![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Super gatki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- idę na obiad do teściowej ![]() ![]()
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Blond forever!
|
Witam
![]() Sama sobie zazdroszczę ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wiem, że my nie jesteśmy jeszcze nawet w połowie ciąży, ale mnie od wczoraj dopada taki strach, że nie zdarzę ze wszystkim. Że na czegoś nie kupię, bo mnie nie będzie stać, o czymś zapomnę, albo po prostu nie zdąrze ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ja się bardziej obawiam ze z remontem ( który nawet się nie zacząl) nie zdarzymy i nie wprowadzimy się w grudniu
![]() jak poznam płeć to ogarne to mam w domu |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny siedzę od 10 min z ręką przyciśniętą do brzucha, nie wiem czy nie poczułam pierwszych ruchów mojej fasolki! Zabolało mnie brzuch, więc go pomasowałam i zaraz poczułam takie coś jakby jakiś balonik dotykał mnie od środka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo może to pierwsze ruchy dzieciaczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw się, jak czegoś zapomnisz to na pewno będzie jakaś pierdołka i Twpj tż kupi ![]() Cytat:
9 dni do wizyty...
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
o matko jakie gaduły z Was
![]() ![]() Dzisiaj wstałam, wreszcie poukładałam pranie po naszych wakacjach, byliśmy na małych zakupach, u kosmetyczki (ja na hennie i regulacji brwi (gdzieś przebąbałam pęsetę na wakacjach ![]() ![]() ![]() Postanowiłam pracować do połowy lipca, dalej niech sobie robią co chcą. ![]() Dziewczyny chciałam Was pocytować (ten porzedni wątek), ale jako, że musiałam przenieść się do nowego z moim wpisem to już sama nie wiem, co czym tam pisałyście. ahh.. i jeszcze byłam z tż zobaczyć za pralką. podjechaliśmy do jego kumpla do komisu z pralkami i powiedział, że mamy przywieźć naszego grata, to nam wymieni tą pompę i powinno działać. Fajnie, że nie będziemy musieli kupować nowej czy nawet jakiejś używki, bo w sumie na tym mieszkaniu będziemy jeszcze z pół roku, a nie uśmiechało mi się wydawać nawet tych 300zł żeby potem ktoś z tego inny korzystał. zabieram moje mango z lodówki i lecę do pracy. kupie jeszcze po drodzę jakieś owocki żebyśmy dwie cięzarne się poobżerały w robocie. Dziewczyny, czy tylko ja tak ubóstwiam mango? uwielbiam ten lekko pieprzowy owoc! jest przepyszny ![]() jakiś dobry humor dziś mam. w czwartek jedziemy oglądać wózki. muszę zobaczyć dokładnie na żywo i upewnić się czy aby na bank chce ten mutsy igo. Ale zapewne i tak kupimy używany, gdyż nowy jest za drogi, a sumie jakoś mi nie zależy żeby był koniecznie ze sklepu.
#43 |
Zakorzenienie
|
ja dziś posprzatalam nasz bajzel..
ja chyba nigdy mano nie jadłam.. ale wstyd o_O fajny wózek ![]() moj jest z tego roku więc używanego chyba nie da rady.. |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Pestka, dziękuję a odpowiedz. Fajnie, że sa postępy, widocznie trafiłaś na odpowiedni moment. U mnie będzie równo 2 lata, bo moja jest z grudnia. Ja się jeszcze za odpieluchowanie nie zabieram.
Dziewczyny zdarzymy że wszystkim, a nawet jakby czegoś zabrakło to teraz można wszystko szybko kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Emosz mi się wydaje ze to właśnie dzidzia. Ja tez tak mam. Ciagle. Wystarczy się ze położę do łóżka i zaczynam czuc to bujanie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez malaDarunia Czas edycji: 2016-06-27 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a który tydzień u Ciebie?
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez Emosz Czas edycji: 2016-06-27 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Z usg mam 17t3d. A z om mniej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Ja 17t4d i zero jakichkolwiek ruchów, a czekam tak niecierpliwie już od 15 tygodnnia
![]()
#51 |
Raczkowanie
|
Hejj !
Witam się w nowym wątku ![]() malaDarunia fajny wózek, widziałam ich sporo na żywo i fajnie się prezentują ![]() Ja jeszcze nie czuje ruchów, co mnie dziwi bo w pierwszej ciąży poczułam ok17 tc, więc teoretycznie teraz powinno być wcześniej. No nic musze się umówić na wizytę gdzieś ok połowy lipca... no i na połówkowe badania. Kurczę u nas dzisiaj zimno.. jednak wolę upał. |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Hejo!
