|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
Cytat:
Serum keratynowa robię sama, więc będzie wysłane świeże Banderasa dostałam w grudniu, także też świeżutki. Rezerwuję te 3 rzeczy
|
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Lacoste - niewielka torebka.
Bardzo zgrabna i świetnie wykonana jak to bywa przy firmowych rzeczach. W środku smycz do przypięcia kluczy. Funkcjonalna. Pasek regulowany. cos u mnie? |
|
|
|
|
#663 |
|
BAN stały
|
Hej, dopiero wróciłam.
Mam dostępne jeszcze: pończochy bez koronki -krem avon- poźniej zerknę ale na pewno 2 lata ważności ma, albo 2 i pół escada próbki kremów Baaardzo droga ta lacostinka była , pzdr
|
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wątek dokładkowy
zapraszam
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 1 atomek 10 ml, albo wszystkie ?
|
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Kuchnia wegetariańska (nowa!)
C.Atkinson - Dieta spalająca tłuszcz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#667 |
|
Rozeznanie
|
Czy znajdziesz coś za puder rozświetlający Benefitu lub żel Clareny ? ; ))
|
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
Hej, Meredith z wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433031
Byłabym chętna na wymiane moich płytek za eyeliner Bodyshop ewentualnie, za książkę Stephanie Meyer "Intruz" Odpisz proszę u mnie
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#670 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się:
Sanctuary - zestaw do dłoni ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- To wszystko mogę wymienić na zestaw do rąk + Benefit - Bathina, balsam do ciała w metalowym pudełku.
|
|
#671 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;ja tąspódnicę wcisnęłam w piątek koleżance,z desperacji,ale jak ją znam,to jej nosić nie będzie (no,może by raz założyła,np. w sylwestra
![]() Ona jest na prawdę dość elegancka,w takim punk/rock stylu ćwiekowym To chyba typowa 40stjka,z PROMODJa widzę u Ciebie dużo interesujących rzeczy,ale wstałam dziś przed 5.00 i mi się mózg gotuje. Muszę pomyśleć
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Z dokładek podoba mi się:
|
|
#673 |
|
Rozeznanie
|
Mnie wysyłka też wcale mało nie będzie kosztowała -muszę to wszystko wysłać paczką bo żelik jest dość spory + książka z grubą okładką. Meteorki - 14 kuleczek - 1/4 całego pudełeczka czyli ponad 50zł, żel kosztował mnie 60zł, książka 40zł, więc myślę że cenowo jest w porządku. Napewno nie oddam tego wszystkiego za zestaw do rąk, bo mi się nie opłaca, przykro mi, a nic innego oprócz Benefitu nie wypatrzyłam. Więc chyba podziękuję
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Nie będę dyskutować na temat ceny, poprostu podziękuję Może innym razem
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
Super! w takim razie ja chętnie się piszę na wymiane moje płytki za eyeliner
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433031 Płyty są w jak najbardziej dobrym stanie i przydatne do użycia, elegancko się odtwarzają, opakowania prawie jak nowe, z tą różnicą, że bez folii ;-) A ćwiczenia, zwłaszcza te Bollywood Dance są naprawde przyjemne. Osobisty trener tez, choć to zależy który program wybierzesz- są i lekkie i przyjemne pilates i joga, a są i treningi-wyciski. U Tamilee z kolei jest głównie wycisk, ale piętnasto-trzydziestominutowy no i wart efektów pozdrawiam, reszta w prywatnej, ok?
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Artdeco - nr 373 (mocno iskrzący beż); cień mini: 0.8g ! / niewielkie zużycie ?
|
|
#679 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak tylko będę miała czas to przejrzę,ja też coś tam dorzuciłam. Narazie trzymam dla Ciebie te rzeczy, które sobie wybrałaś
Myślę, że do czasu naszej wymiany jeszcze może uda nam się co nieco wybrać
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
PĘDZLE W ETUI (firmy Lancrone):
Większość nie używana, dwa pędzelki były raz przetestowane (zostały zdezynfekowane płynem MAC, a następnie wyprane w delikatnym szamponie). Oddam jako całość: czyli dokładnie to co na zdjęciu (13 pędzli). Nie rozbijam zestawu na pojedyncze pędzle! MAC: NAKED Atomizerki - nowe! 4 x 5ml 2 x 10ml Meow - Indelible Gel Eyeliner 4g Kolor: ciemny granat z domieszką grafitu - bardzo ciekawy kolor ubytek: 2 testy (patrz foto) Clarena - Pre Depil Gel / Żel znieczulający przed depilacją. MOZE COS U MNIE?
|
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
Chętnie przygarnę Cerruti Image Woman. Być może również Superbalm Mango, tylko musiałabym sprawdzić wcześniej, czy pasuje mi kolor (moim ukochanym jest 01 Grapefruit). Może znalazłabyś coś u mnie
?
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
tak, jestem nadal chętna na 2 książki, 7ml lacoste touch of pink, poza tym spodobało mi się jeszcze Wielofunkcyjne urządzenie do modelowania włosów + etui.
![]() przepraszam że nie odpisałam wcześniej, ale jestem bardzo zabiegana |
|
|
|
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Wiesz co, stwierdziłam, że to nie ma sensu, żebyś czekała co chwila, bo ja naprawde teraz jestem wybiórczo tu i zawieszam narazie wymianki, bo to nie tak powinno wyglądać. Ktoś czeka aż odpowiem i sie denerwuje... I ja też sie męcze że musze ogarniać wymiany a narazie nie mam na to sił i tylko zamieszanie jest... Także przepraszam Cię ale wolę zrezygnować uczciwie, nie chciałabym żeby ktoś miał pretensje potem... Dziękuję za cierpliwość i przepraszam.
Pozdrawiam Qua |
|
|
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
wypiszę, co mi się u Ciebie podoba, a Ty zdecyduj czy i co chcesz oddać: Lancome - Photogenic Lumessence Guerlain, Terracotta, SunSet Celebration (Puder brązujący prasowany) co jeszcze Cię interesuje oprócz lakieru Adrenaline? |
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
niestety aplefitu już nie mam
|
|
|
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra, to mogę oddać wybrane odlewki i próbkę jak do podkładu dorzucisz torbę w prosiaki
jeśli się zgadzasz to zapraszam na pw
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

, pzdr