|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Dzień dobry
Faktycznie,jakoś sporo nowych osób .Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia,jakoś nie mam weny do rozpisywania się ... .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#662 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [quote=star15;8546194]pewnie, że będziesz mogła, tarantulek! ^^ phi, kinder to się do nas nie umywa ;D haha, my jesteśmy jedyna i niepowtarzalna firma. ![]() a ja do tych jajek będę wrzucać karteczki z jakimiś złotymi myślami może.. [zaleciało pomysłem Tymbarka ]. może jakieś cytaty z polskich piosenek? hah, tych co głupszych i śmieszniejszych. ;D a no i problem- jak nazwiemy tą naszą firmę? xDMoze jakaś nazwa taka bardziej nooo bardziej taka swiatowa-bo jak macie zamiar zwojować świat? ![]() ![]() już rozumiem u mnie też mokro, w nocy padało, ale cieszę się, że udało Ci się pobiegać- ja osobiście lubię to uczucie, gdy już jestem 'po' i mam niesamowite poczucie, że udało mi się pokonać samą siebie i moje 'nie chce mi się'. ;Doj tak, ja tez lubię to uczucie ![]() /quote] Miłego dnia!! Cytat:
Lolcia z Mangoliną-oj znam to uczucie jak się jest trudno wdrozyc w wątek, jeszcze jak się tak szybko rozwija jak plotkowy Ale wszystko jest do zrobienia![]() Niuniuska-królik z reklamy duracell-
|
|
#663 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Boze ale ja zasuwam na pelnych obrotach...nie wyrabiam juz... Bylam dzis po odbior badan u lekarki ,ale ze kolejka za dluga wiec postanowilam wrocic kiedy indziej ^^ Umowilam sie z 3 kolezankami i 3 kumplami...Juz zapisuje to w grafiku zeby wszystko zdazyc. A teraz pieke karpatke sobie![]() Co jest?Cytat:
Napisz cos i od razu sie wgryziesz![]() Cytat:
A bluzeczke na pewno jeszcze kupisz. DO piatku daleko Ach te preteksty pogogodowe... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzeva sie zmobilizowacMilego |
||||
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mądry brat postanowił wczoraj wyjść z samochodu podczas gdy mój tata ruszył nim do przodu Zaznacze, że samochód terenowy - cholernie ciężki, ogromne koła... Na szczęście brat tylko nogę skręcił, chociaż mało brakowało, a pod kołem by się znalazł. Miłego dnia Gwiazdki |
|
|
|
|
#665 |
|
Wtajemniczenie
|
Agolek zazdroszcze podrozy
i zazdroszcze udanego biegu mi sie dzis nie udalo pobiegac ;/ Lolcia witaj ![]() Star czekamy zatem cierpliwie na zaproszenia ![]() a bluzke jeszcze kupisz, ja tez bede sie musiala wybrac na zakupy ciuchowe i jakas bluzke nabyc, ale to chyba w czwartek ![]() Mangolina witaj Lovelytraces nie przejmuj sie, mi sie dzis nie udalo tez pobiegac moze jutro nam sie uda?? Niuniuska to sie bidaku nazasuwasz :przytu: ja sie nie boje latac samolotem ale dopiero kilka razy lecialam, a chcialabym nawet codziennie za to podrozy dlugich autokarem i pociagiem nie znosze i staram sie unikac, zwlaszcza po 26 godzinach podrozy do Londynu kilka lat temu ;/ dobrze, ze teraz samoloty w cenie autokaru znaczy sie bilety Malinko a coz to za ksiazeczki?? ![]() Star to nieciekawie z ta podroza, jak ledwo unikneliscie zderzenia ;/ a ja ostatnio tez spac lubi, tylko nie moge wczesnie zasnac ![]() Agness milego dnia Tarantulku co do biegania, to ja biegam tylko w elblaskim lasku, a tam jest pelno biegaczy z grupy biegowej, wiec nikt sie na mnie nie patrzy dziwnie i jak chce, to moge sie do kogos przylaczyc jest pelno