|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Danaeee to razem debiutujemy jutro w pracy
To moja pierwsza normalna praca więc stres jak nigdy. W końcu to już nie kawiarnia.Nurku to jednak wracasz na wakacje do radomia. Szkoda, że nie udało Wam się nic znależć. Haniula ja lubię moja mamę i teściową, ale mieszkania obok wcale sobie nie wyobrażam. Tydzień w domu to górą. Choć jak doczekamy się swojego maleństwa będzie gorzej. TZ mi zagląda przez ramię, okropny Niniona fajnie, że zaczęłaś się częściej udzielać. ![]() Tygryku i jak zebrałaś się do muffinów?? Nadia, może do Waszego urlopu pogoda się poprawi. Teraz pogoda szybko się zmienia.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem takich ludzi ![]() Nie rozumiem również tego okropnego tonu i aroganctwa na "naszym" starym wątku. Przechodzi to moje wyobrażenie Chyba tak miało się to skończyć i tyle.Haniulka ja po części Cię rozumiem. Jak T. przyjeżdża to też wciąż do nas przyłazi z każdą pierdołą. Ja wiem, że czasami nieświadomie, czasami jej się nudzi,ale nie potrafię zrozumieć, że nie szanuje naszej prywatności Tak mnie te sytuacje wyprowadzają z równowagi, że głowa mała! Z kolei moi rodzice i siostry są bardzo kulturalne i zawsze przychodzą tylko na zaproszenie. Tż kiedyś nawet wspominał, że czemu oni do nas nie przychodzą bez zapowiedzi Zaczęliśmy z tż dziś ćwiczyć. Dieta idzie ok, także mam, że rezultaty będą
|
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wyobrazalam sobie to tak, że skoro bedziemy mieli wszystko osobno, nic nie bedziemy musieli dzielic i i nie bedziemy wobec siebie w jakis sposob zalezni to unikniemy tego typu problemów. Jak sie okazuje wcale nie.
Napewno gdybysmy całkiem razem mieszkali byłoby gorzej, ale jakos mnie to nie pociesza ![]() jakos tata to rozumie, i przychodzi bardzo zadko, normalnie dzwoni dzwonkiem i czeka az mu otworzymy, bo rozumie ze mamy swoje sprawy i moze nawet poprostu mamy ochote łazic na golasa ![]() A mama zapuka otwiera drzwi i juuz jest wstyd sie przyznac, ale jak chcemy spokoj to czasem udajemy ze nas nie ma, a jak mamy ochote na ![]() normalnie paranoja |
|
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
Dlatego właśnie jestem za mieszkaniem osobno osobno. Bo jeden będzie taki, że rozumie iż każdy ma swoją prywatność i intymność, a inny będzie z butami ładował się do życia :\ Wy średnio macie teraz wybór na zmiany, więc pozostaje ostra walka z przyzwyczajeniami Mamy. Może rozmowa z Tatą, by Mamie trochę uwagi zwrócił by coś pomogła?
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Haniulki trochę inaczej to wygląda i może faktycznie tata by coś wskurał? |
|
|
|
|
#666 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Przepraszam, że się nie odzywałam, ale czasu mało ... A jutro znów trzeba wstać o 6 rano ![]() Pogodnego poniedziałku i całego tygodnia Wam życzę ![]() Podobno przyszły weekend ma być upalny. |
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, tez ze ona to z dobroci robi, bo w jej wykonaniu to jest czysta nadgorliwosć -byle wszystkich na sile uszczesliwic. Tylko ze nie widzi tego ze to naprawde jest wkurzające i czasem moze wiecej szkody wyczynić. Zawsze chce wszystko wiedziec, byc na bierzaco. Nawet teraz kiedy z tz mamy ciche dni, ona przychodzac tu codziennie zdazyla to zauwazyć, i ciagnie mnie za jezyk i jest wrecz oburzona ze sie jej nie zwierzam. Tylko ze naprawde ja chce miec swoje życie Narazie tz na to nie narzeka, ale skoro mnie to denerwuje to jego pewnie też, tylko z wyrozumiałości nic nie mówi ![]() wiem, ze sami wlasnego mieszkania nie mielibysmy długo. Baa nie mielibysmy narazie nic, bo to oni nam to wyremontowali, my zrobilismy w zasadzie tylko kuchnie i sypialnie, przez rok nie musielismy placic im nic przez co uzbieralismy na slub. To naprade duzo. Gdyby nie oni teraz nie bylibysmy malzenstwem ani pewnie nie mieszkalibysmy razem, bo ja nie mialam pracy a z samej wyplaty tz nie wiem czy dalibysmy rade
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-03 o 21:45 |
|
|
|
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
Haniula dlatego naprawdę musicie ostro pokazywać, co Wam się nie podoba, nawet jeśli się to wiąże z fochem, bo oboje się zamęczycie psychicznie.
