1994 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-09, 09:23   #571
JKYAFD
Raczkowanie

Dot.: 1994

No Monia coś w tym musi być że się tak zgadzamy A co do Twojego lofff storiii.... A bym naprawdę kombinowała jakąś wspólną kolonię albo obóz. Wiesz.... będziecie niby razem, a jednak osobno. Ja zrobiłabym coś takiego, a na razie próbowałabym sobie jakoś żyć z Nim na odległość. To jest na pewno ciężkie, bo ani się do Niego nie przytulisz, ani nie jesteś w stanie sprawdzić co on robi. Wy się po prostu musicie spotkać. A skąd on jest jeśli można wiedzieć? Może akurat gdzieś koło mnie mieszka to bym Cię przenocowała w szafie Ja jestem zawsze zdania że warto próbować No a z Matim { kurde, mam nadzieję że dobrze zapamiętałam imię Bo niestety pamięci do tego nie mam, chodzi mi o tego Twojego przyjaciela } jak jest? On zszedł się ze swoją dziewczyną? No bo jeszcze musisz sobie odpowiedzieć na pytanie co by było gdyby Mati chciał z Tobą być? Co by było z Chłopakiem z Czata?
A z tą sql to załamka jakaś Aż się włos jeży nie powiem gdzie Ja nie chcę, nie chcę, nie chcę, nie chcę, nie chcę, nie chcę! Nie chcę spotkać tego, który też tam będzie.... Jest tak, że jak go nie widzę to ok, ale za każdym razem kiedy go spotkam wszytko wraca. Więc pewnie i tym razem tak będzie.
A jaką macie pogodę? Bo u mnie wczoraj burza, dzisiaj niby słońce ale chmury straszneeee Dobra idę sobie coś zrobić do jedzonka Bo ja chyba też Pasożyta posiadam Ale na serio to moja siostra chciała mnie do lekarza zaprowadzić, bo twierdziła że skoro ja tyle jem i jest chuda to musi jakaś gadzina we mnie siedzieć Już mi nawet jakieś objawy pod pasowała hihihi Ale jakoś się rozeszło w końcu. Więc biedny dalej sobie siedzi we mnie. Nie no teraz na serio idę bo już jakiejś głupawki dostaję Narazie, pozdrówcie Kazię, a jak się uda to i Robin Chooda

#Zawsze bądź oryginalną wersją siebie, a nie tanią podróbką kogoś innego.
{ }

JKYAFD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 15:55   #572
karolajna_roro
Wtajemniczenie

Ajj Monika ja juz mowilam swoje zdanie. juz to przerabialam i nie polecam... ale rob jak chcesz, ja tez nie wierzylam innym. przekonasz sie sama... sprobujcie sie spotkac! jak najszybciej! wtedy zobaczysz...

co do pogody to jest tak ok, tylko strasznie dzuszno i parno

ze mam kozackie nazwisko to wieem

co do tasiemca to moja mama na prawde sie zaczela o mnie martwic ze na prawde go mam bo tyyyle jem i jestem strasznie chuda i w ogole

Monia zaraz Ci wysle pw z linkiem do mojego profilu to mnie zapros bo mi sie nie chce szukac
aa sukienka na wesele ale juz na prawde nie wiem co robic

karolajna_roro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 16:06   #573
Monika1994
Wtajemniczenie