maratonczykow, wiec ja w porownaniu do nich to cienias nad cieniasy biegaja, bo to kochaja, a nie zeby schudnac, nie wiem czemu ludziom sport kojazy sie z odchudzaniem, to juz poruszac sie nie mozna?? ruch to naturalna potrzeba czlowieka, mamy to zakodowane w DNA i w toku ewolucji szybko to sie nie zmieni, powinnismy sie ruszac, bo kiedys ludzie pierwotni codziennie przemierzali wiele km a my mamy praktycznie te same geny gdzies tam czytalam taki artykul kiedys o tym hehe dzien dobry wstalam przed 8, bo po 8 chcialam jechac biegac, ale kropil deszczyk, naszly ciemne chmury i jakos tak szaro i buro, jakby mialo lac...balam sie, ze pojade i bede musiala wracac, a wtedy to bym sie wkurzyla dopiero wiec jak cos, pojade jutro. pogoda sie unormowala teraz. no ale po tej 8 poszlam znowu spac i wstalam o 11.30 zaraz ide cwiczyc, a pozniej po zakupy, bo prawie nic do jedzenia nie mam
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem
![]() Bo sobotniej imprezie leeedwo żyje ale było fajnie![]() Sobota i niedziela spędzona z moim kochanym Tz tem większość niedzieli przespaliśmy po imprezie ale to już szczegół ![]() pojechał dzis do pracy i moze wróci dzis a moze dopiero w czwartek.. ale szybko zleci,jutro juz wtorek![]() Nie lubie lata Dzis siedze w domku, moze wieczorem przejde sie do parku z kolezanką na spacerek. Wiec wizażuję aktywnie ![]() ![]() Mercy-wysłałam
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny opuszczam was na jakiś czas...
Wrócę jak mój stan psychiczny się poprawi... Wyjaśnienie: Pewnie pamiętacie, jak wspominałam o chorym dziadzi? Dzisiaj zmarł... Jadę do rodziców, rodziny... I na pogrzeb... Tam było tak, że dziadkowie i rodzice moich dziadków umarli w przeciągu tygodnia bo nie mogli, żyć bez siebie... Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie...
Plus Size-owy wątek gadulcowy ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-08-11 o 13:14 Powód: Wyjaśnienie + dopisek |
|
|
|
#668 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
korzystając z okazji, że tata w pracy, mama u koleżanki, a juniorek [młodszy brat] śmiga na rowerku, ja się wytańczyłam, wyskakałam i jeszcze całe mieszkanie posprzątałam! ;d łoho, cały zapas energii ze mnie uleciał i dobrze mi tak, lubię być pozytywnie zmęczona. i czyściutko mam w domu nawet.. ^^ co do tych zakupów, dzisiaj to już z pewnością odpada, ale może jutro.. no cóż, zobaczy się. wiesz, ja też lubię biegać, biegałam marzec-kwiecień prawie codziennie, a teraz trudno mi wpaść w taki 'trans' i nie biegam jakoś, a szkoda. Cytat:
Cytat:
czekamy cierpliwieCytat:
Cytat:
ależ mi smaka narobiłaś! i zazdroszczę ładnej pogody, u mnie się na takową nie zapowiada, ech.Cytat:
i te hormony szczęścia wydzielające się podczas aktywności fizycznej, no.. coś w tym jest. a jaką nazwę proponujesz pajączku? : D hah, a biegaj sobie- chyba mamie dasz radę wytłumaczyć, że to dla przyjemności i kondycji. ;> z moją nie byłoby problemu w tej kwestii, bo ona sama jako nastolatka startowała w różnych zawodach, maratonach.tadadadam: mam zaszczyt poinformować wszystkie Wizażanki, że otrzymujecie 50% zniżki na wszelkie produkty FTBNATSN [Firmy Tymczasowo Bez Nazwy Ale To Się Nadrobi] wszelkie omdlenia z radości w reakcji na powyższą wiadomość mile widziane.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Star wyjaśnie we wcześniejszym wpisie, żeby nie było pytań dlaczego znikam....
