Mamusie styczniowe 2016, cz. VII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-27, 14:26   #601
kinga1701
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Kinga, ale ślicznosci! Mi się kurteczka bardzo podoba ta z myszką. A to w gwiazdki/myzki to co to?
Prześcieradełka do kołyski. Te myszki kocham
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:27   #602
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Jerzyczka koło pępka właśnie to w sumie środek brzucha i może być tak i tak nie czuję nic w zebra oprócz pchania się czegoś wielkiego i obstawiam że to główka bo kopniaki czuje na dole - dzisiaj ubrałam leginsy z gumką i miałam je poniżej pępka na brzuchu to kopal żeby mu oddać przestrzeń także no.. Za tydzień wizyta i za jakieś 3 usg więc zobaczymy
O tym pępku to mówię Ci ze swoich doświadczeń, bo mój mały łobuz chce wyjść mi bokiem brzucha tak prostuje nóźki ale do pępka nie dociera
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:27   #603
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że to by było dla mnie trudniejsze niż dla psa..
Mojemu dziś w pepco kupiłam piłki piszczałki i oszalał co naciśnie jak włoży w pyszczek i mu zapiszczy to wywala ją z pyska, bo się boi matoł
hahaha musze kiedyś wypróbować, ech ostatnio nawet nie mam jak mu kupić jego ulubionych smakołyków, a tz co jest w sklepie to zapomina podjechać do zoologa. Chyba zamówię przez internety i mi kurier do domu przyniesie

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:27   #604
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Wiecie bo to może się przekręcić nawet ale to jeszcze nie świadczy o sn moja koleżanka przynosiła do 42 tygodnia i zero skurczy nawet po oksy i w końcu ja wzięli na cc
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:29   #605
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
hahaha musze kiedyś wypróbować, ech ostatnio nawet nie mam jak mu kupić jego ulubionych smakołyków, a tz co jest w sklepie to zapomina podjechać do zoologa. Chyba zamówię przez internety i mi kurier do domu przyniesie
ja co jestem w rossmanie to właśnie smakołyki Mu kupuję ale mój pies to jest gigant - potrafi powąchać kabanosa i.. zostawić go bezczelnie za to biały ser i jajecznicę jadłby tonami zawsze mi podjada ze śniadania, bo prosi mnie to mu daję i zjada mi połowę, bo mu pod stołem podaję

jak się czujesz malwi? lepiej brzuch?

Edytowane przez Jerzyczka
Czas edycji: 2015-11-27 o 14:30 Powód: .
Stary 2015-11-27, 14:29   #606
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam laparoskopię (czyli o wiele mniej poważny zabieg, bo bez przecięcia powłok brzusznych), a dochodzenie do siebie po zabiegu wspominam średnio..
Ja laparoskopię, też średnio wspominam a najgorzej pierwszą noc, o matko jakiś drgawek dostałam, gorąco, zimno, słabo i niesamowity strach. Później już tylko ból brzucha, przez dłuższy czas
Stary 2015-11-27, 14:35   #607
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
ja co jestem w rossmanie to właśnie smakołyki Mu kupuję ale mój pies to jest gigant - potrafi powąchać kabanosa i.. zostawić go bezczelnie za to biały ser i jajecznicę jadłby tonami zawsze mi podjada ze śniadania, bo prosi mnie to mu daję i zjada mi połowę, bo mu pod stołem podaję

jak się czujesz malwi? lepiej brzuch?
No to rzeczywiście agent, mój szaleje na widok pomidorów. Chyba po mnie się zaraził :P

Leże, już chyba się nie ruszę do końca dnia w nocy co chwile przekrecałam się na plecy i myślę, że to przez to też mnie tak boli. Musiałam w nocy tz budzić, żeby mi pomógł się przekręcić na bok, bo taka skałe miałam w brzuchu. Łzy mi leciały z bólu, już chcę urodzić.

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-27, 14:35   #608
mojakaren
Zakorzenienie

Czyli będę wypatrywać i wyczekiwać tego falowania flaków, choćby nie wiem jak nieprzyjemne było to niech tak się stanie!

U mnie wypychanie główki pod żebra po prawej stronie i kopniaki po lewej, ale też na dole i w okolicach pępka.
W ogóle dzisiaj na USG Młody leżał w rozkroku haha

kinga śliczne rzeczy!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:38   #609
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Hej dziewczyny. Ja się ledwo ruszam. Stąd tak późno dzis sie odzywam. Natłok sytuacji stresowych i moja upartość by siedziec i pisać zaowocowały ciągłymi skurczami. Od wczoraj tylko przekręcam sie z boku na bok a i to wymaga ogromu wysiłku beznadziejnie.