Dario, Julko, dziękuję Wam za te słowa, to naprawdę budujące widzieć że nie tylko ja myślę o tym w ten sposób Dario, oo tak, ja się nigdy przenigdy nie poddam, będę próbować do skutku... to zbyt dla mnie ważne żebym mogła się poddać dziękuję kochana za otuchę Julko, znowu się zgadzam z Tobą, MY POPROSTU MUSIMY SIĘ SPOTKAĆ wierzę że tak będzie... On mieszka na Mazurach dziękuję za propozycję noclegu w szafie, ale wiesz, ja bym nawet mogła w rowie albo pod mostem spać, tylko jak ja sie dostanę do tego rowu i mostu na Mazurach...? chodzi bardziej o to, że ja nie mam jak się tam dostać. Przecież rodzice mnie nie puszczą samej taki kawał pociągiem, autobusem itd., a oni ze mną nie pojadą. Spakuję się kiedyś, ucieknę z domu i pojadę stopem A z tym Matim to pojechałaś nieźle ja jestem na 100% pewna że on nie chce ze mną być, a ja nie chcę być z nim. Z własnym braciszkiem (przyszywanym bo przyszywaym, ale zawsze ) chodzić? Wolne żarty Z Matim to zupełnie inna bajka, do moich laf storiów go proszę nie mieszać, bo on tam nie pasuje kiedyś pasował, ale to na początku, jak jeszcze chemia była. Teraz to tylko czysto przyjacielskie stosunki a co to za osoba, której tak nie chcesz widzieć? Domyślam się że EX. Chcesz to opowiedz nam o tym wszystkim, może coś poradzimy i nie będzie tak źle u mnie pogoda jest kiepska, wieje wiater, słońce słabo świeci i zimno troszku... Pozdrowiłam Kazię, ona też pozdrawia. Robina nie było w domu Pasożyta pozdrów! no, to ja idę na pierogi

Edit: Karolajna, dziekuję też za Twoją opinię a ten pasożyt to napewno tylko dobra przemiana materii, nie martwta się a powiedz no mi, z kim Ty się chajtasz? zapomniałam napisać. Śnił mi się dzisiaj... Był u mnie w domu, i nie wiedzieliśmy gdzie ma spać pokręcony sen w ogóle
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Monika1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 16:21   #574
karolajna_roro
Wtajemniczenie

no ja sie mam hajtac tylko ze jeszcze nie wiem ktorego wybrac!!!!

nie no ide na slub i wesele 30 sierpnia i juz sie nie moge doczekac, tylko ze nie moge nic ladnego znalezccccc

Julka jak chcesz to mozesz nam opowiedziec

ja moze kiedys. ale to bedzie niekonczaca sie opoowiesc i pewnie nie bedzie wam sie chcialo o tym czytac ...

Stary 2008-08-09, 16:22   #575
JKYAFD
Raczkowanie

Nie no Monia ciśniemy, ciśniemy. My chyba naprawdę podobnie rozumujemy bo ja również dzisiaj na obiad jadłam pierogi. Ja zjadłam z serem, a mój Pasożyt zjadł jeszcze z mięsem i kapustą No i dobrze że z tym Matim tak jest bo wiesz, ja tam wolę sprawdzić wszystkie ewentualności. A co do Przyjaciela z Czata { jak on ma na imię? bo tak jakoś to głupio brzmi z tym Przyjacielem z Czata } to jak mieszka na Mazurach to dosyć blisko mnie, bo ja na Pomorzu. Przynajmniej tak mi się wydaje, że to blisko, bo z mapy to zawsze byłam kiepska. Ty, a tak w ogóle to dlaczego Ty masz do niego jechać? Czemu on nie może do Ciebie? Taka sama droga No bo się rodzicom nie dziwię że Cię nie puszczą. No jest i problem. Ale coś wykminicie nie? 3mam kciuki A a jakie wesele idziesz Karolajna? I kiedy? Bo ja też się niebawem wybieram. A co do tego mojego EX to dawno i nieprawda Więc nawet nie warto poruszać temat Bo w sumie to nawet razem nie byliśmy. A wiecie co? Założyłam sobie dzisiaj NK. Tak mnie kuzynostwo ostatnio namawiało że się normalnie zgodziłam. I mam już 15 znajomych normalnie Więc jakbyście chciały nawiązać znajomość to będzie mi bardzo miło

{ }

Stary 2008-08-09, 16:34   #576
Monika1994
Wtajemniczenie

Karolajn weź najładniejszego albo nie, najbardziej kasiastego... Albo najfajniejszego z charakteru... PIERWSZEGO Z BRZEGU WEŹ i jak chcesz to walnij nam to Twoje laf stori, ja napewno przeczytam masz zapro i komentarz na nk

Julka, ja też mam z serem Przyjaciel () ma na imię Bartek on też jak by mógł to by przyjechał, no ale to nie takie proste... Mówił że może w przyszłe wakacje mu się uda trzymajcie kciuki, przyda nam się podeślij link do profilu na pw
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Stary 2008-08-09, 16:34   #577
Monika1994
Wtajemniczenie

