiem znaleźć pudełka, być może w ramach porządku zostało wyrzucone.Prostuje włosy okazyjnie i mam dwie prostownice w domu, więc tę mogę chętnie oddać, będziesz z niej zadowolona
W moim mieście w sklepie z AGD kosztują ok 150zł, ale jako, że moja była używana i nie ma pudełka to ja myślę, że uczciwie byłoby ją wycenić na jakieś 45zł . Oczywiście nie będziesz za nią płacić , tylko mniej więcej powiedziałam żebyś mogła coś zaproponować ![]() Prostownica nie jest zniszczona, czy uszkodzona, bardzo mało razy nią prostowałam włosy. Chętnie oddam wszystko- Daisy, konturówkę beżową i prostownicę ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Zapomniałam zaznaczyć, że ze mną nie trzeba się rozliczać co do złotówki, jeżeli ja dam więcej troszkę, to nic się nie stanie takiego
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak, jest to ulubiona prostownica mojej siostry i kupiłam taką samą, ale niestety ja mało kiedy prostuję włosy, więc spokojnie na wyjścia mogę pożyczyć od siostry, teraz mamy w domu dwie- dodaję zdjęcia
![]() Uważam, że jest bardzo dobrą prostownicą i z czystym sumieniem polecam ![]() A co do rzeczy, to nie mam takiej jednej na której mi zależy, może być to, co najbardziej chciałabyś oddać
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
hej
cos za sand DW i bazy UD? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Super, oczywiście, że dostaniesz tą nową
A czy można by zrobić to tak, że zamiast balsamu i kremu to np. masło do ciała Pat&Rub? Wtedy byłoby masło Pat&Rub i pędzelek za prostownicę i oczywiście tą nową konturówkę NYX? ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Dobrze, to ja będę czekała na Twoją wiadomość
|
|
|
|
|
#58 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za:
- wodę YR wanilia bio - 2 nowe żele pod prysznic YR - Maybelline, Color tatoo 24h, kolor 35 On and on bronze? |
|
|
|
|
#59 |
|
:)
|
neistety nic za chloe szukam czegoś wow
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

Mam chrapkę u Ciebie na Marry Me a chętnie oddam Escadę (35-40ml).

z Eternal Gold oferuję odlewkę bo to mój ulubiony peeling, w oryginalnym opakowaniu mam grecki (odlewałam go sobie trochę plastikową jednorazową łyżeczką). A 1 wosk kosztuje 7 zł