Ale za to mąż chyba pojedzie dziś do Ikei po łóżeczko i dwie półki. To juz będą ostatnie rzeczy do kupienia dla dziecka.

Doczytalam o tym co zrobila harriet! Cudne rzeczy. Zazdroszczę talentu

Wspieram też Baby w podejściu jej faceta (rany, co za palant tak mówi własnej kobiecie...).

Cieszę sie tez z sukcesu malej Martynki. To juz dwa tygodnie...ale ten czas leci.
Stary 2015-11-27, 14:38   #610
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Czyli będę wypatrywać i wyczekiwać tego falowania flaków, choćby nie wiem jak nieprzyjemne było to niech tak się stanie!

U mnie wypychanie główki pod żebra po prawej stronie i kopniaki po lewej, ale też na dole i w okolicach pępka.
W ogóle dzisiaj na USG Młody leżał w rozkroku haha

kinga śliczne rzeczy!
to mój odwrotnie: główka po lewej z pleckami a nózie fikają po prawej
Stary 2015-11-27, 14:38   #611
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie znalazłam co zrobię mojej babci, mamie i teściowej KLIK Teraz tylko kółka znaleźć i szyszki pozbierać i mam zajęcie na grudzień
Zapowiada się super

Cytat:
Oooo, to mi się przypomniało, co ostatnio byłam chora - kaszlałam tak, jakbym miała gruźlicę i zapalenie płuc jednocześnie, do tego katar, no ledwo żyłam. Pojechałam do przychodni i znajoma babeczka z rejestracji pyta kto teraz wchodzi. Stary dziadek mówi, że on. A ona do niego: przepuści pan kobietę w ciąży? A on, że NIE, bo on czeka i koniec. No to ona mówi, że w takim razie wchodzę po tym panu. Poszłam powiesić płaszcz, a on oczywiście do innego gościa coś tam mruczał, że 'w ciąży to coś tam', na szczęście nie dosłyszałam.
Siedziałam w tej poczekalni kaszląc tak, że płuca prawie wyplułami już ledwo tam żyłam, ale cooo tam, 'ciąża to nie choroba'.
Nie znoszę takiego zachowania. A najbardziej mnie wkurza jak jeszcze marudzą pod nosem, jakby nie wystarczyło, że powiedzieli "nie".
A najlepsze jest to, że im się zawsze śpieszy i nie mogą nikogo przepuścić i zawsze np. w komunikacji miejskiej jak przyjdzie im stać, bo nie ma miejsca to stoją i wzdychają i stękają, żeby nikt czasem nie przeoczył, że "starsza osoba" stoi i że wypadałoby miejsca ustąpić Tylko, że np. na zakupach to mają siłę biegać i się przepychać, bo coś jest na promocji czy coś w tym stylu. Ehhh... Masakra. Dlatego ja zawsze ustępowałam miejsca kobietom w ciąży, osobom np. o kulach albo już serio takim starszym babuleńkom czy dziadziusiom. Wyfiokowanym "starszym Paniom" już nie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Dobra, chwale się co zrobiłam
Do czerwonego ma jeszcze powstać drugi, podobny, ale mniejszy. One będą do sypialni.
To w chmurki to suchy termofor z ziaren pszenicy i lawendy, pokrowiec w chmurki (z drugiej strony polarowy) jest zdejmowany.
Do kompletu żółtych ma powstać trzeci - nie wiem na ile to jest widoczne, ale one są jasnoszaro-żółte Te idą do Huberta.
Biały ma "podwójne ścianki" - jest wywinięty a'la golf i dosyć niski, bardziej jak misa.
Jest i dywan - robiłam go w sumie trzy razy, ale w reszcie jest w miare równy. Na zdjęciu wyszedł bardziej krzywy, ale to kwestia łózka
Dalej krzywuśny organizer - wygląda jak fartuch Wreszcie skończony!
Do tego mój ukochany zegar-słonik z Pepco i Koko na tle bajzlu remontowego, szkoda że było tak ciemno to średnio wyszła
Zdolniacha!

Cytat:
Ja też tego nie rozumiem mój nawet jak pokazuję mu rozstęp to widzę, że specjalnie ale pyta "A co to?""Gdzie?" "Ja nic nie widzę" i ciągle mi mówi, że ślicznie wyglądam
I tak być powinno Mój też mi mówi, że nic nie przytyłam, że tylko brzuszek mam ale tam jest dzidziuś i tak ma być Czasem się droczymy w żartach i wtedy się śmieje jak nie mogę się podnieść z gracją z łóżka, albo mówi do mnie "wielorybku", ale oboje wiemy że to żarty i nigdy mi nie dał odczuć, że źle wyglądam albo mu się już nie podobam...