Zdublowało mi posta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 16:34   #578
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monika1994 Pokaż wiadomość
A ja to chyba jeszcze nie spotkałam osoby z nazwiskiem na Ab Karolina naprawdę kozackie masz nazwisko ja też poproszę zapro na nk jak już Maizy Ci poda swój profil to znajdziesz mnie w jej znajomych, o a co do tego ciągłego głodu, to niedawno z kumpelą wymyśliłyśmy że ona ma pasożyta w brzuchu (sama jest taki pasożyt ) to może Ty też masz tak według nas to on tak siedzi w tym brzuchu i ciągle czeka z łapkami wyciągniętymi po kolejną kanapkę, taki pasożyt nienażarty ale to tylko i wyłącznie nasze fazy, luss zgadzam się z Julką, liczy się jakość postów a nie ilość, o! Julka, zauważyłaś że my się zawsze zgadzamy? Karolinko, a na jaką okazję ta sukienka? czy tak bez okazji, tak sobie O? i na koniec powiem że mnie Aga załamała ja nie mam praktycznie nic do szkoły oprócz podręczników odkupionych od kumpla. Nic. Aaaaa! to już tylko 3 tygodnie chciałabym cofnąć czas gdzieś tak do października, wiecie?

Kurczę. Jak nazwać coś takiego, że tęsknię za osobą z którą nie gadałam praktycznie 1 dzień a nawet jej nie widziałam w realu? Powie mi ktoś co to jest? Bo sama już nie wiem. Czy to w ogóle możliwe żeby tak kochać. Nie wiem. Bożee. Chyba niedługo Wam opowiem o tym moim 'koledze'. Albo nie, zrobię to teraz, tylko najpierw zbiorę myśli. O.

A więc było to tak. Weszłam sobie kiedyś na czat, tak z nudów. Wcześniej nie wchodziłam na czat u siebie w domu (miałam od niedawna neta), ale zdarzało mi się wchodzić u kogoś. Ale mniejsza. Weszłam tak sobie na ten czat, a na czacie jak zwykle rozmowa kończyła się na "imię, wiek, skąd 'kk', opisz się". Ale nie tym razem. Jakoś zaczęłam gadać z pewnym chłopakiem, miał nick C.Ronaldo (lubię tego gościa ). Powiedział że ma 16 lat, ja powiedziałam że mam 14 (choć miałam 12, no rocznikowe 13 ). Fajnie nam się gadało, więc się przenieśliśmy na GG. Ja tak patrzę w katalog, a gość ma wpisane 13 lat przyznał się że bujał, ja tez się przyznałam. Okazało się że jesteśmy w tym samym wieku. Gadaliśmy dalej. Potem kolejne dni mijały, a my dalej gadaliśmy. Tak sobie mijają te dni od lutego 2007, kiedy się właśnie poznaliśmy na tym czacie już 1,5 roku... mieliśmy taki kryzys że nie gadaliśmy długi czas, ale to się jakoś naprawiło. Potem jeszcze gadaliśmy o tych czatach, okazało się że on też wszedł tak sobie o i potem już nie wchodził. Ja też nie wchodziłam tam więcej. Raz, jedyny raz, a jednak poznałam kogoś takiego... Najpierw było tylko GG, teraz gadamy przez skype. Przesyłamy sobie fotki, niestety ja nie mam kamerki, ale On ma, nawet raz się pokazał gadamy praktycznie codziennie, sama się dziwię skąd mamy jeszcze tematy do rozmów i wiecie co? To uzależnia. On uzależnia. Jego głos, jego żarty, nawet to jak mnie słodko denerwuje. I mruczy. Tęsknię, bo dzisiaj z nim nie gadałam. Wyjechał na 3 dni, wróci w niedzielę wieczorem. A ja już tęsknię, chciałabym z nim teraz gadać... I wiecie, On jest takim typowym babiarzem. Nawyrywa lasek, pochodzi z jakąś tydzień i się bierze za kolejną, a tamtą rzuca. Ale ze mną przecież było inaczej, ten TYDZIEŃ już bardzo się przeciągnął... On mówi że jestem dziewczyną jego życia... i nawet mówimy sobie "Kocham Cię"... Tylko nie wiem jak to możliwe, jak to się wszystko dzieje... Nie widzieliśmy się nawet w realu. Możecie się teraz zastanawiać, dlaczego się nie spotkamy. Tak... On mieszka prawie 450km ode mnie non stop kombinujemy co zrobić, żeby jednak się spotkać... Chociaż na moment, żeby popatrzeć sobie w oczy, chociaż wiem że na samym gapieniu się by się nie skończyło. Tylko na to czekam. Zależy mi na nim... Może to głupie, ale już tak czuję. Chociaż sama nie wiem kim on dla mnie jest. Kolegą? Nie, za dużo do siebie czujemy żeby to tak nazywać. Przyjacielem? Ale ja nie kocham go jak przyjaciela, kocham go raczej jako chłopaka... Chłopak? Nie, to odpada na wstępie. To debilne takie chodzenie na odległość. Więc kim on dla mnie jest? Powie mi ktoś? Ot, jesteśmy sobie takie 2 przeznaczone sobie duszyczki rzucone taki kawał Polski od siebie. Nie wierzę w przeznaczenie, ale już sama nie wiem jak to nazwać. Może to też mi ktoś powie? I przepraszam że na biało, ale tak mi jakoś lepiej. No, chyba wszystko powiedziałam. Na ewentualne pytania chetnie odpowiem. Ot, wyszło mi ciekawe laf stori może ktoś to kiedyś przeczyta i film nakręci. Mam nadzieję że chociaż w tym filmie będzie bohaterom łatwiej niż nam... Dobra, kończę. Za dużo czytania bedziecie miały wylałam wszystkie wspomnienia na klawiaturę, nawet fajne uczucie... przepraszam że tak dużo Koniec.