PS. a książki to cała nowiutka Saga o Ludziach Lodu...
|
#670 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Tarantulek;8547760]Kurcze a ja bym tez chciała pobiegac i kombinuje jak tu biegac zeby mnie nikt nie widział-ostatnio jak biegałam to potem sąsiadka doniosła mojej mamie ze czemu ja biegam, pewnie się odchudzam...Wscibskie babsko....ale mnie to jakos zniechęciło-wiem, wiem nie powinnam się tym przejmować ale jednakslonce, a czym ty sie przekmujesz?! ze jakas baba sie gapi?i niech sie gapi,na zdrowie. Ja zakladam sluchawki na uszy i zasuwam i mam centralnie w dupeczce czy ktos sie gapi czy nie
Cytat:
Cytat:
wybacz jesli sie myle , moze czytam akurat wybrane posty ![]() hello laleczki, ja wlasnie jem lunch,pogoda bez zmian czyli porazka...nie moge sie doczekac az ten dzien sie skonczy.. milego popoludnia wam zycze
|
|
#671 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Przypuszczam, że dzięki naszej firmie nawet nie raz, phi ^^
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I widze, że tutaj interesiki to się beze mnie załatwia, coo ? Star, dobra nazwa Malinko- oj, Kochanie ![]() No ale . Ja mam mętlik w głowie, bo tato obiecał mi cyfrówkę, a ja teraz proszę go o telefon zamiast niej, tylko tak z jak najlepszym aparatem to by mi się bardziej przydał bo mój gratofon 2-letni służy wprawdzie tylko do wysyłania sms-ów i dzwonienia (czasem robię nim zdjęcia) i chociaż nie jest najgorszy to i tak wolałabym mieć lepszy, bo wszyscy mają teraz jak najlepsze a ja oczywiscie jakieścoś . I nie wiem czy namawiać na telefon czy cyfrówkę Mam dosyć mało czasu na zastanowienie się i namówienie, więc muszę działać .
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko - trzymaj się słoneczko
.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lojalny wspólnik jestem, haha. wydaje mi się, że lepszy będzie telefon z jakimś porządnym aparatem- takie 2 w 1. po pierwsze- raczej tańszy niż cyfrówka [to argument, by przekonać tatę], po drugie- z telefonem chodzisz wszędzie i więcej korzystasz niż z aparatu, prawda? a nazwa firmy- no kurdesz, Kury Domowe, któraś Wizażanka wyżej podrzuciła taką myśl, co Ty na to? ![]() Cytat:
niech lepiej się ten gruby [zapewne tak jest ] sąsiedzki babsztyl zastanowi, czy jej się by nie przydało pobiegać, a nie chodzi i donosi na innych, o.malinko- ojej.. kondolencje, Kochana. ;* bardzo mi przykro, ale z jednej strony to piękne, że ludzie do późnej starości tak się kochają, że jedno bez drugiego nie przetrwa. oby jednak tym razem tak się nie stało..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=agolek;8549032]
Cytat:
![]() tak na powaznie, to moze troche racji masz z ta pesymistką ale to tylko czasami ![]() po prostu nie lubie upałów
|
|
#675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tato się uparł na cyfrówkę i za nic nie mogę go dlatego przekonać do fona, eh. Trza się jeszcze postarać.
|
|
#676 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
skakałam na skakance-jak mi się to udało to nie wiem....ale mi się tak fajnie skakało-do muzyki I patrze mineło poł godziny-ale ja mam jeszcze duzo siły, potem mineło 15 minut, a potem jescze 15-i sobie mysle dobra chyba dośc I dopiero jak przestałam skakać to się poczułam taaaka zmęczona heheh![]() Cytat:
Orzeszku widziałam Cię -strasznie ładnie Ci w tej grzywce-wyglądasz tak jak taki aniołeczek -strasznie mi się podobasz ![]() ![]() ![]() Cytat:
ojej Malinko, współczuje naprawde, mi juz tez została tylko 1 babcia, pamietam jak to było jak dziadek umarł-trzymaj się kochana ![]() Cytat:
![]() [quote=agolek;8549032] Cytat:
Masz racje Agolku, ale ta moja mała miescina, i ludzie tutaj tak mnie denerwuja ze....we wszystko nos wsadzaja, postaram się tym nie przejmowac tylkonormalnie sobie biegać ![]() Cytat:
No własnie!!ona jest gruba bardzo, bardzo Nazwy jakie mi wpadły teraz co do Waszej firmy: Jajobombo, Gwiezdne Jajo-tylko nie wiem czy się tu Ewelka nie poczuje pominięta ![]() ![]()
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
Baby Oj mam nadzieję, że jutro się ona pokazę! W końcu musi się udac
![]() Niezapominajka Jutro obowiązkowo obie biegamy! i nie ma bata..