Cytat:
Witam się po wizycie

Jaśko wazy prawie 1700 dag! Przybrał drugie tyle w ciągu 5 tygodni
Wszystko super, pięknie, ładnie, ale dalej siedzi tyłkiem na dole Gin się śmiał żeby prowadzic z nim poważne rozmowy nt. przekręcenia się, daje czas do 35tc po tym już mówi, że nie widział przypadku obrócenia.
Dlatego plis o kciuki w tej intencji Taaaak bym strasznie nie chciała CC

I kciuki oczywiście trzymam

Cytat:
Ja ci powiem, że boję się i takiego i takiego porodu bardzo. Nie wiem, który gorszy, żaden, żaden mi nie odpowiada nie można tych dzieciaków jakoś teleportować z brzucha?
Co nie zmienia faktu, że przed cesarką jak już będzie ustalona, a już raczej nastawiam się, ze będzie, to pewnie będzie kupa, stres i w ogóle im tam zemdleje chyba..
Dasz radę Zresztą na pewno Kuba jeszcze wykręci fikołka

Cytat:
Powiem Ci, że to by było dla mnie trudniejsze niż dla psa..
Mojemu dziś w pepco kupiłam piłki piszczałki i oszalał co naciśnie jak włoży w pyszczek i mu zapiszczy to wywala ją z pyska, bo się boi matoł
Mój pies może mieć tylko mega twarde zabawki i to takie żeby nie mógł ugryźć, najlepiej piłeczki. Inne po 5 minutach są w strzępach

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-27, 14:40   #612
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Ja się ledwo ruszam. Stąd tak późno dzis sie odzywam. Natłok sytuacji stresowych i moja upartość by siedziec i pisać zaowocowały ciągłymi skurczami. Od wczoraj tylko przekręcam sie z boku na bok a i to wymaga ogromu wysiłku beznadziejnie.

Ale za to mąż chyba pojedzie dziś do Ikei po łóżeczko i dwie półki. To juz będą ostatnie rzeczy do kupienia dla dziecka.

Wspieram też Baby w podejściu jej faceta (rany, co za palant tak mówi własnej kobiecie...).

Cieszę sie tez z sukcesu malej Martynki. To juz dwa tygodnie...ale ten czas leci.
wzięłaś sobie nospe?

Stary 2015-11-27, 14:41   #613
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
No to rzeczywiście agent, mój szaleje na widok pomidorów. Chyba po mnie się zaraził :P

Leże, już chyba się nie ruszę do końca dnia w nocy co chwile przekrecałam się na plecy i myślę, że to przez to też mnie tak boli. Musiałam w nocy tz budzić, żeby mi pomógł się przekręcić na bok, bo taka skałe miałam w brzuchu. Łzy mi leciały z bólu, już chcę urodzić.
Biedulka
Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość

Odpoczywaj, żeby te skurcze w nic się groźnego nie zmieniły
które łóżeczko z ikei wybraliście?
Mojego nadal nie wysłali jeszcze.. mają 8 dni roboczych dziś mija.. 5ty.. ale liczyłam na szybszą akcję
Stary 2015-11-27, 14:43   #614
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Niepozorna widzę że nie tylko ja jestem dla Tż wielorybkiem a jak mówię że wieloryby są wielkie i że dziękuję za taki komplement to mi mówi że wielorybki są malutkie i wcale nie takie grube :p
Stary 2015-11-27, 14:46   #615
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Niepozorna uwielbiam stare baby, które mają siłę szybciej biec do autobusu niż ja, a potem wzdychają w nim jedna raz wzięła laskę i popukała mnie nią w ramię z miną w stylu "Ty niegrzeczna dziewuchu, ustąp miejsca". Strasznie mnie wkurzyła, bo ja jestem z tych co zawsze, zawsze ustępują miejsca a jej nie widziałam. Zeszłam z tego miejsca, ale byłam wściekła
W ogóle to wolę ustępować miejsce starszym panom niż paniom Raz miałam sytuację w tramwaju na studiach, że taki dziadziuś wszedł. Ja mu ustąpiłam miejsca, a on do mnie co studiuję. Ja na to, że filologię angielską, a On "koleżanka po fachu, jam germanista", dał mi swoją wizytówkę, która była pełna jakiś orderów powojennych i powiedział, że jakbym miała jakikolwiek problem z tłumaczeniem po niemiecku to dla mnie za darmoszkę do dziś schowałam wizytówkę głęboko na pamiątkę miłej rozmowy z dziadkiem
Stary 2015-11-27, 14:47   #616
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Niepozorna widzę że nie tylko ja jestem dla Tż wielorybkiem a jak mówię że wieloryby są wielkie i że dziękuję za taki komplement to mi mówi że wielorybki są malutkie i wcale nie takie grube :p
Wczoraj teściowa do mnie Malwina jaka Ty gruba jesteś, w zeszłym tygodniu nie byłaś taka wielka. Na co ja natura i tak mnie długo oszczędzała, teraz pod sam koniec Młody musi się pokazać, że jest, a moj tz do mniej, mamo ale zobacz jak fajnie wygląda. Ma sam brzuszek. Poza tym on odkąd przyjechał, to szaleje na punkcie brzucha. Nie zauważa mojego cellulitu, wielkiego tyłka, podobam mu się taka