Identyczna historia, tyle ze z forum, nie z czatu, kropa w krope, byla z moim bylym.
450 km. Bylismy razem w sumie 2 lata i naprawde go pokochalam. Niedawno zerwalismy ostatecznie. To byla dobra decyzja, mimo,ze tesknie troche.
Nawet na imie tez mial Bartek, ale starszy o rok.

Ciekawi mi jedno, w trakcie tej przyjazni bylas ze swoim facetem?
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 16:43   #579
JKYAFD
Raczkowanie

Korolajna, ja też z miłą chęcią przeczytam Twoją historię. A ja jak mówiłam że mam niedługo wesele to miałam na myśli to w czerwcu 2010 Kuzyn mi się żeni. I za suknią też się muszę niedługo rozejrzeć bo nie lubię tak na ostatnią chwilę. Monia, już PW wysłałam. No a do tego co Lanessa napisała to myślę że każdy się musi na własnej skórze przekonać. A spotkałaś się z nim?

{ }

Stary 2008-08-09, 16:47   #580
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JKYAFD Pokaż wiadomość
No a do tego co Lanessa napisała to myślę że każdy się musi na własnej skórze przekonać. A spotkałaś się z nim?
Do mnie to?
Tak. Co miesiac pokonowalo ktores z nas, 12latka i 13 latek, 450 km i spotykalo sie przez pare dni. Potem juz byla 13latka i 14latek... az 14latka i 15latek..Heh.

Zdecydowanie trzeba sprobowac.
Stary 2008-08-09, 16:48   #581
karolajna_roro
Wtajemniczenie

no dobra na wasza odpowiedzialnosc napisze dzisiaj wieczorem

Julka zaraz Ci wsyle pw
Monia dzieki

a na wesele mojej kuzynki sie wybieram

Stary 2008-08-09, 16:52   #582
Monika1994
Wtajemniczenie

Tak, byłam z kimś, nawet 2 chłopaków miałam w tym czasie. Jednego miałam daaawno, jak jeszcze z Bartkiem było bardziej na poziomie "kolegi z czatu". Drugiego chłopaka miałam 2 miesiące, ale akurat mieliśmy z Bartkiem ten kryzys i nie gadaliśmy w ogóle jakoś tak się wszystko zgrabnie mijało kolejna niezrozumiała rzecz. Aha, i ten kryzys nie miał związku z moim chłopakiem

Julka zapro już poszło

Lanessko dziękuję że to mówisz, mam chociaż jakieś potwierdzenie że "da się" i to nie jest niemożliwe tylko powiedz mi, jak Wy do siebie jeździliście i jeszcze w takim wieku? ja też tak chcę

Naprawdę podnosicie mnie na duchu Kochane mojeee
Stary 2008-08-09, 16:55   #583
JKYAFD
Raczkowanie

Kurde, chyba fajnie coś takiego przeżyć co? Moim zdaniem tak właśnie powinna wyglądać miłość, że sie dla kogoś poświęcasz. Mimo że się rozstaliście to pewnie wspomnienia świetne zostały co?