|
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane
![]() ja tak daję znac, że zyje i ze o Was pamietam ![]() generalnie to czuje to samo co lolcia,mango,agolek i milka - ciężko mi sie wdrozyc w watek, tyle nowych osob i tyyyyyle postow, ze nie daje rady ich wszystkich ogarnac po prostu... staram sie w miare mozliwosci, ale nie zawsze mam tyle czasu... U mnie generalnie wszystko dobrze, po staremu Dziś mam wolne, od niepamietnych czasow w koncu mi sie przytrafilo W zwiazku z tym bylam na zakupach, kupilam sobie spodnie (ciemne dzinsy, super skrojone ) i upatrzylam tramposze, ale niestety byly uszkodzone w zwiazku z tym musze pojechac do innego sklepu zobaczyc czy tam je maja bo bardzo sie na nie napalilam ![]() Przed chwila wrocilam do domu, zjadlam cos i zaraz mknę spotkac sie na kawuche z dawno nie widzianymi kolezankami no, a pozniej zaatakuje sklep trampkowy Na wieczor tez cos planuje, ale jeszcze do konca nie wiem co ![]() Takze korzystam z wolnego dnia pełną para ![]() Poza tym staram sie zdrowiej odzywiac i oczywiscie nie jest tak wzorcowo jak bywalo, ale i tak jest lepiej z czego jestem dumna Nie zamierzam przesadzac z perfekcjonizmem, troche grzeszkow nie zaszkodzi![]() Sciskam Was wszystkie mocno, a nawet jeszcze mocniej, buuuuzzzzka
|
#679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no po prostu pieję na głos! świetna ta wizja reklamy, ahahaha. ; D udała Ci się Ewelka, bierzemy Tarantulka za wspólnika, co? będzie naszym agentem od pomysłów, haha. ;D a co do skakanki- narobiłaś mi ochoty, muszę sobie kupić, bo starej nie mogę nijak znaleźć. gdzieś w szufladach się zawieruszyła biedaczka. a ja nazwę firmy proponuję: 'jajeczna eksplozja' xD
||
|
|
|
#680 | ||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
a kiedy ten koncert w Krk? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie chce mi się strasznie bo tyyle mam godzin do zrobienia ze zwiędnę w tej szkole no ale jak mus to mus Cytat:
Cytat:
w sam raz żeby się zacząć wdrażać w klimat ![]() Cytat:
phi, taka weteranka a miałaby nie mieć nic do powiedzenia, skandal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiem co czujesz... ale pomyśl że dziadziusiowi już jest teraz lepiej, jak jego cierpienia się skończyły... ![]() Cytat:
Cytat:
pisuj co u Ciebie częściej i bez stresów, to przecież tylko my ![]() a odżywianiem się zaczniesz przejmować po wakacjach ![]() wróciłam z Kato wspaniale spędziliśmy czas z TŻ-em, aż nie chciało nam się wracać, no ale cóż, praca, nauka, obowiązki, nie ma lekko (zwłaszcza ze na ten tydzień i tak już mamy mnóstwo planów ) BTW Już za tydzień lecimy no ale jeszcze o tym nie myślę, na razie się stresuję samolotem bo nigdy nie latałam ![]() udanej reszty dnia życzę
|
||||||||||||||||
|
|
|
#681 |
|
Wtajemniczenie
|
Milka dobrze, ze bratu nic powazniego sie nie stalo
![]() Orzeszku ciesze sie, ze impreza sie udala i milo spedzilas weekend ja tez nie lubie upalow Malinko wspolczuje trzymaj sie jakos Star no ja biegalam tak 2-3 razy w tygodniu, ale teraz mialam 2 tyg przerwy z kilku przyczyn, a pogoda cos nie chce, zebym to bieganie wznowila ![]() Ewelka ja wlasnie tez chce sobie telefon zmienic, bo mam start stary ale nie wiem jaki warto kupic, nie jestem na biezaco i dlatego wciaz sie wstrzymuje ![]() moze ktoras z Was moglaby polecic jakis telefon fajny?? Lovelytraces no ja zamierzam jutro na to bieganie wyruszyc, zobacze co wyjdzie Madameapple ja tez sciskam mocno ![]() Tarantulek niezla raklama hahaEwusia nie boj sie samolotu to extra sprawa ^^
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) Edytowane przez 88niezapominajka88 Czas edycji: 2008-08-11 o 16:51 Powód: dopisek |
|
|
|
#682 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ojej, dobrze że gorzej to się nie skończyło! dzieci są nieokiełznane.... Cytat:
trzymaj się Malinko ![]() Cytat:
dobre podejscie w srpawie odzywiania ![]() Cytat:
![]() ![]() A lotem się nie przejmuj, sama przyjemnosc - przynajmniej dla mnie ![]() Nie zdążyłam dziś nic zalatwic, wiec zalatwie te odpisy dopiero za tydzien no ale trudno. moze wczesniej jeszcze znajde jednak te papiery ![]() uppppppppaaaaaaaaaaaaaaaa ł................. buziaki!
