|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w listopadzie zapachy pielegnacje kolorówke
Probke jednak sobie zostawie
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
no to wymieniamy się ? jak tak to pisze prv
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- nie wiem, bo nie pamietam czy pachnialy wczesniej inaczej, narciso i chanel mam ok 6 miesięcy u siebie, gurleain ok rok. Według mnie są świeże i pachną intensywnie Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2015-11-15 o 20:45 |
|
|
|
|
#33 |
|
Kici kici miau miau
|
Elle niestety juz na wylocie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
Samsarę oddasz tylko za Bottegę?
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
pozdrawiam
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka, podobają mi się u Ciebie te próbki:
Armani, She 9ml Chanel Chance tendre, 5ml Guerlain, Aqua Allegoria Pivoine Magnifica, 4ml Moschino Glamour Toujours, 4ml Chloe edt, 1ml Ch. Dior Pure Poison Elixir 1ml, Guerlain, L'instant Lancome, La vie est belle ok 0,5ml Armani, Mania (R) 1ml Hermes, Un Jardin Sur Le Nil, resztka miniatury Nie mam zielonego pojęcia jaka jest ich wartość powiedz mi proszę jak wyceniasz całość
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
hm, mieć to mam, ale nie bardzo chcę się rozstawać
![]() właśnie zaproponowałam innej osobie Calligraphy Rose 5ml bez 2-3 psików, jeśli się nie zdecyduje, to ewentualnie będzie do wzięcia
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za Palomę Picasso 2/3 ze 100?
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 99% pozyt.
|
Podobaja mi się u Ciebie:
Hydraimpact nawilżenie 24h odżywczy krem NA NOC NEW HYALURON drugiej generacji Nawilżający krem na pierwsze zmarszczki 30+ balsam intensywnie ujędrniająy pistacja i migdał Oczyszczające mleczko micelarne cera mieszana i tłusta 200ml Łagodzące mleczko micelarne 200ml cera sucha i wrażliwa krem maska do rak i paznokci z wanilia |
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
uaktualniam moje chciejstwa z Twoich zasobów
![]() - Bvlgari , Black ok 2,3ml - Juliette has a Gun, Citizen Queen 5ml bez psika - Paloma Picasso ok 1, 8ml Zen - faktycznie wolałabym już nie rozdzielać na mililitry Tam Dao - negocjuję wymianę z inną osobą, nie wiem, czy wyjdzie, jeśli tak, to z tego, co mam mogę odlać jeszcze 2 ml Byredo już w drodze do nowego domu Annick Goutal - hm, wolałabym jednak zachować te 7 ml w jednym kawałku, chyba że zupełnie nic innego nie znajdziesz Montanta - no to jest trochę hardcore ale cieszę się, że poznałamto byłoby jakoś tak: Tam Dao - 2 ml Perfumerie Generale, Bois Blond - ok. 0,8 ml Montale, Intense Cafe - ok. 0,5 ml, bez atomizera Black Jade - 6 ml chyba że coś innego jeszcze wynajdziesz?
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
zobaczymy, może Calligraphy Rose jeszcze wróci
(choć chciałam ją za miniaturkę Caligny dla mamy, więc jeśli tamta osoba się zdecyduje, to oddam )a widziałaś, że dołożyłam jeszcze - Fueguia 1833, Alguien Suena - ok. 1-1,2 ml ? ciężko mi się rozstawać, więc tak sączę ![]() za Aleppo - pojęcia nie mam szukam na zapas filtrów 50+ (LPR lub Pharmaceris, ale nie dla dzieci, bo za tłuste ), przyjmę każdą ilość pokrzywy, wierzbownicy i rooibosa do parzenia (sypane, nie w saszetkach) i nie wiem, co jeszcze
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
wciąż czekam na odpowiedź ci-szy
Caligna - ma być dokładką do prezentu dla mamy albo siostry, dlatego mi zależy
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie widzę za Balmaina
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

pozdrawiam
powiedz mi proszę jak wyceniasz całość

)