|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieje,chociaz zaczynam juz w to wszystko watpic.. Z Reme damy rade ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
chyba tez wybiore raj na ziemi jednak i w koncu stane sie niegrzeczna Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() Ja mam dzisiaj jakiegos mega doła,jakiego niemiałam dawno,snił mi sie eks, M. sie nie odzywa,chyba oszaleje dzisiaj.. Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-25 o 11:22 |
|||||||
|
|
|
|
#632 | ||||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Mój tam jest w porządku. Oprócz tego, że jak chcę się dodzwonić do open Finance to wszyscy konsultanci są zajęci. Nie wiem czym...
Cytat:
mam już wymarzone i upragnione miasto w Polsce, ale cóż, oby się udało ![]() Jestem mu to w stanie wybaczyć. Swoją drogą, taki cichy wielbiciel by mi się przydał, ale żebym nie miała niespodzianki później. Cytat:
na pewnej stronce można zobaczyć, co można wyczytać z IP (w jakimś wątku było, ale nie pamietam) i u mnie pokazało Warszawę, więc wiesz ![]() Sorki, ale jakoś sie tak informatycznie rozkręciłam hehe ![]() Cytat:
W każdym bądź razie życzę wytrwałości, bo wiem, że może być z tym trudno. Cytat:
No nie wiem... ja jestem bardzo brykającym byczkiem ![]() Cytat:
Cytat:
weź to na klatę, dasz radę ![]() mi się śniło ostatnio, że mój eks chciał do mnie wrócić... to chyba przez to myslenie tak się dzieje... |
||||||
|
|
|
|
#633 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
jaka u mnie była dziś burza nad ranem, pierwszy raz się tak bałam burzy, myślałam,że zaraz wpadnie do mojego pokoju jakiś piorun mój piesek tak się bał, musiałam go przez godzinkę głaskać, usiadłam na łóżku i tak siedziałam z nim ![]() Cytat:
też możliwe,że to jakiś jego kolega ale oni są raczej tacy normalni, fajni, zawsze dobrze się z nimi dogadywałam i nigdy nie mieli takich dziecinnych zagrywek ale może coś eksowi odbiło. Wujek? to on Cię podrywał? Co do IP też tak właśnie patrzyłam na informację tego dotyczące i chyba zwykły człowiek niewiele może się dowiedzieć. No ale jakiś inny sposób znajdę by się dowiedzieć a wtedy mu wygarnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na razie nic nie odpisał, zobaczymy później Cytat:
|
|
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
Ale Wy sceptyczne jesteście co do tego IP
Może ma dynamiczne a może i nie ma Ja tam bym spróbowała, nawet jeśli miałoby się nie udać. Tzn spróbowałabym, gdyby była możliwość U mnie pokazywało dobrze, jak kiedyś się tym bawiłam. Nawet drogą eliminacji można wiele wydedukować.Ogólnie to dziś mnie znów dół łapie, czuję to rozchwianie i poddenerwowanie... Dwa dni było w miarę dobrze i znów się zaczyna Tęsknię za nim. Zawsze się cieszyłam, że pamiętam swoje sny i często je eksowi opowiadałam, bo były zabawne. A od czasu rozstania to on mi się codziennie (!) śni i cały czas jesteśmy razem w tych snach. Bonusowo przychodzą mi do głowy jakieś obrazki, jak to on znajdzie (lub już znalazł) sobie nową dziewczynę i będzie się dla niej starał, będzie taki, jak kiedyś dla mnie... Niech to wszystko minie! ![]() Ja to się chyba już nigdy nie zakocham i go z myśli nie wywalę. Aaa, zwariuję przez niego Nie mam dzisiaj siły na "trzymanie się"
|
|
|
#635 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o tak, powoli robię listę rzeczy, które mam zrobić przed wylotem.. no i powoli zaczynać rozglądać się po szafie, które rzeczy wziąć a które nie.. mam w sumie 30 kg, coś czuję, że może być ciężko.. ale kuzynka będzie pod koniec września u mnie to najwyżej mi dowiezie no i oczywiście, że będę tu zaglądać.. obowiązkowo! w końcu wychodzę na prostą... a tak poza tym to dzień dobry wszystkim makaron z pesto, pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą właśnie się robi mam dziś wyjątkowo dobry humor.. chociaż duszno, jak cholera! ale zaraz zapodaję bałkańską muzyczkę i biorę się za prasowanie miłego dnia niegrzeczne! ![]()
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-08-25 o 14:57 |
|
|
|
|
|
#636 | ||||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
ja się urodziłam w burzę więc jestem przyzwyczajona zresztą zawsze spać mi się chce podczas niej.Cytat:
Nie no nie podrywał, ale w sumie napisał mi tylko że jest cichym wielbicielem w każdym bądź razie śmieszna sytuacjaCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Minie minie, zobaczysz ![]() też tak czasami myślę, ale jednak gdzieś w głębi serca chciałabym się zakochać ponownie... ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- A tak w ogóle to byłam zakupić sobie strój kąpielowy, ale kupiłam spodnie ![]() lecę robić obiadek makaron z sosem z tuńczykiem :żarłok:
|
||||||
|
|
|
|
#637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Co do tego IP , raczej nie będę miała okazji tego sprawdzić bo on się nie odzywa
więc chyba ta cisza jest jak najbardziej wymowna Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a teraz jem loda mmm
|
|
|
#638 | |||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w załączniku pokaże, co dziś zgotowałam.