|
|
|
|
#669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TŻ zajada sie nimi, a najlepsze jest to, że on nie je ciast, deserów, raz na pół roku tabliczkę czekolady pogryzie i wystarcza mu. Nie wiem, dlaczego dzisiaj tak wpyla słodkie, ale widać smakuje mu "lepiej niż u mamy" Dziękuję jeszcze raz - ja do nadzienia dodałam świeże jagody i kawałki ananasa, które dorzuciłam do ciasta i wszystko razem wymieszałam ![]() W ogóle to czeka mnie jeszcze dzisiaj wywieszenie prania białego i wyprasowanie suchych rzeczy z czarnego prania - NIENAWIDZĘ tego!!
... bo zanim zgasną resztki dnia,zanim anioły się przyśnią,zanim nasze ciała błysną ... powtórzymy wszystko Edytowane przez tygrysekak Czas edycji: 2011-07-03 o 21:49 |
|
|
|
|
#670 |
|
Zadomowienie
|
Na mnie już pora, bo jutro do pracy znowu, a muszę jeszcze rano wyprasować ubrania. Miłej nocki
|
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po pracy
Też jestem za założeniem klubu Haniula mam nadzieję że mama zrozumie i wszystko się wyjaśni. Marcia trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy. Nadia ja myślę że się wypada teraz a Wy pozniej będziecie mieć śliczną pogode. Co do sytuacji na starym wątku wolę się nie wypowiadać,dla mnie takie zachowanie jest nie do przyjęcia.
|
#672 |
|
Zadomowienie
|
Haniula tak jak dziewczyny radzą lepiej teraz się za to wziąść bo po narodzinach dzieciaczka bedzie jeszcze gorzej. Wtedy będzie kolejny powód do odwiedzin itp. Jeśli tata uważa tak jak ty to może moglibyście razem z mamą porozmawiać??
Mała śpi a ja siedzę z maseczką. Zrobiłam sobie dzisiaj małe spa i od razu czuję się lepiej
|
#673 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Wrocilam z pracy, glowa mi peka
Ale na poprawe humoru bylam w rossmanie i nabylam: balsam brazujacy, wode brzozowa, gabke antycellulit, roll - on antycellulit, lakier do wlosow i spinki do wlosow Od razu mi lepiej Nadia - padlam z tego dowcipu Lili - dobrze ze malej lepiej ![]() Dudi - co za fryzura Tygrysek i Golden - fajne zakupy ![]() Cytat:
Wiedzialam ze zadzwonia ![]() Czesc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podziwiam za samodzielne robienie dekoracji, naprawde. Wiecie dziewczyny, moze ja jakas dziwna jestem ale mnie totalnie nie kreca takie slubne sprawy, owszem, sukienka, fryzura, makijaz - to bym sobie chciala wybrac. Ale reszta - a zwlaszcza dekoracja sali - najchetniej zatrudnilabym jakas dziewczyne ktora by sie tym zajela, wszystko mi poorganizowala i tylko dawala projekty do zatwierdzenia - tak lub nie lub co do zmiany ![]() Cytat:
Nie martw sie, ja tam zostalam zjechana ze do teraz to pamietam. Pomylilo Ci sie chyba forum, Blondyneczka to na doskonalym wygladzie sie udzielala ![]() Czesc ![]() Cytat:
![]() Aaa co do mamy - goraco wspolczuje. Ja sie wyprowadzilam 400 km od domu ![]() Mimo ze wiem ze moi rodzice nie sa tacy, bo mama mi powiedziala wprost - mlodzi powinni mieszkac osobno, nie chcemy mieszkac ani z toba i twoim przyszlym mezem, ani z twoim bratem i jego przyszla zona Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-07-03 o 21:58 |
|||||
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam się pochwalić,jutro jedziemy zamówić szafę
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
tallu ja mysle, ze akurat kwestia dekoracji slubnych to dla wszystkich jest raczej utrapieniem, bo czesto nie ma zwczajnie na to czasu, ale niestety wynajecie takiego dekoratora to jest bardzo duzy koszt
![]() U nas tez wszyscy byli zdania ze młodzi powinni sami w tym celu zamurowalismy pół domu i dorobilismy swoją czesc ![]() jednak praktyka i zycie pokazało ze to za mało. Ale nie wszystko stracone, mysle ze jeszcze coś z tym zrobimy ![]() marta my tez bedziemy mieć w srode montowana szafe a'la komandor na całą sciane |
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
To super
czyli koniec remontu już bliżej niż dalej ![]() Ja chyba zaraz uciekam do łóżka, głowa mnie boli
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak koniec remontu zbliża się wielkimi krokami a potem czas na zdjęcia ![]() Nawet nie wiesz jak się cieszę że będziemy mieć to za sobą. Ja też lecę do łóżeczka bo jestem zmęczona jak diabli.