Stary 2015-11-27, 14:54   #617
kinga1701
Zakorzenienie

Jerzyczka ale super Pan. Ja też wolę Panom ustapić, zawsze uśmiechnie się, podziękuje a co niektóre kobiety to jeszcze ze złością że za późno wstałam, a przecież im się należy i jaka to ja niewychowana jestem.
Stary 2015-11-27, 14:54   #618
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wczoraj teściowa do mnie Malwina jaka Ty gruba jesteś, w zeszłym tygodniu nie byłaś taka wielka. Na co ja natura i tak mnie długo oszczędzała, teraz pod sam koniec Młody musi się pokazać, że jest, a moj tz do mniej, mamo ale zobacz jak fajnie wygląda. Ma sam brzuszek. Poza tym on odkąd przyjechał, to szaleje na punkcie brzucha. Nie zauważa mojego cellulitu, wielkiego tyłka, podobam mu się taka

Serio Ci tak powiedziala?! moj maz by chyba zabil swoja mame jakby sie tak do mnie odezwala :p dobrze, ze Twoj cie obronil
Stary 2015-11-27, 14:56   #619
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Jak mojemu mówię że mam cellulit i gruba jestem i w ogóle będę zdeechlak po porodzie bo ta skóra i w ogóle to mi mówi że będziemy ćwiczyć i będzie mnie motywować i raz dwa będę piękna i zgrabna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-27, 14:56   #620
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Jerzyczka ale super Pan. Ja też wolę Panom ustapić, zawsze uśmiechnie się, podziękuje a co niektóre kobiety to jeszcze ze złością że za późno wstałam, a przecież im się należy i jaka to ja niewychowana jestem.

Dokladnie! A juz najbardziej to widac jak jestem w ciazy, zaawansowanej a zadna starsza babka, ktora widac ze ma sile, nie przepusci, nie ustapi a wrecz czasem popchnie,bo musi sie przecisnac
Stary 2015-11-27, 14:58   #621
kinga1701
Zakorzenienie

Ja nie wiem, czy jestem jedyną osoba, która nie usłyszała nic nie miłego, czy też nie na miejscu na temat tego jak wyglądam w ciąży. Słyszałam, że mi szybko brzuch rośnie, że się nagle duży zrobił, ale jednocześnie, że mi pasuje i że bardzo dobrze wyglądam. To naprawdę musi być nie fajne słyszeć takie teksty od najbliższych.
Stary 2015-11-27, 14:59   #622
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Mój brat mi mówi że jestem gruba. I to mowi nie w fajnym znaczeniu..
Stary 2015-11-27, 15:01   #623
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Serio Ci tak powiedziala?! moj maz by chyba zabil swoja mame jakby sie tak do mnie odezwala :p dobrze, ze Twoj cie obronil
Bardziej wkurzają mnie teksty mojej matki, jak to ostatnio wysłałam jej zdjęcie (to samo co Wam tutaj) i mówi mi, chyba powinnaś przystopować z jedzeniem, bo się gruba zrobiłaś

Stary 2015-11-27, 15:01   #624
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Albo możesz mieć jak ja - przewrotu nawet nie czułam, chyba zrobił to w nocy Z resztę byle zechciał wyjść normalnie

Malwi i Nebula - trzymajcie się mocno... Mam nadzieję że Wasi mężczyźni Was dzielnie wspierają.