|
|||
|
|
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
Mój dzień był rewelacyjny
![]() Byliśmy na basenie z D. i za waszą radą pogadałam z nim szczerze i jest super, zobaczymy co będzie...a jeśli byśmy jakoś przetrwali te 2 lata to wymyślił że możemy zamieszkać w tych niemczech przy granicy z francją, bo ja znam francuski - to też jest jakieś wyjście ale to jeszcze daleka droga przed nami...Dawno się tak fantastycznie nie czułam, widzę że mu zależy, normalnie od wewnątrz mnie rozsadza takie ciepełko tuliiipanek ja też myślę, że to na bank Twój były, ale jaki miał w tym cel to nie wiem ja ich nigdy nie ogarne
|
|
|
|
|
#640 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
cieszę się, że jest dobrze.Skoro naprawdę mu zależy, to tylko pozazdrościć ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Znowu się odzywa i znowu nie daje mi spokoju... ech... |
|
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Inspire to musiało być smaczne
narobiłaś mi ochoty i muszę iść sobie coś zrobić do jedzenia wyobrażam sobie ,że jest Ci ciężko jak on tak pisze to smutne , właśnie leci jakaś smutna piosenka i się popłakałam Naomi_87 no i super, tak ma być ! dodają mi otuchy Twoje posty, bo mimo,że teraz jest jak jest, wiem,że kiedyś też tutaj tak będę pisać i każda z nas bierz garściami z tych chwil Nie martw, ja też nigdy ich nie ogarniam, oni inaczej myślą niż my niekiedy tylko tym co mają w spodniach
|
|
#642 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() czy jest cieżko... trudno powiedzieć. Jednak gdy widzę te wiadomości (całkiem normalne) to zaczynam się bać... czego? ![]() na mnie piosenki raczej średnio działają, chociaż na początku i owszem. Jak słyszałam jakąś głupią łupankę ze słowami "Now tell me why you said goodbye" to miałam tą samą reakcję. Teraz już mogę jej słuchać, ale swoją drogą i tak mi sie nie podoba. ![]() Cytat:
A tych, co myślą nie głową, a czym innym to staram się omijać szerokim łukiem ![]() Czemu nikt nie wymyślił faceta, po którym od razu byłoby widać, jaki bedzie w przyszłości? Bardzo by to ułatwiło życie. |
||
|
|
|
|
#643 | |||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oby sie udalo spelnic marzenia ![]() Cytat:
ja na moje szczescie jestem wytrwała,wiec napewno sam juz wiecej nie dostanie odemnie pierwszej telefonu skoro nie chce sie odzywac to nie..Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja to zazwyczaj jak ide na zakupy to wracam po pierwsze nie z tym po co tak naprawde poszłam a po drugie wydaje za duzo pieniedzy..bo mi sie za duzo podoba.. ![]() Cytat:
Dwa lata to niby bardzo duzo czasu ale tez bardzo szybko minie.. i nim sie obejrzysz juz zamieszkacie gdzies razem.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
O tak to dobre pytanie,uniknełybysmy wielu rozczarowan.. Miłego dnia ![]() u mnie dziś poprawa humorku i to tak bez powodu,a na obiadek lasagne..moja ulubiona
Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-26 o 11:45 |
|||||||||||
|
|
|
|
#644 | ||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Dziękować
Cytat:
No nie wiem... Cytat:
Cytat:
może to nawet i lepiej...Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#645 | ||
|
Raczkowanie
|
Musisz troszke sie postarac ale napewno sie spelni,jesli sie czegos bardzo chce to to sie spełni
![]() Cytat:
Jestesmy i małymi kroczkami ze wszystkim sobie poradzimy Ja w to wierze..To fakt,kiedys np.znajomy wyjechał na wakacje i w ramach wycieczki dodatkowej pojechał do Maroka i jak rozmawialismy mowi mi : " w piatek jade do Maroka w Afryce" ja sie zaczelam smiac i mowie mu "powaznie do afryki? dobrze ze mi mowisz bo bym nie wiedziala gdzie Maroko a on ze jak pisal do S.to pytala gdzie to jest i myslal ze ja tez moge nie wiedziec"..ehh czy jak jestem blondynką to już znaczy ze nic nie wiem... ![]() Cytat:
Oj może nie bedzie tak zle..