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez uciekam do wyrka. DObranoc
|
|
|
|
#679 | |
|
Konto usunięte
|
Tż mi dziś czytał pogodę na najbliższy tydzień i na koniec mówi, 'o! a w weekend ma być 30 stopni' na co ja 'super , nareszcie' a on '15 stopni w sobotę i 15 w niedzielę'
Cytat:
no ale teraz zostało już tak mało czasu, że wypadało się tematem zainteresować ![]() a robienie dekoracji , nie jest dla mnie atrakcją niestety, ale co tu dużo gadać , robimy ją sami ze względu na finanse, dekoracja najważniejsza nie jest więc na niej chcemy przyoszczędzić Moja mama też od zawsze mi tak mówiła, że nie ma opcji abyśmy z nimi mieszkali czy to ja czy mój brat, bo młodzi muszą mieszkać sami, ale rozumiem Haniulę bo mimo, że z rodzicami nie mieszkam, to mama dzwoni do mnie codziennie, nawet kilka razy dziennie, czasem mnie to denerwuje, ale ogólnie (gdy nie zadaje tysiąca pytań i nie opowiada 15 raz o tym samym ) nawet to lubię
|
|
|
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Tż właśnie usnął, mała usnęła.
kurcze, martwi mnie to, że ona dostaje ten augumentin, a kaszel mocny dostała, niby się odkrztusza, ale myślalam, ze już z górki, a tu kaszel ![]() ja wzięłam Sudafed i faktycznie Lilo miała rację, super jest na katar ![]() zaraz pójdę chyba spać, bo dziś mam dość ![]() strasznie śpiąca jestem. obejrzeliśmy chyba ze 3 komedie ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarłam nareszcie. Cały wieczór walczyłam z chorym dzieciakiem, ale póki co wygrywam.
Dziękuje za zaproszenie do klubu Idę odpocząc. Do jutra
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie skończyłam pracę na dziś, tak to jest że pracuję też w niedzielę ![]() Tż wrócił z piwnicy, chyba z 2 h wędki robił i jutro o 3 rano jedzie na ryby |
|
|
|
|
#685 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja sie akurat ciesze, lubie taka bardziej niz upaly ![]() No to ja bede miec tak jak Ty, powiem szczerze ze mnie tematy slubne po prostu nudza Nie wyobrazam sobie jak mozna o tym gadac i gadac i tym bardziej nie rozumiem tych watkow slubnych, no ale ja to ja, wiem ze sa dziewczyny ktore slub tak kreci ze musza sobie o tym pogadac ![]() Ja wole pogadac o podrozach Cytat:
Gratuluje wygrywania ![]() Lili - jakie ogladaliscie?? ![]() Tez sie zaraz klade, glowa mi peka tak ze az mnie zemdlilo Dobranoc
|
|||
|
|
|
#686 |
|
zawsze mam racje
|
ten tekst o 15 w sb i 15 w ndz był ostatnio na demotywatorach
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#688 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jasne ze mozna Cytat:
dzieki Tygrysku ja mam sporo foremek silikonowych i sie swietnie sprawdzaja Cytat:
ja mam 2 dni wolne jak cudnie wtorek w zoo planujemy ale zobacze co z tego wyjdzie |
||||||
|
|
|
#689 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja bym chyba siły na to wszystko nie miała, moje kuzynki też długo nad ślubami myślały, ale dla mnie w sumie to wszystko i tak zawsze wychodzi mocno podobnie
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy to Mr Bones- taki głupktowaty do pośmiania
drugi Morning Glory- Dzień dobry Tv- bardzo mi się podobał a trzeci to totalne dziadostwo i nie mogę go znaleźć na kompie i nazwy nie pamietam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

To moja pierwsza normalna praca więc stres jak nigdy. W końcu to już nie kawiarnia.

Nie rozumiem takich ludzi 

TŻ zajada sie nimi, a najlepsze jest to, że on nie je ciast, deserów, raz na pół roku tabliczkę czekolady pogryzie i wystarcza mu. Nie wiem, dlaczego dzisiaj tak wpyla słodkie, ale widać smakuje mu "lepiej niż u mamy" 

Wiedzialam ze zadzwonia 
w ogole nie mam apetytu
- mamy ambitny plan skończyć do przyszłej niedzieli, a potem zabieram się za wazony i inne duperele
został zamknięty klub SPD, pytanie ode mnie, czy jesteście za utworzeniem NASZEGO klubu? w którym nie bedzie dziwnych zasad i podziału na nasze/ wasze pod władzą załozyciela ?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie mogłam się oprzeć i ukroiłam kawałek dla TŻ i dla siebie
Wyszło przepyszne