|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
dobry wieczór
ja mam za sobą kolejny zaganiany dzień, później aerobik , 200 brzuszków i zasłużony odpoczynek ![]() doszły do mnie czarne buty z ćwiekami - moje były ciut przyciasne ale juz je rozchodziłam - i są jak dla mnie bardzo wygodne. dziś mój kolega zapytał co ja taka drapieżna dziś jestem - to mu powiedziałam że mam buty z ćwiekami - tak buty tłumaczą wszystko a jutro białystok miłej nocki
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
szłam dziś o połowę dłużej niż zwykle. Wszystko płynie a pod tą wodą są resztki lodu/śniegu, więc dla pieszych ślizgawica. zastanawiam się, czy nie przerzucić się na auto chociaż na jakiś czas, ale wiem też, że potem ciężko mi będzie znowu zacząć chodzić do pracy piechotą |
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Miśku wiem, że pytałaś Candance a ja to wiem, wczoraj odpowiedzała Ci, chyba nie widziałaś , że do Ciebie poszły jako pierwszej karmelkowe blaszki, chyba wysłała je w piątek - także dzisiaj pewnie już dostaniesz ![]() Nie no i zaczęło się od butów od rana ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
Ja cykorii w ogóle nie jadam
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Dori. Tam jest tyle postów, że ciężko się połapać. Wczoraj pytałam, ktoś powiedział, że rozsyła. Dziś pytałam, bo nie widziałam siebie na liście, a wychodzi na to, że już poszły. A najlepsze jest to, że one mają 12cm. Miałaś racje, że pewnie ich nie założę |
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mają 12 cm wiem , wszystko jest kwestią ustawienia obsasa, wyprofilowania, może się okazać że są całkiem wygodne, aczkolwiek na 100 % będziesz musiała się do obcasów przyzwyczaić, oswoić Bardzo jestem ciekawa Twoich wrażeń
|
|
|
|
|
#576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
A tak poważnie to w sumie już mi się podoba Zresztą kumpel był wczoraj i powiedział że jest super ![]() A do tego bardzo funkcjonalny ![]() Zaraz znajdę stolik na stronce ![]() Cytat:
![]() Ty piracie drogowy Nasz piękny stolik ![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30045484 ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Przyszły moje granatowe baleriny i na szczęście są dobre Ślicznie i wygodne- tylko capią jak diabli. Wystawiłam na balkon i czekam na efekt wywietrzenia ![]() A w temacie niebutowym- wpłaciliśmy zaliczkę za domek w Dźwirzynie Może nawet lać i tak będę mega zadowolona
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-02-23 o 09:52 |
||
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, myślałam że nie lubisz tłumów latem nad morzem. A Dźwirzyno to wiocha, więc obyś miała pogodę. ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- EDIT: Właśnie dostałam awizo, zaraz idę na pocztę po buty
|
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy wiocha w sensie dziura zabita dechami?? Wiesz dla mnie wsio ryba gdzie..ważne z kim i że w ogole..nie byłam 5 lat latem na urlopie więc nawet jak wiocha to cieszę sie jak cholera. Poza tym jedziemy naszą ekipą..mamy domek 150 m2, 100 m od morza- więc źle nie będzie
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu ale świetna wiadomość z tą rezerwacją domku na lato
![]() Przypomniałaś mi, że czas pomyśleć o kwaterze wakacyjnej |
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzi nam po 600 zł od głowy
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że tak późno, bo w sierpniu noce są już chłodne |
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Novocaine: przepraszam, że dpiero teraz zobaczyłam Twoje pw , nie było mnie na wizażu. odpisałam.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
mam już szpile
![]() Na żywo też są piękne, ale Dori chyba jednak jest to 41. Nie wiem, czy są dobre czy nie, bo w ogóle dziwnie się czuję przy takim ułożeniu stopy. Jestem kompletnie nieprzyzwyczajona, obadam to w domu, pomierzę najwyżej dokładnie wkładkę. Jedno jest pewne, czuję się w nich jak na szczudłach i mam chyba ze dwa metry. Nie wiem, czy będę w stanie zrobić w nich kilka kroków bez połamania nóg Ale moje stopy za to wyglądają na duuuuużo mniejsze |
|
|
|
#584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że tak późno ale i tak będzie fajnie ![]() Cytat:
Bo ja oczywiście jedne zamówiłam 41 , ale dlatego że to peep toe, a nic mnie nie wkurza bardziej jak wystający za bardzo paluch
|
||
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak, to nie chcę. Ja ogólnie nei lubię peep tołów, mam jedne płaskie i niezbyt lubię w nich chodzić, bo mnie właśnie wystające paluchy wkurzają Nie jestem pewna, czy są dobre, czy małe. Tzn. na długość może i ok, ale ty przy palcach są zwężane, na razie sama nie wiem a nie siedzę sama w biurze, to nie będę teraz przymierzalni tu urządzać, tylko w domu dopiero EDIT: Mam dziwne wrażenie, że robi nam się tu drugi uzupełniający wątek do butów z hurtowni Sigma. Czy się mylę?
Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2010-02-23 o 11:39 |
|
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jeśli nie to trudno, znajda chętnego na wątku lub allegro, ale liczę , że będa właśnie idealne przez to 41 (mniej wystający paluch)bo model mi się szalenie podoba do moich beżowych wiosennych stylizacji Tylko ja jeszcze nie mam żadnych butów cholera, gdzie ten głupi listonosz Taak, drugi uzupełniający dobre
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-02-23 o 11:40 |
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli już mowa o butach... Czy to normalne o tej porze chodzić po domu w piżamce, szlafroku i szpilkach 10 cm?
|
|
|
|
#588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Dlatego tak dużo bo chcemy jechać w 4 pary a nie 5- a domek jest na 10 osób dorosłych więc wychodzi po 600 zł a nie 480zł ![]() Chce się mieć komfort to się buli ![]() Cytat:
![]() Ja o butach już nie gadam bo zamówiłam 5 par i to ma mi wystarczyć do lata
|
|
#589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale widzisz Haniu, że nie musimy kupować tych butów by gadać, teraz będziemy omawiać co i jak z butami jak dotrą ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1200 też sporo, ale jak byłaś zadowolona to chyba warto tam wrócić ![]() Dużym plusem domku jest to że jest big kuchnia z całym wypas wyposażeniem, więc nie będziemy stołować się w knajpach, a jeść ulubionyme własnoręcznie ugotowane papu. Ja tak zdecydowanie wolę bo taniej wychodzi i smaczniej! ..a gotować lubi cała ekipa więc będzie super ![]() Jak się o butach gada to chce się je kupować ![]() A ja boję sie powiedzieć męzowi że kupiłam sobie 5 par..wie o 3 i chyba zakup pozostałych 2 par przemilczę do maja
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
a jak mój tż dziś te karmelowe szpile z blaszką zobaczy, to mnie chyba śmiechem zabije. No chyba, że się nagle szybko nauczę na obcasach chodzić i będę mogła je kiedyś tam ubrać na chwilę
![]() super słoneczko świeci, czuję że wiosna idzie |
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie no, tak właściwie to czekam na TŻ-a, ale on chyba wieczorem dopiero mnie gdzieś porwie .Nie lubię kawioru bo wchodzi w zęby
|
|
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj słonko cudne..chyba pożegnam się z kurtką zimowa na dobre, bo idąc do pracy zgrzałam się niemiłosiernie ![]() Ja kawioru nie tykam- brzydzę się ![]() EDIT. Coś dziwnego bo ostatnio w ogóle i jedzeniu nie gadamy .Wątek kulinarny zamiera. O co chodzi?? Nie jadacie obiadów, czy wszystkie nagle mają zawsze pomysł co zrobic i nie potrzebują natchnienia?
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-02-23 o 13:14 |
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam jak najbardziej gotuję i jak zawsze nie mam pomysłu, ale korzystam ze smacznego ostatnio |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
pokażecie jakieś foto tych szpil???
)Na kulinarny ja zaglądam, ale siedzę cicho z braku czasu. Chyba znalazłam praktyki sobie )Ad kurtek to może i jestem nienormalna ale w kurtce było mi tak gorąco ostatnio, że dziś wyszłam z domu w nowej eko skórce, (ale ona ma podszewkę, nie jest jakoś bardzo cienka, poza tym eko trzyma ciepło) pod tym miałam gruby długi sweter i na prawdę bardzo ciepło mi jest. Wiosna idzie ![]() Tylko się boję, że to chwilowe i zaraz spadnie złośliwy śnieg.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2010-02-23 o 13:29 |
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic - teraz buty od jedzenia ważniejsze Ja wkurzyłam się wczoraj bo dostałam 1 gwiazdkę za tartę ze szpinakiem dlatego że jest ..... ze szpinakiem I tym oto sposobem poleciałam z 1 miejsca na 15
|
|
#598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No sporo ale Haniu co człowiek ma z tego życia, trzeba korzysta w wakacje to taki cudowny czas Ja na urlopie nie gotuję, jem w knajpach 3 x dziennie, wiem strasznie próżna jestem ale inaczej nie chcę , dlatego mnie wakacje kosztuja więcej ale za to naprawdę uwielbiam to- w dodatku w Jastarni mam swoja ukochaną knajpę i tam grzeję miejscówkę od śniadania do kolacji i nie zrezygnuję z tego )Haniu ja żadnej pary nie zatajam przed Tżem, za tą kasę, szkoda bardzo Wiecie jakie chamstwo, listonosz nie przyniósł mi butów bo stwierdził, że paczka jest za DUUŻA i on nie ma jej jak zabrać i w ogóle, zbulwersowany, że kto wysyła takie paczki jako listy polecone Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to samo. Takie mają widocznie przepisy. Nie noszą paczek ani listów powyżej pewnych wymiarów czy wagi. Z jednej strony się nie dziwię, bo taki listonosz na pieszo za dużo nie weźmie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

mogłabym jeszcze poćwiczyć w domu w piątek, ale mi się nie chce
i omijam szerokim łukiem wątek z butami
Dostałam mandat 200zł za prędkość