![]() |
#631 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To tak jak mój dziadek mówi, że nienawidzi PiS i moherów ![]()
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny robiłyście kiedyś takie kotleciki z pieczarek, piersi z kurczaka i sera je normalnie się na patelni smaży, a jak bym je tak to ciasto włożyła do foremek na muffinki i zapiekła w piekarniku myślicie, że by wyszły ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lubie Twoja babcie! ![]() Patrzcie jaki ladny stanik miekki ma w kolekcji triumph ![]() Chyba jutro wejde do ich sklepu, moze beda mieli go na stanie,zeby przymierzyc ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1448637234.838131.jpg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
O to to
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jerzyczka super ten staniczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka prześliczny ten biustonosz
![]() ale mi wpadł w oko, ciekawe jaka cena..
#636 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się, moja babcia jest najlepsza
![]()
#637 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mojakaren oczywiście kciuki, ja nie czułam jak się przekreciła ale moja to od 25 tygodnia na każdym usg była główką w dół Harriet piękne rzeczy robisz ![]() Magda ja podklejałam meble tym klejem na początku ciąży i wszystko jest ok, nie słyszałam o tym że nie wolno |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
Miałam robić krówki ale mnie naszła ochota na blok czekoladowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Mojakaren no niestety, też mi szczena opadła.
I piona dziadkowi!! Jerzyczka piękny cycnik.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jutro koniecznie sprawdze czy jest w sklepie czy to jakas stara kolekcja czy co ![]() ![]() ![]() Niepozorna, ja stawiam na blok czekoladowy! Chociaz dzis po obiedzie jadlam skubanca z wisniami i tak mi smakowal ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#642 | ||
Zakorzenienie
|
Nospa to mój drugie imię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Kupujemy gulivera w kolorze białym. Leżę, nawet powiem Wam ze nie bardzo chce mi się wstawać. A to juz oznaka poważnego nadwyrężenia. ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
Mój mówi to samo. I ciągle podkreśla ze kobiety są cudowne ze znoszą ciążę. I ze jest przeszczęśliwy, ze urodzę mu dziecko. I jedyne czego żałuje, to ze nie może dać mi fizycznej przyjemności. W ogóle mój poprzedni kochanek miał fetysz ciężarnych. Uważa, ze takie kobiety są najpiękniejsze - witalne, promienne, dobrze ukrwione wszędzie, no cud miód i orzeszki. Aż przydałby się taki komplemenciarz na etacie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kinga ma 18 miesięcy i myśle ze to akurat. Tzn wiadomo jakie karty sie zrobi, ale teraz można juz cos pokombinować. Jak wyjdzie to sie pochwale. Mam dwie lewe ręce. Twoje rzeczy super :klaski: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwróciłabym uwagę, ze popycha niewinne dziecko. Grrr. :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka, uwielbiam takich starszych dziadków
![]() Kinga, nie jesteś jedyna ![]() ![]() Co do wagi, to nikt nic nie mówi. Szczuplakiem nie jestemm, ale ja przed ciążą miałam nadwagę. Natomiast w ciąży na plusie mam 8-9kg na ten moment i nie wiem, chyba wszystko w brzuchu jest ![]() Chodzę w tych samych dżinsach od początku ciąży, do niedawna w wielu bluzkach sprzed ciąży (teraz są krótkie na brzuchu), cycki mi nie urosły w ogóle (zmieniłam tylko obwód pod biustem w staniku na większy o 5cm). Także ja realnie nie widzę żebym przytyła jakoś bardzo. A przez to, że brzuch nie jest zbyt duży, no to jestem jeszcze dość żwawa - chodzę szybkko, nie mam problemów z butami, ze schyleniem się jak mi coś spadnie, w domu robię prawie wszystko. Ja w ogóle uważam, że teksty: JESTEŚ GRUBA do babki w ciąży to przegięcie, bo ta jej grubość zazwyczaj polega na tym, że ma większy brzuch niż zwykle + może delikatnie się gdzieś zaokrągliła. Przecież rozmawiamy tu o wadze i z tego co wiem, to żadna z nas nie przytyła 30kg, żeby tak opowiadać nam jakie grube jesteśmy ![]() Bułki do burgerów siedzą w piekarniku, wołowinka się 'przegryza'. Jak TŻ skończy na dziś robotę z podjazdem, to będę kończyć burgery i zjemy na kolację i coś obejrzymy w ramach relaksu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają. To ich najmniejszy chyba. Ja zrażona jednak do triumpha jestem. Rozciągają się, deformują itd. Ostatni kupiłam 6 lat temu. Aczkolwiek wzory mają bardzo ładne. Może i od tego czasu jakość się poprawiła. ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- I takie jesteście super, że mąż po ikei wchodzi kupic mleko skondensowane. Krówki będzie mi robić. I chłodzić je będziemy w foremkach na lód. W kształcie serduszek. Bo nic innego nie mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zadomowienie
