|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymiana perfum kwiecień
Coś u mnie za
Alien Thierry Mugler EDP 60ml z pudełkiem bez folii, raz psiknięty See By Chloe EDP 40/50 ml La Tulipe Byredo 2x12ml z pudełkiem bez folii Narciso Rodriguez for Her EDP (różowe) 30ml
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
pominelas mnie
|
|
|
|
#33 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Irysko, jeśli IwBond nie zechce się wymienić na Dune, to chętnie przygarnę twoje Etro ( za Aliena oczywiście)
magsch, kusił mnie Amber Elixir ale niestety See i 12 ml Byredo już zarezerwowane dla hathayoga DiTu77 co powiesz na odlewkę Narciso 20ml za miniaturę Opium i 5 ml Black Cashmere i Rain Demeter? Edytowane przez ganglion Czas edycji: 2015-04-29 o 21:37 |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
no szkoda
ale jakby wymiana z hatka nie wypalila to daj znac to napewno cos bysmy wymyslily
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda, że nic więcej Cię nie interesuje.
Chyba za Aliena nie oddam Dune, to nie jest do końca mój must have Dziękuję za odpowiedź i zapraszam. Może uda się następnym razem
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Ech, szkoda. Dune rzeczywiście pachną piaskiem - to jedne w moich ulubieńców, flaszka kusi mnie już od dawna.
Do następnego razu ![]() Irysko jesteś zainteresowana Alienem za Etro? Edytowane przez ganglion Czas edycji: 2015-04-29 o 23:04 |
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
A ta stara wersja naprawdę jest obłędna
Mam jeszcze jeden flakonik z 2008 roku dlatego ten wrzuciłam do wątku. Jakbyś chciała się pozbyć na przykład Panienki, to zapraszam
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
PW wysłane. Wstawiam zdjęcia
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie bardzo mam w co zrobić tę odlewkę z Byblos Sandale.
Ale może miałabyś ochotę na cały flakon? Zainteresowałoby mnie coś z tych maluchów : Candy, Guilty, Pleasures?
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
A to poproszę
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Świetnie, to rezerwuję dla Ciebie
wieczorem wyślę PWNiezwykla22, w takim razie wymiana za Lolitę jest nieaktualna. Edytowane przez ganglion Czas edycji: 2015-04-30 o 15:06 |
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#48 |
|
perfumove love
|
Tu fotka Lutensa:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1430422799 Nie wiem dlaczego załadowało mi się z tabletu tylko jedno i na dodatek bokiem no ale jest i ubytek widać
|
|
|
|
#49 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hej.
Znalazłabyś coś za całego Jeux de Peau? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=809520
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki hathayoga, fotki ode mnie wyżej
naanakov, całego nie oddam ale możemy się wymienić odlewkami za Penhaligon's Elixir
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam, może masz coś jeszcze?
Paczula Etro jednak wypada z obiegu, psikacz się zacina - raz psiknie, trzy razy nie; |
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7076/
to wszystko co mam, chociaż nie ze wszystkim jestem gotowa się rozstać poza tym tonę próbek koło 2-3 mlzepsuty psikacz mi nie przeszkadza, ile jej masz? |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Paczuli Etro jest ok. 35/100 ml, Patchouliful dużo - ok. 90/100 . A na Twojej f. podobają mi się Molekuły, Bottega Veneta Legere i w niewielkiej ilości Roma.
Gdybyś chciała się wymienić na odlewki tych zapachów, to ja bardzo chętnie |
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo chętnie odleję, powiedz ile chcesz. Z Romy mogę odlać dużo, z Bottegi z 15ml, z Molekuły 10ml.
Z twoich paczul zadowolą mnie odlewki po 15 ml, chyba, że chcesz się pozbyć całej Etro ![]() Odpisywać u Ciebie w wątku, czy tu? Edytowane przez ganglion Czas edycji: 2015-05-01 o 13:59 |
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
odp. u mnie
|
|
|
|
#60 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
A może coś znajdziesz za Candy?
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Link do wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=813368 Odpisz proszę u mnie.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

poza watkiem mam womanity 40/80 ml
ale jakby wymiana z hatka nie wypalila to daj znac to napewno cos bysmy wymyslily 

no ale jest i ubytek widać