|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy na lato.
Cytat:
L'eau par Kenzo Pour Homme EDT) - też błyskawicznie z niego znikały... Na lato - na upały Miss Dior Cherie L'eau i Ogródek Nilowy; poza tym - niekoniecznie na upały - Diptyque Vetyverio, Balenciaga L'essence, Paestum Rose, Ume. I wszystko inne, tylko w mniejszych niż zazwyczaj ilościach - latem nie używam tylko Frapina 1270, bo pasuje mi ewidentnie do chłodów, szarugi, zimy... |
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zadomowienie
|
Odświeżam wątek - idą upały, wprawdzie na razie tylko na południu Polski, ale czas się szykować na wyższe temperatury
Już chce mi się czegoś lżejszego, odświeżającego - na razie planuję na lato Ogródek Śródziemnomorski, Roger & Gallet Bois d'orange, mam malucha Eau de orange verte, ale marzy mi się coś nowego - niesłodkiego, nieozonowego i bez nuty melona. Raczej jakieś zioła, wytrawności, gorzka pomarańcza... Myślałam o wodach kolońskich 4711 Acqua Colonia albo Acqua di Parma... Coś doradzicie? Edytowane przez agnieszka1970 Czas edycji: 2013-04-27 o 21:16 |
|
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ŚWIEŻY ZAPACH na lato 2012
|
|
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
A może spróbuj Atelier Cologne czyli Absoluty Kolońskie bardzo fajne świeże dobrej jakości zapachy (niszówka,ale naprawdę polecam zwłaszcza Orange Sanguine i Trefle Pur)
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj dorwałam w promocji perfumę Adidas Fruity Rhythm, Deodorant Spray i ma śliczny słodki zapach, bardzo lekki i przyjemny, nie duszący, nie czuć alkoholu, nawet zaraz po psiknięciu
Minusem jest to, że słabo się utrzymuje... a szkoda. Polecam!! Nabyłam go dzisiaj w promocji za 18,99 zł w drogerii "ASTER"
|
|
#666 |
|
BAN stały
|
Lacoste różowego niestety nie mogę polecić gdyż mimo że ma ładny zapach jest bardzo nietrwały
musiałam się poprawiać co godzinę a jednak lubię jak mgiełka zapachu gdzieś sie za mną unosi...
|
|
|
|
|
#667 |
|
Przyczajenie
|
Perfumy orzeźwiające na lato
Witajcie !
Szukam perfum na lato orzeźwiających ,ale i trwałych .Bardzo podoba mi się zapach get ready z adidasa ,ale jest nie trwaly . Znacie i mozecie mi polecić cos w ten desant jak adidas get ready ? Może cos z pumy ? Czekam na wasze propozycje . Aaa i proszę tez o podanie ceny . ( mniej więcej ile kosztują ) ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Nikt nic nie poleca ?
Edytowane przez saszuncia Czas edycji: 2014-06-06 o 12:54 |
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy orzeźwiające na lato
Nie znam tego zapachu ale swieze i trwale - Versense za ok 140-150/100ml, Cristalle Eau Verte za ok 220/100ml i Moschino Light Clouds ok 110/100ml
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#669 |
|
Przyczajenie
|
Ojj to trochę za wysoka półka nie stać mnie teraz na takie perfumy . Myslalam raczej o czyms tańszym gora 60 zl .
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny zielony zapach ![]() A jak pachnie ten Get Ready? Z tanich fajnych moze Cleany na e-glamour Warm Cotton da rade trafic 60ml w granicach 60zl Albo B.U. Wild na e-glamour po ok 25/30 Tez Hippy Soul ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Poczytalam ze sa slodkawe i owocowe - moze Clean Rain jest taki wodno-owocowy albo slodszy RockMantic - oba sa na e-glamour (chyba) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#671 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co glowa to inna opinia . Ja wlasnie nie lubie takich bardzo słodkich owocowych ,a ten get ready jest idealny jak dla mnie . Jak nie znajde nic podobnego i trwałego to zostanie mi go kupic najwyżej co jakiś czas będę się psikać .
|
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zadomowienie
|
Dla najtrwalsze i najładniejsze z letnich zapachów w tej cenie są Puma Flowing,koniecznie wypróbuj
![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- A i jeszcze siostra kupiła ostatnio Mexx Summer 40ml za 36zł na allegro i pisała że rewelacja,trwałe i letnie
|
|
#673 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
Ja polecam mexx ice touch. Miałam je ubiegłego lata byly super. Żółte Mexx też mogą być. Poza tym proponuję testoeanie w perfumerii a zakupy na internecie.
|
|
#675 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.e-glamour.pl/product-pol-...toaletowa.html |
|
|
|
|
|
#676 |
|
Guerlain Lover
|
U mnie Prada irysowa, ogródek śródziemnomorski, Eau des Merveilles, Kelly edt, Chanel no 19 Poudre, AA Manadrine Basilic - czyli mój standard na lato
|
|
|
|
|
#677 |
|
Nocna Straż
|
Ostatnio odkryłam jak cudnie mi się w upały nosi imbirową limitkę Baby Doll - Lucky Game YSL - nie wysładza się na mnie wcale, a to rzadkość.