|
||||
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Tarantulek;8550797]
Orzeszku widziałam Cię -strasznie ładnie Ci w tej grzywce-wyglądasz tak jak taki aniołeczek -strasznie mi się podobasz ![]() ![]() ![]() /quote] Aniołeczek ![]() ![]() ![]() ![]() Pieroński ze mnie aniołeczek ![]() ![]() ![]() ![]() hihi .. u mnie wieje nudą nudą i jeszcze raz nudą... Tęsknie za Tz tem, a nic nie pisze czy dzis przyjedzie czy nie
|
#684 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No pewnie, grzeszki też muszą być Ja cię tez sciaskam mocno i przychodz tu częsciej-postaraj sięCytat:
O fajne-moze być jajeczna eksplozja ![]() Cytat:
Jaaaa jak ja był chciała samolotem leciec -nigdy nie leciałam ![]() Cytat:
Miłego popołudnia!
|
|
#685 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[quote=star15;8549262]haha, agolek, mocna jesteś- 'i mam centralnie w dupeczce, czy ktoś się gapi, czy nie.' prawidłowo, kochana, prawidłowo
niech lepiej się ten gruby [zapewne tak jest ] sąsiedzki babsztyl zastanowi, czy jej się by nie przydało pobiegać, a nie chodzi i donosi na innych, o.no, masz racje. Dlaczego niby czlowiek ma sie czuc zestresowany,ze biega i da o zdrowie i kondycje. Zagranica jakos setki ludzi iegaja po parkach,przy ulicach na chodnikach i jakos nie wzbudzaja takiej sensacji... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zwlaszcza start uwielbiam jest troche jak w autousie tyle ze nie trzesie tak ![]() dobry wieczor, ja wlasnie zjadlam obiad i siadam na forum Slubne i zaczynam sie rozgladac za bukietem bo nie mam jeszcze nic wybranego.. Bede tu zagaldac
|
|
#686 |
|
Wtajemniczenie
|
Agolek slub <marzy> jak romantycznie
pochwal sie bukietem, jak wybierzesz
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#687 | |
|
Rozeznanie
|
[quote=agolek;8553175]
Cytat:
Jeju!4 tygodnie?! Pamiętam jak mowiłas ze 8...ale ten czas leci....
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
no Laski nie przesadzajcie
dacie rade sie wdrozyc po prostu piszcie, co u Was i juz
|
|
|
#690 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

.
.

wiem,ze troche wczesnie zeby juz przewodnik kupowac ale byla okazja wiec sie skusilam.
ale wrocilam cala uwalona i nawet na wlosach mialam bloto bo mokro...
a ja do tych jajek będę wrzucać karteczki z jakimiś złotymi myślami może.. [zaleciało pomysłem Tymbarka
]. może jakieś cytaty z polskich piosenek? hah, tych co głupszych i śmieszniejszych. ;D a no i problem- jak nazwiemy tą naszą firmę? xD
u mnie też mokro, w nocy padało, ale cieszę się, że udało Ci się pobiegać- ja osobiście lubię to uczucie, gdy już jestem 'po' i mam niesamowite poczucie, że udało mi się pokonać samą siebie i moje 'nie chce mi się'. ;D

na wieczór umówiłam się z natrętnym kolegą.
Zaznacze, że samochód terenowy - cholernie ciężki, ogromne koła... Na szczęście brat tylko nogę skręcił, chociaż mało brakowało, a pod kołem by się znalazł. 

ale było fajnie

no ale trudno. moze wczesniej jeszcze znajde jednak te papiery