![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień perfumy, hybrydy, pielegnacja i coś kolorowego
witaj
![]() cos u mnie za omnia? mogę szukać poza wątkiem ubrań i butów jakby coś ![]() ![]() i jeszcze jaśniutki płaszcz kappahl jak nowy rozm 44 Edytowane przez peonies Czas edycji: 2016-04-02 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
buty oddam ci za nic
![]() ![]() wymiary podam ci jeżeli rzeczy ci się spodobają: jasny płaszcz kappahl scandinav - jak nowy. założyłam go tylko raz więc raczej nie ma śladów użytkowania 44r (wydaje mi się, że jest odrobinę większy) płaszczowa kurtka next założona i uprana xl na zdjęciu wyszła tak sobie (spróbuję zrobić lepsze) ale naprawdę jest świetna. oddam ci obydwie jakby co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() moment de bonheur leau 50ml ubytek testowy ubytki testowe po 100ml -jabłko w karmelu -gruszka juz nie dostępna żele pod prysznic Yves Rocher 400ml: Yves Rocher 400ml mięta z maliną Yves Rocher 400ml żel mango i kolendra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
wymiary dziś wieczorem
![]() te buty to typowe 40, dł wkładki to 26cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Hej, jakoś nadal nic nie wpadło mi w oko.A moze znajdziesz coś z pielęgnacji poza wątkiem? szukam dobrych kremów nawilżających do twarzy i pod oczy.
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
wymiary mierzyłam na zapiętych
płaszcz/kurtka długość rękawa od ramienia 65cm/66cm długość całkowita od ramienia 97cm/71cm szerokość pod paszkami 59cm/59cm pas na wysokości paska 58cm/56cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
kosmiczne ceny tych kosmetyków
![]() ![]()
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Przychodzę nieśmiało zapytać o jakieś serum Skinchemista, znajdziesz coś u mnie? Poza wątkiem mam wciąż zachomikowaną kawkę Taster's choice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
coś za
murier lash revita lash davidoff game ?
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Loverdose właśnie chciałabym oddać na ostatnim miejscu bo bardzo lubię i gdy przyjdzie ich kolej to z chęcią będę używała
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Moze co za LM PR i Burberry meskie? Poza watkiem mam Balenciage Paris ok.70/75 ml i Poeme Lancome 29/30 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za wszystkie 3 żele pod prysznic Yves Rocher 400ml?
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Hej, mogę oddać wsio i coś jeszcze dołożyć ewentualnie za
Paco Rabane Lady Milion 50ml ubytek testowy ![]()
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Muciu, przemyślałam i dziękuję ale jednak się nie skuszę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
3.So elixir bois sensuelle edp 50ml nowa ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Hej,
znajdziesz coś w zamian za: podkład helathy mix bronzer honolulu by w7 earthcity minerals: velvet hd i silk glow ? Poza wątkiem mogę Ci zaproponować 18 tabletek Vitapil'u ważnych do 05.2017 roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos umnie za jakies perfumy lub mgiełki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1449160168
od pachy do pachy 50cm ale mocno się rozciąga mierzone tyłu ponieważ ciężko zmierzyć ze względu na materiał ale ja mam rozmiar 46 i spokojnie w niego wchodzę ![]() długość 64cm materiał to 100% kaszmir także milutki ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1449160148 szerokosc 60 długość 68cm https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1449160266 nie moge znalezc ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1449160248 to jest koszula/bluzka nie jest to krój nietoperzowy ![]() szerokość 60 długość 72 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1449160207 to tez bluzka nie ma kroju nietoperza ![]() szerokość 61 długość 64 mam jeszcze dużo poza wątkiem może coś jeszcze Cię interesuje bo kosmetyki by mi się przydały ![]() ![]() Edytowane przez ewewnana Czas edycji: 2016-04-11 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie wstepnie neroli YR...ale musialabym go jeszcze potestowac w cieplejszej aurze (moze w nastepnym tygodniu)...
ew. jeszcze rose oud... dam znac... https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
na początek spytam czy jest szansa, że wymienisz sie na swieczke serengeti sunset lub sparkling snow (ile jest warta taka świeca?)
poza nią interesują mnie: - puder ryżowy - natura Siberica scrub do ciała - Lipton - Kolastyna 3w1 - Nivea lakier do włosów Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2016-04-13 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
wymiary sa w moim watku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.