![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec :) zapachy, pielęgnacja, kolorówka za wish
Podoba mi się pare rzeczy z kolorówki, ale perfuny wymianiam na perfumy
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy
![]() np : żele pod prysznic, balsamy antycellulitowe, woda termalna, kosmetyki BBW, także chętna byłabym na większą wymiankę.
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Muciu, meteorki chcę wydać jedynie za zapach cudny
![]() Żelek mam chyba jedną paczkę, zaraz sprawdzę. Wklejam fotkę z netu tych, co mam. I sprawdzę, czy mam jeszcze Dot, ostatnio był tyle razy negocjowany, że nie wiem, czy nie poszedł ![]()
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muciu, widzę, że jesteś podobnie zakręcona jak ja, w temacie "co mam, a czego nie z kosmetyków" ![]() Dot i żelki to na jeden lotion nie styknie ![]() Jak się wyrobię, to może dziś zrobię dokładkę, mam nową bransoletkę z YES, i do oddania dwa peelingi cukrowe: czeko i kawa z Organique - tu odsypka po 50g, bo sama kupiłam po 100g każdego ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Oj, sporo mi wpadło w oko
![]() Na pewno Fancy Night, puder Soap & Glory, żel pod prysznik B&BW i Bahama Mama. Czy oprócz ADG coś u mnie Ci się podoba za wszystkie albo część tych rzeczy? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- To napisz kochana co konkretnie byś chciała, Lolka w negocjacjach, ale na razie niezobowiązujących ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Ok, to nie kombinujmy może. Proponuje ADG i baza Zoeva za Fancy Night. ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Ok czyli ADG, baza i garnier za FN. Za żel BBW oprócz Lolki nic nie znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, z Twojego wątku podobają mi się te rzeczy:
1. YR SEP 30ml, nowa 2. YR truskawka 100ml nowa 3. YR brzoskwinia 100ml nowa 4. YR SE 50ml nowa 5. B&BW mgiełka Rio Pumberry 236ml, ubytek testowy 6. B&BW mgiełka Cucumber Melon, nowa 7. B&BW żel Coconut Signature Vanillas 295ml 8. B&BW żel Exotic Coconut 9. YR żel magnolia 10. YR żel kawa Co z tych rzeczy mogłabyś oddać za krzyżyk, zawieszkę, 2 komplety baterii i odświeżacz? ![]() Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-03-01 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Naczelna wampirzyca
|
A pasowałaby Ci może taka opcja, że za wszystko co chciałaś u mnie:
1. YR SEP 30ml, nowa (a zamiast SEP nie oddałabyś truskawki i brzoskwini, czy masz już na nie rezerwację? ![]() 4. YR SE 50ml nowa 5. B&BW mgiełka Rio Pumberry 236ml, ubytek testowy 6. B&BW mgiełka Cucumber Melon, nowa 9. YR żel magnolia 10. YR żel kawa |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Pilomax 70g maska do wlosow farbowanych ciemnych pilomax odzywka bez splukiwania do wlosow ciemnych pilomax regeneracja wlosy ciemne nacomi czarne mydlo uzyte 3 razy biala glinka myjaca agafii nowa testowany olejek do wlosow alverde AvENE MIN połowa wody termalnej Tołpa ujędrniający żel pod prysznic dąb paragwiajski pilomax głęboko oczyszczający szampon yr żel pod prysznic kawa Lub część z nich? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Naczelna wampirzyca
|
Jak najbardziej mogę wszystko oddać, tylko wolałabym zamiast Cucumber Melon jednak tę drugą mgiełkę Rio Rumberry, co do wosku, to sporo wypisałam tam zapachów w liście wish, ale ogólnie lubię takie na bazie wanilii, cytrusów i innych owoców typu truskawka, jabłko, malina
![]() ![]() A i żeby jeszcze było uczciwie co do złota - to byłam w 2 różnych salonach jubilerskich i w obu potwierdzono, że jest to złoto. Na krzyżyku widać próbę, natomiast na zawieszce nie, ale zapewniono mnie, że po wadze, kolorze i próbie na jakimś tam odczynniku (nie znam nazwy ![]() ![]() Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-03-02 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie puszki jacobsa
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana, FN można kupić 100 ml za 80 PLN, wiec trudno porównywać oba te zapachy 1:1 ml.
W takim razie bardzo podziękuję, interesowały mnie przede wszystkim perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
kochana chętnie się z Tobą wymienię na pozawątkowe apteczkowe zapasy ale w zamian zaproponuj mi coś z mojej wish, bo nie mam już gdzie tego wszystkiego trzymać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się olejek Alverde różany, szampon L'oreal Vitamino, Pilomax do włosów ciemnych 1 i 2, czyli szampon i odżywka - mogę oddać za to 3 pędzle (Kozłowski, Inglot, Hakuro) + jeszcze jakiś drobiazg, zależnie od tego, jak oceniasz wartości.
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Miałabym dostęp do miodu, ale nie wiem czy ojciec chciałby męczyć szefa o to, bo raz na jakiś czas kupuje od jakiegoś pana z pasieki. A interesowałaby cię wymiana tego scrubu i kulki za np. czarne mydło nacomi i odżywkę bez spłukiwania wax?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
dużo rzeczy mi się u ciebie podoba szkoda ze u mnie widzisz tylko pościel. Co możesz oddac z tego co podałam - oczywiście w ramach ogolnego zadowolenia z wymiany bo wiadomo ze nie oddam pościeli za 2 żele
ŻEL COCONUT SIGNATURE VANILLAS 295ml ŻEL EXOTIC COCONUT yves rocher żel pod prysznic karmelizowana gruszka 400ml Tołpa ujędrniający żel pod prysznic dąb paragwiajski Yves Rocher żel pod prysznic magnoliwa yr żel pod prysznic kawa i któryś brązer - potrzebny mi jeden 1-The Balm Bahama Mama 3-Phito WYPIEKANY brązer kilka razy machnięty pędzlem 5-W7 Honolulu brązer
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
O,to chętnie bym przygarnęła.To chyba jakis swiezy zapach,tak sadze po kolorze butelki.Szukam czegos lzejszego dla synów-nastolatków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Aj,to szkoda
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- W najszerszem miejscu w łydce mają ok.38 cm ( 2 x 19 cm).Nie bardzo mam jak zmierzyc tę wkladkę.Moge podac wymiar podeszwy -31 cm. Fotki mam w 1 i 12 poscie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
hej, ten peeling Organic shop najchętniej wymienię za inny z tej serii, natomiast u Ciebie spodobał mi się szampon Equilibra i żel Yves rocher kawowy, jeśli pasowałaby Ci wymiana za maskę z białą glinką to mogę się wymienić
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- ja bym tam mogła jeszcze coś dobrać np. maskę Bingo spa, tylko czy Ty coś u mnie więcej wybierzesz żeby zrobić większą wymianę? przed chwilą dodałam np świeżutki sok z aloesu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Kochana niestety nic nie widzę za si
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.