|
Nebula jakbym była facetem to byłabym Twoim byłym
![]() ![]() Kinga to fakt, wiek zależy od kart jakie się zrobi. No ale to trochę pracochłonna robota jest, więc jak w ciąży zacznę to może na czas zdążę ![]() ![]()
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Rozeznanie
|
Hariet śliczne rzeczy stworzyłaś ! Bardzo mi się podoba organizer. Kolory bombowe. Podoba mi się bo pokoik robie szaro żółty
![]() ![]() Kinga super zakupy. Prześcieradła piękne. Te szare gwiazdki by mi pasowały bo mam taki ochraniacz ![]() Ja juz po zakupach. Udało mi się kupić koszule do karmienia i szlafrok italian fashion bo otworzyli u mnie ich sklep. Przymierzyłam chyba z 5 koszul i rozmiar rozmiarowi nie równy. Kupiłam koszule rozchylaną M a szlafrok cienki bawełniany S. Jedna koszula S tez była na mnie dobra. ... gdybym zamawiala przez allegro pewnie wzielabym M/L... Także cieszę się że miałam możliwość przymierzania. Komplet kosztował mnie 120zl. Chyba spoko. Kupiłam tez kocyk w smyku. Szare minki a po drugiej stronie zwierzątka na białym welurze. Firmy Smiki za 39 zł. A teraz odpoczywam. .. żebro boli. .. :/ Edition. Super te wianki ! Kurcze ja juz zamówiłam wszystko do choinek z piórek bo bym wzięła jeszcze rzeczy na te wianki. Szyszek mam pełno. Zbierałam we wrześniu. Spray mam. .. muszę tylko pistolet na klej kupić. Przyszły tydzień biorę się za robotę ![]() Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-11-27 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najbardziej sobie za to te z Esotiq'a chwalę. No z nimi to się nic nie dzieje i są super wygodne ![]() Pochwal się potem krówkami. Takie w kształcie serduszek będą na pewno urocze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
My też zawsze w piątki wieczorem jemy coś dobrego + oglądamy filmy
![]() Co do wagi i aktywności i atrakcyjności - ja mam na plusie 7kg, przez ułożenie Małego ciężko mi się schylać itd. ale nie jęczę ![]() Denerwuje mnie tylko ograniczenie aktywności fizycznej, w sensie wracam z nordic walking i musze już poleżeć żeby odpoczać, zrobię obiad, posprzątam i znów chwilę na kanapę ![]()
#655 |
Zadomowienie
|
Wymiękam przy Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniałaś mi dzieciństwo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też bym chciała więcej-szybciej,bo to jest w głowie, że przecież niedawno jeszcze wszystko robiłam i to szybko, bez problemu, za jednym zamachem. Posprzątanie domu od A do Z nie stanowiło większego problemu. A teraz,no to własnie jedna rzecz i leżenie. Ale nie mamy co narzekać, bo dziewczyny mają gorzej.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie brzmi to tak ani trochę! Te co leżą rozumieją. Mnie dziś szlag trafił bo zabroniono mi korzystać z laptopa. Trzymanie go na kolanach i siedzenie to za wiele. Ale taki nasz los ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
Ja sie nie moge ogarnac.... Was podczytuje, obiad robi i jeszcze jedzenie na dzisiejsze sasiedzkie andrzejki....
Hariett, masz talent ![]() Karen, gratki po wizycie ![]() ![]() ![]() Zuken, rowniez gratki wizyty ![]() Dotka, zbieram sie z pytaniem od kilku dni i ciagle zapominam... Ile asparginow bierzesz na dobe? Co do przytykow w ciazy to od mojej babci tylko uslyszalam "ty grubasie" ale oczywiscie odpyskowalam jej.... A generalnie wszyscy mowia, ze super w ciazy wygladam i generalnie moglabym tak cale zycie miec.... No ja podziekuje bo samopoczucie tak rewelacyjne nie jest :P nawet tesciowa mi za kazdym razem powtarza sie swietnie wygladam ![]() A co do TZta, to mowil, ze zawsze byl ciekaw jak bede wygladala z ciazowym bebzolem i tez jest zachwycony ![]() Nie piszcie juz o tych ciastach, krowkach i innych zakazanych dla slodkich mam daniach :P MY TU CIERPIMY! :P:P:P:P Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-11-27 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.