![]() Witam sie w nowym watku, serio jestem TOP spamerka? ![]() Jeszcze dzis mnie nie bedzie, nawet nie nadrabiam, przyszlam sie tylko wytlumaczyc, ze w ten weekend kupilam sukienke slubna ![]() ![]() PS. Chyba wczoraj rano pierwszy raz poczulam Julka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Zadomowienie
|
Nigdy tego nie zrozumiem, dlaczego zakończenie wątku zawsze wywołuje takie emocje i sprzyja produkcji postów, ale sama w tym biorę udział
![]() Chłopcy w szkole, a ja z powrotem w łóżku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Myślę, że na dniach poczujesz malucha, ups znaczy się córunię ![]() ![]() To udanych wakacji! ![]() ![]() U nas wakacje dopiero za 3 tyg, ale za to już w pt (ten ostatni dzień szkoły) lecimy do Pl ![]() Moi zawsze cieszą się, jak jest wolne, ale do szkoły też na szczęście idą w miarę chętnie. Mały to nie tyle do szkoły, co do przedszkola przyszkolnego, ale i tak tu wszyscy mówią na to szkoła. Na razie chodzi na 3 godz dziennie, a od września zaczyna regularną szkołę. Niby wolałby być ze mną w domu, ale z drugiej strony regularnie pada pytanie: "A kiedy będę już chodzić na tyle godzin co Maksiu?" Magia posiadania starszego brata ![]() ![]() ![]() Jestem z Tobą ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak Wy będziecie tyle dziennie produkować, to ja nie piszę się na czytanie tego wszystkiego ![]() Najszybciej spisany wątek, jaki widziałam na wizażu, to było w 5 dni ![]() Uff, to wszystko ze starego. Teraz biorę się za nowy ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U nas też średnio bo nie mamy nawet wybranego mieszkania ![]() ![]() Ale dziewczyny cudowne są te wszystkie ubrania świąteczne dla maluchów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje zdania egzaminu i kupna sukienki ślubnej ![]() Julka? A nie miał być Antoś? ![]()
07.11.2015 - Żona ♥ 27.11.2016 - Mama ♥ 15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍 Edytowane przez itstoolatex3 Czas edycji: 2016-06-27 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wizytę mam na 10:40 ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze postanowiłaś z tą pracą, bądź silna ![]() Super wiadomość z pralką, masz rację, że szkoda kasy, żeby potem było kupione dla kogoś. Jednak jeśli by się nie dało naprawić to i tak byście musieli odkupić, ale tfu tfu tfu! Na pewno się da ![]() Cytat:
![]() Pochwal się proszę w klubie tą sukienką i w końcu fotką synusia! Czekam i czekam! ![]() ![]() Gratuluję zdania egzaminu i zakupu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Eee, niewiele, z tego co widzę na liście, to wygrywają 4:3 ![]() No ale to przecież jest normalnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gin się chyba niefortunnie wyraził, wyjątkowo niefortunnie... ![]() ![]() To norma (przynajmniej w Pl), że na początku są wizyty co miesiąc, potem co 2-3 tyg., a pod koniec co tydzień, a na sam koniec ktg 2 razy w tyg albo i co dwa dni. W zasadzie to dziwne dla mnie jest to, że są ginowie, co nie badają na fotelu na każdej wizycie. Nie spotkałam się wcześniej ani nie słyszałam o tym w Pl. Cytat:
![]() Ja nie wiem czemu, ale zawsze te pierwsze ruchy określałam bąbelkami. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No ba, ktoś musi tą zaszczytną funkcję sprawować ![]() Dobrze, że zajrzałaś. Z funkcją top spamerki wiąże się zakaz znikania bez słowa na kilka dni ![]() Brawo dla Julka ![]() ![]() Heh, ja za to w ostatnich dniach, to chyba wyrobiłam swoją wcześniejszą 2-tyg normę pisania. Zmykam na dziś ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() eleganckie! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gdzie kupiłaś? ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
papaPapaya no właśnie dziś jednak idziemy oglądać to mieszkanko bo w sobotę nie wyszło
![]() ![]() I gratuluję ruchów malucha, ja już się tego doczekać nie mogę ![]() ![]()
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo ekstra ze dziecie poczulas ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.