![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki Yves Rocher i inne
Coś u mnie za odżywkę do rzęs?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Chetnie je oddam za Long..
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Dot i Rimmel jak najbardziej ![]() Uzylam go 2 albo 3 razy a otwarty zostal poczatkiem lutego. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Dokładnie-nie ma korka i jest jej ok 1/4 flachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Może znajdziesz coś u mnie za: Clinique Even Better Makeup 05 Neutral 2x7ml i tusz Sexy Pulp? ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Hmm,a ta pianka Goldwell Styling Volume to miniaturka,tak? Jeśli tak,to byłaby mozliwość,żebyś dołożyłabyś mi ja do wymianki ![]() Napisz,co o tym myślisz ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Jasne że tak ![]() To co-wymieniamy się? Jeśli się decydujesz to zapraszam na pw do wymiany adresów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
- Odżywka do rzęs Long 4 Lashes, zafoliowana.
coś u mnie?
![]() |
#35 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
- Woda perfumowana Comme une Evidence 50 ml zafoliowana P339 - Woda perfumowana Moment de Bonheur 50 ml zafoliowana P407 - Woda perfumowana Moment de Bonheur 50 ml zafoliowana P415? ![]() Możliwa byłaby u mnie osobista wymianka w Łodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Za acqua di gio szukam podobnego "półkowo" zapachu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Miniaturki są mi niepotrzebne, ale Euphorię wolałabym wymienić na coś innego
![]() Edytowane przez phideaux Czas edycji: 2015-03-19 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
hej. Na chwilę obecną za Evidence mogę zaproponować ok 15 ml odlewki Lacoste i odlewke La vie est belle. Za coco mademoiselle chcę tylko wersję edt. Jeśli jesteś zainteresowana to odezwij się na priv.
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Nie znalazłam niczego dla siebie, dziękuję.
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Nic, dziękuję
![]()
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny wpadłam przypadkiem i pomyślałam sobie, że ja też mam coś czym chętnie się wymienię bo leży zbiera kurz ...zupełnie niepotrzebnie
posiadam -Yves Rocher wodę toaletową Rose Ispanhan w tej chwili nie do zdobycia pojemność 75ml pozostało 55 ml -Davidof Cool Water Wave pojemność 100ml -Trusardi Jeans pojemność 75 ml pozostało 65 ml -Diesel Zero Plus Feminne pojemność 75ml pozostało 55ml -Iceberg Effusion pojemność 75ml nowa -Iceberg Twice pojemność pojemność 100ml pozostało 75ml Wszystkie są bez kartonika gdyż pochodzą z mojej prywatnej kolekcji są oryginalne na co daje gwarancję gdyż kupiłam je w perfumerii a nie na allegro lub okazyjnie. Zmieniłam upodobania zapachowe więc tak leżą i się kurzą a może którejś z Was wpadną w oko. Interesuje mnie kolorówka i pędzle ale tylko te w bardzo dobrym stanie kolorówka benefit - hoola benefit- caralista, sugarbomb,rockateur palety makeup revolution, naked 3, mac rozświetlacz soft&gentle lub lightscapade mac róże satynowe lub sleek oh so special , au naturel. zestawy sleek do konturowania do cery jasnej ![]() zestawy sleek róży, palety zoeva pędzle zoeva, sigma, hakuro, real techniques- zestawy lub pojedyncze egzemplarze stan bardzo dobry lub nowy gdyż to produkt do twarzy więc ostrożna jestem-) mam nadzieję, że kogoś zainteresuje... możliwy odbiór osobisty i wymianka tak nawet bym wolała -) lepiej sobie zobaczyć osobiście-) ![]() pozdrawiam Ewelina ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Coś u mnie za odżywkę long4 lasches-) pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Szkoda to szukam dalej -) Dziewczyny poszukuję też long4lash a może znajdziecie coś u mnie-) sorrki jestem nowa i mam jeszcze lekuchny problem z obsługa
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Hej może za long coś u mnie cię zainteresuje pozdrawiam-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Chętnie się wymienię ale narazie nic dla siebie u Ciebie nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Podobają mi się:
- Woda perfumowana Voile D'Ambre 50 ml psik testowy, w kartoniku ew. zafoliowana 50 ml Comme une Evidence - Woda perfumowana Moment de Bonheur 50 ml zafoliowana tylko jest problem, bo za jedną nie oddam Eternity, a ty nie będziesz chciała oddać obydwu, mogę więc dołożyć ci Naomi Campbel Cat Deluxe with Kisses wyjściowo 15 ml, ubytek maks. 2 ml, nie ma korka, ale to tak w standardzie, jest puchata czerwona kuleczka albo czekam na inne propozycje od ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Eternity Moment kupiłam w Rossmanie,
Cat Deluxe mam z wymianki z Gosią, był kartonik, ale się pozbyłam Konfigurację wymiany dla mnie obojętne w zasadzie, może być Voile D'Ambre + Moment de Bonheur albo Voile D'Ambre + Comme une Evidence albo Comme une Evidence + Moment de Bonheur ode mnie za to może być Eternity + Naomi, albo Eternity + odżywka Aussie a może byś skusiła się jeszcze na moją Britney Hidden Fantasy? to bym wzięła od ciebie wszystkie trzy wody, a oddałabym ci Eternity, Naomi, Britney i Aussie? no i oczywiście bym ci zrobiła jakąś odleweczkę zapachu do uzgodnienia Edytowane przez justa1812 Czas edycji: 2015-03-22 o 19:58 Powód: ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
mi pasuje
![]() odlewka Pleasures Delight czy klasycznych? ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- myślę, że ok. 2 ml mogę ci dorzucić do takiej wymiany, akurat odlewką chciałam cię zachęcić do większej wymianki, no ale dobrze, dorzucę ![]() powinnam mieć jakiś atomek około 2 ml ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- ok, to zapraszam na pw Edytowane przez justa1812 Czas edycji: 2015-03-22 o 20:48 Powód: ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#57 |
Kazar Lady
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
nic nie wyszukałam z zapachów, bo mam w domu takie same zasoby
![]() ale będę zaglądać po dokładki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.