![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie od 28.12, zapraszam! Bądźmy zgrabne do wiosny!!
ja niestety nie korzystam z żadnych ćwiczeń z youtuba, ale z 10stron temu chyba jakaś dziewczyna podawała jakieś strony
![]() Ja nie dałam rady na Dukanie, dla mnie to koszmar :P Jem teraz z 4 posiłki dziennie, np talerz zupy, czasem jedna mała kanapka, często sama activia, i chyba przez to nie mogę jeść dużych porzadnych porcji, bo wtedy mi nie dobrze :| ale brzuch mi opadł ![]()
![]() |
#662 |
Raczkowanie
|
Witam po weekendzie
![]() Nagrzeszyłyście ? Bo ja trochę tak ![]() No i alkochol puste kalorie orzeszki ziemne solone i trochę chipsów było żadnego ciasta za to ![]() Ważyłam się rano w sobote waga pokazała 69 już drugi tydzień nic nie leci w dół ![]() ![]() Czyli na miesiąc wyszło mi ze 3 kilo spadło trochę mało myślałam o 4 ale dobre i to Mama mi powiedziała w sobotę że mam mniejszy tyłek ![]() ![]()
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
a mnie nikt nie chwali, bo pewnie nie ma za co....
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- w pracy kolega na mój widok krzyknął (nie widział mnie 3 tyg) kobieto ty schudłaś!? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Zadomowienie
|
Oj....
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tez ostatnio usłyszałam od koleżanek, które mnie codziennie widzą więc właściwie one nie powinny zauważyć większej różnicy, że "kurcze Ty się coraz chudsza w pasie robisz, uważaj bo znikniesz ![]() Ja póki co trzymam się dzielnie, moim sukcesem jest to, że od 1 stycznia nie tknęłam żadnego słodycza ani słonej przekąski ani alkoholu ani żadnej innej rzeczy, której nie przewiduje moja dieta (zabrzmiało jak modlitwa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
nie nie, nie w tym rzecz ze Wy nie chwalicie, tylko ze nikt z mojego otoczenia nie widzi róznicy.... tzn. ze jesli jakaś jest to niewielka.
ja ostatnio nie ćwiczyłam i dziś zrobiłam abs i kilka takich tam ćwiczeń, no i co? znowu jestem ciapowata... trzeba sie znowu rozruszać...
![]() |
#667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja ostatnio zadowolona z siebie, że już lepiej wyglądam, że schudłam trochę postanowiłam na wyjście ze znajomymi założyć krótką sukienkę do tego rajstopki- a nigdy wczesniej mi się to nie zdarzało ale pomyślałam co tam- niech zobacza że schudłam... i co??? ![]() ![]() MORAŁ: umiesz liczyc licz na siebie, twoje szczęście innych j***e ![]()
![]() |
![]() |
#668 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki,mam nadzieję,że mnie nie zapomniałyście hehe.Gratuluje sukcesów.Ja już nie mogę się doczekać aż wrócę do aktywności.Nie jest tak jak myślałam z moja rekonwalestencją...mam nadzieję,że za kolejne 2 tygodnie będę już w pełni gotowa do zmagań z kg.Ale teraz chciala bym bardziej na cwiczenia postawic,wiecej się ruszac.tzn o jakis ograniczeniach jedzeniowych tez mysle,ale juz nie tak radykalnych i obsesyjnych.teraz waga mi sie unormowala troche ponad 57 waże i jem co chce.od kad przestalam byc na diecie to przestalam obsesyjnie myslec o jedzeniu.Jak myslałam,że mi nie wolno tego czy tamtego to wciąż o tym myślałam,a teraz...moge ,a nie jem
![]()
![]() |
#669 |
Raczkowanie
|
BunnyZukino333 zgadzam się z toba co do tego jedzenia. Ja jak czytam te watki różne jak dziewczyny spędzaja czas na szukaniu wymyslaniu jadłospisów cały czas myslą o jedzeniu - nie rozumiem. Czy o to w dietach chodzi? żeby cały czas myślć o jedzeniu?? To przecież bez sensu
![]() |
#670 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() BunnyZukino333 jak tam nosek??
![]() |
![]() |
#671 |
Rozeznanie
|
Ja też byłam w takim etapie,że wciaż myslałam o ejdzeniu.O tym co i ,o której zjem.wciąż i wciąż.Ciągłe myślenie o tych wspaniałych dietetycznych potrawach doprowadzało mnie do tego,że jadąłm w końcu wiecej.Normalnie szleństwo jakeis.Żyje żeby jeśc a nie odwrotnie.Nie wiem czy ta moja operacja,czy spelnienie marzenia i ogólny lepszy nastrój dzieki temu sprawily,że jakoś uwolniłam się od tego.teraz widzę to tak jakby z boku i przeraza mnei to co robiłam.Mam nadzieje,że to nie wróci.
