|
|
#631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() Cytat:
To tak jak mój dziadek mówi, że nienawidzi PiS i moherów
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny robiłyście kiedyś takie kotleciki z pieczarek, piersi z kurczaka i sera je normalnie się na patelni smaży, a jak bym je tak to ciasto włożyła do foremek na muffinki i zapiekła w piekarniku myślicie, że by wyszły ?
|
|
|
|
#633 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Lubie Twoja babcie! ![]() Patrzcie jaki ladny stanik miekki ma w kolekcji triumph Chyba jutro wejde do ich sklepu, moze beda mieli go na stanie,zeby przymierzyc ImageUploadedByWizaz Forum1448637234.838131.jpg |
||
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
O to to
Dokładnie ![]() Cytat:
![]() Jerzyczka super ten staniczek |
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka prześliczny ten biustonosz
![]() ale mi wpadł w oko, ciekawe jaka cena..
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się, moja babcia jest najlepsza
ma mega dystans do siebie i świata.
|
#637 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajne rzeczyCytat:
![]() Cytat:
Mojakaren oczywiście kciuki, ja nie czułam jak się przekreciła ale moja to od 25 tygodnia na każdym usg była główką w dół Harriet piękne rzeczy robisz ![]() Magda ja podklejałam meble tym klejem na początku ciąży i wszystko jest ok, nie słyszałam o tym że nie wolno |
|||
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam robić krówki ale mnie naszła ochota na blok czekoladowy
No i teraz nie wiem czego mi się chce bardziej |
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren no niestety, też mi szczena opadła.
I piona dziadkowi!! Jerzyczka piękny cycnik.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#641 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jutro koniecznie sprawdze czy jest w sklepie czy to jakas stara kolekcja czy co dam Wam znac jaka cena i czy w ogole jest jak na miekki biustonosz po prostu ma mega wyglad ![]() Niepozorna, ja stawiam na blok czekoladowy! Chociaz dzis po obiedzie jadlam skubanca z wisniami i tak mi smakowal
|
||||
|
|
|
#642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nospa to mój drugie imię na obiad śniadanie i kolację. Rozdrabniam i wciągam niczym kreskę. I takie tam ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Kupujemy gulivera w kolorze białym. Leżę, nawet powiem Wam ze nie bardzo chce mi się wstawać. A to juz oznaka poważnego nadwyrężenia. ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
Mój mówi to samo. I ciągle podkreśla ze kobiety są cudowne ze znoszą ciążę. I ze jest przeszczęśliwy, ze urodzę mu dziecko. I jedyne czego żałuje, to ze nie może dać mi fizycznej przyjemności. W ogóle mój poprzedni kochanek miał fetysz ciężarnych. Uważa, ze takie kobiety są najpiękniejsze - witalne, promienne, dobrze ukrwione wszędzie, no cud miód i orzeszki. Aż przydałby się taki komplemenciarz na etacie
|
||
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kinga ma 18 miesięcy i myśle ze to akurat. Tzn wiadomo jakie karty sie zrobi, ale teraz można juz cos pokombinować. Jak wyjdzie to sie pochwale. Mam dwie lewe ręce. Twoje rzeczy super :klaski: |
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwróciłabym uwagę, ze popycha niewinne dziecko. Grrr. :| |
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka, uwielbiam takich starszych dziadków
Kinga, nie jesteś jedyna Ja też nic złego w ciązy nie usłyszałam. Serio, TŻtowi się mega podobam (bardziej niż sama sobie), a rodzina/znajomi mówią, że wyglądam bardzo ładnie. Bardzo dużo ludzi zwraca mi uwagę na to, że mam mały brzuszek jak na 33 tc, że szybko chodzę ![]() Co do wagi, to nikt nic nie mówi. Szczuplakiem nie jestemm, ale ja przed ciążą miałam nadwagę. Natomiast w ciąży na plusie mam 8-9kg na ten moment i nie wiem, chyba wszystko w brzuchu jest ![]() Chodzę w tych samych dżinsach od początku ciąży, do niedawna w wielu bluzkach sprzed ciąży (teraz są krótkie na brzuchu), cycki mi nie urosły w ogóle (zmieniłam tylko obwód pod biustem w staniku na większy o 5cm). Także ja realnie nie widzę żebym przytyła jakoś bardzo. A przez to, że brzuch nie jest zbyt duży, no to jestem jeszcze dość żwawa - chodzę szybkko, nie mam problemów z butami, ze schyleniem się jak mi coś spadnie, w domu robię prawie wszystko. Ja w ogóle uważam, że teksty: JESTEŚ GRUBA do babki w ciąży to przegięcie, bo ta jej grubość zazwyczaj polega na tym, że ma większy brzuch niż zwykle + może delikatnie się gdzieś zaokrągliła. Przecież rozmawiamy tu o wadze i z tego co wiem, to żadna z nas nie przytyła 30kg, żeby tak opowiadać nam jakie grube jesteśmy ![]() Bułki do burgerów siedzą w piekarniku, wołowinka się 'przegryza'. Jak TŻ skończy na dziś robotę z podjazdem, to będę kończyć burgery i zjemy na kolację i coś obejrzymy w ramach relaksu
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają. To ich najmniejszy chyba. Ja zrażona jednak do triumpha jestem. Rozciągają się, deformują itd. Ostatni kupiłam 6 lat temu. Aczkolwiek wzory mają bardzo ładne. Może i od tego czasu jakość się poprawiła. ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- I takie jesteście super, że mąż po ikei wchodzi kupic mleko skondensowane. Krówki będzie mi robić. I chłodzić je będziemy w foremkach na lód. W kształcie serduszek. Bo nic innego nie mamy