Niepozorna moja babcia się zawsze śmieje ze "starych bab" którym się właśnie wszędzie spieszy, bo są bardzo zajęte Pod koniec zawsze dodaje "Nienawidzę starych bab"

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 15:02   #625
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Witam się po wizycie

Jaśko wazy prawie 1700 dag! Przybrał drugie tyle w ciągu 5 tygodni
Wszystko super, pięknie, ładnie, ale dalej siedzi tyłkiem na dole Gin się śmiał żeby prowadzic z nim poważne rozmowy nt. przekręcenia się, daje czas do 35tc po tym już mówi, że nie widział przypadku obrócenia.
Dlatego plis o kciuki w tej intencji Taaaak bym strasznie nie chciała CC
Trzymam mocne kciuki Super waga

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Ze mnie też straszny niejadek jak coś mi nie smakuje to muszę być jakoś nieprzytomnie głodna żeby to zjeść , ale już wymyśliłam - wezmę sobie jakieś jabłka i kupie chleb taki pakowany (one mają długą date ważności bez otwarcia) plus jakieś pojedyncze dżemy/miody do tego i jakoś przeżyję
Mi się szpital głównie z dżemem i miodem kojarzy No i zupa mleczna, która mi zawsze bardzo smakuje

Kinga super rzeczy
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 15:03   #626
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Niepozorna moja babcia się zawsze śmieje ze "starych bab" którym się właśnie wszędzie spieszy, bo są bardzo zajęte Pod koniec zawsze dodaje "Nienawidzę starych bab"
Lubię Twoją babcię
Stary 2015-11-27, 15:07   #627
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Niepozorna uwielbiam stare baby, które mają siłę szybciej biec do autobusu niż ja, a potem wzdychają w nim jedna raz wzięła laskę i popukała mnie nią w ramię z miną w stylu "Ty niegrzeczna dziewuchu, ustąp miejsca". Strasznie mnie wkurzyła, bo ja jestem z tych co zawsze, zawsze ustępują miejsca a jej nie widziałam. Zeszłam z tego miejsca, ale byłam wściekła

W ogóle to wolę ustępować miejsce starszym panom niż paniom Raz miałam sytuację w tramwaju na studiach, że taki dziadziuś wszedł. Ja mu ustąpiłam miejsca, a on do mnie co studiuję. Ja na to, że filologię angielską, a On "koleżanka po fachu, jam germanista", dał mi swoją wizytówkę, która była pełna jakiś orderów powojennych i powiedział, że jakbym miała jakikolwiek problem z tłumaczeniem po niemiecku to dla mnie za darmoszkę do dziś schowałam wizytówkę głęboko na pamiątkę miłej rozmowy z dziadkiem

Ale miło

Cytat:

No i bardzo dobrze mówi

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-11-27, 15:07   #628
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Albo możesz mieć jak ja - przewrotu nawet nie czułam, chyba zrobił to w nocy Z resztę byle zechciał wyjść normalnie

Malwi i Nebula - trzymajcie się mocno... Mam nadzieję że Wasi mężczyźni Was dzielnie wspierają.

hahaha masz świetną babcię. Chociaż nigdy nie wiemy jakie my będziemy na starość.

Stary 2015-11-27, 15:08   #629
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Dokladnie! A juz najbardziej to widac jak jestem w ciazy, zaawansowanej a zadna starsza babka, ktora widac ze ma sile, nie przepusci, nie ustapi a wrecz czasem popchnie,bo musi sie przecisnac
To ja w poprzedniej ciąży miałam sytuację, że jechałam pełnym autobusem. Wsiadłam nie było miejsc, więc stoję i słyszę jak taka starsza pani mówi do swojej córki obok: patrz ta pani jest w ciąży. Córka nic, więc kobieta wstała i mówi mi proszę sobie usiąść i dopiero w tym momencie córkę olśniło i wstała żeby mamie miejsca ustąpić No, ale to była sytuacja jedna na milion, zazwyczaj trafiam na same zgorzkniałe zołzy
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 15:10   #630
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość
To ja w poprzedniej ciąży miałam sytuację, że jechałam pełnym autobusem. Wsiadłam nie było miejsc, więc stoję i słyszę jak taka starsza pani mówi do swojej córki obok: patrz ta pani jest w ciąży. Córka nic, więc kobieta wstała i mówi mi proszę sobie usiąść i dopiero w tym momencie córkę olśniło i wstała żeby mamie miejsca ustąpić No, ale to była sytuacja jedna na milion, zazwyczaj trafiam na same zgorzkniałe zołzy

Zdarzają się wyjątki ale tak jak mówisz taka sytuacja to jedna na milion

Prostujemy zą
bki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości