![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: oddam kosmetyki różne - marzec'16
ja też nie wiem jak to ugryźć... kombinezon New Look kosztował mnie 99zł - czyli mniej więcej jest wartości bazy MAC. Jeszcze przygarnęłabym lip perfector clarinsa, ale z kolei z Twojej strony chyba za dużo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Zaryzykuję pytaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
A to trudno. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Luzik, absolutnie się nie pali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś za róż Mac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
To tak, odpisuje na szybciora. Koronkowa tunika w moim wątku to jedna i ta sama rzecz, kudłata narzutka na razie w rezerwie, a spodnie będą na Twoją córę za duże- są szerokie w tyłku, stąd moja sugestia co do M
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Hej, niczego poza różem nie wypatrzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
KANEBO Sensai puder sypki pół opakowania (oddam w oryginalnym pudełku i kartoniku, odsypkę zostawiam sobie)
KANEBO Sensai baza Lift Up, około połowy tubki, bez kartonika CLARINS Instant Light Lip Balm Perfector kolor 04 nowe z kartonikiem, nietykane (te trzy bez fotki) mydełko glicerynowe Hej, znajdziesz coś u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Musiałabym zerknąć czy mam po szafach
![]() 48% wełna, 29% bawełna 23% akryl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Tak jak kiedyś pisałam - torebka kosztowała 199 zł, więc jest zrobiona ze skóry eko ![]() Stan jest bdb, bardzo mało ją nosiłam. Wklejam Ci dokładne zdjęcia, ale póki co nie mam na osobie. Zrobię jutro jesli nadal będziesz zainteresowana ![]() Na ostatnim zdjęciu zaznaczyłam dwie rysy, które są jedyna wadą. Oddam ją za niewiele, bo leży niepotrzebnie i się marnuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety nic
![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Narzutka HM kudłata dluga się zwolniła i jest do wzięcia
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Nie mają troczka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- A skład to 65% poliester i 35 wiskoza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Włochacz to 100% akryl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Pukam po Mac Lightful C , moze coś u mnie znajdziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
hejo! Przepraszam Cię bardzo, opacznie Cię zrozumiałam - byłam przekonana, że rezygnujesz ze spódnicy ze względu na wymiar w pasie
![]() Chętnie oddam spódniczkę - zmierzyłam ją ponownie i 3-4 cm dodatkowo się rozciągnie. Widzę, że dorzuciłaś macowy róż Stay by me - byłabyś zainteresowana taką wymianą? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Woski
pas 35-36 x2 biodra 48x2 ? (nie daje sobie głowy uciąć bo nigdy nie umiem tego wymiaru w spodniach zmierzyć ![]() długość nogawki od wewnątrz 83 szerokość nogawki na dole 13x2 Leginsy sportowe pas 32-50 x2 biodra minimum 45x2 nie umiem zmierzyć przy jednoczesnym rozciaganiu ale rozciagają się znacznie długość nogawki od wewnątrz 57 cm Sukienkę mam u rodziców, więc wymiary podeślę dopiero w czwartek następny gdzieś. Jeśli chodzi o sweterek to chce go wymienić na inny kaszmirowy tylko mniejszy rozmiar XS/ S lub coś ze ścisłego wish i to raczej nie kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Kaszmirowy sweter to brudny róż, coś takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Mi ogólnie jeszcze podobają się te rzeczy:
CLARINS Instant Light Lip Balm Perfector kolor 04 nowe z kartonikiem, nietykane MAC Lightful C Tinted cream spf 30 with radiance booster (kolor Light) róż Stay by me MAC Sukienkę postaram się jak najszybciej zlokalizować. Nike mają w pasie (mierzyłam na tej różowatej gumce) 2x36,5 cm. Włochacz ma ok. 110 cm od ramienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Tak jak pisałam mi najbardziej zależy na MAC lightful C
![]() Jeśli chodzi o rozmiar to wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego jak typowy rozmiar w bershce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Tak, tylko w tym momencie nie mam ich pod ręką. Postaram się do jutra wieczorem do zrobić ![]()
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
za samsunga moze jakies pudry i lakiery? cos poza watkiem masz?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Sukienka ma w biuście na płasko 2x37 cm, pas 2x33 cm a długość to 67 cm. Można do niej doczepić od środka ramiączka, ja swoje zgubiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Małgoś, wymiary szmaragdowej Zary: pachy 44x2, biodra 46x2, długość całkowita 81cm
![]() Wymiary wrzosowej (kurczę, trudno mi dobrze określić ten kolor- róż z wrzosowym odcieniem, ale chyba jednak nie czysty wrzos, będę próbowała jeszcze go złapać na zdjęciach)- pachy 41cmx 2, biodra 46cmx2, długość od ramienia 80cm. A napisałam w tym wątku, bo w Twoim ciuchowym nic nie widzę, a tutaj podoba mi się Mac Tinted Cream i puder Kanebo, tylko nie wiem, czy w ogóle wymiana ciuchów na kosmetyki wchodzi u Ciebie w grę ![]() Nad Cynefinem i torebką jeszcze chwilę pomyślę, dobrze? Trudna decyzja ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Mnie w razie czego bardziej na Macu by zależało (mam wrażenie, ze podkłady i kremy bb to ja po prostu zjadam), ale poczekam w takim razie, aż się sytuacja wyklaruje:- A jutro po obwąchaniu Cynefina zgłoszę się ze zdjęciem torebki ![]() Na bal wydaje mi się, że ta różowa bardziej się nadaje, jest z półmatowej satyny, czyli ma lekki połysk- zielona jest bardziej na codzień, ale , wiadomo, wszystko zależy od dodatków. Jeszcze jutro zajrzę z realną fotką różowej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Małgoś, jeszcze się upewnię- ja w razie czego mogę bez wyrzutów sumienia oddawać zieloną w ręce MissScare? Ona była w sumie pierwsza ![]()
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
to co proponujesz za samsunga?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.