![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowisko u Migotki - ciuchy, kosmetyki,buty,torebki i ubrania dla dzieci ZAPR
kurcze, wolalabym zeby mialy kieszenie
![]() podziekuje ![]()
![]() |
![]() |
#634 |
Rozeznanie
|
Dot.: Targowisko u Migotki - ciuchy, kosmetyki,buty,torebki i ubrania dla dzieci ZAPR
Coś u mnie za torebkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1294504635
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
A.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za coś z tego??
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1306258713 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1307475695 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
cos za
cienie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1294504570 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1306841829 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1309114209
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za koszulę turkusową? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1306341688
![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
koturnów już nie mam. co do swetra, to nie jest w calości kopertowy, tzn. jak się rozwiąże ten sznureczek to nie "rozwala się", kolczyki mają dł. 4,5 cm (łączna długość z biglami)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1302368514 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1307390932 pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Otóż, jeśli chodzi o bluzkę, to:
dł. całk.: 66cm w talii(rozciąga się i dopasowuje do ciała): 34cm Co do sukienki, to: Dł. całkowita: 88cm w talii ok: 35-36cm I co ważne! Sukienka ma drobną wadę, którą naprawdę ciężko zauważyć, zwłaszcza podczas noszenia. Załączam zdjęcia.
![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#651 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za amor amor ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam w moim nowym wątku mam do zaoferowania kilka rzeczy na które chętnie się wymienię. Jeśli coś mi się podoba u Was piszę w Waszym wątku i oczekuję że odpiszecie u mnie gdyż nie prowadzę subskrypcji wątków. Masz mniej przekupek wysyłasz pierwsza Wysyłam zawsze poleconym i tego oczekuję do uzgodnienia ekonomiczny czy priorytet Nie odmieniam się odpowiem na wszystkie pytania mogę zrobić dodatkowe foto. Kolory na zdjęciach mogą nieco odbiegać od rzeczywistych Ubrania są w stanie bdb lub db proszę pytać Wszystko na 1str Szukam Dużej kosmetyczki - nowa lub w idealnym stanie T-shirty topy na grubych ramiączkach, bokserki białe, ecru, beże, morelowe, niebieskie najlepiej jednolite Czarnej eko skórki L Sukienek letnich Sukienki eleganckiej na wesele Buty rozmiar 38 - sandały Czarnego paska na gumie Ubrania dla dziewczynki na 122-128cm Ubrania dla chłopca 92cm i wzwyż
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-06-29 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U Migotki wszystkiego po trochu S-L Zapraszam!
Nie wszystkie rzeczy są na zdjęciach dla zainteresowanych mogę zrobić foto
* Cienie Inglot zielone odcień MATT 738 użyte może dwa razy * Cienie Inglot czerwone z drobinkami odcień MTRIX 432 użyte może dwa razy * Cienie kanarkowy z zielenią tylko wypróbowane * Cienie GOSH odcienie Blue/Ice * Róż Pierre Rene odcień Beige Glow tylko wypróbowane * Cienie Butterfly fiolet nie używane termin do 12.2010 ale myślę że są ok. * Konturówki Revlon 2szt odcień 03 Wine 1szt nie używana * Perfumy Escada Moon Sparkle 30ml zostało ok 10ml nie ma * Kępki rzęs 60szt całe pakowanie bez 5-6szt * Lakier do paznokci Sally Hansen Opal odcień 09-perłowo brzoskwiniowy raz użyty * Lakier do paznokci Bourjois czerwony z brokatem użyty dwa razy nie ma * L'Oreal, Elseve Cement - Ceramidy, Odżywka w sprayu przeciw łamaniu się włosów - ubytek minimalny dwa razy użyta * John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating Moisturising Shampoo met Light Enhancers- ubytek minimalny użyty dwa razy kupiony w Holandii chyba nie dostępny w Polsce (Wygładza i regeneruje porowate powierzchnie każdego włosa – włosy natychmiast wyglądają jaśniej, są jedwabiste i lśniące) * Revlon Color Stay with Softlex SPF6 Oily Skin 150 Buff praktycznie cały użyty dwa razy * Fenjal, Creme Deodorant Roll-on- nowy * Gliss Kur Połysk Jedwabiu, Szampon do włosów matowych i zniszczonych - użyty dwa raz także ubytek niewielki *** Treska do samodzielnego przedłużania włosów metodą CLIP IN NOWA Zestaw marki Atmosphere Opia Pasma są podwójnie szyte,bardzo gęste a włosy wyglądają jak naturalne. W skład zestawu wchodzą 1szt pasmo o szer 30cm 1szt pasmo o szer 20cm 2szt pasmo o szer 3cm Długość pasm ok 46cm Nie świecą się, nie plączą, są lekkie i miękkie w dotyku - zupełnie jak prawdziwe włosy Odcień średnia złota miedź odpowiednikiem tego koloru jest farba do włosów o odcieniu Goldwell Topchic 7KG Mid Copper Gold NOWA kosmetyczka Atmosphere w cętki z cekinami L'occitane Dodająca Objętości Odżywka do Włosów Cienkich i Normalnych Wolna od silikonu odżywka, bez obciążania włosów, dodaje im objętości, połysku, lekkości i żywotności. Włosy łatwo się rozczesują, są miękkie i mocne. Produkt wolny od parabenów, syntetycznych zapachów, syntetycznych barwników, aldehydu mrówkowego i jego roztworów, składników pochodzenia zwierzęcego, silikonu, triklosanu, BHA - raz użyta AMOR AMOR 30ml zostało tyle co na foto
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Czarna pikowana torebka atmosphere z przodu mała kieszonka na zameczek w środku przegródka na telefon szer 30cm wys ok 14cm
NOWE ![]() Torba Worek granatowa w serca z odpinaną kokardą mieści A4 Wymiary mierzone na płasko szer 41 cm wysokość 42cm wysokość samych uchwytów ok 27cm NOWE ![]() Szorty PRIMARK Disney rozm 8-10 PL 36-38 foto przód/tył NOWE ![]() Naszyjnik Opia NOWE ![]() Kolczyki serca Atmosphere Opia
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
NOWE
![]() Karmelowe baleriny mokasyny Atmosphere r 38 Ażurowe czółenka Open Toe na szpilce Atmosphere r 38 Wymiary długość wkładki 24cm wysokość obcasa 12cm
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-06-29 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Rurki jasne niebieskie z przetarciami PRIVATE MEMBER rozm 30/32
Ubrane może trzy razy stan idealny Lniane spodnie z metki 36 ale to 38 Jeansowe krótkie spodenki M Spodenki Cherokee błękitne z metki 12-13 lat ale to S-M Jeansowe spodenki z wysokim stanem M Beżowe rybaczki - bojówki M
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-06-29 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Tunika Bershka - wykończenie gumy u góry i na dole ze złotą nitka r S ale będzie ok S-L
Bokserka Reporter z błyszczącymi kamykami M Niebieska dzianinowa odcinana pod biustem Marks&Spencer r 12 Czerwona na ramiączkach Atmosphere 40-42 Bokserka DKNY Jeans S (biel nieco sprana) Kobaltowe body S-M
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-06-29 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Sukienka czarna w chabrowe kwiaty M
Mała czarna z pięknym kwiatem S-M Reserved czarna sukienka góra na gumie r 42 Dzianinowa sukienka ciężko opisać kolor ciemny brudny róż lub liliowy rozm uni powinna być ok S-L Sukienka w kwiaty r M-L wiązana na szyi i z tyłu pod biustem
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Sukienka maxi w kwiatki rozm L długa do kostek
Sztruksowa mini khaki M Nowe ![]() Leginsy Atmosphere r 36 khaki
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.