A co do noska to jestem zachwycona.Jest jeszcze mega spuchniety i ja taka inna w nim przez ta opuchliznę jestem, wcale nie podobna.Ale nie żałuję ani tego,że wydalam oszczedności życia ani tego,że teraz może jakas nie do końca dyzponowana.To był mój kompleks od dzieciństwa,teraz już nie muszę o tym myslec ![]()
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
Ja nie mysle o jedzeniu. Nie mam pojęcia co jutro będę jeść jak zgłodnieje to zjem to co mam a w soboty robie większe zakupy a ze chciałam schudnąć to mam w domu musli kefir otręby mięsko z kuraka warzywa owoce i takie tam podstawy ja nawet w sobote kupuje 5 chlebów zwykłych dla męża do pracy ja też czasami zjem mam na cały tydzień ten chleb wkładam do zamrażalnika więc ja praktycznie w ogóle nie myśle o jedzeniu ani o zakupach spożywczych
wiecie zgubiły mnie słodycze dużo kupowałam tych pierduł kiedyś ej głupia byłam ![]() Bunny zazdroszcze ci tego spełnienia marzenia, ja mam delikatnie odstające prawe ucho nigdy nie chodze w związanych włosach także tego nie widać ale ja to wiem że to jest. Też bym chciała to naprawić kiedyś może jak będę mieć kasę - chciałabym.
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
jakbym miala jakas operacje zrobic to odsysanie tluszczu, ale nie zrobie! cos sie schrzani i bede zalowac, lepiej pocwiczyc
![]() a co reszta dziewczyn tak milczy?? jak Wam idzie zbijanie kilo? ![]() ja dzis bylam z obuwia na uczelni, w sumie 100min marszu wyszlo ze ok 450kcal spalilam ![]() dzis bylam tez w galerii, postanowilam zrobic mojemu chlopakowi niespodzianke na Walentynki, kupilam pas do ponczoch i kabaretki do tego ![]() ![]() dzis zjedzone 1180 -duzo jak na mnie ale w tym 3 galki lodow i 2 wafle (najpierw wzielam 2, potem poszlam kupic jeszcze 1) to przed okresem, ciagle mi sie slodkiego chce! a wypite 3,7 l
![]() |
#674 |
Raczkowanie
|
summer girl mój poprzedni wątek umarł. Mam nadzieję że tu dziewczyny wytrwają. Mnie np strasznie motywują sukcesy innych!! Bo wtedy wiem że walczymy razem i jak wam idzie to mi też!!
![]()
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
czesć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
mi tez waga stoi :/ a jem duzo mniej niz zaporzebowanie kcal i sie ruszam, ale nawet sie nie waze w ciagu nast tygodnia bo jestem wlasnie przed okresem
![]() |
#677 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie właśnie ostatnio coś zastój ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
moja waga tez stoi, wogóle to sie tak pogubiłam że nie wiem co mam ze sobą robic. Utrzymuję te 55 kg, nie objadam się ale co zrobic zeby ruszyc w dół?
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
mi tez kurde brakuje takiego KOPA, ale wczoraj w lozku myslalam i myslalam i wymyslilam, zeby jesc tylko gdy sie czuje glod,a nie zgubne LAKNIENIE. teraz @ wiec do tego dochodza pokusy rozne, ale przetrwam! przetrwamy razem! pomozecie? pomozemy!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
a mi spadła;DDDDD dziś pokazałą równo 68 ale wachała się miedzy 67 a 68............ ale jestem szczęsliwa;D kurcze jak nieiwele do życia potrzeba;D
![]() |
#681 |
Zadomowienie
|
Mi teoretycznie też się zbliża @ chociaż mam jakieś takie dziwne wrażenie że w związku z moją dietą trochę mi się w organizmie poprzestawiało i będzie z opóźnieniem...
Ja ogólnie staram się trzymać zasady, żeby jeść co 3 godziny, chociaż wiadomo różnie z tym bywa..... Myślę ze na zastoje najlepszym lekarstwem jest CIERPLIWOŚĆ ![]()
![]() |
#682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale dobra księżyc księżycem ale rzeczywiście CIERPLIWOŚĆ to chyba bedzie to!! ![]()
![]() |
![]() |
#683 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie też wymyśliłam,że będę częściej chodziła pieszo ,a nie autem dupę woziła.Zamiast maszerować na bieżni i jeszcze za to płacić mogę zasuwa do pracy i po Jule do przedszkola.Sa to spore odległosci,ale w sumie ja zawsze lubilam spacery.czekam tylko na poprawę pogody,bo jeszcze mi po zimnie chodzic nie wolno.
