![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK - Tom Ford Black Orchid EDP 50ml
Jak będziesz miała okazję to przetestuj Dune bo jest to zapach, który warto poznać
![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
A może Dior i coś jeszcze w zamian za Black?
![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Nie jest dostepny w Polsce. Niestety
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Mam Ninę, chciałabym BO , ale muszę przetestować. Nina wczoraj przyszła z E-glamour, zużycie jakieś 7psików, z zapachem wszystko ok(bardzo piernikowa) . Może w sobotę uda mi się wyjechać i potestować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Pojawiająsię tak tanio, ale rzucają 1-2sztuki, kto pierwszy ten lepszy. Trzeba ciągle zaglądać ,ja polowałam dwa tygodnie, wchodziłam na stronę nawet po10razy, ażsię udało. Teraz znów musiały być, bo cena się zmieniła. Ale zapach jest obłędny i warto było tak polować : ) . Miałam ustawione powiadomienie mailem jak Nina będzie dostępna, ale przyszło kupę czasu po moim zamówieniu, więc nie warto czekać tylko ciągle i nieustająco zaglądać i mieć szczęście. Także jak masz cierpliwość to na polowanie : )
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
A może chciałabyś Aziyade w zamian?
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
jasne, rozumiem
![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53213916]Nie masz wątku w podpisie, więc odpisuję w swoim. Nie znam tego zapachu, wolałabym coś bardziej "dostępnego" ![]()
![]() |
#42 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Ja chcę.
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Przepaszam, że dopiro odpisuję. Nie udało mi się przetestować BO , ale rozmyślałam i naklikałam sobie jadalnych słodziaków i chyba mogłabym oddać Ninę. Napisz, jak widziałabyś tą wymianę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Zawsze chciałam BO, po nutach powinien mi się podobać. I przyznam, że mam nadzieję na upolowanie Niny. To nie tester, w kartoniku, producent nie foliuje. Poj.50ml, ubytek max.10psików. Pod spodem lekko farba zdrapana bo zerwałam naklejkę. Niby flakon rozręcany, ale oczwiście nie sprawdzałam. Postaram się wrzucić fotki.
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Nie chce mi zaladowac fotek. Na forum perfmowym w wątku 'oryginał czy podróbka' na ostatniej lub przedostatniej stronie są zdjęcia, nie mogę wstawić linka bo na telefonie jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Cały czas jestem chętna na BO, może coś z mojej półki na fragrantice wypatrzysz
![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Jak przyślą powiadomienie to już jest za późno, trzeba samemu sprawdzać. Ja w sumie też chciałabym Ninę i BO więc, możemy myśleć, a w tym czasie może upolujesz : ) . Jak się nie uda, to u mnie Nina czeka, na razie nie będę jej używać
Udanych łowów : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Może chcesz Cocoona za BO?
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny przepraszam, nie miałam zbytnio czasu na wizaż.
W sprawie wody- zastanawiam się jeszcze, czy ją wymieniać, czy "pozbyć" się w inny sposób, dlatego póki co leżakuje. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53377942]Dziewczyny przepraszam, nie miałam zbytnio czasu na wizaż.
W sprawie wody- zastanawiam się jeszcze, czy ją wymieniać, czy "pozbyć" się w inny sposób, dlatego póki co leżakuje.[/QUOTE] A ja właśnie Ninę dostałam i w kontekście Twoich ostatnich poszukiwań myślę, że Ci bardzo podejdzie(jest korzenna, ale nie irytuje, nie wierci w nosie, jest mało słodka i bardzo ciepła ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Może coś ode mnie Cię skusi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
hej
mam na wymianę prawie nowy-z 5 razy psikniety montale paris mukhallat, z woreczkiem i kartonikiem-jest to tester,ale w ogóle niczym się nie różni od "nie testera" -jest jak nówka YSL Black Opium 30ml edp ubytek max5ml z kartonikiem i Narcisco rodriguez Narcisco edp z 90ml -pozostało 3/4 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Daj BO
![]() (moja flacha mi się lada moment skończy i już wpadam w panikę ![]()
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, a ma któraś z Was wodę Cavalli'ego "Oro"?
EDIT: Już sobie ją kupiłam ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2015-11-16 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
Na Essenzę się czaiłam jakiś czas temu, ale na szczęscie kupiłam odlewkę i jak dla mnie jest zbyt podobny do klasyka (którego mam inie będę dublować)
![]() Black Opium nie wąchałam nigdy, ale czytałam kiedyś recenzje, że bardzo słodki. Zastanawiałam się nad kupnem próbki, ale to mnie od tego odwiodło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53469492]Na Essenzę się czaiłam jakiś czas temu, ale na szczęscie kupiłam odlewkę i jak dla mnie jest zbyt podobny do klasyka (którego mam inie będę dublować)
![]() Black Opium nie wąchałam nigdy, ale czytałam kiedyś recenzje, że bardzo słodki. Zastanawiałam się nad kupnem próbki, ale to mnie od tego odwiodło.[/QUOTE] to może Narcisio Rodriguez Narciso edp? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie? mam Diesel Loverdose, prawie nowka, jest bardzo nienachalny, slodki i otulajacy, nie powinien wywolac bolu glowy
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.