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zadomowienie
|
Nebula jakbym była facetem to byłabym Twoim byłym
dla mnie właśnie najładniejsze są laski w ciąży Kinga to fakt, wiek zależy od kart jakie się zrobi. No ale to trochę pracochłonna robota jest, więc jak w ciąży zacznę to może na czas zdążę oczywiście życzę Ci żebyś się z tym szybciej uwinęła
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już się chłodzi ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#652 |
|
Rozeznanie
|
Hariet śliczne rzeczy stworzyłaś ! Bardzo mi się podoba organizer. Kolory bombowe. Podoba mi się bo pokoik robie szaro żółty
kot widzę pomaga. ![]() Kinga super zakupy. Prześcieradła piękne. Te szare gwiazdki by mi pasowały bo mam taki ochraniacz ![]() Ja juz po zakupach. Udało mi się kupić koszule do karmienia i szlafrok italian fashion bo otworzyli u mnie ich sklep. Przymierzyłam chyba z 5 koszul i rozmiar rozmiarowi nie równy. Kupiłam koszule rozchylaną M a szlafrok cienki bawełniany S. Jedna koszula S tez była na mnie dobra. ... gdybym zamawiala przez allegro pewnie wzielabym M/L... Także cieszę się że miałam możliwość przymierzania. Komplet kosztował mnie 120zl. Chyba spoko. Kupiłam tez kocyk w smyku. Szare minki a po drugiej stronie zwierzątka na białym welurze. Firmy Smiki za 39 zł. A teraz odpoczywam. .. żebro boli. .. :/ Edition. Super te wianki ! Kurcze ja juz zamówiłam wszystko do choinek z piórek bo bym wzięła jeszcze rzeczy na te wianki. Szyszek mam pełno. Zbierałam we wrześniu. Spray mam. .. muszę tylko pistolet na klej kupić. Przyszły tydzień biorę się za robotę
Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-11-27 o 17:25 |
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadają się do wyrzucenia Nie dość, że się porozciągały to jeszcze się strasznie mechacą... Z Triumpha jakoś nigdy żadnego nie miałam więc nie wiem. Najbardziej sobie za to te z Esotiq'a chwalę. No z nimi to się nic nie dzieje i są super wygodne ![]() Pochwal się potem krówkami. Takie w kształcie serduszek będą na pewno urocze |
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
My też zawsze w piątki wieczorem jemy coś dobrego + oglądamy filmy
Co do wagi i aktywności i atrakcyjności - ja mam na plusie 7kg, przez ułożenie Małego ciężko mi się schylać itd. ale nie jęczę Denerwuje mnie tylko ograniczenie aktywności fizycznej, w sensie wracam z nordic walking i musze już poleżeć żeby odpoczać, zrobię obiad, posprzątam i znów chwilę na kanapę a chciałabym robić więcej i szybciej i w ogóle, a czasem niezbyt się da
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
Wymiękam przy Was
Kiedy ja to nadrobię? Ja jeszcze z pracy "nie wyszłam"
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniałaś mi dzieciństwo |
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i potem skończę burgery.Ja też bym chciała więcej-szybciej,bo to jest w głowie, że przecież niedawno jeszcze wszystko robiłam i to szybko, bez problemu, za jednym zamachem. Posprzątanie domu od A do Z nie stanowiło większego problemu. A teraz,no to własnie jedna rzecz i leżenie. Ale nie mamy co narzekać, bo dziewczyny mają gorzej.. |
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie brzmi to tak ani trochę! Te co leżą rozumieją. Mnie dziś szlag trafił bo zabroniono mi korzystać z laptopa. Trzymanie go na kolanach i siedzenie to za wiele. Ale taki nasz los
|
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie nie moge ogarnac.... Was podczytuje, obiad robi i jeszcze jedzenie na dzisiejsze sasiedzkie andrzejki....
Hariett, masz talent ![]() Karen, gratki po wizycie Za odwrocenie sie Malenstwa ![]() Zuken, rowniez gratki wizyty ![]() Dotka, zbieram sie z pytaniem od kilku dni i ciagle zapominam... Ile asparginow bierzesz na dobe? Co do przytykow w ciazy to od mojej babci tylko uslyszalam "ty grubasie" ale oczywiscie odpyskowalam jej.... A generalnie wszyscy mowia, ze super w ciazy wygladam i generalnie moglabym tak cale zycie miec.... No ja podziekuje bo samopoczucie tak rewelacyjne nie jest :P nawet tesciowa mi za kazdym razem powtarza sie swietnie wygladam mile to jest.A co do TZta, to mowil, ze zawsze byl ciekaw jak bede wygladala z ciazowym bebzolem i tez jest zachwycony Nie piszcie juz o tych ciastach, krowkach i innych zakazanych dla slodkich mam daniach :P MY TU CIERPIMY! :P:P:P:P Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-11-27 o 17:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

Z resztę byle zechciał wyjść normalnie 
Pod koniec zawsze dodaje "Nienawidzę starych bab" 

fajne rzeczy
jak coś mi nie smakuje to muszę być jakoś nieprzytomnie głodna żeby to zjeść , ale już wymyśliłam - wezmę sobie jakieś jabłka i kupie chleb taki pakowany (one mają długą date ważności bez otwarcia) plus jakieś pojedyncze dżemy/miody do tego i jakoś przeżyję 

wzięłaś sobie nospe?

Kiedy ja to nadrobię? Ja jeszcze z pracy "nie wyszłam"
Za odwrocenie sie Malenstwa