{ }

Stary 2008-08-09, 16:56   #584
karolajna_roro
Wtajemniczenie

ej co to sie tak porobilo ze nagle tyle tu nas na raz
wescie przestancie bo jeszcze szybciej bedziemy mialy druga czesc!!!!

Stary 2008-08-09, 16:57   #585
Monika1994
Wtajemniczenie

Ożesz kurczę ale nas dużo dzisiaj

Karolajn czekamy na laf stori a coo, nie chcesz drugiej części?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 16:59   #586
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Tak, byłam z kimś, nawet 2 chłopaków miałam w tym czasie. Jednego miałam daaawno, jak jeszcze z Bartkiem było bardziej na poziomie "kolegi z czatu". Drugiego chłopaka miałam 2 miesiące, ale akurat mieliśmy z Bartkiem ten kryzys i nie gadaliśmy w ogóle jakoś tak się wszystko zgrabnie mijało kolejna niezrozumiała rzecz. Aha, i ten kryzys nie miał związku z moim chłopakiem

Lanessko dziękuję że to mówisz, mam chociaż jakieś potwierdzenie że "da się" i to nie jest niemożliwe tylko powiedz mi, jak Wy do siebie jeździliście i jeszcze w takim wieku? ja też tak chcę

Tak. Naprawde, czasami sobie mysle, ze dokonalismy rzeczy niemozliwych

Autobusem. Suwalki Gdansk-25 zl wtedy to kosztowalo w jedna strone

Cytat:

Kurde, chyba fajnie coś takiego przeżyć co? Moim zdaniem tak właśnie powinna wyglądać miłość, że sie dla kogoś poświęcasz. Mimo że się rozstaliście to pewnie wspomnienia świetne zostały co?
Poswiecalismy sie mocno I walcyzlismy jak lwy, niejedna noc przeplakalam z przelozonego wyjazdu, bywalo ciezko i bywalo pieknie. Wspomnienia sa i zachowam je, odcinajac ta koncowke, bo co zlego to nie warto
Stary 2008-08-09, 17:05   #587
JKYAFD
Raczkowanie

No w końcu sie spotkałyśmy A z tą drugą częścią to się tak nie śpieszmy, bo Olci nie ma, to kto nam założy? I w końcu się coś dzieje Korolajna zapodaj lof stori Dzięki Monia & Karolajna za NK Waszą. A ktoś jeszcze? Hę? Lanessa a utrzymujecie ze sobą teraz jakiś kontakt? Monia, a między Tobą a Bartkiem ile jest kilosów gdzieś tak?

{ }

Stary 2008-08-09, 17:06   #588
Monika1994
Wtajemniczenie

A gdzie nocowałaś? Twoi rodzice na to pozwalali tak sobie O, bez niczego? aaaaa ja też tak chcę ja chcę do Bartkaaaa, k**wa mać

kilosów jest niecałe 450
Stary 2008-08-09, 17:14   #589
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Hę? Lanessa a utrzymujecie ze sobą teraz jakiś kontakt? Monia, a między Tobą a Bartkiem ile jest kilosów gdzieś tak?
No, moja nk to Dorota Kubacka Gdansk
Nie mamy kontaktu.

I Dorotka jestem

Jakos...za bardzo nas zawsze do siebie ciagnelo, jak magnes, aby pozostac tylko przyjaciolmi. Nie ma kontaktu i dobrze. Nie zaluje ani poczatku ani konca.

