![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Ale sie dzis rozpisalyscie
![]() slyszalam o strasznych upalach w PL i bardzo Wam wspolczuje, ja od samego rana wyleguje sie w wodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() młoda wszamała 3,5 pieroga z mięsem i poszła do łóżka, ufff |
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
U nas wielki sukces, bo mlode zaczyna miec swoj rytual - prysznic, zarcie, kibel (i wielka kupa do muszli, co jest niesamowitym sukcesem, bo zagnajcie zaparcia), spanie.. i teraz tez chrapie
A propos chrapania, moja taboretowa tak chrapie ze nie idzie spac.. taboret juz spi w kuchni za chrapanie, teraz kolej na nia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() byłam tylko na krótkich zakupach bo za cienko ubrałam Majkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zapomniałam pisać, że przedwczoraj wieczorem poszłam jednak do stonki po tą ciastolinę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby tylko w domu chłodniej było bo nadal mam za wysoką tempkę...26st ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- dla tych, które po ostatniej sesji miały niedosyt... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
U nas też było dziś upalnie, ale nie narzekam ![]() ![]() Dzień nam zleciał pod hasłem taboretowania, ale było ok ![]() ![]() Poza tym dziś drugi dzień pełen sukcesów kibelkowych, ani jednego siura po nogach wszystko pięknie zawołane, noc sucha. Obym nie zapeszyła, ale mam tyle pieluch że jedną paczkę wystawiłam na All ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku babeczki widzę że tu ruch iście weekendowy ![]()
#670 |
Zakorzenienie
|
no weekend w pełni
![]() ja czekam aż mama z łazienki wylezie i idę wypróbować krem eveline do depilacji i wziąć prysznic. na wieczór i przyszedł do nas chłód i było bosko ![]() jutro zakupy w stolicy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Uuuu Jowiszkowa super, pochwal się jutro jakich zakupów dokonałaś
![]() A mnie coś teraz zabójczo duszno tu w pokoju... bleeeeeeeeeeeeeeeh jakoś powietrze stanęło i można je pokroić ![]() Jowiszkowa miałam pytać, jak tam u Igusiowej sprawy nocnikowe? woła zawsze i nie macie już wpadek czy czasem się zdarzają?
#672 |
Zakorzenienie
|
ale Wam dobrze z tym odpieluchowaniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja ciastoliny kupiłam drugi zestaw dla Wiki bo nadal jest szał ![]() ![]() u mnie właśnie burza ![]() ![]()
#673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a,i brata zgarniamy bo od miesiąca w Wawie wynajmuje, wyprowadził się W KOŃCU, w wieku lat 25 od rodziców ![]() co do siurania to jest ok. wciąż woła ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
Mała super foty
![]() ![]() ![]() ![]()
#675 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa dzięki za odpowiedź
![]() ![]() U nas w nocy był hardkor bo był taki zaduch, że coś niesamowitego, budziłam się co chwilę zlana potem, małż się budził, Ola masakra. Teraz dopiero zaczęło grzmieć i padać... kurde zamiast w nocy ludziom ulżyć, że nie wspomnę o spacerze... może przestanie jeszcze padać ![]() Wstaliśmy o 6:30 ![]() Wczoraj u meblowego mieliśmy nocniczek ze sobą i Ola dwa razy zawołała i sikała tam ![]() ![]() ![]() Miłego dnia baby ![]()
#676 |
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj miałam w sypialni 10 cm konika polnego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to tyle opowiesci nocnych ![]() ![]()
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My już po spacerze wychodziłam było tak w sam raz po deszczu a teraz i słońce wyszło i zaduch znowu ogromny się zrobił ![]()
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majka mi dostawała kuku w domu, już nie widziałam co z nią robić ![]() ![]() Takuśna, Jowiszowa - dzięki ![]() ![]() Jowisz - a dlaczego u was pałąk się nie sprawdził? u nas właściwie non stop Majka się na nim uwiesza ![]() ![]() ![]() aha. udanych zakupów, choćby to miała być tylko patelnia ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2010-07-24 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Zaciekawilyscie mnie ta ciastolina, szukam rozwiazania jesli chodzi o zapelnienie czasu malcowi, czasami brak mi pomyslow. Mario od 2 dni rpzechodzi samgo siebie, jest nieznosny i wszystko kreci sie znowu wokol zebow, a bylo juz tak fajnie.. teraz juz wiem, ze u niego zeby to istna tragedia.
Kasiu co planujesz na urodzinki Olci? Malusna, przesliczne foty.. no i ta nimfa ![]() Veronko co u Ciebie??? widze Cie na pasku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
hejo
wyjezdzamy nad ranem ok. 5.00 ![]() dobrze, ze sie spytalam tych co rezerwowali, kiedy dokladnie mamy rezerwacje, bo ja chcialam wyjezdzac dopiero w poniedzialek rano :hahaah: ale bym sie wkopala ![]() lece pakowac dalej ![]()
#681 |
Zakorzenienie
|
Anisia, ale Wam dobrze
![]() Kasiulka, gratuluję sukcesu ![]() Ja na razie z nocnikiem odpuszczam ![]() ![]() Pogoda koszmarna... kisimy się z młodą w domu. Dobrze, że mnie siora nawiedziła to mi trochę jakoś ten dzień zleciał. Życie bez popołudniowych drzemek jest... przesrane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Jestem zjechana jak koń po westernie, nie żebym jakoś dziś specjalnie się zmordowała z Olą - dzień jak co dzień ale Ola ma dziś dzień wściku i po prostu tak się wydziera, histeryzuje że jestem siwa od tego!!! jak mi dobrze sobie teraz usiąść. ![]() U nas dziś jakieś oberwanie chmury, jeden wiatraczek w ogrodzie mi rozpinkoliło całkowicie - ten od teściów. Kupionemu przeze mnie odpadło skrzydełko ale póki co małż naprawił ![]() ![]() Cestunia dziękuję ![]() ![]() ![]() Marti nic szczególnego nie mamy zaplanowane, bo będzie rodzinka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Pampersy sprzedały mi się na All ![]() ![]() ![]()
#683 |
Zakorzenienie
|
jakoś padam na twarz
![]() ![]() ![]() po południu już tylko szybki wypad do bliskiego kauflandu z babcią bo wyczaiłam jej leżak na nowy balkon ![]() a jutro po południu na działeczkę do ciotki. żadne opady nam nie starszne. lepsze one + 23 stopnie niż 36 w cieniu ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-07-24 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam wcoraj na chwilke, ale nie mialam czasu nic pisac. W koncu musialam mieszkanie posprzatac. caly tydzien nas nie ma od rana do wieczora, wiec wczoraj zostalam w domu i sprzatalam co sie da. Pozatym robilam tort dla Boryska, bo w koncu jest w domu i mozemy zaprosic gosci. Beda babcie, rodzice chrzestni i jedni nasi dobrzy znajomi z synkiem. Razem 10osob + 3dzieci ![]() Jeszcze tydzien czasu i Borys wraca do zlobka. Od sierpnia zaczyna sie nowy rok szkolny, po przerwie wakacyjnej. pozatym nic nowego, zimno u nas od 2 dni, pada i jest szaro na dworze, a szkoda, bo chcioalam urodziny zrobic na dzialce. Acha, zrobilam tort w ksztalcie auta. Moze nie jest to arcydzielo, ale jak na moj pierwszy tort w zyciu, to dla mnie moze byc. Musze tylko dokupic jeszcze jedna smietane i powykanczac te ciemne miejsca od biszkoptu, bo mi braklo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Veronka zdolna jesteś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
witam
hohoho Verona brawa!!! super torcik. Borys na pewno będzie w niebowziety ![]() ciekawi mnie czy Wiki juz całkowicie przestała uskuteczniac drzemki ![]() ![]() ![]() chyba załozymy kalosze i pojdziemy sie przejsc ![]()
#688 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze zyczenia dla Lilusi!!!!!
![]() ![]() ![]() Veronko cudowny torcik!!! powiedz mi jak go formowalas? ja zamowilam dzis torcik, ale nie chca mi nic specjalnego robic, bo maja za duzo zamowien. Maja wiec zrobic jakis kolorowy tort w ksztalcie prostokata, a ja znalazlam przepis na mase plastyczna: http://jesiennedzieciaczki.pl/forum/...a-tortu-t11334 i jesli znajde tutaj gdzies barwniki to sie pobawie i cosik ulepie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
LILUNIA WSZYSTKIEGO NALEPSZEGO, ZDRÓWKA , SZCZĘŚCIA I SAMYCH PRZYJEMNOŚCI.........I NIECH RODZICE CIĘ SŁUCHAJĄ
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Wiki urządziła histerię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Marti super ta masa ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2010-07-25 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na codzień to często Idze pasów w wózku nie zapinam (tych krokowych bo z górnych nie korzystałam w tej parasolce nigdy) żeby mogła sobie od razu swobodnie zejść jak będzie chciała. Chyba,że mi się spieszy to siedzi unieruchomiona cały czas. Lila buziaki z okazji urodzin ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-07-25 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.