![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
![]() musi byc jednak elegancko ![]() a juz sobie nie wyobrazam jak mozna do slubu Hummerem jechac ![]() oooo znalazlam tez panoramy mojego kosciola http://panoramy.zbooy.pl/360/show.ht...-1&t=16&lang=p ![]() super ta strona ![]() ![]() TZ zarzadzil, ze zaraz idziemy do kuchni robic spaghetii... moja dieta lezy i kwiczy ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-15 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
mi działa przesliczny ten kosciół tylko rzeczywiscie troche bedzie meczace siedzenie w ławce bez oparcia,
lain twoj kosciolek tez bardzo ładny |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zadomowienie
|
hm...auto do ślubu
my pewnie pojedziemy srebrnym oplem mojego przyszłego teścia ![]() ![]() ![]() i tak myślę o tym kamerzyście, to chyba zależy od człowieka. Jestem oszczędna (bardzo), ale jeśli mi na czymś zależy to na tym nie oszczędzam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-04-15 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Rozeznanie
|
lain na zdrówko
![]() co tam dietka ![]() a kościółek jest śliczny ![]() ![]() mój jest podobno najgorszy w okolicy do fotografowania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do dekoracji samochodu, to my raczej będziemy mieli bardzo delikatne kwiatki. Na garbusa zbyt wiele dekoracji nie trzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
Juz zdecydowane od Października ide na studia
![]() Dziś po pracy poszłam do dentysty i od 8 lat mi 4 zeby do roboty mi doszły:/ Więc dzis mi zrobił jednego, teraz musze isc na RTG i bede miec jeszcze 9 ząbków do roboty. Ale powiem Wam ze tak sie bałam a nic mnie nie bolało ![]() Z Tz tak mi było fajnie dziś miał egzamin. Tęsknie za nim a dopiero sie zobaczymy w piątek ![]() Nie oge Was nadrobić teraz bo chrześniak mi zajmuje komputer. WIęc tylko chciałam Wam powiedzieć ze ide sa studia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oto zdjęcia kościółka w którym chcemy wziąć ślub (nie znalazłam lepszych fotek, na zdjeciu nr 2 widać "całe" wnętrze, kosciółek w środku, jak widac jest malutki ![]()
![]() |
#669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz juz sie nie robi takich nudnych filmow gdzie kamerzysta zaglada gosciom do talerza ![]() teraz film trwa jakies 1,5 godziny, zawiera najwazniejsze momenty i fajnie zmontowane klipy ![]() ![]() TZ zjadl na wielkim talerzu, a ja w malej miseczce ![]() ![]() Cytat:
![]() to teraz nie niancz dzieci tylko do matury sie ucz ![]() od 8 lat nie bylas u dentysty? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na aucie mi nie zależy a jak tak kiedyś tu rozmawiałyśmy to większość mówiła, że żal wydawac tysiaka na wypożyczenie to sobie wzięłam do serca. ten mój jest dokładnie w takim kolorze http://www.landrover.pl/10576 moja dieta też średnio, bo zjadłam pół czekoladowego baranka, ale czuje się chudsza. W sumie nie obżerałam się w święta. Cytat:
![]() Cytat:
![]() tz teraz liczy ile nas wyjdzie transport gości...boje się, że strasznie dużo. LAin ogladam Twój czercz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#671 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli dałaś się przekonać do garbusa ![]() Cytat:
![]() masakra z tymi zębami, nie chodziłas na kontrole?Lepiej regularnie chodzić, bo później taki zonk jak u Ciebie i majątek u dentysty zostaje. nie taki malutki, mój jest mniejszy, nie wiem jak wytłumaczyć ile on ma, ale strasznie krótka jest droga do ołtarza. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiczowate "ozdobniki", podpisy z worda chyba ![]() ![]() ![]() Za młoda to na pewno nie jestem. W dniu ślubu będę miała 25 lat ![]() Po prostu chodziło mi o termin. Mojej mamie się wydaje, że wystarczy wszystko załatwić kilka miesięcy przed ślubem, a nie ponad rok ![]() A co do garbusa, to jeszcze go nie widziałam, ale pewnie i tak nim pojedziemy ![]() ![]() Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-04-15 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Strasznie bym chciała znaleźć pracę, bo chcę iść na studia podyplomowe ![]() eeee to jak mamie tylko o to chodzi to luzik,, uda się jej jakoś wytłumaczyć ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-15 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Rozeznanie
|
Aniolek, a garbusa wynajmujecie czy jakiś znajomy wam pożycza?
Edytowane przez natj Czas edycji: 2009-04-15 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Na szczęście to samochód znajomego i by nam za free pożyczył
![]() Trochę cały czas się o miejsce obawiam, bo w sukni może być ciasno, ale jest możliwość wyjęcia przedniego siedzenia, więc tragedii nie będzie ![]() PS. Długo Ciebie nie było. Co tam u Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo a tu http://panoramy.zbooy.pl/360/show.ht...-tyniec&lang=p http://panoramy.zbooy.pl/360/show.ht...ec-waly&lang=p chce plenerek (+ wyprawa nad nieopodal polozone jeziorko ![]() to na wzgorzu to wlasnie opactwo, a to z dwoma wiezami to kosciol gdzie bedzie slub ![]() teoretycznie moglibysmy strzelic sesje przy okazji slubu, ale jednak wole podjechac tam w tygodniu i na spokojnie sobie popozowac ![]() co do kamerzystow Mietkow i przypadku ktory opisala Aniolek - to chyba para mloda widziala kogo bierze? chyba ogladneli najpierw jakies jego filmy ![]() ja w zyciu bym takiego kamerzysty nie wziela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Rozeznanie
|
kurczę, liczymy na fotografa naszego
![]() a co do kamerzysty - jeszcze go nie mamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na pamiątkę będą zdjęcia ![]()
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-04-15 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie obejrzę sobie tej panoramy, bo mi się net wali ![]() ![]() Wkurzylam się, bo weszłam na strone banku a tam informacja, że opłata za konto tż 19,5 zł a zwrot opłaty jak na konto wpłynie minimum 8 tys. miesięcznie ![]() ![]() ![]() A tak fajnie z tym kontem mielismy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy tez jeden film na ktorym ja mam 5 lat, a moj brat 2.... wspaniale wspomnienia ![]() ![]() ![]() ![]() a jeszcze jak filmik bedzie profesjonalnie zrobiony to juz w ogole super ![]() no, ale jak nie chcecie to nie bede was namawiac ![]() Cytat:
a nas N. uszczesliwia, bo od maja nam likwiduja oplaty za przelewy ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-15 o 20:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#682 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
jak tz uzna, że otwieramy np. w N. to wiadomo gdzie i do kogo pójdziemy realizowac plany ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
oooo rany jak ja sobie uświadomie jak długą mam drogę do ołtarza to łał normalnie :P
dłuuuuugo będę szła z tatą a co do samochodu... hondzizna czeka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Wtajemniczenie
|
My pojedziemy audi albo mercedesem
![]() ![]() ![]() A do kościoła u nas młodzi jadą na końcu, a na salę pierwsi, bo prowadzą gości, żeby wszyscy trafili ![]() A tak ogólnie strasznie cicho tutaj ostatnio ![]() ![]()
#685 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja sie tylko przywitam bo i tak nie dam rady nadrobic tego co napisałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam konto w PKO, ale tam % takie średnie chyba jest na tle np mbanku z tego co pamietam ![]() Atak wogole bylismy wczoraj spotkac sie ze znajomymi(nie ma jak 'ściganie sie na 3, 4 autka ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprocentowanie w kazdym baku jest psie... do mojejmamy z banku przyszło pismo, że teraz z kontafirmowego będą pobierać 3% (minimum 5 zł) za pobieranie pieniędzy z bankomatu.... chyba muszę tatę przekonać, żebyśmy transakcje robili bezgotówkowo bo te opłaty zeżrą nam cały majatek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-04-16 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widziałam jakis miesiąc temu,nie wiem czy jeszcze jest, lokate w Open Finance na 10% taką, że przez interent sie zakłada, ale jak aż tyle pcent to pewnie krótko trwało. Z reszta z lokatami to ja czekam jak tz zacznie nowa prace to cos założę jako pierwszy klient ![]() ![]() Ty lepiej sprzedwaj szybciutko euro, ponoc ma się utrzymywać w granicy 4-4,2 zł, ja sie cieszę ale dla Was to kiszka ![]() Cytat:
A u mnie u ortodonty wiecie co wymyslil, że jak płace kartą to doliczaja mi aż 3%, jak płaciłam 200 zł kiedys to zapłaciłm 206, jak robia takie cuda, bo ich nie stac na opłaty trnasakcji z terminala to niech w ogóle z niego zrezygnują. A myslałam, że to porządna klinika, jest pełno obcokrajowców a tu taka wiocha, tylko, że obcokrajowcom to wisi czy zapłacą te 3% więcej. W przyszłym tyg będe płacić im 1500 zł i będę musiała z gotówką iść, bo inaczej 45 zł mnie płacenie kartą będzie kosztowało. Chamówa. Strach chodzić z taką kasą torebce a ide w takich godzinach, że tz jest w pracy, bankomat jest daleko to będe musiała przez pół miasta popieprzać ![]() Obca u nas tez chlebem i solą wita kierownik/właściciel sali. jestem u tz i myślałam, że cos zjem, patrzę - bagietka...ale okazało się, ze tak sucha, że bardziej się nadaje do samoobrony niz jedzenia ![]() ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-16 o 09:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.