Cytat:
A gdzie nocowałaś? Twoi rodzice na to pozwalali tak sobie O, bez niczego? aaaaa ja też tak chcę ja chcę do Bartkaaaa, k**wa mać

kilosów jest niecałe 450

Ano u niego w domu, u mamy i potem albo przebywalam w domu jego mamy albo taty
Pozwalali. Bo bylismy paskudnie zakochani i widac to bylo, wylismy jak sparzeni jak trzymali nas z daleka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 17:24   #590
karolajna_roro
Wtajemniczenie

haha no Dorotka, to niezle tylko pogratulowac

a moje laf stori prawie gotowe, zpaodam wam pozniej sobotnia lekture
tylko sie nie spodziewajcie mega hitu

Stary 2008-08-09, 17:27   #591
Monika1994
Wtajemniczenie

Wysłałam zapro na nk ja właśnie zapomniałam jak Ty masz na imię (wybacz ) jak pisałam wcześniej posta, ale jak już napisałam to mi się przypomniało Dorotko

Moi rodzice za kija by się nie zgodzili. No może na to żeby on nocował u mnie. Ale żebym ja miała jechać do niego to w życiu No cóż, będę starsza to i tak do niego pojadę. Nawet bez zgody. To jest silniejsze ode mnie albo powiem że idę na pielgrzymkę piechtą 450 km, no noo.. stopa bym łapała aasz kurcze, niee, przypomniało mi się że Bartek powiedział że by mi na to nie pozwolił ale ja i tak znajdę rozwiązanie, choleraa

A tak w ogóle Dorotko masz zaje****y światopogląd (nk)

Karolinka nie trzymaj nas w niepewności, zapodaj to stori w końcu!
Stary 2008-08-09, 17:30   #592
JKYAFD
Raczkowanie

No Dorotka faktycznie mocna historia A zaproszenie już wysłałam.
Karolajna, przecież to nie chodzi oto która będzie bardzie z miłości cierpiała, tylko o to byśmy sie poznały, i pomagały sobie w takich różnych kwestiach. Więc się nie ociągaj i zapodawaj lekturkę Kurde, Dziewczyny przez Was nie mogę spokojnie prasować Bo cięgle sprawdzam co tam ciekawego napisałyście.

{ }

Stary 2008-08-09, 17:34   #593
karolajna_roro
Wtajemniczenie

haha no dobra

a wiec moja historia jest dosyc skomplikowana

generalnie kolezanki zawsze sie dziwia jesli jakis chlopak z ktorym krece nie jest ode mnie starszy
no i w ogole zawsze jakos tak kilku na raz i w ogole xd kiedys zostalam nazwana 'Casanova girl'

no wiec jesli chodzi o najnowszych to:
na poczatku wakacji bylam na obozie siatkarskim. przez caly oboz krecilam z takim kolega z klubu. oczywiscie wszyscy ubzdurali sobie nie wiadomo co no i bylismy juz postrzegani jako para (chociaz nia nie bylismy)
po pewnym czasie zaczelo mnie to meczyc (to postrzeganie.) chociaz ten chlopak (Bugi) jest fajny i w ogole.
na tym obozie byl tez moj kolega Czarek. znamy sie juz od 8 lat. no i zlozylo sie tak ze dzien wczesniej, razem wracalismy do domu (jego rodzice przyjechali). zawsze sie z nim dobrze dogadywalam i w ogole ale nigdy nie patrzylam na niego pod katem materialu na chlopaka.
no i skoro mielismy razem wracac to razem chodzilismy po osrodku zalatwiac rozne rzeczy (pozegniania, informowanie trenerow, sprawdzenie pokoi itd). kiedy pozegnalismy sie z taka kolezanka, z ktora bylam w pokoju, ona powiedziala do innej: popatrz jak oni razem slicznie wygladaja.
chyba myslala ze tego nie uslyszymy xd no i my popatrzylismy na siebie, usmiechenlismy sie i nie wiem jak to sie stalo, ale samo z siebie nagle wyniklo ze szlismy korytarzami objeci tak jak para xd jak juz dojechalismy do mojego domu, Czarek odprowadzil mnie do drzwi no i pozegnalam do tylko dlugim przytuleniem i calusem w policzek. tylko tyle dlatego ze nie wiedzialam czy wybiore jego czy Bugiego xd

tak na prawde 'rozgrywka' toczy sie miedzy nimi alee jest jeszcze dwoch albo i trzech.. no jakby tak pomyslec to czterech ale niewazne

zaraz po obozie siatkarskim pojechalam na oboz jezykowy do anglii. tam poznalam takiego Szymona. rozkrecilismy sie i na dyskotece zaczelismy sie calowac. no i wszystko pieknie bylo do konca obozu. on wyznal mi ze takiej dziewczyny jak ja jeszcze nie spotkal itd ze sie we mnie zakochal i w ogole.
ale dzieli nas jakies 600 km. to jest w sumie juz rozdzial zamkniety, choc czuje do niego straszny sentyment.