|
||
|
|
|
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
a ja odnoszę wrażenie, że to kobiety są zdecydowanie bardziej skomplikowane.. faceci są "prości", a nam dochodzi ten cały arsenał emocji, odczuć, analiz, ect.. my rozkładamy każde zachowanie, uczucie na czynniki pierwsze, doszukujemy się same nie wiemy czego.. a faceci tego nie robią.. i dlatego tak ciężko niekiedy nam się porozumieć ze sobą..
|
|
#647 | ||||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oj tam oj tam, ja jestem brunetką i to nie sprawia, że wiem wszystko ![]() I nie było, bo dentysta ma urlop do 30.08 chciałabym mieć to za sobą.Cytat:
Cóż, dogadać się można, trzeba tylko umieć się dostosować do siebie i znaleźć wspólny język chociaż czasem wydaje mi się że faceci gadają po chinsku![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Powiem Wam, że coś nam wątek zamiera chyba. |
||||
|
|
|
|
#648 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-26 o 18:50 |
|||||
|
|
|
|
#649 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
1. Ucieknie jak najdalej. 2. Uda, że Cię nie zna. 3. Powiecie sobie "cześć" i tyle. 4. Będzie rozmawiał od niechcenia. 5. Jakby nigdy nic zaczniecie rozmawiać. 6. Wytłumaczy się i będzie dobrze Gradient rosnący, czyli od najgorszej możliwości do najlepszej. Ja mam odchyły w inną stronę, tzn często powtarzam to, co mówiłam kiedyś (zazwyczaj nie pamiętam, że to mówiłam). Podobno jest to irytujące... |
|
|
|
|
|
#650 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#655 |
|
Kuźnia inspiracji
|
|
|
|
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#657 |
|
Kuźnia inspiracji
|
polecam się
mogę nawet być zalana przez łzy i w ogóle.Chyba lubię pomagać ludziom
|
|
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#659 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Co do płakania to raczej nie ma co liczyć u mnie na słowa "nie płacz", czy "wszystko będzie dobrze". Po prostu jeżeli ktoś musi wylać te żale, to niech to zrobi i nie hamuje, bo wiem, jakie to jest destrukcyjne.
Fajnie jeżeli ktoś jest szczęśliwy, ale też fajnie mieć satysfakcję, że coś dobrego się zrobiło
|
|
|
|
|
#660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w ogóle nie mam apetytu , nie wiem co się dzieje, choć jak przeczytałam o lasagne to mnie coś ścisnęło w żołądku ale ogólnie nic mi się nie chce jeść U mnie dziś dobrze, muszę Wam powiedzieć,że gdy byłam dziś na spacerze z pieskiem i spotkałam takiego chłopaka to aż miałam ochotę poflirtować, nie ,że akurat z nim, bo wizualnie nie podoba mi się ale ogólnie poczułam taką ochotę, no i zagadał trochę pogadaliśmy i poczułam,że ja już chyba nie tęsknie tak bardzo za eksem, tylko za kimś kto po prostu by mnie kochał, tęsknił etc. To fajne. Choć wiem,że gdzieś tam jego też mi go brakuje, ale dzięki temu uświadomiłam sobie,że gdy spotkam jakiegoś fajnego chłopaka i cos tam zaiskrzy to całkowicie o nim zapomnę.Brakuje mi kogoś kto był by przy mnie, niekoniecznie eksa to chyba dobry znak
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

spróbujcie teraz ujeżdżać Byka 

mój piesek tak się bał, musiałam go przez godzinkę głaskać, usiadłam na łóżku i tak siedziałam z nim
.

narobiłaś mi ochoty i muszę iść sobie coś zrobić do jedzenia