![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad sporo perfum, pielęgnacji, świec , wosków i coś do domu
Hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
cos za allure i/lub euphorie?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ok. mogę dorzucić Color Tattoo do tego
![]() Mnie interesuje też Twoja paleta Zoevy oraz jabłko z karmelem YR, jak byś to widziała? Wymienię 11/16 Wymienię Marc Jacobs, Lipstick Queen, MAC, Zoeva, Nabla... - Forum Wizaz.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Odp
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Tak cenowo, to paleta Zoeva jest w cenie 2 cieni kremowych Nabli, więc proponowałabym za nią któreś 2 odcienie, dorzucę CT
![]() Cienie kremowe Nabli są naprawdę fantastyczne, już kilka osób skusiłam na nie i naprawdę lepszych na rynku nie znam ![]() Wymienię 11/16 Wymienię Marc Jacobs, Lipstick Queen, MAC, Zoeva, Nabla... - Forum Wizaz.pl Edytowane przez mme_ole Czas edycji: 2016-11-02 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Odp
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
No dobrze
![]() Wymienię 11/16 Wymienię Marc Jacobs, Lipstick Queen, MAC, Zoeva, Nabla... - Forum Wizaz.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za woski?
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Odp
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
![]()
Hej, która bluzka Yessica? Czarna bez rękawów z #2 posta, czy biała z krótkim rękawem z #4 posta? Lecę mierzyć resztę, niedługo wyślę Ci wymiary i uzupełnię też w swoim wątku.
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
Spodnie: szerokość w pasie: 48cm (rozciągają się do 54cm) szerokość w biodrach: 55cm (rozciągają się do 65cm) długość całkowita: 107cm długość nogawki od kroku: 77cm Bluzki z krótkim rękawem, z tyłu czarne (obie mają identyczne wymiary): długość tył: 68cm długość przód: 64cm szerokość pod pachami: 70cm szerokość w talii: 66cm Bluzka biała (nowa) z cienkiej bawełny: długość tył: 67cm długość przód: 57cm szerokość pod pachami: 68cm szerokość w talii (najwęższe miejsce): 61,5cm Bluzka biała Yessica (ta z nadrukiem, rozmiar 56/58) długość: 75cm szerokość: 79cm Bluzka z wilkiem: Długość całkowita 76cm, szerokość pod pachami 66cm, szerokość w najwęższym miejscu w talii 63cm, szerokość na samym dole 67-68cm Kurtka skóropodobna: długość suwaka: 60cm szerokość pod pachami: 49cm szerokość ściągacza na dole: 40cm długość rękawa od pachy: 51cm ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Aha, czyli prawie wszystko, no i super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- a mi się podoba (mniej więcej w tej kolejności) Armani Diamonds (baaardzo ![]() Alien Angel Aqua Chic Chanel Allure YR So Elixir Lanvin Eclat d'arpege perles i Lanvin Eclat Preety face (ewentualnie, bo nie znam ![]() ZARA femme ( nie wiem która to, poprosze o link na fragrantice, chociaż w sumie żadnej nie znam ![]() Burberry The Beat męskie Kenzo Tokyo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, podobaja mi się:
-Biooleo naturale olejki nowe: *10ml avocado *10ml macadamia *10ml argan *30ml jojoba z pipetką *30ml macadamia z pipetką Loreal professionnel vitamino color odzywka do włosów farbowanych ok 350-400ml z 750ml - bez pompki, z zakrętką po prostu pompkę zostawiam sobie do innej odzywki guerlain meteorites 03 teint dore , używane ale zostało dużo kulek i dużo pyłku Piękny, używany , elektryczny kominek nocą wygląda jak piękna lampka zimą do efektu lampki wystarczy pozne popołudnie wtyczka uk przejściówkę trza nabyć ale to koszt 3-5zł pierwsze 3 zdjęcia nowe woski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
No i jeszcze podoba mi się żel-krem do twarzy YR. Albo inny krem do twarzy do cery normalnej lub ew. skłonnej do podrażnień, koniecznie nawilżający.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
mogę oddac down boy za mary lou
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Ok, nie ma sprawy, odpuszczam męskie i te 4 nie do ruszenia 😀
A reszta? Trzymam się tak kurczowo perfum, bo ja zwyczajnie nie używam kolorowych kosmetyków... jedynie podkład, tusz i meteoryty - a akurat wszystko mam. Aha, krem do twarzy mi się kończy. Daj znać co konkretnie Cię interesuje i co chcesz oddać w zamian, a ja się do tego ustosunkuję 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dokładam dwie pościele 160/200 nowe porządne, marki FF w odcieniach brązu
Wymienie na pościele 200/200 lub 220/200
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Posciel
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
-nówka 50ml edp so elixir Euphoria CK edp, PIERWOTNIE 30ml ,zostało ok 20ml Yves ROCHER meski NAture CEDAR WOOD AND LIME EDT 75ml nówka, uszkodzony kartonik YR -jezyna -Lbitica skarpetki złuszczajace do stóp nowe Raz testowane patyczkiem serum odżywcze z ekstraktem ze śluzu ślimaka -Farmona radical nowe ampulki do wlosow + jeszcze pewnie coś bym wyszukała, daj znać czy ty coś wyszukasz, u mnie jest dużo mniejszy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Odp
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Witaj mucia,
Interesują mnie: - tabletki Chrom - maska do stóp - peeling do stóp YR - dwa peelingi Vianek - ampułki do włosów - świeca Lawenda/szałwia - świeca Oak&Fig Z Twojej wish mam: - 5 deo beczułki - 1 deo klepsydra - 1 deo w suchym kremie (pomarańczowe opak.) - deo męskie L'Oreal 48H - deo męskie Garnier - żel męski cedrowy taki - żel męski taki - żel męski duży 400ml taki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Odp
![]() |
#59 | |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
Lampa 249 zł, książki gratis ![]() Na tym mi zależy: guerlain meteorites 03 teint dore , używane ale zostało dużo kulek i dużo pyłku Piękny, używany , elektryczny kominek nocą wygląda jak piękna lampka zimą do efektu lampki wystarczy pozne popołudnie wtyczka uk przejściówkę trza nabyć ale to koszt 3-5zł pierwsze 3 zdjęcia nowe woski |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Dodałam kilka rzeczy. Jest lampa, o której mówiłam - może na działkę 😀 reszta, tak jak wspomniałam - po weekendzie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.