na tym samym obozie byl taki Mariusz. gadalismy ze soba bardzo malo, ale jesli juz gadalismy to bylo bardzo fajnie
nagle, gdzies tydzien po obozie napisal do mnie na nk ze snilam mu sie. tak zaczela sie rozmowa. w koncu zapytalam sie go dlaczego tak nagle teraz tyle gadamy, skoro na obozie prawie w ogole, a on na to: no wlasnie zaluje ;(.. Tak mnie onieśmieliłaś ze balem sie zagadać. Szkoda ze nie moge cofnac czasu. ; ( (skopiowalam xd)
w koncu doszlo do tego ze on napisal ze sie we mnie zakochal, ciagle pisal ze jestem taka cudowna, piekna, madra itd xd mowi juz do mnie 'kotku' oraz wszelkie inne takie zdrobnienia oczywiscie ciagle powtarzal ze on do mnie przyjedzie i ze musimy sie zobaczyc. ja myslalam ze to takie, no wiecie, zarty wiec powtarzalam: spoko, wbijaj xd.
nagle ktoregos dnia napisal ze gadal z tata i czy moglby byc u mnie okolo 20 sierpnia. i on NA PRAWDE chce przyjechac! ;O ok, on jest fajny, mily i w ogole no ale bez przesady! poza tym dzieli nas 500 km. nie wiem jak, ale chyba musze sie z tego jakos wykrecic!

aa W klasie mam takiego Bartka, ktory robi wszystko zeby mi sie przypodobac i w ogole jak bylam u niego na imprezie to chcial zebym z nim do lozka poszla (a normalnie to on taki smialy nie jest ) no w ogole tak strasznie mnie probuje wyrwac xdd
troche brechte mamy z niego z kolezankami

reszta to juz nie wazna
takie oto moje najnowsze przezycia

tymczasem ide na spacer z psem, a wy czytajcie i sie wypowiadajcie

Stary 2008-08-09, 17:41   #594
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolajna_roro Pokaż wiadomość
haha no Dorotka, to niezle tylko pogratulowac

a moje laf stori prawie gotowe, zpaodam wam pozniej sobotnia lekture
tylko sie nie spodziewajcie mega hitu

Czekam!

Cytat:
Wysłałam zapro na nk ja właśnie zapomniałam jak Ty masz na imię (wybacz ) jak pisałam wcześniej posta, ale jak już napisałam to mi się przypomniało Dorotko

Moi rodzice za kija by się nie zgodzili. No może na to żeby on nocował u mnie. Ale żebym ja miała jechać do niego to w życiu No cóż, będę starsza to i tak do niego pojadę. Nawet bez zgody. To jest silniejsze ode mnie albo powiem że idę na pielgrzymkę piechtą 450 km, no noo.. stopa bym łapała aasz kurcze, niee, przypomniało mi się że Bartek powiedział że by mi na to nie pozwolił ale ja i tak znajdę rozwiązanie, choleraa

A tak w ogóle Dorotko masz zaje****y światopogląd (nk)

Karolinka nie trzymaj nas w niepewności, zapodaj to stori w końcu!
Coz, Twojego imienia sie nie da zapomniec xD
Ee, moja mama i jego sa tolarencyjne
I dobrze.
A moze jest jakies miejsce po drosku waszej drogi? Byloby latwiej pokonac 225 km niz 450.