Poza tym standardowo: ogródki Hermesa monsunowy i śródziemnomorski, Eau des Merveilles, Eau d'Orange Verte też od Hermesa, Cacharel Noa EDT i w tym roku dołączyło CK in2U w wersji damskiej i męskiej...
Edytowane przez kanirak Czas edycji: 2014-07-22 o 17:47 |
|
|
|
|
#678 |
|
Konto usunięte
|
U mnie Bulgari Man, NaP i Guerlain Homme
No i raz na jakiś czas Aventus |
|
|
|
|
#679 |
|
Rozeznanie
|
Cześć , dziewczyny szukam perfum na lato. Bardzo proszę Was o propozycje , bo nie wiem czego mam szukać jak jestem w perfumerii , a zawsze mam mało czasu. Posiadam i bardzo lubię takie zapachy - I love love, DKNY women, Perceive dew , summer white sunset od avon I kilka zapachów na chłodniejsze dni - emporio armani she , Tommy Hilfiger pear blossom , Hugo Boss Ma Vie. Szukam jakiegoś pięknego , radosnego , trwałego i orzeźwiającego zapachu na lato. Na jakie zapachy powinnam zwrócić uwagę i przetestować?
|
|
|
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
Polecam Ci:
Hugo Boss Woman (ten biały) Moschino Funny Elizabeth Arden Green Tea Z tych trzech najbardziej lubię Funny.
|
|
#681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#682 |
|
Rozeznanie
|
A czy nadają się na lato perfumy Versace Bright Crystal Absolu?
|
|
|
|
|
#683 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
ja na lato polecam Neroli YR, mam już przygotowywane na upały
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...eroli-edp.html |
|
|
|
|
#685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko mało trwałe, jak większość zapachów YR
|
|
|
|
|
|
#686 |
|
Rozeznanie
|
Przewąchałam już tyle zapachów z różnych półek, byłam gotowa wydać nawet wiecej kasy za super zapach na lato ale okazuje się że halle berry closer i moschino funny to moje must have na lato
Niestety świeże zapachy, czy to chanel czy to avon są nietrwałe i szkoda trwonić na nie setki złotych.
|
|
|
|
|
#687 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy była polecana, ale ja dodam Romę Laury Biagiotii - może się wydawać, że zapach nieodpowiedni na lato, bo kadzidlano-przyprawowy, ale dodatki miętowo-szyprowe sprawiają, że zapach jest chłodny, jak kościelne mury w upale... poza tym mega oryginalny i wcale nie słodki, mój ulubieniec ostatnimi czasy!
|
|
|
|
|
#688 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, jadę dziś do perfumerii po perfumy , zastanawiam się nad Versace Bright Crystal lub Aqua di gioia. Które Waszym zdaniem będą dobrym wyborem?
Edytowane przez aniusia82 Czas edycji: 2015-06-19 o 14:10 Powód: . |
|
|
|
|
#689 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Utrzymują się bardzo długo, są świeże, a jednocześnie słodkie. Idealne na lato
|
|
|
|
|
|
#690 |
|
Przyczajenie
|
Kocham Was drogie wizażanki za wszystkie wasze świetne rady
CK IN2U -tylko mają w sobie taką jakby męską nutę, która budzi we mnie wątpliwości... ale bądź co bądź- podoba mi się, bo męskie zapachy to taki mój mały fetysz DKNY Be Delicious - nieco obawiam się tego ogórasa kojarzy mi się bardzo orzeźwiająco, tak samo jak mój ulubiony tonik z Ziaji nie jestem tylko pewna czy na dłuższą metę nie zamęczy mnie i otoczenia Acqua di Gioia- tu mam największe wątpliwości... niby ładny, ale bez szału, brakuje mu tego "czegoś". A na wieczór moja ukochana Euphoria Jutro jadę testować polecane przez was Moschino I love love i Funny, może zrobią na mnie większe wrażenie...
Edytowane przez lunagatto Czas edycji: 2015-08-09 o 00:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

musiałam się poprawiać co godzinę a jednak lubię jak mgiełka zapachu gdzieś sie za mną unosi...

kojarzy mi się bardzo orzeźwiająco, tak samo jak mój ulubiony tonik z Ziaji
nie jestem tylko pewna czy na dłuższą metę nie zamęczy mnie i otoczenia