![]() |
![]() |
#684 |
Raczkowanie
|
Hello
Jest tu kto? ![]() A mój Tż ma dzisiaj urodzinki ![]() ![]() ![]() A to dopiero środek tygodnia ![]() Ten tydzień to chyba wogóle pod znakiem imprezek minie. A jutro będę mieć 29 lat juz ooooooooooooooo jaaaaaaaaaaaa!!!! I chcę wyglądać tak jak jeszcze 3 lata temu!!! No ! A mój Tż mówi już o drugim dzidziusiu ![]() Byle mała różnica była między dzieciakami oooo jaaa dziewczyny niby to ja mam takie samo zdanie jak on - ale... dzidziuś to fajna sprawa ale żaden facet nie zrozumie zmęczenia psychicznego kobiety kiedy maluszek potrafi rozrzucać wszystko co ma w zasięgu wzroku - bo akurat według niego to nie może leżeć na tym właśnie miejscu i już!!! a ja dzisiaj musiałam wybudzić małą o 7.30 i odwiozłysmy męża do pracy ( zawsze z młodą wstajemy około 9) i... jaka była nieznośna!!! Trudno to opisać ale ja wymiękałam w pewnych momentach!!! Mamuśki takich 1,5 rocznych brzdąców wiedzą o czy mówie!!! Wiem marudze ![]() ![]()
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
w takim razie wszystkiego naaaajlepszego!!!
zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i szczupłej sylwetki!! ![]() ![]() a wiesz co, mój synuś tez jest czasem nieznośny, ma przeszło 2 latka, czasem za bardzo się na niego wkurzam. Doszłam do wniosku że za dużo ma kontaktu z filmami nie dla dzieci. Wiecie, jeden pokój+łóżko+telewizor+tat a po pracy = agresywne dziecko bo sie naogląda bijatyk i wrzasków a potem macha łapkami jak popadnie ![]() Nie docierają do niego tłumaczenia, nie wiem co poradzic na te jego furie. ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aga8603 Czas edycji: 2013-05-29 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
Zobaczcie jakie puszyste może być piękne.Co o tym sądzicie,chciała bym,żeby wreszcie upadł kanon wychodzonej laski
![]() ![]() http://curveappeal.tumblr.com/page/2
"Nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że jego osiągniecie wymaga czasu,czas i tak upłynie" Edytowane przez BunnyZukino333 Czas edycji: 2011-02-10 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
Dzięki Aga za życzenia
![]() Robie sobie dziś prezent i idę do fryzjera ![]() Ale miałam dzis kaca rano ![]() Moja dzidzia też oglada telewizje jej ulubione to Majka-juz sie skończyła, teraz jest fanką na wspólnej- wszystko to ze względu na piosenki he he No i oczywiscie bezkonkurencyjni są Rozum i Serduszko ![]() ten kto to wymyslił to trafił !! "chapeaux bas” naprawdę według mnie czapki z głow. A nie jak cała reszta porąbanych reklam- najgłupsze wg mnie ostatnio ciastko oreo- dramat!! Przymierzałam dzisiaj parę ciuchów i mówie wam jest mnie mniej!!! Tylko ta głupia waga pokazuje same brednie- dzisiaj 70,5 kg- nic z tego nie rozumiem- zobaczę w sobotę czy mam zmienić mój podpisik ![]() Ale i tak się nie poddaję!!! NOOO ![]() Jak mam mieć drugiego dzidziusia to muszę wystartować z dobrej wagi- w ciąży przytyłam 14 kg ważyłam 78 kg wyglądałam jak balonik zmieniałam wtedy dowód i wyobraźcie sobie że nie miałam starego zdjęcia i zrobiłam sobie wtedy to jakoś w 7 miesiącu i teraz mam w dowodzie takiego pucusia- porażka ![]() no a potem... ciasteczka cukiereczki no i wylądowałam z 72 kg - chyba sobie dowód oglądne zaraz- to dopiero motywuje!!! A gdzie jest reszta dziewczyn?? mało was sie spowiada! jak wam idzie? Wczoraj się na wieczór najadłam chipsów i orzeszków -zgrzeszyłam ![]()
![]() |
#688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje odczucia po obejrzeniu: chciałabym tak wyglądac.... tak ładnie oraz ja jestem szczuplejsza od wiekszosci z nich a i tak wyglądam gorzej. oraz i tak musze schudnąć, źle się czuje w obecnym ciele. oraz gdyby nie faceci.....
![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
Ja tez oglądałam, niezłe niezłe
![]() one siebie akceptują a ja siebie teraz to nie. Jeszcze nie ![]()
![]() |
#690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.