Jak mi powiesz, ze jestes z GDA a on z Aug, to pomysle, ze bylam zdradzana xDDDD

Och, dziekuje :p komentarz ci walnelam, slicznotko ;p

Cytat:
No Dorotka faktycznie mocna historia A zaproszenie już wysłałam.
Karolajna, przecież to nie chodzi oto która będzie bardzie z miłości cierpiała, tylko o to byśmy sie poznały, i pomagały sobie w takich różnych kwestiach. Więc się nie ociągaj i zapodawaj lekturkę Kurde, Dziewczyny przez Was nie mogę spokojnie prasować Bo cięgle sprawdzam co tam ciekawego napisałyście.
Ja tez ciagle sprawdzam A mialam sie rozpakowywac.
Stary 2008-08-09, 17:45   #595
Monika1994
Wtajemniczenie

Uwaga uwaga, robimy ciszę dla Julki, żeby bidulka mogła spokojnie prasować CICHCEM TERAZ DZIOŁCHY, UDAWAJMY ŻE NAS NIE MA niech Julka tak myśli, my i tak będziemy gadać, ale ciiichosza

Karolajn noo nareszcie nie noo, Ty to masz podboje... pożeraczka serc normalnie wiesz co, na mój gust powinnaś wybrać Czarka ten Bugi to chyba nie do końca Ci pasuje, skoro samo postrzeganie Was jako pary Cię denerwowało a z Czarkiem może coś wyjdzie... Skoro tak ślicznie razem wyglądacie... Szymona sobie odpuść, skoro to TYLKO sentyment, a zresztą za daleko. Mariusz też odpada, bo daleko mieszka, i raczej to on chce być z Tobą a nie Ty z nim, a do tanga trzeba dwojga tamta reszta też raczej odpada, skoro nic o nich nie napisałaś Bartka nie skomentuję, bo sama wiesz że nic z tego a więc zostaje Czarek. Tak. Wyjdź za mąż za Czarka, Casanovo!

Edit. Wiesz, 2 dziewczyny już zapomniały, i byłam już Majką i Olą ale no co, bywa to Ty jesteś tą dziewczyną o której tyle mówił? o nie, ale zbieg okoliczności no dobra, żartujęęę nie jestem z Gda a on nie jest z Aug takim miejscem prawdopodobnie jest Wrocław, on ma dalej niż ja, ale jednak ma tam rodzinę, tak jak ja. Bo jechać do rodziny to w końcu duuuużo łatwiej niż do jakiejś dziewuchy z czata, nie... nie wiem już jak to będzie... Byle do wakacji. W wakację ja tego tak nie zostawię... Jak ja wytrzymam do wakacji?!
Stary 2008-08-09, 17:47   #596
Lanessa
Zadomowienie

No, racja, ten Czarek-delikatnie, pojechalo romantyzmem
Heej, ja nie mam takiego powodzenia
Jak ktos sie we mnie buja, to po latach sie dowiaduje, bo osoba nie miala odwagi, jestem chyba krolowa lodu
Stary 2008-08-09, 17:49   #597
famra
Raczkowanie

Dziewczyny cuz za milosne porady hehe wez pierwszego z brzega a jakze dobieraj go z wyczuciem
famra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 17:54   #598
JKYAFD
Raczkowanie

Moniczko dziękuję, że się tak chciałaś dla mnie poświęcić i nie pisać na wątku chwilowo ale obawiam się że nic by to nie pomogło No, no Karolajna to niezła jesteś łamaczka { jest w ogóle taki wyraz? } serc. Ja również obstawiam Bartka Zgadzam się z dziewczynami co do słowa

{ }

Stary 2008-08-09, 17:56   #599
Monika1994
Wtajemniczenie

We mnie też się nie bujają, niestety poprzednich chłopaków to praktycznie ja musiałam wyrwać no może nie całkiem, ale tak jakoś wychodziło że ja robiłam pierwszy krok w bardzo odpowiednim momencie, jakieś wyczucie mam

Dzięki śliczne Dorotko za komenta no może nie za lezbijkę od razu, najwyżej za bi nie noo, przesadzam xP przecież to czysto babskie żeby się ładnie komplementować, prawda? Ty śliczniuuuuchna kochana moja bi faza

Famra, a Ty to kto? przedstaw się ładnie, odpowiedz na pytania z 1. strony... miło nam powitać Cię w naszych nie-skromnych progach mamy nadzieję że będziesz się często udzielać
Stary 2008-08-09, 17:59   #600
Monika1994
Wtajemniczenie

Ooj Julka, pierdzielisz my Czarka obstawiamy! i nie ma za co
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości