|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | ||
na drugie mam Irena
|
Dot.: Kobiety wychowujące dzieci i zajmujące się domem- czas na plotkowanie;)
Cytat:
a pracę znajdziesz i to lepszą ![]() Cytat:
ja jestem sama, bo dziewczyny są na balu karnawałowym z dziadkami, wiec delektuję się ciszą kupiłam se dziś szpilki i trenuję nogi, już na przyjęcie a potem na wesele szukam też modelu sukienek dla moich dziewczyn na weselicho, skoda że tu nie ma mamusiek córeczek w podobnym wieku to może by mi coś doradziły
![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#664 |
na drugie mam Irena
|
dzień dobry
u nas pada śnieg, a ja czuję się jakoś kiepsko
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]()
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
Obudziłam się z zawalonym gardłem i mega katarem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
pozbywam się zbędnych rzeczy z domu i ubranek po dzieciach. Czasami też biegam po szmateksach na wyprzedaże i potem po upraniu sprzedaję te rzeczy. Zawsze mam parę zł na waciki ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- U nas był wczoraj deszcz ze śniegiem, dzisiaj odwilż z lodowatym wiatrem - koszmar. Ja rano też wstałam z bolącym gardłem i początkiem katary, wczoraj wieczorem Marcinek też coś pociągał nosem a Zuzia kichała - ale póki co to byli cały tydzień w przedszkolu - udało się ![]() ![]() No i dzisiaj moja mama rano zadzwoniła do mnie, że chciała po szmateksach pobiegać i musiałam z nią pójść ![]() ![]() ![]() A teraz muszę zacząć robić coś w domu, jakiś obiad, sprzątanie, nastawić pranie i inne takie a potwornie mi się nie chce ![]() ![]() Fajnie, że miałam dzisiaj co poczytać jak weszłam tu ![]()
![]() |
#668 |
na drugie mam Irena
|
u nas też odwilż i mamy wspaniałe błoto łe
tańczę z dziewczynami na macie idzie nam coraz lepiej
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
Hej kobity ! U nas nastała cisza, mąż skoczył właśnie do sklepu po mleko dla malucha, bo żarłok straszny
![]() Coś dziś mnie kryzys dopadł. Na szczęście była moja mama, ale musiałam odreagować jak to ja i się spłakałam. Że inaczej miało być, chłop miał siedzieć w domu z nami a nie w robocie do 18, że więcej czasu miałam poświęcam Grzesiowi być cierpliwsza dla niego a mam wrażenie że jest kompletnie na odwrót. Na szczęście mama postawiła mnie do pionu i już jest lepiej. Na dwór nawet przez okno nie zaglądam bo coś mnie trafia. Raz jest odwilż a za chwilkę zimno i śnieg. Do tego dziś u nas kaloryfery były zimne, dobrze że mam klimę to se nią nagrzałam. AAA BARTUŚ MA JUŻ TYDZIEŃ !!! I odpadł mu dziś pępek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Ja codziennie sie budze z katarem i jaby chorobą ale potem przechodzi :P
Zuzia to super ze dzieciaki chodza do przedszkola i nie choruja (odpukać w niemalowane ![]() ![]() Kasia tak szyko Bartusiowi pepek odpadl ? Ja sie chyba ze 4 tyg z tym dziadostwem meczylam i nawet na pamiatke nie zachowalam tylko wywaliłam ![]() Dzis sobie umyc okna chcialam no i w polowie drugiego zaczal mi snieg sypac i tyle z mojego mycia :/ wrrr pewnie jutro choroba mnie bedzie juz lapac jak zwykle po takich atrakcjach
![]() |
#671 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
droga była ta mata? widziałam takie na allegro: http://allegro.pl/mata-do-tanca-tanc...438247599.html i też się tak zastanawiałam - to cyba fajna zabawa, żeby się dzieci wyszalały. Tak się zastanawiałam czym się różnią te tanie maty od tych za ok sto zł? ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Hormony, hormony, hormony i jeszcze raz hormony. Jesteś z pewnością najlepszą mamą dla swoich dzieci a taki doły to jest coś zupełnie normalnego. Ja do tej pory też czasami ich mam a Ty tydzień po porodzie chciałabyś być idealna? To jest niemożliwe, ja też zawsze miałam takie doły z powodu że więcej czasu poświęcam Zuzi a Marcinka odstawiłam na bok, ale teraz widzę, że wcale tak nie było, jemu poświęcałam mimo wszystko też dużo czasu. Często jak musiałam karmić czy nosić na rękach Zuzie to starałam się rozmawiać z Marcinkiem, wieczorami jak karmiłam małą to z Marcinem w tym czasie albo robiliśmy cienie na ścianie, albo po prostu czytałam bajeczkę a nawet czasami w dzień graliśmy w gry planszowe, ja oczywiście zajmowałam się Zuzią a Marcinek rzucał kostką i ruszał się za mnie - ja cały czas z nim rozmawiałam. Ale wiadomo, że to nie było tydzień po porodzie tylko trochę później, jak już weszłam w rolę mamy z dwójką dzieci. I tak właściwie ja z tymi dziećmi byłam cały czas sama. Mąż w tygodniu od 6 do 14 pracował a potem chodził albo z kolegami gdzieś albo na swoje spotkania lub był w domu, ale niewiele lub prawie nic nie pomagał a soboty i niedziele też go nie było i to całe dnie. Ja dałam redę to i Ty dasz radę tym bardziej, że masz wsparcie ze strony mamy. Daj sobie czas, poproś mamę, żeby chociaż jak na początek została sama z dziećmi nawet na pół godziny a Ty wyjdź pogapić się na wystawy sklepowe i przewietrzyć - to jest takie naładowanie akumulatorów ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
ja na wizażu nawet zdjęcia nie umiem wystawić ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj miałam pomyć okna, ale wolę z dziećmi na spacer wyjść a jak wrócimy to już mi się nie będzie chciało dlatego odłożę to na jakiś poniedziałek czy wtorek, mam nadzieję, że będzie ciepło. U nas jest dzisiaj +7 stopni, ale wieje chłodny silny wiatr, ale i tak właśnie wybieramy się na spacer ![]()
78-62 Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! Edytowane przez zuzia13m Czas edycji: 2011-02-05 o 11:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
na drugie mam Irena
|
Cytat:
lepsze są do kompa bo możesz więcej ściągnąć piosenek i inne bajery dużo się naczytałam na ten temat i można kupić tanią tyle że od dobrego sprzedawcy ja kupiłam z tych droższych, ale nie zapłaciłam dużo bo udało mi się wygrać licytację
![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
to chyba i ja przed zakupem muszę poczytać trochę o tym
![]() ![]()
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
wiesz, to moze chodzic o roztocza... moj Maz zajmuje sie nimi zawodowo i na naszym materacu spi sie juz dobrze, co innego jak gdzies wyjezdzamy - budzimy sie z zapchanym nosem, ale po jakims czasie przechodzi
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Ja sie budze ta tylko w nocy , rano jest ok. Jak wstaje do malej to czesto mam katar :/ Dziwne ..
Zuzia a wymiany sa tu proste tylko faktycznie trzeba poczytac i poogladac. Dla mnie tez to byla czarna magia jak sie kiedys juz do tego przymierzałam :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba ja mam to samo ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
kiedyś może faktycznie poczytam i może wejdę w to ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- znalazłam fajny wątek: Nasze wspomnienia z dzieciństwa lat 80. i 90. -zapraszam do wspólnego wspominania ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Zuzia tez widzialam ten wątek
![]() ![]() ![]() Ja bylam dzis z kolezanka na piwku i całkiem całkiem bylo choc nie ubustawiam jej ;D Ale wporzadku ![]()
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
ja mam też dobrą pamięć ale krótką, ale mimo to pamiętam bardzo dużo z czasów dzieciństwa, nawet urywki kiedy miałam 2 lata. Rozmawiałam z rodzicami na te tematy i wiem, że te wydarzenia miały miejsce naprawdę a nie moja bujna wyobraźnia
![]() ![]() Ja zaczęłam pić piwo ostatnio w domu bo otworzyli mi pod blokiem sklep "piwa świata" i tak degustujemy ![]()
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Ooo.. ja uwielbiam kupic sobie Lecha (nie to nie reklama:brzydal) z sokiem i podgrzać... I tak siasc zapatluona w koc przez TV
![]() Ja mało pamietam.. z podstawowki raczej nic nawet a o przedszkolu juz nie mowie nawet :/ Jakies urywki tylko jak ktos mi przypomni coś.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
a który jesteś rocznik? Ja '78
ja długo piwa nie piłam a teraz jak ten sklep otworzyli to coraz częściej mi się zdarza ![]() ![]() ![]() teraz muszę zacząć ćwiczyć, wiosna się zbliża a ja nadal gruba jestem ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Renatka - widziałam twoją wymiankę - podoba mi się książka o tyranach i paletka inglota ![]()
![]() |
#681 |
na drugie mam Irena
|
a ja mam dziś chumor do dupy, jestem zła na tż, napił się w sobotę i udaje że nic się nie stało
a może to ja przesadzam
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
to czy przesadzasz to zależy od tego jak często pije i jaka była sytuacja w sobotę, ale z doświadczenia muszę przyznać, że to faceci przesadzają twierdząc, że przecież nic się nie stało. Także olej go i zajmij się czymś co sprawia Ci przyjemność lub wyjdź z domu i idź kupić sobie coś extra - to poprawia humor
![]() ja od godziny wmawiam sobie i innym, że biorę się za ćwiczenia i jakoś odkleić się od kompa nie mogę - chyba muszę włączyć jakiś dobry film - to wtedy zacznę ćwiczyć i gapić się na film ![]()
![]() |
#683 |
na drugie mam Irena
|
pije rzadko kiedy, wiedziałam że jedzie do kumpla ale nie wiedziałam że na wódkę, wkurzył mnie, bo nawet nie zadzwoni że wróci pózno i to pijany a ja w stresie to nawet zasnąć nie mogę, nawet jak już wrócił
ja też zabieram się za sprzątanie ale zebrać nie mogę
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
to w takim wypadku też byłabym wściekła. Ja już po ćwiczeniach jestem i biorę się za sprzątanie i robienie obiadu...
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
Hej kobity
![]() Mam pytanie - mały dał w nocy koncert, czy u tyg. malucha może być problem z kolką? U Grzesia był po ok. miesiącu a nie tyg. W nocy mały darł się od 21 do 1. Potem wtulony we mnie spał do 5. Dodam że karmię butelką. Poradźcie coś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Kasia mysle ze moga byc kolki wkoncu to małe jelitka i moga bolec. Ja sie tez meczylam z kolkami. Zuzia to proponuj cos :P Obysmy tylko tu nie dostaly po banie ale lepiej smigaj na PW jak cos
![]()
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wczoraj wieczorem (w porze wieczorynki), zostalam zaatakowana przez zboczenca... typ na szczescie nic mi nie zrobil, bo zaczelam strasznie piszczec, ale najgorsze jest to, ze dzialo sie to niemal w centrum miasta, kilka krokow od mojego domu, na ulicy niestety zywego ducha, wiec nikt nie mogl mi pomoc. co najgorsze w tej sytuacji to chyba reakcja policji... zadzwonilam do nich dopiero po godzinie, jak juz nieco ochlonelam, a typ do mnie: "to z czym wlasciwie do mnie pani dzwoni? czego pani ode mnie oczekuje?"... brak mi slow...
DZIEWCZYNY, PROSZE WAS, NAWET JESLI MUSICIE WYJSC GDZIES SAME POZNO, MIEJCIE OCZY NAOKOLO GLOWY!!! WYBIERAJCIE GLOWNE ULICE (ja glupia chcialam sobie skrocic droge...) A NAJLEPIEJ MIEJCIE ZAWSZE PRZY SOBIE GAZ (ja musze poszukac i kupic)
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Można dołączyć?
Mama 10 miesięcznej Madzi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
Ooo Majka kojarze Cie z targowiska
![]() ![]() ![]() TheMonique bardzo wspolczuje przezycia :/ Moge sobie tylko wyobrazic... Jesli gazu nie masz zawsze w kieszeni kurtki mozesz wsypac sól. Tez czasem tak robiłam jak krazyly u mnie rozne podejrzane typki.
![]() |
#690 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też się wydaje, że mogą to być początki kolki. Co prawda ja miałam tak o 4 tygodnia u moich dzieci, ale mogą to być początki. Albo po prostu miał ciężką noc, może był głodny, przejedzony lub za dużo wrażeń tego dnia miał i odreagował - w końcu wszystko dookoła jest dla niego nowością ![]() trzymaj się będzie dobrze - dzisiaj będzie spał spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
kiedyś zawsze chodziłam z gazem, teraz też powinnam i tak wybieram się kupić, ale jakoś wybrać się nie mogę. Ja kiedyś też miałam nieciekawą sytuację jak wracałam z pracy po 22 i szłam wzdłuż ulicy i jechał jakiś samochód z czterema facetami, zwolnili do mojego tempa i zaczeli coś krzyczeć, oddzielała nas barierka, zaraz miałam skręcać w małą uliczkę do domu i tak zrobiłam a oni za mną i zatrzymali samochód - wtedy z bloku wyszła jakaś grupa ludzi i ja w tą grupę się wbiłam, kawałek dalej była apteka całodobowa i jak nigdy była tam ogromna kolejka i stanęłam w nią i wtedy dopiero towarzystwo odjechało - od tamtej pory mąż do pracy po mnie przychodził. A policja to normalne, że nie reaguje. Nawet kiedyś w barze jak pracowałam wlazł jakiś facet ze dwa metry wzrostu, tatuaże i dziwny wygląd, zaczął krzyczeć, że wyszedł z więzienia i mu na niczym nie zależy i biegał z tym nożem między stolikami. Obok przechodziła straż miejska i szef zawołał ich, a ono oznajmili że to nie leży w ich obowiązku i poszli sobie. Więc szef wezwał policję a oni oznajmili, że powinien mieć ochronę i też nie przyjechali i dopiero nasz barman i kilku klientów wykopali tego świra. Więc wiadomo, że na naszą policję liczyć nie można. Gaz obowiązkowy!!! Ale czasami wystarczą buty glany i wtedy nikt nie zaczepia ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
oczywiście, że tak. Witamy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.